2011 Şubat Anneleri

merhaba kızlar bende 2011 ocak annesıyım annem kızıma ciciler ördu cok hevesle hemde ayrıca siparişte örüyor albümlerime bırkacını ekledım ordan bakabılırsınız bırde ınternette blog adresınden zıyaret edıp örnek alap yapabılır yapamadıklarınızı sipariş edebilirisiniz.[url=http://orenanne.blogspot.com buda adresı ılgılenen arkadaslar benım özelımden msj atabılırhepınıze hayırlı günler öptüm bebişlerinizizemuszemus

Fatma burdamısın canım sana birşey sorucam şimdi sırada 3'lü test varya bunu yaptırmak şartmı?Sen bunu yaptırmışmıydın ve bunun 2'li test'e göre yanılma payı varmı ?

şimdi geldim canım geçmiş sayfaları okuyordum:)
ben ilk bebeğimde 2li testi yaptırmamıştım 3lü testi yaptırmıştım.
Şimdide dr um 2 li testin sadece ultrason kısmına baktı 3lüyü yaparız dedi.Bende 3lüde yanılma payı fazlaymış galiba dedim oda ona kalırsa 2lidede yanılma payı var bunlar kesin değilki dedi.yani için rahat olsun %80 oranında doğruluk payı var dedi.
gerçi ben bütün testlerin sonuçları kötü olsada bebişimi aldırmayı düşünmedim hiç

Bende bilmiyorum ki canım bir anda vurdu ve salladı çok korktum zaten panik oluyorum herşeye.Amin canım allah hepimizi korusun böyle afetlerden

bende herşeyden korkmaya başladım nedense
ani hareketler yapma diyolar ama insan ister istemez korkunca irkiliyo :1: korkak bişey oldum çıktım

kızlar benim oğluma hamileliğimde göbeğimde hiç tüy bile olmamasına rağmen kara kara kıllar çıkmıştı çok utanıyodum ama doğumdan 1 ay sonra döküldü hepsi. kıllanma erkek bebek demek bir de göğüs uçlarım pembeden koyu kahveye dönmüştü:)

çiçekcimsendeki belirtilerin hepsi bendede vardı ve benim kızım oldu:)

dr.dan geldik kızlar.Rabbime çok şükür herşey yolunda.bebişim çok sağlıklıymış.2li testimiz iyi çıktı.dr.kafa tasının,karnının ve diz ayak ölçülerini falan aldı.ne işe yarıyor bilmiyorum ama hepsi normal dedi çok şükür.cinsiyeti kıza benziyor ama kesin değil dedi.göğüs acımasının azalmasıda olabilirmiş.her aman çok acıyacak diye bişey yok dedi.bazılarının hiç acımaz dedi.

çok sevindim shark bak korkuların yersizmiş ama annelik duygusu işte kendimizi alamıyoruzki şüpheden.Gözün aydın yeniden Allah kucagına aldığın günleride göstersin inşallah.Şanslı kadının ilk kızı olurmuş derler bizde:)

Deprem oldu burda kızlar,çok kötü salladı :(((
Geçmiş olsun canım son depremlere baktım hemen burdada olmuş 2 civarı ama ben hiç hissetmedim.Güya burası kesinlikle deprem bölgesi değil:(

ya kızlar benim dr ikili testi yaptırmadı ama ben yaptırmak istiyorum özele gidip ama randevuyu 10-15 gün ileri veriyorlar ben 13 haftalıgım ozaman cok gec olcak napcam bilemedim yaptırmasamda içim rahat etmiyor ki offff:bbo:

canım benimde yapılmadı çokta rahatım çünkü dr ultrasonda bir problem olursa görülüyor zaten dedi.üstelik benim yaşım 34
sende 3 hafta sonra 3lü testi yaptırırsın burda herkes yaptırınca stres oluyor insan tamam ama birşey olsa zaten drun önerirdi bence.ama illaki yaptıracağım dersen randevu al hemen.

çağlayancım sorunun esas cevabını vermemişim canım 3lü testi yaptırmak zorunlu değil. 2liyi yaptırmakta zorunlu değil.Dün sabah programı vardı şu ayşe hanım varya onun orada bir dr diyorduki Türkiyedeki hamilelerin %40 ı hiç dr a gitmeden doğum yapıyormuş bizde 15 güne bir gittiğimiz halde paniğiz hala değil mi?

şimdi geldim canım geçmiş sayfaları okuyordum:)
ben ilk bebeğimde 2li testi yaptırmamıştım 3lü testi yaptırmıştım.
Şimdide dr um 2 li testin sadece ultrason kısmına baktı 3lüyü yaparız dedi.Bende 3lüde yanılma payı fazlaymış galiba dedim oda ona kalırsa 2lidede yanılma payı var bunlar kesin değilki dedi.yani için rahat olsun %80 oranında doğruluk payı var dedi.
gerçi ben bütün testlerin sonuçları kötü olsada bebişimi aldırmayı düşünmedim hiç

Bu testler endişeler insanı mahvediyor zaten bende istemiyorum bebişimi aldırmak inş.sağlıklı bebekler dünyaya getiririz.Benim dr.hiç birşey açıklamadı daha bu konularla ilgili merak ediyorum bende haklı olarak :))

12+5 haftalık canım.evet canım çizelge yok.zaten hızınızada yetişemiyorum yazdılarınızı hep geriden okuyorum.ama daya yeniyim burda alışıcam sanırım.bu çizelgeyi nasıl koyabilirim yardımcı olabilirmisin?

Ben çizelge yaparım canım senin için.Bazen gerçekten hızımıza yetişmiyor doğru söylüyorsun :))

bende herşeyden korkmaya başladım nedense
ani hareketler yapma diyolar ama insan ister istemez korkunca irkiliyo :1: korkak bişey oldum çıktım

Aynen canım bende çok korkak ve panik atak biriyim :))

çiçekcimsendeki belirtilerin hepsi bendede vardı ve benim kızım oldu:)

çok sevindim shark bak korkuların yersizmiş ama annelik duygusu işte kendimizi alamıyoruzki şüpheden.Gözün aydın yeniden Allah kucagına aldığın günleride göstersin inşallah.Şanslı kadının ilk kızı olurmuş derler bizde:)

Geçmiş olsun canım son depremlere baktım hemen burdada olmuş 2 civarı ama ben hiç hissetmedim.Güya burası kesinlikle deprem bölgesi değil:(

canım benimde yapılmadı çokta rahatım çünkü dr ultrasonda bir problem olursa görülüyor zaten dedi.üstelik benim yaşım 34
sende 3 hafta sonra 3lü testi yaptırırsın burda herkes yaptırınca stres oluyor insan tamam ama birşey olsa zaten drun önerirdi bence.ama illaki yaptıracağım dersen randevu al hemen.

Demekki ben doğru hissetmişim ufff stres üzerine stres yaşıyoruz biz.Bİr sıcaklar iki bu testlerin kaygısı şimdide deprem çıktı

çağlayancım sorunun esas cevabını vermemişim canım 3lü testi yaptırmak zorunlu değil. 2liyi yaptırmakta zorunlu değil.Dün sabah programı vardı şu ayşe hanım varya onun orada bir dr diyorduki Türkiyedeki hamilelerin %40 ı hiç dr a gitmeden doğum yapıyormuş bizde 15 güne bir gittiğimiz halde paniğiz hala değil mi?

Doğru söylüyorsun canım panik halinde yaşıyoruz sürekli.Onu yaptırın bunu yaptırın bizimi kandırıyor bu dr.anlamıyorum yaa buldular böyle panik atak anneleri onu yaptırın bunu yaptırın.Ben bu sefer açıkça konuşucam dr.la gittiğimide böyle yaşamıyorum kızlar ben karın ağrısından mahvolmuştum gidene kadar

gerçekten öyle önceden bu kadar şey mi vardı çogu halen gitmiyor nasıl rahat ediyorlr acaba:3:

Bugün annemde babamda bana çok kızdılar biz sizi bu testlerlemi dünyaya getirdik dedi.İlk olduğunda görmek için gittik ondan sonra bize kimse test var onu yaptırın bunu yaptırın demedi şimdi uydurmuşlar bir down sendromu yok gerizekalı olur yok emin olamam ultrasonda birşey göremiyorum diyorlar.Sizler nasıl sağlıklı geldiniz o zaman dünyaya diye bir sürü şey söylediler bir bakıma haklılarda aslında çoğu şey para tuzağı ama biz aman birşey çıkmasın iyi olsun diye yaptırıyoruz işte

teşekkürler çiçekim bi tane buldum ama yapabilirmiyim bilmiyorum nuhun gemisi bebek battaniyesi yazınca çıkıyo intte yapmaya çalışıcam bakalım bide seninlere bakayım olmazsa ondan başlarım :))

Bugün annemde babamda bana çok kızdılar biz sizi bu testlerlemi dünyaya getirdik dedi.İlk olduğunda görmek için gittik ondan sonra bize kimse test var onu yaptırın bunu yaptırın demedi şimdi uydurmuşlar bir down sendromu yok gerizekalı olur yok emin olamam ultrasonda birşey göremiyorum diyorlar.Sizler nasıl sağlıklı geldiniz o zaman dünyaya diye bir sürü şey söylediler bir bakıma haklılarda aslında çoğu şey para tuzağı ama biz aman birşey çıkmasın iyi olsun diye yaptırıyoruz işte

aslında doğru canım.benim bir arkadaşımın akrabasına ikili testte çocukta anormallik var sakat olarak dünyaya gelecek demişler.çok ısrar etmişler bebeğin alınması için sizin sağlığınıda etkileyecek demişler.kız izin vermemiş.ama 9 ay boyunca resmen kan kusmuş.doğum gerçekleşmiş.bebeğin hiç birşeyi yokmuş.gayet sağlıklı dünyaya gelmiş.bu testler kesin sonuç vermiyormuş.

ayy ne çok sohbet etmişsiniz sayfalar ilerlemiş bayanssulusmile
benimkinin cinsiyeti belli olduğuna göre cinsyetine kız olarak yazabilirsiniz kızlar.. caglayancığım sen mi ilgileniyordun listeylefisfisfis

teşekkürler çiçekim bi tane buldum ama yapabilirmiyim bilmiyorum nuhun gemisi bebek battaniyesi yazınca çıkıyo intte yapmaya çalışıcam bakalım bide seninlere bakayım olmazsa ondan başlarım :))

Örneğini gördüm canım çok güzel birşey inş.yapabilirsin.

gözümüz aydın canım çok sevindim, darısı biz diğer annelerin başına

Saol canım evet darısı inş.siz güzel annelere :))

aslında doğru canım.benim bir arkadaşımın akrabasına ikili testte çocukta anormallik var sakat olarak dünyaya gelecek demişler.çok ısrar etmişler bebeğin alınması için sizin sağlığınıda etkileyecek demişler.kız izin vermemiş.ama 9 ay boyunca resmen kan kusmuş.doğum gerçekleşmiş.bebeğin hiç birşeyi yokmuş.gayet sağlıklı dünyaya gelmiş.bu testler kesin sonuç vermiyormuş.

En iyisi yaptırmamak ve sonucu beklemek diycem ama benim gibi panik olan anneler için bu çok zor olsa gerek :))

nasılsınız taze anneler nasıl gidiyor minik canavarlar ne alemde üzüyolarmı annelerini :nazar:

Mrb canım valla minik canavarların testleriyle uğraşıyoruz aklımız karışık bu konuda sen ne dersin sizler neler yaşadınız.

ayy ne çok sohbet etmişsiniz sayfalar ilerlemiş bayanssulusmile
benimkinin cinsiyeti belli olduğuna göre cinsyetine kız olarak yazabilirsiniz kızlar.. caglayancığım sen mi ilgileniyordun listeylefisfisfis

Tamam canım değiştiriyim ben %100'lük bir sonucu bekleriz diye değiştirmemiştim seninkini

Örneğini gördüm canım çok güzel birşey inş.yapabilirsin.

Saol canım evet darısı inş.siz güzel annelere :))

En iyisi yaptırmamak ve sonucu beklemek diycem ama benim gibi panik olan anneler için bu çok zor olsa gerek :))

Mrb canım valla minik canavarların testleriyle uğraşıyoruz aklımız karışık bu konuda sen ne dersin sizler neler yaşadınız.

Tamam canım değiştiriyim ben %100'lük bir sonucu bekleriz diye değiştirmemiştim seninkini
çok takılmayın testlere derim. bizim ikilimiz riskliydi 1/196 çıkmıştı hiç unutmam. doktor istersen üçlüyü bekle istersen amniyosentez yapalım karar senin demişti. üçlüyü bekledim orda normal çıktı,ayrıntılı ultrasonumuzda temiz çıktı. o kan testleri hiçbi şey değil inanın. eger ultrasonda bebeğin ölçümleri iyiyse,çok aşırı bi gerilik yoksa,burun kemiği oluşumu ve ense kalınlığı da normalse hiç ama hiç kafaya takmayın hamileliğinizin tadını çıkarın.

çok takılmayın testlere derim. bizim ikilimiz riskliydi 1/196 çıkmıştı hiç unutmam. doktor istersen üçlüyü bekle istersen amniyosentez yapalım karar senin demişti. üçlüyü bekledim orda normal çıktı,ayrıntılı ultrasonumuzda temiz çıktı. o kan testleri hiçbi şey değil inanın. eger ultrasonda bebeğin ölçümleri iyiyse,çok aşırı bi gerilik yoksa,burun kemiği oluşumu ve ense kalınlığı da normalse hiç ama hiç kafaya takmayın hamileliğinizin tadını çıkarın.

Bende ense kalınlığı normal çıktı çenesi,gözleri,herşeyi güzel bak görebiliyoruz dedi,testide bana bırakmıştı kararını,ama yanılma payı çok o zaman bu testlerin.Teşekkür ederim cevap verdiğin için birazcık daha rahatladım a.s.

Bende ense kalınlığı normal çıktı çenesi,gözleri,herşeyi güzel bak görebiliyoruz dedi,testide bana bırakmıştı kararını,ama yanılma payı çok o zaman bu testlerin.Teşekkür ederim cevap verdiğin için birazcık daha rahatladım a.s.

maşallah herşeyi normalmiş :nazar:
evet kandaki ölçümler milimetrik ölçümler. yanılma payları çok yüksek. garantisi yok...
ultrason ve ayrıntılı ultrason daha güvenilir geliyor. ama en kesin sonucu veren şey amniyosentez ondan da gerek olmadıkça kaçınmak gerek.
sıkmayın canınızı bi bakmışsınız sapasağlam kucağınızdalar...
hepinize sevgiler yardımcı olabileceğimiz şeyler olursa 2010 şubat anneleri topiğimize bekleriz
opuyorumnanaktan

maşallah herşeyi normalmiş :nazar:
evet kandaki ölçümler milimetrik ölçümler. yanılma payları çok yüksek. garantisi yok...
ultrason ve ayrıntılı ultrason daha güvenilir geliyor. ama en kesin sonucu veren şey amniyosentez ondan da gerek olmadıkça kaçınmak gerek.
sıkmayın canınızı bi bakmışsınız sapasağlam kucağınızdalar...
hepinize sevgiler yardımcı olabileceğimiz şeyler olursa 2010 şubat anneleri topiğimize bekleriz
opuyorumnanaktan

Saol canım,senin kimin annesi olduğunu tanıyamamıştım bak resim gelince çıkardım seni.:)) Saol yardımcıların için allah minişinede uzun ömürler versin canım,çok tatlı bir bebiş :nazar:

Back