• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

bu enerjisizlikle yemeğimi ve çorbamı koydum sonunda ocağa allahtan eşim 8e doğru geliyo valla siz nası temizlik yapıyosunuz maşallah size yaa hiç ugrasamam valla bi ortalığı topluyorum bi yemek yapıyorum bitiyorum yine bu halime de maşallah :9:

zümrüdüanka ne kadar oldu oglusun canım sen normal yapmıştın dimi bizde diyoz daha kimse normal yapmadı neslimiz tükendi die :27:

kızlar biliyorsunuzdur benim 22 aylık bir oğlum var doktoru Maslak Acıbadem de prof. dr İnci AYAN aynı zamanda çocuk onkoloğu bir bayan. doğumundan beri ona gidiyoruz yeni bebeğimi de ona götüreceğim. Son kontrolünde bu nar suyu olayını sormuştum. Bana ancak köydeki cahil birinin yapableceğini söyledi. Çocuğun ilk birkaç ay gazı olmasın diye verilen zıkkım gibi nar suyunun mide ve bağırsak çeperinde bulunan dokuya onarılamaz şekilde zarar verdiğini ve bu çocukların çok küçük yaşta mide ve bağırsak problemleriyle karşılaştığı, reflü olduğuklarını anlattı. Senden bunu duyduğuma çok şaşırdım çiçekcim dedi utandım. oğlumda sab simplex gaz damlası kullanmıştım problemimiz olmamıştı. şimdi başka bir gaz damlası yazarım merak etme dedi.

yok canım yaa ben yenidoğmuş bebeğe cesaret edemem nar suyu vermeye ama arkadaşlarım elma yağı demişti elma yağıyla masaj yapıyomussun vucuduna gaz maz olmuyomuş yazın bi kenara

kızlar bende dün doktordaydım
nst de sancım çıktı ama doktor normal dedi şimdi geçmişi okudum nuryasemininde 60 80 arası çıkmış hep bnmde hep öle ahtta 100e ulaştığıda var genelde 80 ve sütü çıkmış önce hemşire baktı doktoruna göstermen gerek sancın var dedi bende tık yok ama hafif adet sancısı gibi
doktora gösterdim oda artık normal dedi 2 hafta sonra görüşürüz dedi okadar:) hayırlısı artık
kızlar yaa normal doğum düşünen yokmu hiçççççç ben normal istiyorum ama birbirimizi gazlayalım b,iraz :) MKT sende sanırım normali düşünenlerdensin
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar
buarada red cake yarın sabah sağlıkla al bebişini inş kucağına
gözdeati cnm seninde tarih belli heyecan dorukta bol bol dinlen bence
shark sende sağlıla kavuş yavruna cnm

nst de sancım çıktı ama doktor normal dedi şimdi geçmişi okudum nuryasemininde 60 80 arası çıkmış hep bnmde hep öle ahtta 100e ulaştığıda var genelde 80 ve sütü çıkmış önce hemşire baktı doktoruna göstermen gerek sancın var dedi bende tık yok ama hafif adet sancısı gibi
doktora gösterdim oda artık normal dedi 2 hafta sonra görüşürüz dedi okadar:) hayırlısı artık
kızlar yaa normal doğum düşünen yokmu hiçççççç ben normal istiyorum ama birbirimizi gazlayalım b,iraz :) MKT sende sanırım normali düşünenlerdensin

slm canım drun normal dediyse öyldir ama haftana göre bana fazla geldi sancın seni asla korkutmak istemem ama ben 38 e girdim nst de sancılarım 30 kadar çıkıyo şaşırdım sen tetikte ol yine de

az kişiyiz normal düşünen (zorunlu sezaryenler kesinlikle alınmasın) gerçekten o yüzden bol bol cesaretlendirmeliyiz birbirimizi inş bizde normal doğum yaparız Allah hepimize hayırlısını versin

selam kızlarrr

sabah erkencikten geldim ama ondan sonra gelemedim

ne güzel sabah erken kalktık diye sevindik ama kahvaltıdan sonra koltukta uyuyakalmışız yarım saatt uyuyalım dedik ama 1 saatmi iki saattmii artık Allah ne verdiyse uyumuşuzz

sonrada çikolatalarımıza giriştik hazırladık süsledik o işte bitti

bakın bakalım beğenecekmisinizz

geçmişi okuyamadım şimdi bi göz atayımm

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...bislerimize-neler-aldik-190.html#post17338256

slm canım drun normal dediyse öyldir ama haftana göre bana fazla geldi sancın seni asla korkutmak istemem ama ben 38 e girdim nst de sancılarım 30 kadar çıkıyo şaşırdım sen tetikte ol yine de

az kişiyiz normal düşünen (zorunlu sezaryenler kesinlikle alınmasın) gerçekten o yüzden bol bol cesaretlendirmeliyiz birbirimizi inş bizde normal doğum yaparız Allah hepimize hayırlısını versin

amin cnm her seferinde kendimle birlikte sizlerede dua ediyorum inş bi avazda kurtuluruz
bebişlerimizin ilk ağlama sesleri onların ilk yüzlerini gören biz oluruz inş normlacecik:)
bide sancıları çektikçe onların akciğerleri gelişiyomuş her sancıda bebek kendi ciğeriyle nefes alıyomuş sitede okumuştum sancılarınız düşmanınız değil müttefiğiniz yazıyodu ne akdar güzel değilmi inşş kolaycakı atlatırız
buarada sancı kağıdıma yeniden baktım en az 20li sancım var sonra hep 60 80 en fazlada 100 olmuş dikkatli olmakta fayda var tabi ama doktorda normal baktığı için bende normal diyorum artık :)gelirsede sağlıkla başım gözüm üstüne bekliyorum onuu

gözün aydın cnm,oğluşunu görmüşsün...herşey normalmiş cnm sterse gircek bişey yok...druna güven..

benimki acımıyo şimdilik...ben de bübchen bebe yağı sürüyodum ama ne zamandır sürmemiştim nasıl olsa çatlamıyo die,tam sürülecek zamanda bırakmışım yaa:((

baktım cnm kırmızı bu çatlaklar,inş. kiloyu verdiğimde gider...yoksa çok kötü bi görüntü yaa:((

gözdecim gözünaydın canım şimdi gün saymak daha da zor gelicek sana :97:
nuryasemn sıkma canını bişi olsa napcağını biliyosun zaten benim dr da telaşlandırmamak için söylemiyorum dio maşallah herşeyin iimiş işte :nazar:
gülcancım çatladın mı yaa :9: ben de senin gibi son günlerde hiç sürmüyom yağ şimdi gidip bi yağlanayım bari aklıma getirdin çatlak dedikleri gibi yapısal bişimiş önlenebilir ama olursa yapacak bişi yokmuş :59: dün gittik eyvah eyvaha dediğin gibi çok güzeldi güldük baya :60:

gözün aydın canım yavrunu görmüşsün, 60-80 sancılarda az değil aslında, ama haftan ileri olduğu için durdurmamış. benim 34. haftadayken 75 çıkınca acayip panik yapmıştık, hemen iğneler ilaçlar verdi dr. tutmak için bebeği. sen hazırlıklı ol gene de, inşallah tam zamanındsa alırsın bebeğini kucağına

dualarımız seninle allah yardımcın olsun elifcim

çok az kalmış canım, hayırlı doğumlar

Manikkcim haklisin canim.. rüyami anlatmaya dilim varmiyo ama babamla ilgiliydi.. uyanir uyanmaz hemen tlfna sarildim aradim çalisiyorum kizim dedi rahatladim:59:

gozde tarihin belli olmus cnm hadi hayirlisi bakalim sag selim al kucagina Umayini..:emir_bebek:

red_cake neeyy yarin miiii kizzz ben olsam heyecandan dogururdum Allah kavustursun canim sende sag selim al kucagina insallahh:emir_bebek:

nuryasemin sancin baya yuksek cikmis canim niye gonderdiki geri.. verdigi tarihe kadar dogurursun sen yaa cunku baya yuksek rakamlar sancilarin..neyse hayirlisi olsun:71:

Sharkk saglikli gelsin yavrun canim:71:

Ohh bebisler cogalacak insallah..:emir_bebek:

gözdeati günün belli olmuş ayy cok heyecanlı kızına kavusmana 1 hafta var

inş sagsaglim alırsın kızını kucagına canım...

red_cake yarın mı senin günün maşallah Allah kolaylık versin canım son gün ya...

nuryasemin sancıların yüksekmiş senin niye bişey dememişki dr un.

shark_11 senin de tarih belli sagsalim kucagına al inş bebegini...

bizimki geri vazgecti gelmekten bekliyoruz bakalım oysa bugunlerde dogurmam gerekiyordu dr göre:52:

çok sağolun kızlar evet herşey normal ama bu sancılarla 2 hafta daha doğurmasam iyidir banada muayene gitmeden doğuma giderim gibi geliyor anlam veremedim vallahi doktora sancım kaçtayken bişeyler yapmayı düşünüyo acaba?

canım aynı durumdayız hatta senin biraz daha fazla banada baktı çok güzel 2 hafta sonra 10 şubatta gel dedi bu kadar başka bişey söylemedi kafamı çok karıştırdı sancılar 100 e vurunca doğumu başlatıyo diye duymuştum

amin cnm her seferinde kendimle birlikte sizlerede dua ediyorum inş bi avazda kurtuluruz
bebişlerimizin ilk ağlama sesleri onların ilk yüzlerini gören biz oluruz inş normlacecik:)
bide sancıları çektikçe onların akciğerleri gelişiyomuş her sancıda bebek kendi ciğeriyle nefes alıyomuş sitede okumuştum sancılarınız düşmanınız değil müttefiğiniz yazıyodu ne akdar güzel değilmi inşş kolaycakı atlatırız
buarada sancı kağıdıma yeniden baktım en az 20li sancım var sonra hep 60 80 en fazlada 100 olmuş dikkatli olmakta fayda var tabi ama doktorda normal baktığı için bende normal diyorum artık :)gelirsede sağlıkla başım gözüm üstüne bekliyorum onuu

canım benim sancılar en az 50 e düşmüş arada ama genel 60 80 arası hep

canım aynı durumdayız hatta senin biraz daha fazla banada baktı çok güzel 2 hafta sonra 10 şubatta gel dedi bu kadar başka bişey söylemedi kafamı çok karıştırdı sancılar 100 e vurunca doğumu başlatıyo diye duymuştum

heh aynen cnm 2 hafta sonra dedi hemşire sordu doktor bey sancıları yüksek die oda baktı yok normal bunlar dedi bende gayet rahat :)demekki normal dedim zaten hissettğim aşırı bişi yok çok hafifa adet sancım okadar şimdide var mesela ama hafif yine artık hayırlısı olsun cnm bana erken gelcekmiş gibi gelmiyo artık hatta olsa sevinicem arık iice heyecan bastı çokta var haftasına göre daha:)sağlıkla gelsinlerde

bnmde nurcum 1 kere 100e vurmuş çizelgede 20-80 arası cnm:52:bakalım nolcak

Son düzenleme:
bu arada kızlar seda yok bugün bişi yoktur inş yiğenciğiyle oturuyo sanırım

ayy şekerim evet gelemedim bugün çikolatalarla uğraştıkkk

yaa senin bu kaynananda hakkatenn akıllara durgunluk verecek şekilde davranıyoo.o tatile falan gelkdiğini mi sanıyo napıyoo yanlış anlamış olmasın sakınn.valla hayretim şaştııı kısır istemiş senden yauuuu

bu nar konusunda bende duydum ama bende vermem.nar ne bilimm ben bile yerken tuhaf oluyorum.ben yeni doğan bebiklere anne sütünden başka birşey verilmesine karşıyımm

ama sadece çay kaşığının ucundan çok az zem zem suyu vericemm okadar.

bugün doktorumu aradım 5 günlük tansiyonumu söyledimm.oda normal buldu.düzenli bir aşırılık yok endişe edecek bi durum yok gayet normal dedi

içim rahatladı

slm kızlar geçmişe şöyle bir bakabildim tam olarak bakamadım. Benim 2 gündür çok ağrım var vajinam çok ağrıyoe adım atamıyorum oturmakta zor oluyor ama yinede sizlewre bakmadan olmuyor bir bakıp çıkayım dedim.Yoruldum biraz sadece tozları aldım ve yemek yaptım yetti yani yoruldum hemen belim çok ağrıdı.Doğumlar var galiba bu hafta hayırlısı olsun artık bundan sonrası sıra ile gelir hepimizi için hayırlısı olsun .Allah yardımcımız olsun.Bende bir kaç resim eklicem kzımın odasının ve cicilewrinin resimlerini sonrada yemeklere bakmam gerek görüşürüz...
Evet birazcık iş yapıp yoruluyoruz ben ihtiyarlık hallerime benzettim bu hamileliğin son zamanlarını ne kadar düşkün oluyor insan ya. Yere bişey düşünce sinirimden ağlaysım geliyo nasıl alıcam şimdi diye.Allah elden ayaktan düşürmesin insanı.

Kzılar nedir bu sancılar ya belki akşam 8 den sonra nts ye soksalar benimde böyle çıkar ama gündüzleri tıs yok benimkinde 20-25 anca oluyor.Size bakınca bende sancının s si yok demekki.Gerçi aniden başlayabiliyormuş illa düzenli bi artış göstermiyormuş ama kıskandım bak şimdi sancısız kaldım iyimi :19:

Canım bende normal doğum isteyenlerdenim benide destekçiniz olarak alabilirsiniz aranıza.Gelicek olucak ve biticek bu kadar :21:

Son düzenleme:
heh aynen cnm 2 hafta sonra dedi hemşire sordu doktor bey sancıları yüksek die oda baktı yok normal bunlar dedi bende gayet rahat :)demekki normal dedim zaten hissettğim aşırı bişi yok çok hafifa adet sancım okadar şimdide var mesela ama hafif yine artık hayırlısı olsun cnm bana erken gelcekmiş gibi gelmiyo artık hatta olsa sevinicem arık iice heyecan bastı çokta var haftasına göre daha:)sağlıkla gelsinlerde

bnmde nurcum 1 kere 100e vurmuş çizelgede 20-80 arası cnm:52:bakalım nolcak

bende dedim heralde 37. haftamdaydım bu sancılar doğuma hazırlıyo dr onun için çok güzel dedi galiba dedim ama neden o zaman 2 hafta sonra gel diyor demekki 2 hafta içinde doğurmaz bu diye düşünüyor gerçi tam doğum haftamda gel dedi bakalım hayırlısı benim sancılar baya arttı canım hatta drda eskiye sancıların arttı dimi dedi benim öncedende vardı evet dedim artık zor dayanıyorum gelsin artık oğluşum ya uyku uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum oturamıyorum çok kötüyüm hayırlısıyla bi doğursaydım

bu enerjisizlikle yemeğimi ve çorbamı koydum sonunda ocağa allahtan eşim 8e doğru geliyo valla siz nası temizlik yapıyosunuz maşallah size yaa hiç ugrasamam valla bi ortalığı topluyorum bi yemek yapıyorum bitiyorum yine bu halime de maşallah :9:

zümrüdüanka ne kadar oldu oglusun canım sen normal yapmıştın dimi bizde diyoz daha kimse normal yapmadı neslimiz tükendi die :27:

bende dün bi banyoyu yıkadım ama bide bana sorr yanii

bu hafta sonu kayınvalidem yine gelcekmiş Allah bin kere razı olsun ondan mutfak dolaplarımı fayansları falan silecekmiş geri kalan yerleri halledecekmişşş.valla temizlendikçe bende ferahlıyorum sanki ama kendim hayatta yapamam bi yemek yapıyorum ayaklarım kopuyoo

Evet birazcık iş yapıp yoruluyoruz ben ihtiyarlık hallerime benzettim bu hamileliğin son zamanlarını ne kadar düşkün oluyor insan ya. Yere bişey düşünce sinirimden ağlaysım geliyo nasıl alıcam şimdi diye.Allah elden ayaktan düşürmesin insanı.

Kzılar nedir bu sancılar ya belki akşam 8 den sonra nts ye soksalar benimde böyle çıkar ama gündüzleri tıs yok benimkinde 20-25 anca oluyor.Size bakınca bende sancının s si yok demekki.Gerçi aniden başlayabiliyormuş illa düzenli bi artış göstermiyormuş ama kıskandım bak şimdi sancısız kaldım iyimi :19:

Canım bende normal doğum isteyenlerdenim benide destekçiniz olarak alabilirsiniz aranıza.Gelicek olucak ve biticek bu kadar :21:
süpersin cnm sancı gelcek açılma en son safhaya kadar gerçekleşicek ve kolaycacık doğucaklar inş
bizde mis gibi kokularını çekicez içimize sonra gögüsler sütle dolucak ve ilk yarım saatte emzirmeye başlıcaz(Allahım ne kadar güzel ) inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde dilediğimi gibi nasip eder Rabbim en kolayından:)

desteklemeye devam yokmu arttıran kızlar normal doğum kampanyası başlatıyoruzzz :60::60::52::66::46:
manikcim sancım geçen nst de çıkmamıştı bnm 20 olmamıştı hiç
ama bu kez direk 20den başladı 40 50 60 80 :D sen sıkma canını gelir aniden belki hihihi ayy hepimiz artık doğurmak sitiyoruz sanırım

tabi yeterki sağlık olsun normalde sezeryanda hangisi gerekiyosa o olur hayırlısı yeterkiii

canım benimde sabah çok sancı hissetmedim halde 60-80 çıktı heralde dedim akşam gitsem 100-120 leri bulur akşamları çok şiddetli oluyor zor dayanıyorum ama drlara göre çok güzel deyip gönderiyorlar hemde 2 hafta gel diyolar heralde benim dr 20-25 sancım olsa 1 ay sonra gel der doğum miadım geçtikten sonra:9::9:

bende dedim heralde 37. haftamdaydım bu sancılar doğuma hazırlıyo dr onun için çok güzel dedi galiba dedim ama neden o zaman 2 hafta sonra gel diyor demekki 2 hafta içinde doğurmaz bu diye düşünüyor gerçi tam doğum haftamda gel dedi bakalım hayırlısı benim sancılar baya arttı canım hatta drda eskiye sancıların arttı dimi dedi benim öncedende vardı evet dedim artık zor dayanıyorum gelsin artık oğluşum ya uyku uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum oturamıyorum çok kötüyüm hayırlısıyla bi doğursaydım

nurcum Allah kolaylık versin cnm bia avazda kurtulalım inş senin haftan bana göre 2 hafta ileri tabi dememkki ondan daha fazla artık sancıların bnm hafifi sızlama şeklinde belim kasıklarım okdar ama yatakta dönmek bnm içinde kabus sanırım bu herkeste var sanc olayı farkllı tabi dualarım sizlerle hepimiz koaly sağlıkla atlatalım inş bebişler bi gelsin sağlıklaa

Back