Dua edicem canım inş herşey çok güzel geçicek merak etme annelin böyle meşakkatli ve cesur olmayı gerektiren bi mevkiii ama ne güzel bi duygu bunu yaşayacaksın çok kısa süre sonra.Ne mutlu sana :)Kızlar merhaba ben ocak annesi oluyorum kılpayı. Su an yatısim yapıldı lavman yapıldı .Hic korkmayın birşey sıktılar ishal oldum gibi oldu tuvalete gittim geçti.Serumum takıldı.Epidural sezeryan olucam ınşallah bol bol dua edin kızlar
herkese slm benim 2 günüm kaldı doğuma ve çok korkuyorum çok değişik duygular içindeyim gerginim kızlar neolur bişeyler yazın rahatlamak istiyorum
canııımmm..ne güzel bir rüya Allah ahyırlara çıkarsınbu arada hiç selam vermeden direkt dalış yaptım kusura bakmayın... Hem hamişlere hemde göbüşlerdeki bebişlere selaaaammmm!!!
Bu sabah çok güzel bir rüyanın üstüne uyandım... Rüyamda doktor kontrolündeymişim sedyede yatıyorum karnım açık halde ve karşımda da eşim duruyor... Ben öyle yatmış doktoru beklerken bebeğim karnımdan kolunu uzatıyo... Resmen elini falan görüyorum... Eşime sesleniyorum... Bak bak kızımız elini uzattı diye ve o arada elini tutuyorum... Tabi arada derim var benim.Yani eli derimi yırtıp çıkmıyo... Ama o kadar minik bir el kiiiii!!! parmaklarını falan okşuyorum... ve o sırada uyandım...
Sanki gerçekten ona dokunmuş gibiydim sabah uyandığımda... Çok etkilendim yaaaa!!!
Kızlar merhaba ben ocak annesi oluyorum kılpayı. Su an yatısim yapıldı lavman yapıldı .Hic korkmayın birşey sıktılar ishal oldum gibi oldu tuvalete gittim geçti.Serumum takıldı.Epidural sezeryan olucam ınşallah bol bol dua edin kızlar
herkese slm benim 2 günüm kaldı doğuma ve çok korkuyorum çok değişik duygular içindeyim gerginim kızlar neolur bişeyler yazın rahatlamak istiyorum
Kızlar merhaba ben ocak annesi oluyorum kılpayı. Su an yatısim yapıldı lavman yapıldı .Hic korkmayın birşey sıktılar ishal oldum gibi oldu tuvalete gittim geçti.Serumum takıldı.Epidural sezeryan olucam ınşallah bol bol dua edin kızlar
Hiç korkma canım ya keşke her sıkıntılı durumun sonu bu kadar güzel olsa minik bebeğimize kavuşacağız biraz sıkıntı ne ki mis kokulumuz gelicek ve hepsini biranda unutacağız yeterki sağlıklı olsunlar...
selam kızlar,
gözdeden haber yok galiba daha
zapzup allah yardımcın olsun, moralin de yerinde negüzel çok sevindim senin için. inşallah cabucak alırsın yavrunu kucağına.
ben de kontrolden geldim, suyum hala tam sınırda. 6-7 cm'nin altına düşmemeliymiş benimki de 7ye yakın çıktı bu sabah. nts'de de uzun süredir ilk kez sancı çıkmadı. dr.da anlam veremedi şaşırdı. şimdi çarşamba sabah tekrar kontrole çağırdı, sezeryan gününe o zaman karar verelim bebeği tutabildiğimiz kadar tutalım diyor. belki 37yi tamamlarız) inş. öyle işte, rahatladık biraz daha.
kızlar bu arada ben magnesium diasporal kullanıyordum, eczanede yokmuş bu sefer magvital diye bir ilaç verdi. kullanan var mı?
kızlar bide ben dün yengemi kaybettim hastaydı 2 aydır hastanede yatıyordu onun verdiği bi sıkıntı ve üzüntüde var cvp veren herkese çok teşekkürler.zapzup çok dua ediyorum sana şuan Rabbim yardımcın olsun.
her sazeryen olana sonda takılıyormu? acaba can acıtan bişeymi yaa,bide benim gördüğüm kadarıyla çevremden ve arkadaşlarımdan,40. haftasını geçirdiği halde doğum eylemi başlamamış olanları sazeryene alıyorlar,normal doğumun gelmesini beklemiyorlar,sanırım bebeğin zehirlenme ihtimali varmış dışkısını yapabilirmiş ve yutabilirmiş,durum böyleyken halen normal doğumu bekleyen hasta ve normal doğum için bekleten doktor varmıdır acaba,nedense bu soruları düşünür oldum şu sıralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?