Allahu Teala sabr versin size canım çok zor. inan aklıma geldikçe, sen yazdıkça benim burdan içim sızlıyo ama hiç merak etme ben inanıyorum mert bebiş toparlanacak, sağlığına kavuşacak ve bu günleri hatırlamayacaksınız bile. kuzeniyle birlikte büyüyecekler. zor biliyorum ama sende çok üzülmemeye çalış kızını düşün dualarımız sizinle Allahım şifa versin yavrucağa..
gözün aydın gözdecimm maşallahh kızın pek tatlı facede gördüm resmini, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallahh..
gözün aydın canım oğluşunu görmüşsün maşallahh hem uzun hem kilolu olacak senin tosun
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat içinde inşallahhh..
neslininde gözü aydın Allah sağlık sıhhat versin tüm yavrularımıza maşallahh...
gözün aydın sedacım görmüşsün oğlunu senle haftalarımızda aynı gidişatımızda aynı benim doktor kontrolümde seninki gibi geçti aynı zamandada doğururmuşuz..
ooo maşallahh birsürü minikimiz oldu nurunda gözü aydın Allah evladına hayırlı uzun ömür versin sağlık sıhhat içinde inşallahh
doğum yapan dönemiyor geri ama anlıyorum onları bebişleriyle uğraşmaktan buraya fırsat bulamıyorlar martta çoğalırız yine. sende çok gezinme bari canım doktor yat dinlen demiş..
gözün aydın allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin yavruna...
sorma bende o depresyon batağındayım kimse anlamıyor bizi kimse umursamıyor değilmi yada bize öyle geliyor. doktorum pasiflora verdi kullan diye ısrar ediyo doğumdan sonra artabilirmiş bu sıkıntılar sakın boşlama iç ilacını dedi
maşallahh yavruna annesi obur olacak yaramaz herhalde..
hayırlısı olsun çağlayancım vaktini zamanını bilir kuzun hayırla sağlıkla sıhhatle gelsinde inşallahh varsın geç gelsinler...