- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
slm kızlarr bende doğum yaptım 17 ocak sabahı saat 8:55 de minik prensesim dünyaya geldi 38+0 sezeryan 3240 gr.cnm kızım çok tatlı Rabbim sizleride sağlıkla kavuştursun bebeğinize anne olmak çok güzel bi duygu heleki o miis kokuları yokmu heran özlüyorum onu.Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın hayırlı ömür versin...
slm kızlarr bende doğum yaptım 17 ocak sabahı saat 8:55 de minik prensesim dünyaya geldi 38+0 sezeryan 3240 gr.cnm kızım çok tatlı Rabbim sizleride sağlıkla kavuştursun bebeğinize anne olmak çok güzel bi duygu heleki o miis kokuları yokmu heran özlüyorum onu.Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın hayırlı ömür versin...
Gözün aydın canım maşallah bebeğine...Ay okudukça heycanlanıyorum burdad a bu gidişle şubat annesi kalmayacak ya herkes ocakta doğurdu iyimi
canım benim normal görünüyor herşey...doktorumda ısrarla normal doğumu bekleyelim diyor...ben korkuyorum ama bakalım artık hayırlısı....canım sen özel hastaneye gitmiyormuydun...kendi doktorunun olması gerekmez mi?ya bende annemler burdayken olsun istiyorum kayınvalidemle doğum beni zorlarsenin normal doğummu olcak canım benim gün bellli oldu olmasına ama bende artık korkmaya başladım yarın 40. haftaya giriyoruz ya pat diye bi suyum falan gelirse diye benim bu gittiğim hastanede de her drun bi ameliyat günü var eer aniden olursa nöbetçi dra kalcam gerçi benim drum ben yinede gelirim senin yanında olurum dedi ama madem sezeryan olcak ööle stres yaşamıyım bari diyorum
ben daha bebek arabası falan almadım yaaa biraz havalr düzelsin ööle alcam artık
ayy bizim pzar günleri eşimle fix menümüzdü sonra kaynanam geldi yemek yapmayınca daha sık yemeye başşlamıştık ama şimdi kardeşim istedi benimde aklıma düşmüştü sedanın bu tarifi bende bunu yapıyım dedim daha doğrusu kardeşime yaptırayım :))
Hatunlar bana 2 gecedir baya baya düzenli sancı geliyo, bir süre devam edip kesiliyor, önceki gece gelmişti dün gecede gelince doğum yakın heralde diye düşünmeye başladım, hayırlısı,sezaryene kadar dursun minişim diye magnezyum içiyorum ,
Bugün hastaneye götüreceğim kurabiyelerin malzemelerini tamamladım, yapayımda kavanozda saklarım artık , sancılanıpta gidersem eksik kalmasınlar :))
Ne güzel sancıyla kasılmayı ayırt edebiliyorsun canım benim ilk doğum olduğu için gelen ağrı sancımı kasılmamaı gaz mı anlayamıyorum bileHatunlar bana 2 gecedir baya baya düzenli sancı geliyo, bir süre devam edip kesiliyor, önceki gece gelmişti dün gecede gelince doğum yakın heralde diye düşünmeye başladım, hayırlısı,sezaryene kadar dursun minişim diye magnezyum içiyorum ,
Bugün hastaneye götüreceğim kurabiyelerin malzemelerini tamamladım, yapayımda kavanozda saklarım artık , sancılanıpta gidersem eksik kalmasınlar :))
Banada öyle geliyor bendede şubatın ilk günlerinde doğurucakmışım gibi bi his var bakalım ilk şubat annesi kim olacak:)şubatın ilk bebeğini ben doğurcam canım içime doğuyorbak demişti dersiniz
Canım ben bebek arabasını önce anakucağı ile kullacağım için ana kucağını beyaz sabunlu suyla sildim sadece.Arabanın puset halini kullandığımda bebek bayağı büyümüş olacağından bişey yapma gereği görmedim.kızlarbişi sorsam :26: bebek arabalarınızın ve pusetlerinin kılıflarını çıkarıp yıkadınız mı ???
off kızlar yaa ben grip oldum şurda doğuma az birşey kaldı ama ben gribe yakalandım yaa
Melocum bi arkadaşım otururken böyle ortası delik emzirme yaztığı gibi bi yastık kullanıyodu öyle bişeye oturmayı deneyebilirsin hafifleyene kadar.Bebek başı aşağı baskı yaptığı için kabız olmasanda olabiliyormuşaz önce profesör olan doktorumu aradım kortos krem ve fitil kullan dedi bakalım nasl olacak
Herkese selam kzılar bugün yine nst miz vardı gittim hiç sevmiyorum şu cihaza bağlanmayı ama napalım bebişim için katlanıyorum ama bugün çok önemli bişey keşfettim.Bugün cihazda ilk defa adam akıllı bi sancım çıktı.Cihaz 70 lik sancı gösterdi 30-25 sn süren o sırada hemen vücudumu dinledim sancı nasıl oluyor diye. Günlerdir geceleri çektiğim herşey kasılmaymış o an anladım.Sancı süresince yumurtalıklarımdan belime doğru hafif bi çekilme hissi gibi bi his yaşadım.O kadar hafiftiki kasılmanın ağrısından sonra bana karıncalanma gibi geldi.Çok şaşırdım ya...
canım aynı bende seningibiyim ara ara 5 dk ya bire düşüyor sonra yarım saat sonra düzensizleşmeye başlıyor sanırım artık doğum yakın olduğu için vucut heran doğuracan die sinyaller vermeye başladı,senin bebeiş beklesin az daha zaten şurda ne kaldı ama ben doğurabilirimbu gece eşim yine nöbetçi arayıp duruyor nasılsın die oda korkmaya başladı artık heran herşey olabilir.bu arada kurabiyelerin fotolarını eklede görelim canım benim hamur taş oldu bekliyo öle artık yapsamda yenmez onlar.
Hatunlar bana 2 gecedir baya baya düzenli sancı geliyo, bir süre devam edip kesiliyor, önceki gece gelmişti dün gecede gelince doğum yakın heralde diye düşünmeye başladım, hayırlısı,sezaryene kadar dursun minişim diye magnezyum içiyorum ,
geçmiş olsn cnm,salgn var dikkat etmk lazım.off kızlar yaa ben grip oldum şurda doğuma az birşey kaldı ama ben gribe yakalandım yaa
geçmiş olsn cnm,bende dün acıyı biraz fazla kaçırmışım sbh zulüm çektm resmen wcdeaz önce profesör olan doktorumu aradım kortos krem ve fitil kullan dedi bakalım nasl olacak
selam kızlar geçmişe bakmadım
yaa saat 2de uyanınca günün ne beti nede bereketi kalıyo.bişiler ye yemek yap iki toparlan az dinlen derken akşam oldu pöffff.şu uyku işine bi çare bulsam iyi olacak
az önce wc ye gittim çamaşırımda yine afedersiniz sümüksü bişi vardı.rengi sarımtraktı ve azdı.ne kadar desemmm böyle iki parmak kadar bişi.
bi duş aldımm.valla banyo yapmakta artık eziyet oldu yauuuuuu bi yoruldumki sormayınnn..birazdan eşim gelir yemek yicez sonra biyere oturmaya gitcez oturmak değilde kayınvalidem oğluşuma battaniye ördüydü onun arkasına kumaş geçirilecek o bayandada makina varmış hem iş hem muhabbet anlayacağınız
evet sizler nasılsınız geçmişe yetişemem varmı bi olay kızlarr
slmlar kızlar,nasılsınz?
birsürü bebişimz gelmiş yawww,ne mutlu annelerine ve bekleyenlerine
ben annemlerdeyim bi kaç gündür,giremedim o yüzden.
eşim almanyaya gitti
pazar fln dönücek,o arada ben de bizimkilerde kalıorum işte.
dün annemle evimi temizlettik,2 kadın geldi ve allaha şükür dezenfekte oldu evim,çok mutluyum,doğuma kadar da düzenli alıcam artk kadınları.
ayın 5-i 6sı gbi de kayınvalidemler görümcemler gelio,bi tadsızlık olmasın die dua ediorum,umarm kimse canımı sıkmaz...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?