2011 Şubat Anneleri

günaydın herkeslereee

yine uykusuz bir gece geçirmiş çoğumuz

bende 12 buçukta yattım uyudum ama

su
tuvalet
su
tuvalet
su
tuvalet
yemek
su
tuvalet
yemek
tuvalet

molalarıyla hiç olan bir uykuyla sabahı ettim.sabah 5 te uyandım bidaha uyuyamadım bilerekte uyumadım.kocişe kahvaltı hazırladımm birlikte yedik sonra onu uğurladım.mutfağımı topladım.

kayınvalidem mutfağın duvarlarını silmeye gelecekti kalkınca ara beni dedi.onu aradım ama ne yalan söliimm hiç gelsin istemiyorum iş yapacak havada değilim ben bişi yapmıyorum tabi ama olsun yinede ayaklarımı dikip yatamıyorum.zaten onunda pek havası yok galiba.telefon ettim işte kar yağmış soğukk sende zaten hasta gibisin hiç yorulmaa sonra yaparız çay içmeye gel falan diye ayak yaptım :37: oda bakalım gelebilirsem gelirim didi

geçmişi okumadım daha herkes iyidir inşallahhh

su
tuvalet
su
tuvalet
su
tuvalet
yemek
su
tuvalet
yemek
tuvalet

haha çok güldümbu nedir yaw otobüs yolculuğu gibi mola saatleri verir gibi:)) hiçbirimizin birimizden farkı yok

su
tuvalet
su
tuvalet
su
tuvalet
yemek
su
tuvalet
yemek
tuvalet

haha çok güldümbu nedir yaw otobüs yolculuğu gibi mola saatleri verir gibi:)) hiçbirimizin birimizden farkı yok

valla aynen böyleee otobüs bile durmaz kız bu kadar molaya

ne sudan vazgeçebiliyorum ne tuvalete gitmeyeyim diyebiliyorum.birbirine doğru orantışlı gidiyo işte

ayy bide kalkıp yatamıyorum bi yandan bi yana hele oflaya puflaya dönüyomm.karnım çok acıyo dönerken

hele dün gece terlemişim yatağın içinde tuvalete kalktım geldim yatağa sanırım terim soğudu birden sağ tarafıma bi sancı girdi cızzz etti bi çığlık atmışımm eşim bi uyandıı ayy adamcağız korktu ama bende korktumm.heryerim ayrı ağrıyo valla

Günaydın Kızlar Bugün Kardeşimle Bize Yine Havuzlu Han Yolu Göründü, Bebek Şekeri Sipraişi Vermiştik Onu Alcaz İnşallah..

valla aynen böyleee otobüs bile durmaz kız bu kadar molaya

ne sudan vazgeçebiliyorum ne tuvalete gitmeyeyim diyebiliyorum.birbirine doğru orantışlı gidiyo işte

ayy bide kalkıp yatamıyorum bi yandan bi yana hele oflaya puflaya dönüyomm.karnım çok acıyo dönerken

hele dün gece terlemişim yatağın içinde tuvalete kalktım geldim yatağa sanırım terim soğudu birden sağ tarafıma bi sancı girdi cızzz etti bi çığlık atmışımm eşim bi uyandıı ayy adamcağız korktu ama bende korktumm.heryerim ayrı ağrıyo valla

bende su çok içiyorum sanki ağzım tuz mağarası gibi anlamıyorum dr sordum iç çok güzl dedi ben artık karnımı tasıyamıyorum çok ağır geliyor geceleri benimde bacagıma kıramp giriyor çığlık atıom aşağıdaki meraklı komşu teyze doğuruyom sanıyordur

günaydın bacaklarımdaki agrılardan mesanemdeki ağrıdan kasıklarımdaki ağrıdan uyu uyuyabilirsen her bi yerim kemiklerim ağrıyor yaw kocam yatıyor ne güzel ben yine işe gidicek gibi kalktım:59:

Günaydın Benim de kemiklerim ağrıyor. Özellikle göğüs kemiklerim :49:

Günaydın Kızlar Bugün Kardeşimle Bize Yine Havuzlu Han Yolu Göründü, Bebek Şekeri Sipraişi Vermiştik Onu Alcaz İnşallah..

günaydın exex artık doğurcaz ne havuzlu hanı onca yolu nası yürücen yaw havada çok soğuk dikkatli ol güzelim.bende modesaya gidip beşik siparişi vericem bugun

bende su çok içiyorum sanki ağzım tuz mağarası gibi anlamıyorum dr sordum iç çok güzl dedi ben artık karnımı tasıyamıyorum çok ağır geliyor geceleri benimde bacagıma kıramp giriyor çığlık atıom aşağıdaki meraklı komşu teyze doğuruyom sanıyordur

Canım kramp oluşmasın istiyorsan süt, yoğurt muz tüket . Potasyum ya da kalsiyum ekskliğinden kaynaklanıyor. Olmazsa magnezyum tableti kullan.

Günaydın Benim de kemiklerim ağrıyor. Özellikle göğüs kemiklerim :49:

benim memem sarktı sanki böcek ısırıyo gibi altı kasınıyor bu memeler bölemi kalcak acaba bu şekilde rahat olmuyor bide sanki dolgun değil gibiler yaw yada ben anlamıyorum

valla bende sudan vazgeçemiyorum.bazen gece yatarken içmeyeyimde az kalkayım wcye diyorum ama mümkün diill çok içiyorum.aman iyidir suu her derde devaa.

Allah a şükür hiç krampım olmuyooo süt yoğurt peynir en baştan berii fazlasıyla tüketiyodum ilaçta kullanmıyorum olmadı hiç olmazda inşallah

bu arada kayınvalidem geldi başladı işe :16:

günaydın exex artık doğurcaz ne havuzlu hanı onca yolu nası yürücen yaw havada çok soğuk dikkatli ol güzelim.bende modesaya gidip beşik siparişi vericem bugun

İnşallah Bu Kez Son Yürüycez Herşey Şu Veletler İçin :}

Ya Bu Arada 1 Ay Önce Ultrasonda Doğum Tarihi 4 Mart Görünüyordu Bu Hafta 13-23 Şubat Arası Görünüyor Ve 2-3 Hafta Kalıyor Çok Tırsıyorum :}

su demeyin yaa elimde litrelik şişelerle dolanıyorum zaten çok su içerdim artık daha fazla içiyorum çok fena bişey içim yanıyor içiiiimmmm :}

Son düzenleme:
valla bende sudan vazgeçemiyorum.bazen gece yatarken içmeyeyimde az kalkayım wcye diyorum ama mümkün diill çok içiyorum.aman iyidir suu her derde devaa.

Allah a şükür hiç krampım olmuyooo süt yoğurt peynir en baştan berii fazlasıyla tüketiyodum ilaçta kullanmıyorum olmadı hiç olmazda inşallah

bu arada kayınvalidem geldi başladı işe :16:

yoğurt hıc yemıyorum ben belki kiloda var bende ondandır:(
kolay gelsin

sabah akşam ben magnezyum kullanıyorum 3 ay oldu anca bu kadar fayda ediyor

Canım o zaman çok yoruluyorsun sen. Ayakta fazla durmamaya gayret et cnm. Herkeste farklı etki yapıyor demekki bu tabletler. Ben kullanmayı unuttuğumda oluyor kramp.

benimde sağ tarafa yattımmı çok fena göğüs kafesim ağrıyo batıyo resmen acıyoo duramıyorum.sanki kalbim sıkışıyo gibi oluyo

Tek ben de var sanmıştım. Bu bebişler kemiklerimizi kıracaklar :)) Bazen bir vuruyo göğüs kemiğine ayy nefes alamıyorum.

Kızlar doğumlarımıza çok az kaldı. Araştırmaya göre son zamanlarda dinletilen müzik ve masallar doğduktan sonra bebeğin emmesini kolaylaştırıyormuş.

Ben hergün kırmızı başlıklı kız ve Pamuk Prensesi dinletiyorum. Dinletmek isterseniz Linke tıklayın http://www.masaldinle.com/2007/10/12/pamuk-prenses-ve-yedi-cuceler/
Doğduktan sonra dinleteceğim aynı müzik ve masalları bakalım işe yarayacak mı? Ayrıca kolik olan bebekleri de rahatlatıyormuş.

Son düzenleme:
Tek ben de var sanmıştım. Bu bebişler kemiklerimizi kıracaklar :)) Bazen bir vuruyo göğüs kemiğine ayy nefes alamıyorum.

Kızlar doğumlarımıza çok az kaldı. Araştırmaya göre son zamanlarda dinletilen müzik ve masallar doğduktan sonra bebeğin emmesini kolaylaştırıyormuş.

Ben hergün kırmızı başlıklı kız ve Pamuk Prensesi dinletiyorum. Doğduktan sonra dinleteceğim aynı müzik ve masalları bakalım işe yarayacak mı? Ayrıca kolik olan bebekleri de rahatlatıyormuş.

valla ben bişi dinletmiyorumm.

bi ara beşiğindeki dönencenin müziğini dinliyorduk alışsın tanısın sakinleşsin ağlarsa falan diye.şimdi onuda yapmıyorumm

valla bazen canım hiiçç bişi istemiyooo koyverdim gitti gibi bişi oldu.

valla ben bişi dinletmiyorumm.

bi ara beşiğindeki dönencenin müziğini dinliyorduk alışsın tanısın sakinleşsin ağlarsa falan diye.şimdi onuda yapmıyorumm

valla bazen canım hiiçç bişi istemiyooo koyverdim gitti gibi bişi oldu.

Cnm dönenceyi bile dinletmen güzel. Anne karnını özlermiş bebekler doğunca. Ondan olurmuş bu kolik dedikleri. Benim arkadaşım dinletmemişti. Kolikten çektiği için bana ne gerekşiyorsa yap çok zor ağlamasına dayanamıyorum dedi. İnşallah bizim bebişlerde olmaz.
Dün tv de izledim. Fön, elektrik süpürgesi ve araba rahatlatıyormuş kolik olan bebekleri :))) Doktor çocuğunda uygulamış.

Bir de doğduktan hemen sonra anne sütü almadan çok az doğal maden suyu içen bebeklerde gaz problemi olmuyormuş. Doktor söyledi bunu da daha önce duymuştum ama zarar verir diye uygulamayacaktım. Doktor söyleyince denemeye karar verdim.

Bir de göğüs yarası olmaması için soğan ı göğüse uyguluyorlarmış. Emzirmeden hemen önce.

Cnm dönenceyi bile dinletmen güzel. Anne karnını özlermiş bebekler doğunca. Ondan olurmuş bu kolik dedikleri. Benim arkadaşım dinletmemişti. Kolikten çektiği için bana ne gerekşiyorsa yap çok zor ağlamasına dayanamıyorum dedi. İnşallah bizim bebişlerde olmaz.
Dün tv de izledim. Fön, elektrik süpürgesi ve araba rahatlatıyormuş kolik olan bebekleri :))) Doktor çocuğunda uygulamış.

Bir de doğduktan hemen sonra anne sütü almadan çok az doğal maden suyu içen bebeklerde gaz problemi olmuyormuş. Doktor söyledi bunu da daha önce duymuştum ama zarar verir diye uygulamayacaktım. Doktor söyleyince denemeye karar verdim.

Bir de göğüs yarası olmaması için soğan ı göğüse uyguluyorlarmış. Emzirmeden hemen önce.

evet elektrik süpürgesi bide aspratörde rahatlatıyomuş bebeklerii

valla maden suyunuda ilk defa duydum hakkaten doktormu dedi.yaaa ağır gelmezmi yaaaa yazıkk bebeğe

soğanıda ilk defa duyuyorum valla ben sürmem ne yalan söliimmm yazık bebeğin ağzına falan gelir sütün tadını almadan soğanı alır yavrucak :37:

Back