• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

sancılar sinyaller gelmeye başladıı.

ayy nasıl heyecanlanıyorum varyaaa.sanki kız kardeşlerim doğum yapacak gibi okadar yakın hissediyorummm.

Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallahh

bu arada makarnalar yapılmış.beğenmenize sevindim.ben bu tarifle mantar yemeyen insana bile 2 tabak yedirdim :37: ellerinize sağlıkk.anne eliyle yapıyoruz artık yemekleri sanki daha anlamlı ve lezzetli oluyor dimi :56:

ayy o sümüksü şeyden bana 2 defa oldu... ilkinde çok korktum nişan geldi diye... şeffaf beyaz renkte ama sümüksü lastik gibi bişiydi..Aynı silikon gibiydi... hemen doktora sordum... akıntı vajinada biraz bekleyice o hale gelmiştir dedi.Kanlı yada pembemsi değilse önemli değil dedi.
Uyku olayına gelince benimde günüm şaştı valla... sabah eşimi yolluyorum kahvaltı edip yine uyuyorum artık kaçta uyanırsam.... Sonra aynen dediğin gibi günün hiç bir anlamı kalmıyor... sersemliyorum.

evet evet aynı silikon gibiydi.

önceden 2kere de gelmişti azcıkhatta biri pembe gibiydi.doktor olursa hemen haber ver dedi

ama bu dediğin gibi slikon gibi ve beyazzz

sancılar sinyaller gelmeye başladıı.

ayy nasıl heyecanlanıyorum varyaaa.sanki kız kardeşlerim doğum yapacak gibi okadar yakın hissediyorummm.

Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallahh

bu arada makarnalar yapılmış.beğenmenize sevindim.ben bu tarifle mantar yemeyen insana bile 2 tabak yedirdim :37: ellerinize sağlıkk.anne eliyle yapıyoruz artık yemekleri sanki daha anlamlı ve lezzetli oluyor dimi :56:

sen şimdi anne eli falan dedin ben yine heyecan yaptım :D Normalde kendimi hiç anne olacak gibi hissetmiyorum ama bazen hareketlerime bi bakıyorum aynen anne olmuşuuumm :D

Ne güzel sancıyla kasılmayı ayırt edebiliyorsun canım benim ilk doğum olduğu için gelen ağrı sancımı kasılmamaı gaz mı anlayamıyorum bile:(

Banada öyle geliyor bendede şubatın ilk günlerinde doğurucakmışım gibi bi his var bakalım ilk şubat annesi kim olacak:)

Canım ben bebek arabasını önce anakucağı ile kullacağım için ana kucağını beyaz sabunlu suyla sildim sadece.Arabanın puset halini kullandığımda bebek bayağı büyümüş olacağından bişey yapma gereği görmedim.

Aynen bende öyle tam girip olmasamda nezle gibi diyelim burun ve boğazlarım mafiş:(

Melocum bi arkadaşım otururken böyle ortası delik emzirme yaztığı gibi bi yastık kullanıyodu öyle bişeye oturmayı deneyebilirsin hafifleyene kadar.Bebek başı aşağı baskı yaptığı için kabız olmasanda olabiliyormuş:(

valla bende heyecanla beklemekteyim bakalım şubatın ilk annesi kim olcak:26:
kızlar doğum yaklaştı diyorsunuz ya..ben heyecandan duramıyorum burda..:)))))))
benimkine daha var diye kendimi, kontrol etmiyorum..ama sizi takip ediyorum:)))))
aman dikkat edin kendinize..
hafu; canım sen kaçıncı haftadaydın..

canım benim bu gün tam 39.haftam bitti 40.haftanın içindeyim

selam hanımlar bugün topic'e uğrayamadım... Kızımın 1-2 parça kıyafeti kalmıştı ütü bekleyen onları hallettim...
Bu arada bugün kızım pek hareketsiz... Çok az hareket etti. acaba acil'e gitsem mi ki?
bebek hareketlerinde azalma olursa hastaneye gel demişti poliklinik hekimi.

canım bugünü ayakta geçirdiysen hissetmemeiş olabilirsin.biraz uzan istersen geceye kadar aynı olursa o zamna gidersin bence telaşa gerek yok.

Cnm bende hiç sevmiyorum o dıgıdık dıgıdık 25 dk yı, feci sıkılıyorum bide tek kişilik nst odası konuşcak kimsede yok..

Ay hadi hayırlısı inşallah doğum haberini alırız o zaman bu gece :32: kurabiyeleri yapayım eklerim cnm
bu gece olmaz:52:yarın olsun eşim yok evde telaş yaparım:18:vazgeçtim hem ben şubatın ilk günü doğurcam:1:
selam kızlar geçmişe bakmadım

yaa saat 2de uyanınca günün ne beti nede bereketi kalıyo.bişiler ye yemek yap iki toparlan az dinlen derken akşam oldu pöffff.şu uyku işine bi çare bulsam iyi olacak

az önce wc ye gittim çamaşırımda yine afedersiniz sümüksü bişi vardı.rengi sarımtraktı ve azdı.ne kadar desemmm böyle iki parmak kadar bişi.

bi duş aldımm.valla banyo yapmakta artık eziyet oldu yauuuuuu bi yoruldumki sormayınnn..birazdan eşim gelir yemek yicez sonra biyere oturmaya gitcez oturmak değilde kayınvalidem oğluşuma battaniye ördüydü onun arkasına kumaş geçirilecek o bayandada makina varmış hem iş hem muhabbet anlayacağınız

evet sizler nasılsınız geçmişe yetişemem varmı bi olay kızlarr

canım yaklaşık 2 haftadır benimde bahsettiğin şekilde bazıgünler akıntım oluyor.bazen öle sümüksü sıvılar oluyor iç çamaşırımda ama kanamalı olmadığı sürece bir problem yok,yani normalmiş.

Son düzenleme:
Geçmişi Okuyamadım Bu Seferlik, Herkese Günaydın Hatta Tünaydın..

Doktor Teyzemize Gittik 3200 Olmuş Oğlum,Az Az Sancılarım Çıktı Normal Kanala Girmeye Çalışıyor Dedi, Suyu Falan İyiymiş Ama Çok Kilolu Olmasın İlk Doğumun Zor Olsun İstemem Dedi Moralim Bozuldu Biraz Bende Tombiş Bişey Olsun Diye Besliyordum Oğlumu Ama Gerçekten İlk Doğumda Toplu Bebek Zor mu Oluyor Acaba..

benim 2. doğumum olacak 36 haftadayım 3200 şuan kilosu ilk bebeğim 2650 doğmuştu bu nasıl olacak bende cok korkuyorum:69:

selam hanımlar bugün topic'e uğrayamadım... Kızımın 1-2 parça kıyafeti kalmıştı ütü bekleyen onları hallettim...
Bu arada bugün kızım pek hareketsiz... Çok az hareket etti. acaba acil'e gitsem mi ki?
Cnm önce bi tel ile habr ver bence bakalm ne dicek dr un
Ne güzel sancıyla kasılmayı ayırt edebiliyorsun canım benim ilk doğum olduğu için gelen ağrı sancımı kasılmamaı gaz mı anlayamıyorum bile:(

Banada öyle geliyor bendede şubatın ilk günlerinde doğurucakmışım gibi bi his var bakalım ilk şubat annesi kim olacak:)

Canım ben bebek arabasını önce anakucağı ile kullacağım için ana kucağını beyaz sabunlu suyla sildim sadece.Arabanın puset halini kullandığımda bebek bayağı büyümüş olacağından bişey yapma gereği görmedim.

Aynen bende öyle tam girip olmasamda nezle gibi diyelim burun ve boğazlarım mafiş:(

Melocum bi arkadaşım otururken böyle ortası delik emzirme yaztığı gibi bi yastık kullanıyodu öyle bişeye oturmayı deneyebilirsin hafifleyene kadar.Bebek başı aşağı baskı yaptığı için kabız olmasanda olabiliyormuş:(
Cnm ilkindebende anlayamıyodum, ama doğum sancısını yaşadıktan sonra hangisi nedir anlayabiliyorum artık
zehra ve mimix gözünüz aydın,allah bağışlasın,sizlere de geçmiş olsun,darısı başımıza:)

o bi kaç gece tekrarlayan sancı durumu bende de olmuştu cnm,şu an yok allaha şükür ama ben de biraz içerden açılma yapmış,dr öyle ddi,korkutmym ama uzarsa bu durum tedbirli davran,sezeryan oluck malum,zorda kalmayasın

allah bağışlasın cnm,sana da geçmiş olsn:nazar:

geçmiş olsn cnm,salgn var dikkat etmk lazım.
inşallah çabuk atlatrsn

geçmiş olsn cnm,bende dün acıyı biraz fazla kaçırmışım sbh zulüm çektm resmen wcde

Cnm olunca takip ediyorum bakalm şu an bişey yok, nedense gece geliyo benim sancı,artık açılma olsada olsun valla salı akşamını göreyim tamam artık hadi gel dicem :)))

kızlar faceye nasıl eklediniz birbirinizi özel bir sayfa varsa banada verirmisiniz ismini.burcucuğum verdiğin adres mail adresi oraya msj mı atçam?

Kızlar ben kaçar, biraz işime bakayım yapacak bi kaç şey var aklımda, öpüldünüssss:54:

evet evet aynı silikon gibiydi.

önceden 2kere de gelmişti azcıkhatta biri pembe gibiydi.doktor olursa hemen haber ver dedi

ama bu dediğin gibi slikon gibi ve beyazzz
cnm aynı tarif ettiğin gbi akıntı bende de oluyo,korkma:)
bana bişi olmadı yani:1:

canım allah kavuştursun,hadi güle güle kirlet evinide,onlar canını sıkmak istesede izin verme sen canını sıktıkça mutluluk duyacaklardır emin ol.onlara bu zevki tattırma

saol cnm,haklısın ben de kendmi ve bebişimi mutsuz etmemeye karalıyım,onlar naparsa yapsın ..
bu arada merak ettim kız doğurcanmı yoksa:1:

cnm belki iş yaparken hareketli olduun için hissetmemişsndir hareketleri,biraz dinlen bakalım,belki uyanır cimcime:9:
üffff bende dogurmak istiyorum artik yaa:37:
cnm merte çok geçmiş olsn,allah başta anasına babasına olmak üzere hepinize sabır versin,en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alrsnz inşallah..

evet canım kabız değilim sanırım bebek aşağı indiği için oluyor
zehra ve mimix gözünüz aydın,allah bağışlasın,sizlere de geçmiş olsun,darısı başımıza:)

o bi kaç gece tekrarlayan sancı durumu bende de olmuştu cnm,şu an yok allaha şükür ama ben de biraz içerden açılma yapmış,dr öyle ddi,korkutmym ama uzarsa bu durum tedbirli davran,sezeryan oluck malum,zorda kalmayasın

allah bağışlasın cnm,sana da geçmiş olsn:nazar:

geçmiş olsn cnm,salgn var dikkat etmk lazım.
inşallah çabuk atlatrsn

geçmiş olsn cnm,bende dün acıyı biraz fazla kaçırmışım sbh zulüm çektm resmen wcde

aman canım yeme sakın istemem benim durumuma düşmeni:5:

kızlar faceye nasıl eklediniz birbirinizi özel bir sayfa varsa banada verirmisiniz ismini.burcucuğum verdiğin adres mail adresi oraya msj mı atçam?

şubat annelri topiği var yasese kontrol ediyordu sevinç,ama doğum yaptı canım bu arlar bakamaz herhalde

canım birbirimizi aynı face birini ekler gibi ekledik ama şubat annelerine eklenmeyi diyosan arama kısmına o mail adersini yaz grup geliyo karşına ordanda gruba katıl deyip istek gönder.Sonra gruba ben hafu yum diye mesaj at eklerler seni.

şubat annelri topiği var yasese kontrol ediyordu sevinç,ama doğum yaptı canım bu arlar bakamaz herhalde

canım birbirimizi aynı face birini ekler gibi ekledik ama şubat annelerine eklenmeyi diyosan arama kısmına o mail adersini yaz grup geliyo karşına ordanda gruba katıl deyip istek gönder.Sonra gruba ben hafu yum diye mesaj at eklerler seni.

sağolun kızlar:16:

slmm kızlarr nasılsınız herkes agrılardan şikayetçii şüküür bnm agrım fal yokk kızcemdaha kanala bile girmemişti güününü doldrucak sanırımm beste hanımm birde yasesenin kızını gördüm aynı annesine benziyor...

Kızlar unnado da harika cibinlikler ve dönenceler var bazılarını fiyatlarıda çok uygun ama hep kız bebekler için :) Kızı olacaklar bi baksın bence çok beğendim ben. Ayrıca çantalar falan var yine bebekler için kampanyalar güzel bi bakın isterseniz .

iyi akşamlar kızlar
ay kafayı yicez eşim 1 haftadır her akşam bilgisayarı kuruyor gece kapatınca sabaha çöküyor yeniden
yarın tamirciye götürcek artık
bu sıkışık zamanda bide o masraf çıkardı:47:
elif ve yasese nasıllar acaba merak ettim
geçmiş 70 sayfa birikmiş okuyamadım umarım hekes iyidir
eşim şimdi bişeyler kuracak bilgisayara sonra yine ugrarım
öptümm şimdilikk:71:

slmm kızlarr nasılsınız herkes agrılardan şikayetçii şüküür bnm agrım fal yokk kızcemdaha kanala bile girmemişti güününü doldrucak sanırımm beste hanımm birde yasesenin kızını gördüm aynı annesine benziyor...

ayyyy..ne güzel ya berili gördün..ne kadar doğmuş sevinç nasıldı

yarın son kontrolüme gidiyorum..içimde bir ses var bebeğimi daha erken kollarıma alcm:))) o nedenle yarın yola çıkmadan valizleri arabaya koyacam..şimdi de kol çantmı hazırlıyom..ay sanki doğuma gidiyorum yarın:)))) keşke öle olsa da kavuşsam kuzuma:)))
gidiyim son hazırlıkları yağpıyım..birazdan gelirim:)))
öptümmmmm

Back