- Emoji Skoru
- 76
- Puanlar
- 358
ayy maşallah kızlar miniklerinize yaaa benimkisi 36+1 de 2600 çıktı cimcime olcak sanırım benim kızım neyse sağlıklı olsunlrda
Kızlar ya yazdıklarınızı okuyunca fakettim galiba bende ufaktan bi depresyon geçiriyorum çok sıkıldımçok bunaldım burayı bile okuyorum ama nasıl okuyorum gözüm burda beynim uyuşmuş gibi son haftalar gerçekten çok zor doğum olacakmı nasıl olacak bbeiş sağlıklı gelcekmi filan bular hep dönüp duruyor beynimin için her tarafım ağrıyor akşamları sabaha bişeyim yok gerçekten sıkıntı basmaya başladı artık beni
Bende özlemiştim ne zamandır çıkmıyordum ama hadi dedim belki havam değişir evet çok güzel değişti ağrı sızı olarak geri geldi bana.Aaaaaaaaaaaa kzılar sahi sizinle paylaşmak istediğim çok güzel bişey vardı BİM de bebeğimin ilk yılı fotoğraf çerçevesi satışa girdi bugün gümüşkaplama harika bişey mutlaka alın derim.
Kızlar ya yazdıklarınızı okuyunca fakettim galiba bende ufaktan bi depresyon geçiriyorum çok sıkıldımçok bunaldım burayı bile okuyorum ama nasıl okuyorum gözüm burda beynim uyuşmuş gibi son haftalar gerçekten çok zor doğum olacakmı nasıl olacak bbeiş sağlıklı gelcekmi filan bular hep dönüp duruyor beynimin için her tarafım ağrıyor akşamları sabaha bişeyim yok gerçekten sıkıntı basmaya başladı artık beni
Bende özlemiştim ne zamandır çıkmıyordum ama hadi dedim belki havam değişir evet çok güzel değişti ağrı sızı olarak geri geldi bana.Aaaaaaaaaaaa kzılar sahi sizinle paylaşmak istediğim çok güzel bişey vardı BİM de bebeğimin ilk yılı fotoğraf çerçevesi satışa girdi bugün gümüşkaplama harika bişey mutlaka alın derim.
kızlar kucuk tuvaletımı yapdıktan sonra on sanıye sonra tekrardan su geldı beyaz bır cay bardagından bıraz daha az sımdıde karın agrısı ve hafıf hafıf ıgne batması gıbı kasık agrım var sızce boylemı baslıyorr ayırt edemıyorum lutfen yardım edın
kızlar kucuk tuvaletımı yapdıktan sonra on sanıye sonra tekrardan su geldı beyaz bır cay bardagından bıraz daha az sımdıde karın agrısı ve hafıf hafıf ıgne batması gıbı kasık agrım var sızce boylemı baslıyorr ayırt edemıyorum lutfen yardım edın
çağlayan iyi.. doğum yapmamış henüz.. akşama gelebilirsem gelirim dedi..
aynen bende o durumdayım işte.. son zaman depresyonu koydum adını ben..
kızlar yaa benim şekerim var yiyemiyorum siz bari çikolata felan yiyin de biraz mutluluk hormonu depolayın..asıl gerççek depresyon doğumdan sonra derler şimdiden bırakırsak kendimizi ...hadi birbirimize destek verelim de depresyon felan atlatalım :))Kızlar ya yazdıklarınızı okuyunca fakettim galiba bende ufaktan bi depresyon geçiriyorum çok sıkıldımçok bunaldım burayı bile okuyorum ama nasıl okuyorum gözüm burda beynim uyuşmuş gibi son haftalar gerçekten çok zor doğum olacakmı nasıl olacak bbeiş sağlıklı gelcekmi filan bular hep dönüp duruyor beynimin için her tarafım ağrıyor akşamları sabaha bişeyim yok gerçekten sıkıntı basmaya başladı artık beni
kızlar bakalım dınlenıcem sancı yalancı mı dıye ama su akma olayı kafamı karısdırdı sızıntı olabılır mı acaba kesede ?
canım olabilir tabi akmaya devam ederse suyunun geldiğini anlarsın bazılarında bir anda boşalıyormuş bazılarında azar azar geliyormuş.eğer usyun geldiyse bile boşu boşuna hastaneye gitme sancılarının sıkılaşmasını bekle açılman yoksa ya geri gönderecekler ya da suni sancı verecekler bebeğinin hareketlerini dikkatli takip ettiğin sürece korkmana gerek yok.bilgilerim bunlar canım benim ne kadar rahat olursan kasların gevşemesi ve doğum o kadar kolay oluyormuş :))hayırlısı artıkkızlar bakalım dınlenıcem sancı yalancı mı dıye ama su akma olayı kafamı karısdırdı sızıntı olabılır mı acaba kesede ?
canım evin uzak mı hastaneye gitsen koydukları kağıtla anlaşlılıyor
slm kızlar ben 21 ocaokta spinal sezeryanla dogum yaptım cok sükür iyiyiz.darısı sizlerin başına
slm kızlar..
ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.. son zaman depresyonuna girdim sanırım.. eşime söyleniyorum sen beni hiç anlamıyorsun diye.. sürekli ağlama modundayım.. sanki bişiler ters gidecekmiş gibi hissediyorum.. uzun lafın kısası KORKUYORUM kızlar.. korkunun ecele faydası yok.. eninde sonunda öyle yada böyle çıkacak içerden ama NASIL ????? kimseyle görüşmüyorum.. görüşmek istemiyorum..annemle bile.. son günler stresli olur derlerdi de bu kadar olduğunu bilmiyordum tahmin etmiyordum.. allak bullak durumdayım..dışarı yalnız çıkamıyorum artık...eşim ambargo koydu...zaten havalarda soğuk ya hasta olmıyayım diyede çıkmıyorum...allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. sağ salim bebeklerimizi alırız umarım kucağımıza...
merhABa kızlarrr
bugun görüş günümüzdü..oğluş 49 cm 3100 gr olmuşş..haftasına göre iri dedi dr..4ün üstüne çıkmaz inşşş
göstermedi kendini yumurcakk..yumruğunu sokmuş ağzına cokcokcok emiyooo..çekmedi ağzından elini..parmak emse gam yemiycem direkt yumruk emiyo velett..salladı dr baya göstersin kendini diye ama daha da gömdü kafayı yavrummm:))
18inde gene gitcem bebem gelmezseee
çatı muayenesi yapıcakmış ...mralim bozuldu
canım olabilir tabi akmaya devam ederse suyunun geldiğini anlarsın bazılarında bir anda boşalıyormuş bazılarında azar azar geliyormuş.eğer usyun geldiyse bile boşu boşuna hastaneye gitme sancılarının sıkılaşmasını bekle açılman yoksa ya geri gönderecekler ya da suni sancı verecekler bebeğinin hareketlerini dikkatli takip ettiğin sürece korkmana gerek yok.bilgilerim bunlar canım benim ne kadar rahat olursan kasların gevşemesi ve doğum o kadar kolay oluyormuş :))hayırlısı artık
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...niz/415237-yenidogan-gazli-bebekler-icin.html ne dersiniz kızlar bi fikriniz var mı bu ilaçla ilgili ??
canım geçenlerde haberlerde bebeklerin gaz problemi ile ilgili kaçak yasak bir ilaçtan bahsettiler.. yurt dışından geliyor eczaneler kaçak satıyor falan diye.. bu ilaç o ilaç mı bilemedim.. adını hatırlamıyorum çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?