2011 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba ben ocak annesi oluyorum kılpayı. Su an yatısim yapıldı lavman yapıldı .Hic korkmayın birşey sıktılar ishal oldum gibi oldu tuvalete gittim geçti.Serumum takıldı.Epidural sezeryan olucam ınşallah bol bol dua edin kızlar
Dua edicem canım inş herşey çok güzel geçicek merak etme annelin böyle meşakkatli ve cesur olmayı gerektiren bi mevkiii ama ne güzel bi duygu bunu yaşayacaksın çok kısa süre sonra.Ne mutlu sana :)

herkese slm benim 2 günüm kaldı doğuma ve çok korkuyorum çok değişik duygular içindeyim gerginim kızlar neolur bişeyler yazın rahatlamak istiyorum

canım iki gün önce korkudan oluyordum aglaya aglaya dün daha rahattım bütün hazırlıklarımızı yaptık daha az zaman kaldığı icin daha rahattım.Beklemek daha büyük eziyet inanki

bu arada hiç selam vermeden direkt dalış yaptım kusura bakmayın... Hem hamişlere hemde göbüşlerdeki bebişlere selaaaammmm!!!

Bu sabah çok güzel bir rüyanın üstüne uyandım... Rüyamda doktor kontrolündeymişim sedyede yatıyorum karnım açık halde ve karşımda da eşim duruyor... Ben öyle yatmış doktoru beklerken bebeğim karnımdan kolunu uzatıyo... Resmen elini falan görüyorum... Eşime sesleniyorum... Bak bak kızımız elini uzattı diye ve o arada elini tutuyorum... Tabi arada derim var benim.Yani eli derimi yırtıp çıkmıyo... Ama o kadar minik bir el kiiiii!!! parmaklarını falan okşuyorum... ve o sırada uyandım...
Sanki gerçekten ona dokunmuş gibiydim sabah uyandığımda... Çok etkilendim yaaaa!!!
canııımmm..ne güzel bir rüya Allah ahyırlara çıkarsın
bu arada karnımdaki gaz değil bebişin hareketi de ne hareketi anlayamadım soracaz artık:8:
Kızlar merhaba ben ocak annesi oluyorum kılpayı. Su an yatısim yapıldı lavman yapıldı .Hic korkmayın birşey sıktılar ishal oldum gibi oldu tuvalete gittim geçti.Serumum takıldı.Epidural sezeryan olucam ınşallah bol bol dua edin kızlar

canım ne kadar az kadı çıkınca bizi haberdar et

herkese slm benim 2 günüm kaldı doğuma ve çok korkuyorum çok değişik duygular içindeyim gerginim kızlar neolur bişeyler yazın rahatlamak istiyorum

Hiç korkma canım ya keşke her sıkıntılı durumun sonu bu kadar güzel olsa minik bebeğimize kavuşacağız biraz sıkıntı ne ki mis kokulumuz gelicek ve hepsini biranda unutacağız yeterki sağlıklı olsunlar...

ne yazarsak yazalım senin heyecanını korkunu gerginliğini gidereceğini sanmıyorum,sen kendi kendini telkin edeceksin,dua et,ve cidden korkma Allahın izniyle ölüm yokya sonunda napalım hepimiz doğurucaz,en güzelide yalnız değilsin,bide güzel tarafı sen doğurup iyileşme sürecine gireceksin biz halen hamile hamile günümüzü beklicez :( bak bende artık geri sayıma başladım hiç korkuyomuyum:18::18::18:

Hayırlı doğum olsun inşallah,ayetel kurs-i falan oku,ne güzel minişini alacaksın sonunda kollarına.

Ameliyat sırası bekliyorum ne zaman alacaklar bilmiyorum .İnşallah merak ettiğiniz herşeye cevap vermeye çalışıcam doğumdan sonrada .Sonda da takılacakta ne zaman bilmiyorum

hayırlısıyla inşallah bir an önce atltırsın ve bebeğini kucağına alırsın dualarım seninle Allah yardımcın olsun

selam kızlar,
gözdeden haber yok galiba daha
zapzup allah yardımcın olsun, moralin de yerinde negüzel çok sevindim senin için. inşallah cabucak alırsın yavrunu kucağına.

ben de kontrolden geldim, suyum hala tam sınırda. 6-7 cm'nin altına düşmemeliymiş benimki de 7ye yakın çıktı bu sabah. nts'de de uzun süredir ilk kez sancı çıkmadı. dr.da anlam veremedi şaşırdı. şimdi çarşamba sabah tekrar kontrole çağırdı, sezeryan gününe o zaman karar verelim bebeği tutabildiğimiz kadar tutalım diyor. belki 37yi tamamlarız;)) inş. öyle işte, rahatladık biraz daha.

kızlar bu arada ben magnesium diasporal kullanıyordum, eczanede yokmuş bu sefer magvital diye bir ilaç verdi. kullanan var mı?

Ceylinaz ben seni cok iyi anlıyorum bi de benim damarlarım ince patlatıyorlar bulamıyorlar diye korkuyordum serum takılasiya cok korktum da simdi rahatim yavruma kavuşacağımi düşünüyorum sende öyle yap canım

Hiç korkma canım ya keşke her sıkıntılı durumun sonu bu kadar güzel olsa minik bebeğimize kavuşacağız biraz sıkıntı ne ki mis kokulumuz gelicek ve hepsini biranda unutacağız yeterki sağlıklı olsunlar...

teşekkürler canım siz böyle yazdıkça ben çok rahatlıyorum inşallah hepimiz sağsalim alırız bebişleri kucağımıza.

kızlar bide ben dün yengemi kaybettim hastaydı 2 aydır hastanede yatıyordu onun verdiği bi sıkıntı ve üzüntüde var cvp veren herkese çok teşekkürler.zapzup çok dua ediyorum sana şuan Rabbim yardımcın olsun.

selam kızlar,
gözdeden haber yok galiba daha
zapzup allah yardımcın olsun, moralin de yerinde negüzel çok sevindim senin için. inşallah cabucak alırsın yavrunu kucağına.

ben de kontrolden geldim, suyum hala tam sınırda. 6-7 cm'nin altına düşmemeliymiş benimki de 7ye yakın çıktı bu sabah. nts'de de uzun süredir ilk kez sancı çıkmadı. dr.da anlam veremedi şaşırdı. şimdi çarşamba sabah tekrar kontrole çağırdı, sezeryan gününe o zaman karar verelim bebeği tutabildiğimiz kadar tutalım diyor. belki 37yi tamamlarız;)) inş. öyle işte, rahatladık biraz daha.

kızlar bu arada ben magnesium diasporal kullanıyordum, eczanede yokmuş bu sefer magvital diye bir ilaç verdi. kullanan var mı?

ayyy..iyi şenaycım çok sevindim ben de yatırılar falan mı diye düşünmüştüm hadi bakalım 1 gün 1 gündür

her sazeryen olana sonda takılıyormu? acaba can acıtan bişeymi yaa,bide benim gördüğüm kadarıyla çevremden ve arkadaşlarımdan,40. haftasını geçirdiği halde doğum eylemi başlamamış olanları sazeryene alıyorlar,normal doğumun gelmesini beklemiyorlar,sanırım bebeğin zehirlenme ihtimali varmış dışkısını yapabilirmiş ve yutabilirmiş,durum böyleyken halen normal doğumu bekleyen hasta ve normal doğum için bekleten doktor varmıdır acaba,nedense bu soruları düşünür oldum şu sıralar.

hadi gözünaydın canım ben demiştim sana ocak daha bitmedi die sonundan yakaladı yavrucak :46:
maşallah motivasyonun tam :nazar: elinde olsa online sezeryan yapcan yani :9: hadi sağlıkla al bebeğini kollarına sonrada ilk fırsatta yaz bize canım

zap zup allahım çabucak kavuştursun bebişine,iyi hbrlerini bekliyoruz:64:
inşallah gözde de almıştır umayı kucağına sorunsuzca:62:
okudukça nasıl hevesleniyorum anlatamam,allah hepimizin yardımcısı olsun:49:

kızlar bide ben dün yengemi kaybettim hastaydı 2 aydır hastanede yatıyordu onun verdiği bi sıkıntı ve üzüntüde var cvp veren herkese çok teşekkürler.zapzup çok dua ediyorum sana şuan Rabbim yardımcın olsun.

başınız saolsun canım Allah birini alıyo birini veriyo işte
sen aklına kötü şey getirme ne güzel kısa bi zaman sonra kucağında olcak bebişin kavuşma anı olarak değerlendir bende alsam keşke 2 güne kadar kızımı sağlıkla kollarıma

günaydın kızlarr
bugün görüş günümüz 1.5 ta dr amcaya gidiyoruz nst ye bağlancaz
gece boyu hareket etmedi çok korktum ama sabah kahvaltı ederken kıpır kıpırdı kızım bu minikler bize hep şaka yapıyor
gözde doğurmuştur haber varmı?

her sazeryen olana sonda takılıyormu? acaba can acıtan bişeymi yaa,bide benim gördüğüm kadarıyla çevremden ve arkadaşlarımdan,40. haftasını geçirdiği halde doğum eylemi başlamamış olanları sazeryene alıyorlar,normal doğumun gelmesini beklemiyorlar,sanırım bebeğin zehirlenme ihtimali varmış dışkısını yapabilirmiş ve yutabilirmiş,durum böyleyken halen normal doğumu bekleyen hasta ve normal doğum için bekleten doktor varmıdır acaba,nedense bu soruları düşünür oldum şu sıralar.

benim doktorum bekleyelim istersen normal doğum icin dedi bende beklemek istedim ama bugün muayenede gene bebek aşağı inmemis kemiklerimden geçemiyor 40+ 3 oldum artik sezeryandan başka çarem kalmadı sancım hic yok.kasılma falan da hic olmadı.Normal dogumu da o kadar cok istiyordum ki sezeryan deyince şok oldum.

Canım sezeryan mı olacak senin doğum?

Zap_zup canım Allah yardımcınız olsun... Ne güzel bebişin kucağında olacak kısa süre sonra... Lütfen deneyimlerini bizimle mutlaka paylaş... Epidural sonrası ağrın olacak mı acaba?
Herşey bir yana Allah sağlıkla kavuştursun bebişini sana.

Back