Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar doğum tarihleri belli olmuşş...hepimize kolay doğumlar diliyorum...yavaş yavaş yaprak dökümü gibi dökülüyoruzz....9 ay sizinle çok güzel bir şekilde geçtii acımızı mutluluğumuzu ilk heyecanımızı herşeyiii paylaştık...şimdi bu aydan sonraa yeni konularlaa birliktee olucaz...çok değişik duygularr...iyiki varsınızzz![]()
ben biraz geç olsada yeni keşfetttim burayı şaşırdım ne kadar uzun bi forum olmuş keşke ilk farketseydim bende 37.haftamdayım :)![]()
ayyy gözdecim yaa Allah senin bu kaynanana vicdan versin vicdan sende de ii sabır var maşallah
yaaa kızlar başıma çok şiddetli bi ağrı girdi tansiyonum mu yükseldi ki hep 9-6 dır ama :18:
ben biraz geç olsada yeni keşfetttim burayı şaşırdım ne kadar uzun bi forum olmuş keşke ilk farketseydim bende 37.haftamdayım :)![]()
ben geldim kızlar bi gittim uzandım bi ara kaynanam benden kısır istedi utanmadan o börek mevzusunun üstüne gittim yaptım ama kocacım da çok seviyo da ondan yaptım
şimdide size bakıyım dedim
bu hafta yerimden kıpırdamıycam dedim dr dan çıkarken eşimde dedi sakın kalkma bari bize telaş yaşatmasın o kadar bekledi diye bu kadın benden ne istiyo neyse...
ama bu günden sonra bana yatışş :)) 1 hafta kımıldamıycam
ne güzel.allah hayırlı etsin analı babalı büyüsün.normal mi sezeryan mi oldun .sezeryansa soracaklarım olabilir de:)
gözde sevinç msn de 26 yada 27 ocak gibi bi tarih yazmıştı sanırım onu hatırlıosun
bir ikidmla hadibilemedin bi tatlı kaşıgı olabilir ama o da gaz sıkıntısı yaşamaya başladıgında dogar dogmaz yada 2 gün içinde verme pek mantıklı gelmedi bilemiyorum
bekle ben de geliyorum birazdan))