2011 Şubat Anneleri

Bende ense kalınlığı normal çıktı çenesi,gözleri,herşeyi güzel bak görebiliyoruz dedi,testide bana bırakmıştı kararını,ama yanılma payı çok o zaman bu testlerin.Teşekkür ederim cevap verdiğin için birazcık daha rahatladım a.s.

arkadaşlar benim mesaim sonunda bittihihoyyyt.yarın görüşmek üzere.kendinize ve beişlerinize çok iyi bakın. iyi akşamlar...

Çok yazmışsınız :)

Şöyle bir göz gezdirdim. Çiçekcim gözünaydın :)

Sürmeli kesin olarak ilk ögrenen sensin canım. Tebrikler :)

sayfalar çook hızlı ilerliyo yetişmek mümkün değil :)maşallah ne çok sohbet etmişsiniz:)
çağlayançiçek ve shark sonuçlarınızın iyi çıkmasına çook sevindim.hadi hayırlı olsun rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inş.darısıda bizlere inş.
sürmeli canım gözün aydın kızın olacakmış.maşallah ismide çook güzelmiş.ismi ile yaşar inş canım.

Çooook teşekkür ederim kızlar.. Darısı size.. Rabbim gönlümüze göre versin herdaim.. yerimseniben
İsmimizin anlamını merak edenler için söylüyorum. Yazelin anlamı Allahın ikramı demek..

kızlar merhaba nasılsınız....
ben bugün rus salatası yaptım patates mayonez hazır garnitür turşu canım çekiyordu kaç zamandır ama midem çok kötü hiç midem bulanmazdı.yanlışmı yapmışım hepsini yedim valla yedikçe yedim sıcak birde.üstün edondurma hepsi karıştı .çıkarmıyorumda

Çooook teşekkür ederim kızlar.. Darısı size.. Rabbim gönlümüze göre versin herdaim.. yerimseniben
İsmimizin anlamını merak edenler için söylüyorum. Yazelin anlamı Allahın ikramı demek..

tebrik ederim sürmelii prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim..ismi de anlamı da çok güzelmiş....

sürmeli canım gözün aydın kızın olacakmış.maşallah ismide çook güzelmiş.ismi ile yaşar inş canım.
allah analı babalı büyütsün.inşallah bende iyi sonuçlar alırım haftaya gideceğim.kızlar için başlarsın bebek alışverişine civilim yaz nete kızlar için çok güzel şeyler var

ben bugün rus salatası yaptım patates mayonez hazır garnitür turşu canım çekiyordu kaç zamandır ama midem çok kötü hiç midem bulanmazdı.yanlışmı yapmışım hepsini yedim valla yedikçe yedim sıcak birde.üstün edondurma hepsi karıştı .çıkarmıyorumda

çıkarma canım bebek istemediği zaman yollarmış zaten yukarı doğrukaydirigubbakcemile3

tebrik ederim sürmelii prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim..ismi de anlamı da çok güzelmiş....

Amiin canım çok tşkleropuyorumnanaktan

allah analı babalı büyütsün.inşallah bende iyi sonuçlar alırım haftaya gideceğim.kızlar için başlarsın bebek alışverişine civilim yaz nete kızlar için çok güzel şeyler var

İnşallah canım
Hayırlısıyla 3lü taramayıda atlatsaydık
Elbise almamak için zor tutuyordum kendimi vallahi:1:
Alırım artıkbayanssulusmile

sudenur benimde canım bugün mercimek köftesi istedi söylemesi ayıp yaptımm ama midemm yanıyordu şimdi daha çokk yanmaya başladı....bir de dediğin gibi sıcakk mahvoluyorummm yaa

teşekkürler çiçekim bi tane buldum ama yapabilirmiyim bilmiyorum nuhun gemisi bebek battaniyesi yazınca çıkıyo intte yapmaya çalışıcam bakalım bide seninlere bakayım olmazsa ondan başlarım :))

bende çok g,üzel kolay bir battaniye örnegi var sandıkta yarın çıkarıp resmini göstereyim size .belki begenirsiniz yeni başlayan bile yapar.lif ipinden yapılıyor.bebek için tüylü ipler kullanılmıyormuş

nefis için yapılıyor bebekmi istiyor ne bu bebeklerde ilginç şeyler istiyor valla.çiğ köfte ayfa turşu suyu hiç yemediğimiz şeyler hani canım çekse normal zamanda üşenirim.

valla ilk zamandan beri canım hamsi istiyor ama bulamadık rüyalarıma giriyor.hani o kadarda yemem eşim tarbzonlu ya onamı çekmiş ne

Back