• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün

ah canım sıkma kendini böyle... son zamanlar en zoruymuş gerçekten (pre-partum depression) dedikleri bu olsa gerek. ben de bazen bir an önce ne olacaksa olsun bitsin diyorum, bazen de son zamanların tadını çıkaramadığımı sürekli kendime birşeyleri dert ettiğimi düşünüp üzülüyorum.
inşallah yavrularımız gelince bunların hepsini unutacağız canım

maşallah denizcim aynı zamanda benimki 2500'dü; benimki de haftasından biraz küçük;((
18ine çok var daha, belli olmaz çatı muayenesinden önce bebiş geliverir

inşallah canım unuturuz.. ama önemli olan bugünleri atlatmak.. şimdiye kadar hiç bunları yaşamadım.. ama 2 gündür fenayım yaa.. toparlanamıyorum..

İyi akşamlar kızlar,nasılsınız offf ben çok kötüyüm
bugün başka bir dr.daha gittim kendi dr.biliyorsunuz yarından sonra yok doğumuma o girmiycek artık bende devlet hastanesine gittim bugün kontrol için.
7 şubatta 40 haftam doluyor normalde ama ultrasona göre bebişimde bir geç döllenme gözüküyormuş onun için 14 şubat'a kadar bekleyelim olmadı 15 şubatta suni sancıyla alırız dedi dr.
Pazartesi tekrardan gidicem nst için bugün girdim sancılarım çıktı ama düzensiz.Pazartesi gelebilirde gelmeyebilirde dedi.Kendi dr.da 9 şubat'a gün vermişti iyice arapsaçına döndü kısacası benim doğum olayı artık kızımın kendiliğinden gelmesini bekliycem herhangi bir tarihte ne zaman gelir kendisi biliyor artık.

Bugün esraa47'lede konuştuk.Dr gitmiş 1 cm açılma varmış ama bebişin suyu iyice azalmış onunda yarın 40 haftası doluyor.Eğer haftasonu gelmezse pazartesi günü sezeryana giricek.
Sizlerede çok selam söyledi.

off bu ne ya iyice yılan hikayesine döndü bizim doğum işleri çağlayan msn açsana....

:kkk:
bugün başka bir dr.daha gittim kendi dr.biliyorsunuz yarından sonra yok doğumuma o girmiycek artık bende devlet hastanesine gittim bugün kontrol için.
7 şubatta 40 haftam doluyor normalde ama ultrasona göre bebişimde bir geç döllenme gözüküyormuş onun için 14 şubat'a kadar bekleyelim olmadı 15 şubatta suni sancıyla alırız dedi dr.
Pazartesi tekrardan gidicem nst için bugün girdim sancılarım çıktı ama düzensiz.Pazartesi gelebilirde gelmeyebilirde dedi.Kendi dr.da 9 şubat'a gün vermişti iyice arapsaçına döndü kısacası benim doğum olayı artık kızımın kendiliğinden gelmesini bekliycem herhangi bir tarihte ne zaman gelir kendisi biliyor artık.

Bugün esraa47'lede konuştuk.Dr gitmiş 1 cm açılma varmış ama bebişin suyu iyice azalmış onunda yarın 40 haftası doluyor.Eğer haftasonu gelmezse pazartesi günü sezeryana giricek.

canım ya...inşallah bekletmez seni de geliverir çabuk çağlayancım:70:

bende izlemiştim o haberi aynı şey geldi aslında aklıma ama merak ettim yaa ben doğumu felan bıraktım şimdi sütüm olsun kızımın gazı olmasın diye kafa yoruyorum.ben ilk doğduğunda nar suyu verecem gazı olmuyormuş.maden suyu verenler de var ..ama ben nar suyuna karar verdim :)faydası oldduğunu söyleyen çok olmasa da zararı yok :))

canım aslında nar suyu asidik yapıda olduğu için yenidoğan için önerilmiyor; mide iç dokusuna zarar veriyormuş diye okumuştum. iyice araştır sen bence

hoşgeldin canım iyi olmanıza sevindim..

kızlar bu gece 8den 10a kadar inanılmaz sancılar çektim, bebek pazartesiyi beklemeyecek gelecek sandık ama hafifledi sonra. bu kez çok şiddetli ve uzun süreli oldu, eskiden kasıklardan geliyordu sancı, bu sefer direk aşağıda sızlama şeklinde oldu, bıçak gibi saplandı. saat tuttuk ama düzensizdi.
sizde de direk aşağıda sızı oluyor mu? çok korktum ya:(((

niyetli senin oğlan gelmeye.. hayırlısıyla inşallah...

bende izlemiştim o haberi aynı şey geldi aslında aklıma ama merak ettim yaa ben doğumu felan bıraktım şimdi sütüm olsun kızımın gazı olmasın diye kafa yoruyorum.ben ilk doğduğunda nar suyu verecem gazı olmuyormuş.maden suyu verenler de var ..ama ben nar suyuna karar verdim :)faydası oldduğunu söyleyen çok olmasa da zararı yok :))

bende nar suyu vericem canım..

kızlar bu gece 8den 10a kadar inanılmaz sancılar çektim, bebek pazartesiyi beklemeyecek gelecek sandık ama hafifledi sonra. bu kez çok şiddetli ve uzun süreli oldu, eskiden kasıklardan geliyordu sancı, bu sefer direk aşağıda sızlama şeklinde oldu, bıçak gibi saplandı. saat tuttuk ama düzensizdi.

canım bende aşağıda kasıklarda belde her çeşit ağrı acı var dün gece uyuyamadım bile ama sabahları kesiliyo gelen giden yok anlayacağın...

canım zaten kasıklardakile yalancı sancı olurmuş esas sancı bele ve bacaklara yayılırmış ben hiç hissetmiyorum ama dün nst de 100 falan sancı çıktı

ben de nar suyu vericem birde hurma 1 damladan bişey olmaz

off bu ne ya iyice yılan hikayesine döndü bizim doğum işleri çağlayan msn açsana....

:kkk:

canım ya...inşallah bekletmez seni de geliverir çabuk çağlayancım:70:

İnş.kızlar ya bekliyoruz bakalım git gide karışıyor benim işler ama bakalım hayır olsun sonumuz.

Varmı bugün doğum yapan arkadaş geçmişe bakmaya çalışıyorum ama çok yazmşsınız :17:

benim haftam sana göre geri canım benim ağrım sızım olmadı daha ..ama ben ilk doğumda 40 a kadar yolu var diye öğrenm,şt,m taa çok önce şimdide hiç acelesi yok gibi geliyor ...sende korkma canım gelirse gelsin arrık zamanı gelmiş :))ama işte o sancıları çeken bilir :(((

canım aslında nar suyu asidik yapıda olduğu için yenidoğan için önerilmiyor; mide iç dokusuna zarar veriyormuş diye okumuştum. iyice araştır sen bence

ben hastanedeki ebeye sordum.. şekerli su için sakıncalı onu verdirmiyoruz.. ama nar suyu verebilirsin dedi..

sadece bir damla canım ..baya bir baktım ...faydasının kanıtı yok sadece uygulayanlardan biliyorum ama zararı da yok...eski yöntemleri savunmuyorum ama bağışıklığı iyi olsun diye portakal limon felan veriyorlarmış çay kaşığıyla felan ..kızımın gaz yüzünden acı ççekmesini önlemek için bir ihtimal deniyecem :))

ben hastanedeki ebeye sordum.. şekerli su için sakıncalı onu verdirmiyoruz.. ama nar suyu verebilirsin dedi..

canım evet şekerli su kesinlikle verilmemeli hatta bana mama vermek zorunda kalırsan mamanın içinde hiçşeker olmayanını ver şeker tadını almasın bebek dedi eczacı bir tanıdk .aptamilde şeker varmış mesela ..sma diye bir mama var eski onu verebilirsin dedi...
sen nar suyunu nerden duydun benim gibi kadınlar kulübünden mi uygulayan tanıdığın var mı ??

canım evet şekerli su kesinlikle verilmemeli hatta bana mama vermek zorunda kalırsan mamanın içinde hiçşeker olmayanını ver şeker tadını almasın bebek dedi eczacı bir tanıdk .aptamilde şeker varmış mesela ..sma diye bir mama var eski onu verebilirsin dedi...
sen nar suyunu nerden duydun benim gibi kadınlar kulübünden mi uygulayan tanıdığın var mı ??

uygulayan yok canım.. bende burdan okudum..zararlı mı değil mi emin olmak içinde ebeye sordum.. verebilirsin sorun yok dedi.. faydasını görende var okuduklarımdan faydasını görmeyende.. ama denemekte fayda var diyorum..

bi banyo yapıyım yumuş yumuş ...
sonra belkim beyazı izlerken uykum gelir

caglayan ; sen ben esra pztsi doguruyormu$uz:1:

ben daha fazla beklesin istemiyorum... gelsin artik 40+3 olduk

bakalim haftasonu nolacak:44:

Yasemincim hoşbulduk canım.Kızçe iyide annesinin aklı iyice karıştı bir gelseler artık

caglayan ; sen ben esra pztsi doguruyormu$uz:1:

ben daha fazla beklesin istemiyorum... gelsin artik 40+3 olduk

bakalim haftasonu nolacak:44:

Surmeli ağzından bal damlıyor canım inş.güzel dileğin kabul olur.
Bende istiyorum artık gelsinler bekle bekle nereye kadar daha bekliycez

Yasemincim hoşbulduk canım.Kızçe iyide annesinin aklı iyice karıştı bir gelseler artık

Surmeli ağzından bal damlıyor canım inş.güzel dileğin kabul olur.
Bende istiyorum artık gelsinler bekle bekle nereye kadar daha bekliycez

annelerin aklı hep karışık canım zaten.. hayırlısı artık..

Back