2011 Şubat Anneleri

melocum anladığım kadarıyla bende olmuyo canım gaz falan olmasın sebebi :44:

YOK canım benimle ilgili değil direkt bebekten gelen bir hareket.solgöğsümün altında poposu var sanki suyun içinde kabarcıklar oluşuyo gibi tuhaf bi his

YOK canım benimle ilgili değil direkt bebekten gelen bir hareket.solgöğsümün altında poposu var sanki suyun içinde kabarcıklar oluşuyo gibi tuhaf bi his
Benim öyle değilde bebeğin başı artık iyice indiğinden herhalde oturup kalkarken özellikle büyük tuvaletim geliyormuş gibi oluyor melocum ama aynı şey değil sanırım...

bebişin pırtlatıyodur :60: anlamamışım canım kusura bakma bi hareketidir sen ööle hissediyosundur sorun etme bence kim bilir napıyo içerde :8:

]

Benim öyle değilde bebeğin başı artık iyice indiğinden herhalde oturup kalkarken özellikle büyük tuvaletim geliyormuş gibi oluyor melocum ama aynı şey değil sanırım...
yok canım baskı hissi değil bildiğin resmen pırtlatıyor sanki:9:
telefonu falan yok mu biz anlamadık tam olarak ama ona tarif edersen telefonda bile anlar heraldeo yüzden demiştim varsa telefonu bi sor ihmal etme bence..
var aslında da bu hafta hemoroid yüzünden o kadar çok aradım ki şimdi çekiniyorum canım
bebişin pırtlatıyodur :60: anlamamışım canım kusura bakma bi hareketidir sen ööle hissediyosundur sorun etme bence kim bilir napıyo içerde :8:

ayyynen öyle canım ya...erkek çocukları suya işer ya aynı onun gibi :9:

canım bende de bir gün nefes alırken sol gögsümün altında kabarcıklar oluyor gibi olmuştu hatta nefes alıp verirken bile duyuyordum kabarcıkların sesini sonra geçti bu arada günaydınn:61:

Son düzenleme:
canım bende de bir gün nerfez alırken sol gögsümün altında kabarcıklar oluyor gibi olmuştu hatta nefes alıp verirken bile duyuyordum kabarcıkların sesini sonra geçti bu arada günaydınn:61:
aynen öyle canım..merak ettim soracağım bakalım
kızlar gözdeden haberiniz varmı umayına kavuşmuş mu ?
buraya bi haber gelmedi inşallah ikisi de iyidir

kızlar karnımda bir his oluyor poponun bulunduğu kısımda ne olduğunu anlayamıyorum
böyle gaz çıkışı gibi kaka yapar gibi ama anlayamıyorum yaa sizdede oluyor mu:26:

:60: ayyy ilahi Melocum!!! muhtemelen senin karnında gaz birikti ve çıkmadığı için içeride karnında o baloncuklar çıkıyormuş hissi yapıyor :) Ama yine de doktorunu arayıp bi danışman iyi olabilir.Çünkü hiçbirimizin yaşamadığı değişik bir durum bu.

bu arada hiç selam vermeden direkt dalış yaptım kusura bakmayın... Hem hamişlere hemde göbüşlerdeki bebişlere selaaaammmm!!!

Bu sabah çok güzel bir rüyanın üstüne uyandım... Rüyamda doktor kontrolündeymişim sedyede yatıyorum karnım açık halde ve karşımda da eşim duruyor... Ben öyle yatmış doktoru beklerken bebeğim karnımdan kolunu uzatıyo... Resmen elini falan görüyorum... Eşime sesleniyorum... Bak bak kızımız elini uzattı diye ve o arada elini tutuyorum... Tabi arada derim var benim.Yani eli derimi yırtıp çıkmıyo... Ama o kadar minik bir el kiiiii!!! parmaklarını falan okşuyorum... ve o sırada uyandım...
Sanki gerçekten ona dokunmuş gibiydim sabah uyandığımda... Çok etkilendim yaaaa!!!

bu arada hiç selam vermeden direkt dalış yaptım kusura bakmayın... Hem hamişlere hemde göbüşlerdeki bebişlere selaaaammmm!!!

Bu sabah çok güzel bir rüyanın üstüne uyandım... Rüyamda doktor kontrolündeymişim sedyede yatıyorum karnım açık halde ve karşımda da eşim duruyor... Ben öyle yatmış doktoru beklerken bebeğim karnımdan kolunu uzatıyo... Resmen elini falan görüyorum... Eşime sesleniyorum... Bak bak kızımız elini uzattı diye ve o arada elini tutuyorum... Tabi arada derim var benim.Yani eli derimi yırtıp çıkmıyo... Ama o kadar minik bir el kiiiii!!! parmaklarını falan okşuyorum... ve o sırada uyandım...
Sanki gerçekten ona dokunmuş gibiydim sabah uyandığımda... Çok etkilendim yaaaa!!!

Hayırlara Çıkarsın Allah.. Artık O Kadar Sabırsızlanıyoruz ki Biran Önce Gelsinler Diye Rüyalarda Hep Böyle Şeyler Görüyoruz :}

slmm kızlarr günaydııın nasılsınız bn git gider sersem gibi oluyorumm gece uyuyamıyorum cok kasılmalarım oluyorr gündüzdee salak gibi dolaşıyorum mideem cok kötü kafam sersem gibii neden acabaa böyle oldumm neyse bugün ögleden sonra gidicem doktorumuza bakalım ne dicekkk sizler nasılsınız gözde ne yaptı acaba cok merak ediyorum başka doğuran var mı

Herkese günaydınnn,yeni uyandım ve uyanır uyanmaz çamaşır makinesini açtım,saat 1 gibi kız kardeşim gelicek sağlam bi temizlik yapıcaz,ama nasıl yapıcam bilmiyorum,ne eğilebiliyorum ne doğrulabiliyorum,birde kızım ciğerlerimin dibine kadar girmiş,ayağıma çorap giyene kadar mahvoldum,şu son temizliği bitirirdikten sonra bugün yada yarın halılarım gelicek serip dinlenmek istiyorum,benim beklenen doğum tarihim 11 şubat,yarından itibaren heran için kızımı bekliyorum artık,kızlar kontrolüm perşembe günü benim,doktor bu çatı muayenesini her haftamı yapıcak açılma varmı yokmu diye? geçen hafta yaptı acaba bundan sonra sürekli yapacakmı? fikri olan varmı?

bide mavi sabah 8'de hastaneye gitti fakat önünde 4 tane doğum yapacak hasta varmış,sanırım mavi ikindi vakti gibi doğum yapmış olur.

sanırım gözdedende haber yok.

Hayırlara Çıkarsın Allah.. Artık O Kadar Sabırsızlanıyoruz ki Biran Önce Gelsinler Diye Rüyalarda Hep Böyle Şeyler Görüyoruz :}

evet artık çok sabırsızım... Hem doğumdan korkuyorum hem de bebeğime kavuşmak istiyorum...

herkese slm benim 2 günüm kaldı doğuma ve çok korkuyorum çok değişik duygular içindeyim gerginim kızlar neolur bişeyler yazın rahatlamak istiyorum

Kızlar merhaba ben ocak annesi oluyorum kılpayı. Su an yatısim yapıldı lavman yapıldı .Hic korkmayın birşey sıktılar ishal oldum gibi oldu tuvalete gittim geçti.Serumum takıldı.Epidural sezeryan olucam ınşallah bol bol dua edin kızlar

Kızlar merhaba ben ocak annesi oluyorum kılpayı. Su an yatısim yapıldı lavman yapıldı .Hic korkmayın birşey sıktılar ishal oldum gibi oldu tuvalete gittim geçti.Serumum takıldı.Epidural sezeryan olucam ınşallah bol bol dua edin kızlar

Allah Bi Avazda İnşallah Kurtarsın Canım.. Bebeğin İçinde Senin İçin de Kolay Bi Doğum Olur İnşallah, İkinizde Sağ Salim Evinize Dönersiniz İnşallah..

Back