2011 Şubat Anneleri

Allah razi olsun canim:16::16:

Ay insallah ebede oyle dedi umarim bi dahaki randevuya gerek kalmazda kizim gelir
Amin teyzesi insallah :16:
kizlar bu arada bugun kadinin biri ananas ye acilmayi kolaylastiriyor dedi
bunu bana bi kac kisi daha soylemisti onceden siz hic duydunuzmu gerceklik payi varmidirki

gerçeklik payı varsa bol bol yiyelim yaaaaaaaaa...bi de hurma demişlerdi:)

doktorum bi hikaye anlattı..iki kız kardeş hamile.bunlara arabitandan bir su geliyo..kolay doğum için..aralarında 2 ay var..ilki içmiş..çoçuk sancısız fila pırt die doğuvermişşş..dr yetişememiş..aaa su işe yarıyo demşlerrr..ikincisinde işe yaramamışş..kıs 12 saat sancı çekmişş...
doktorumun bu duruma yorumu her yöntem herkes te yemiyoooo...:52::52:
ben kadına her kontrolümde alternatif bir yöntemi soruyorum daaaa..sonunda bu açıklamayı yaptıııı:69::69:

Kız bende bir kurabiye vericem adama :)) aman olsun, kağandakine çikolata almıştık bi kutu bunda almadım bişi

ben de düşünmeye başlıyayımmm..çikolata fikri aklıma yattıı...ama doğumdan sonra memnuniyetime göreeee eşime söylerim güzelll bir çikolata yaptırıırrr....kolayıma geldii..hehehe:52:

Merte gecmis olsun dileklerinde bulunan arkadaslarima cok tsk ediyorum kizlar kusura bakmayin gormedim..:16:

sagol canim.. hmm öylemi o zaman sen sirani bekle dicem ama bebisler sira mira takmiyorlar vallahi:52: baksana beni en arkaya attilar:37:

gece acaba sancimiz duzenli olur mu ki:27:

genelde ben düz yatınca düzenli olmaya başlıyor yan dönünce sancı aralığı artıyor.düzde uyuyamıyorum ki :27:
inşallahhh...çok evhamlı gördüm kendimii...tutmaya filan da çalışmadımm..sadece elim göbişimin üstündeydi..ama thaf oldu..sanki parmak tıklatırız ya öylee..bende yavrucak ayağını geçirmeye çalışıyo da elim engel olmuş bileği burkulmuşş gibi mi oldu acaba dedimm..içim cıızz ettiii...yanii mantıklı değil ammaa...
annelik böyle bişey mi acabaaaa:))))))

gerçekten insan en ufacık bişeyde zarramı verdim acaba demeye başlıyor.bende az yediğim zaman kendimi suçlu hissediyorum.o yüzden hep çok yiyorum:56::27:hepsi oğlum için

direk sana gönderelim hediyeyi cnm :)):60:

aa yok canım olur mu?hiç...istemem yan cebime koy:82:kız valla bazen sağolsunlar eşimin hastaları banada yazmadır havludur bişey yolluyorlar.insan bi tuhaf oluyor kabul etmesen beğenmedi snaıp kırılıyorlar etsen bir türlü birde doğum evine giden kesim genellikle dar gelirli kesim (bende onlardan biriyim:1:) ,eşime çok hediye gelir ama o kabul etmez yinede getirirler.geçenlerde hatta bi tanesi patates domates falan almış gelmiş pazardan.

Son düzenleme:
Kızlar sevincin bebeğini gördünüzmü maşşallah nasılda tombiş yanaklı:))) çok tatlı face den baktım şimdi :):emir_bebek:

çok pinti gördüm kızlar sizi:1:hem dokrtoru sevindirin hemde eşini bence:27::27:yazık kadıncağızda eşi öle kendini paralarken yanlız yanlız onun yolunu gözlüyo dimi ama.:32:

aayyyy kıyamam ben sannaaaaa:))) doktoruma çikolatayı verirken sana değil eşineee veriyom bak bunu dersemmmm.....benim doktorum bayan olduğundan bu yolun sonu kötü gözüküyoooo:))))
:64::64::64:

aayyyy kıyamam ben sannaaaaa:))) doktoruma çikolatayı verirken sana değil eşineee veriyom bak bunu dersemmmm.....benim doktorum bayan olduğundan bu yolun sonu kötü gözüküyoooo:))))
:64::64::64:

neyse sen o zaman hiç sesini çıkarma.yoksa bırakır gider valla seni doğum masasında:1:

genelde ben düz yatınca düzenli olmaya başlıyor yan dönünce sancı aralığı artıyor.düzde uyuyamıyorum ki :27:

gerçekten insan en ufacık bişeyde zarramı verdim acaba demeye başlıyor.bende az yediğim zaman kendimi suçlu hissediyorum.o yüzden hep çok yiyorum:56::27:hepsi oğlum için

aa yok canım olur mu?hiç...istemem yan cebime koy:82:kız valla bazen sağolsunlar eşimin hastaları banada yazmadır havludur bişey yolluyorlar.insan bi tuhaf oluyor kabul etmesen beğenmedi snaıp kırılıyorlar etsen bir türlü birde doğum evine giden kesim genellikle dar gelirli kesim (bende onlardan biriyim:1:) ,eşime çok hediye gelir ama o kabul etmez yinede getirirler.geçenlerde hatta bi tanesi patates domates falan almış gelmiş pazardan.

tabe tabeeee..biz de yedikkk..:52: valla bende etrafımdakilere öyle diyomm..herşey oğlum için..bak kendim için yiyosammm namerdimmmmm:47::47:

Kızlar sevincin bebeğini gördünüzmü maşşallah nasılda tombiş yanaklı:))) çok tatlı face den baktım şimdi :):emir_bebek:

nerde gördünüz yaa..ben gruba üyeyim ama..orda resim yokkkiiiiiiii...

tabe tabeeee..biz de yedikkk..:52: valla bende etrafımdakilere öyle diyomm..herşey oğlum için..bak kendim için yiyosammm namerdimmmmm:47::47:

nerde gördünüz yaa..ben gruba üyeyim ama..orda resim yokkkiiiiiiii...

Sevinç in kendi profili ekli bende oradan baktım. Hadi kızlar iyi geceler k.i.b....

kızlar ben çıkıytorum hadi size iyi geceler.yine bel ağrısıyla birlikte sancım var inş.hemencecik uyurum.

anaaaaa..herkescikler kaçmışşşş...daha karpuz kesecektik yaaaa:55:

benim daha uykum yokkk...nie gittiniz yaaaaaaaaaaaa:20::20::20:
bende face de oyun oynayayımmm..hiç huyum değildir ama bulurum kendime bişeyciklerrr

kasilmalardan uyuyamadim kizlar yaa:59:

saat tutuyorum simdiiii

herkesee günaydın........
nasılsınız fıstıklar
ben dün gece hiçç uyuyamadım bel ağrısından mahvoldum resmen....şimdide erkenden kalktım eşimle arkadaşına kahvaltı hazırladım onlar çıkınca ilk hedefim uyumakk:27:
çağlayandan haberiniz var mı kızlar sankim görünmüyoo pekk....

günaydın bacaklarımdaki agrılardan mesanemdeki ağrıdan kasıklarımdaki ağrıdan uyu uyuyabilirsen her bi yerim kemiklerim ağrıyor yaw kocam yatıyor ne güzel ben yine işe gidicek gibi kalktım:59:

Back