2011 Şubat Anneleri

canım Allah sağlıkla büyütsün yaaaa..

Gözün aydın canım maşallah bebeğine...Ay okudukça heycanlanıyorum burdad a bu gidişle şubat annesi kalmayacak ya herkes ocakta doğurdu iyimi

canım hadi gözün aydın,allah analı babalı büyütsün

slmlar kızlar,nasılsınz?
birsürü bebişimz gelmiş yawww,ne mutlu annelerine ve bekleyenlerine
ben annemlerdeyim bi kaç gündür,giremedim o yüzden.
eşim almanyaya gitti
pazar fln dönücek,o arada ben de bizimkilerde kalıorum işte.
dün annemle evimi temizlettik,2 kadın geldi ve allaha şükür dezenfekte oldu evim,çok mutluyum,doğuma kadar da düzenli alıcam artk kadınları.
ayın 5-i 6sı gbi de kayınvalidemler görümcemler gelio,bi tadsızlık olmasın die dua ediorum,umarm kimse canımı sıkmaz...:44:

Hatunlar bana 2 gecedir baya baya düzenli sancı geliyo, bir süre devam edip kesiliyor, önceki gece gelmişti dün gecede gelince doğum yakın heralde diye düşünmeye başladım, hayırlısı,sezaryene kadar dursun minişim diye magnezyum içiyorum ,
Bugün hastaneye götüreceğim kurabiyelerin malzemelerini tamamladım, yapayımda kavanozda saklarım artık , sancılanıpta gidersem eksik kalmasınlar :))

allah analı babalı büyütsün inşallahh...

Gözün aydın canım maşallah bebeğine...Ay okudukça heycanlanıyorum burdad a bu gidişle şubat annesi kalmayacak ya herkes ocakta doğurdu iyimi

şubatın ilk bebeğini ben doğurcam canım içime doğuyorbak demişti dersiniz

canım benim normal görünüyor herşey...doktorumda ısrarla normal doğumu bekleyelim diyor...ben korkuyorum ama bakalım artık hayırlısı....canım sen özel hastaneye gitmiyormuydun...kendi doktorunun olması gerekmez mi?ya bende annemler burdayken olsun istiyorum kayınvalidemle doğum beni zorlar

gözün aydın canım....maşallah minişlerr arka arkaya gelmeye başladı...

Herkese selam kzılar bugün yine nst miz vardı gittim hiç sevmiyorum şu cihaza bağlanmayı ama napalım bebişim için katlanıyorum ama bugün çok önemli bişey keşfettim.Bugün cihazda ilk defa adam akıllı bi sancım çıktı.Cihaz 70 lik sancı gösterdi 30-25 sn süren o sırada hemen vücudumu dinledim sancı nasıl oluyor diye. Günlerdir geceleri çektiğim herşey kasılmaymış o an anladım.Sancı süresince yumurtalıklarımdan belime doğru hafif bi çekilme hissi gibi bi his yaşadım.O kadar hafiftiki kasılmanın ağrısından sonra bana karıncalanma gibi geldi.Çok şaşırdım ya...

canım aynı bende seningibiyim ara ara 5 dk ya bire düşüyor yarım saat sonra düzensizleşmeye başlıyor sanırım artık doğum yakın olduğu için vucut heran doğuracan die sinyaller vermeye başladı,senin bebeiş beklesin az daha zaten şurda ne kaldı ama ben doğurabilirimbu gece eşim yine nöbetçi arayıp duruyor nasılsın die oda korkmaya başladı artık heran herşey olabilir.bu arada kurabiyelerin fotolarını eklede görelim canım benim hamur taş oldubekliyo öle artık yapsamda yenmez onlar.

Son düzenleme:
bu arada burcu bu adrese mail yolluyoruz sonra onlar bizi ekliyor öylemi?

Son düzenleme:
selam kızlar geçmişe bakmadım

yaa saat 2de uyanınca günün ne beti nede bereketi kalıyo.bişiler ye yemek yap iki toparlan az dinlen derken akşam oldu pöffff.şu uyku işine bi çare bulsam iyi olacak

az önce wc ye gittim çamaşırımda yine afedersiniz sümüksü bişi vardı.rengi sarımtraktı ve azdı.ne kadar desemmm böyle iki parmak kadar bişi.

bi duş aldımm.valla banyo yapmakta artık eziyet oldu yauuuuuu bi yoruldumki sormayınnn..birazdan eşim gelir yemek yicez sonra biyere oturmaya gitcez oturmak değilde kayınvalidem oğluşuma battaniye ördüydü onun arkasına kumaş geçirilecek o bayandada makina varmış hem iş hem muhabbet anlayacağınız

evet sizler nasılsınız geçmişe yetişemem varmı bi olay kızlarr

selam hanımlar bugün topic'e uğrayamadım... Kızımın 1-2 parça kıyafeti kalmıştı ütü bekleyen onları hallettim...
Bu arada bugün kızım pek hareketsiz... Çok az hareket etti. acaba acil'e gitsem mi ki?
bebek hareketlerinde azalma olursa hastaneye gel demişti poliklinik hekimi.

Ne güzel sancıyla kasılmayı ayırt edebiliyorsun canım benim ilk doğum olduğu için gelen ağrı sancımı kasılmamaı gaz mı anlayamıyorum bile

şubatın ilk bebeğini ben doğurcam canım içime doğuyorbak demişti dersiniz
Banada öyle geliyor bendede şubatın ilk günlerinde doğurucakmışım gibi bi his var bakalım ilk şubat annesi kim olacak:)

kızlar bişi sorsam :26: bebek arabalarınızın ve pusetlerinin kılıflarını çıkarıp yıkadınız mı ???
Canım ben bebek arabasını önce anakucağı ile kullacağım için ana kucağını beyaz sabunlu suyla sildim sadece.Arabanın puset halini kullandığımda bebek bayağı büyümüş olacağından bişey yapma gereği görmedim.

off kızlar yaa ben grip oldum şurda doğuma az birşey kaldı ama ben gribe yakalandım yaa

Aynen bende öyle tam girip olmasamda nezle gibi diyelim burun ve boğazlarım mafiş

az önce profesör olan doktorumu aradım kortos krem ve fitil kullan dedi bakalım nasl olacak
Melocum bi arkadaşım otururken böyle ortası delik emzirme yaztığı gibi bi yastık kullanıyodu öyle bişeye oturmayı deneyebilirsin hafifleyene kadar.Bebek başı aşağı baskı yaptığı için kabız olmasanda olabiliyormuş

kızlar doğum yaklaştı diyorsunuz ya..ben heyecandan duramıyorum burda..:)))))))
benimkine daha var diye kendimi, kontrol etmiyorum..ama sizi takip ediyorum:)))))
aman dikkat edin kendinize..
hafu; canım sen kaçıncı haftadaydın..

Cnm bende hiç sevmiyorum o dıgıdık dıgıdık 25 dk yı, feci sıkılıyorum bide tek kişilik nst odası konuşcak kimsede yok..

Ay hadi hayırlısı inşallah doğum haberini alırız o zaman bu gece kurabiyeleri yapayım eklerim cnm

zehra ve mimix gözünüz aydın,allah bağışlasın,sizlere de geçmiş olsun,darısı başımıza:)

o bi kaç gece tekrarlayan sancı durumu bende de olmuştu cnm,şu an yok allaha şükür ama ben de biraz içerden açılma yapmış,dr öyle ddi,korkutmym ama uzarsa bu durum tedbirli davran,sezeryan oluck malum,zorda kalmayasın

allah bağışlasın cnm,sana da geçmiş olsn

off kızlar yaa ben grip oldum şurda doğuma az birşey kaldı ama ben gribe yakalandım yaa
geçmiş olsn cnm,salgn var dikkat etmk lazım.
inşallah çabuk atlatrsn

az önce profesör olan doktorumu aradım kortos krem ve fitil kullan dedi bakalım nasl olacak
geçmiş olsn cnm,bende dün acıyı biraz fazla kaçırmışım sbh zulüm çektm resmen wcde

ayy o sümüksü şeyden bana 2 defa oldu... ilkinde çok korktum nişan geldi diye... şeffaf beyaz renkte ama sümüksü lastik gibi bişiydi..Aynı silikon gibiydi... hemen doktora sordum... akıntı vajinada biraz bekleyice o hale gelmiştir dedi.Kanlı yada pembemsi değilse önemli değil dedi.
Uyku olayına gelince benimde günüm şaştı valla... sabah eşimi yolluyorum kahvaltı edip yine uyuyorum artık kaçta uyanırsam.... Sonra aynen dediğin gibi günün hiç bir anlamı kalmıyor... sersemliyorum.

canım allah kavuştursun,hadi güle güle kirlet evinide,onlar canını sıkmak istesede izin verme sen canını sıktıkça mutluluk duyacaklardır emin ol.onlara bu zevki tattırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…