• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

bu arada kızlar seda yok bugün bişi yoktur inş yiğenciğiyle oturuyo sanırım

kızlar doğum tarihleri belli olmuşş...hepimize kolay doğumlar diliyorum...yavaş yavaş yaprak dökümü gibi dökülüyoruzz....9 ay sizinle çok güzel bir şekilde geçtii acımızı mutluluğumuzu ilk heyecanımızı herşeyiii paylaştık...şimdi bu aydan sonraa yeni konularlaa birliktee olucaz...çok değişik duygularr...iyiki varsınızzz:16:

kızlar doğum tarihleri belli olmuşş...hepimize kolay doğumlar diliyorum...yavaş yavaş yaprak dökümü gibi dökülüyoruzz....9 ay sizinle çok güzel bir şekilde geçtii acımızı mutluluğumuzu ilk heyecanımızı herşeyiii paylaştık...şimdi bu aydan sonraa yeni konularlaa birliktee olucaz...çok değişik duygularr...iyiki varsınızzz:16:

evet canım artık şubat ayından sonra ilgilerimiz muhabbetlerimiz değişecek
ama dediğin gibi iyki varsınız yoksa bu 9 ay geçmezdi

ayyy gözdecim yaa Allah senin bu kaynanana vicdan versin vicdan sende de ii sabır var maşallah

yaaa kızlar başıma çok şiddetli bi ağrı girdi tansiyonum mu yükseldi ki hep 9-6 dır ama :18:

ben biraz geç olsada yeni keşfetttim burayı şaşırdım ne kadar uzun bi forum olmuş keşke ilk farketseydim bende 37.haftamdayım :):49:

ben biraz geç olsada yeni keşfetttim burayı şaşırdım ne kadar uzun bi forum olmuş keşke ilk farketseydim bende 37.haftamdayım :):49:

:71: hoşgeldin canım artık son zamanlarımızı paylaşırız sıkma canını hem bunun sonrası da var demi :66:

ayyy gözdecim yaa Allah senin bu kaynanana vicdan versin vicdan sende de ii sabır var maşallah

yaaa kızlar başıma çok şiddetli bi ağrı girdi tansiyonum mu yükseldi ki hep 9-6 dır ama :18:

valla canım bende hayretlerdeyim bendeki sabır bu kadar diildi sanırım kızım çok sabırlı olcak

hoş geldin canım moralini bozmak gibi olmasın ama bu formda çok şey kaçırdın ama nerden yakalrsan kardır :))

kızlar yarın biri sezeryana gidicekti kimdiki neslimiydi yoksa tombi mi

hoşbulduk şubat anneleri için isim bölümü varmı ben kızıma halen bi isim bulamdım :(

ben geldim kızlar bi gittim uzandım bi ara kaynanam benden kısır istedi utanmadan o börek mevzusunun üstüne gittim yaptım ama kocacım da çok seviyo da ondan yaptım
şimdide size bakıyım dedim
bu hafta yerimden kıpırdamıycam dedim dr dan çıkarken eşimde dedi sakın kalkma bari bize telaş yaşatmasın o kadar bekledi diye bu kadın benden ne istiyo neyse...
ama bu günden sonra bana yatışş :)) 1 hafta kımıldamıycam

Ayy manyak mı o kadın yaaa!!! şimdi burada yazamıyorum ama güzel bir laf ettim ben burdan ona...
Herhalde derdi seni sancılandırıp ağrılar içinde hastaneye gitmeni izlemek falan!!! Yapma kızım!! yapma!
"Şu an kısır yapacak durumda değilim.Doğumdan sonra bir leğen yaparım yersiniz" diyip vur kafanı yat!
Çok istediyse sıvasın kollarını kendisi yapıversin.Hayret bişi yaaa!!

ne güzel.allah hayırlı etsin analı babalı büyüsün.normal mi sezeryan mi oldun .sezeryansa soracaklarım olabilir de:)

giden gelemiyor gerçekten ama dünyanız değişiyor tamamen arkadaşlar
uykularımız oğlumuzun uykusuyla birlikte,yemeğimiz oğlumuzun yemeğinden önce, banyom oğlumuzun banyosundan sonra...vs vs:)) herşeyiniz ona endeksleniyor.henüz internet için ayırdığımız bir zamanımız oluşamadı ne yazıkki:)
bu arada normal doğum oldu. kesinlikle normal doğum tavsiye ediyorum,ertesi gün kalktık ağrılarımız oldu tabi ama yinede normal doğum en iyisi.

bir ikidmla hadibilemedin bi tatlı kaşıgı olabilir ama o da gaz sıkıntısı yaşamaya başladıgında dogar dogmaz yada 2 gün içinde verme pek mantıklı gelmedi bilemiyorum

neyse kızlar ben gidip uzanayım biraz sancım var gelmesin yaramaz kızım perşemebye kadar :))

slm kızlar geçmişe şöyle bir bakabildim tam olarak bakamadım. Benim 2 gündür çok ağrım var vajinam çok ağrıyoe adım atamıyorum oturmakta zor oluyor ama yinede sizlewre bakmadan olmuyor bir bakıp çıkayım dedim.Yoruldum biraz sadece tozları aldım ve yemek yaptım yetti yani yoruldum hemen belim çok ağrıdı.Doğumlar var galiba bu hafta hayırlısı olsun artık bundan sonrası sıra ile gelir hepimizi için hayırlısı olsun .Allah yardımcımız olsun.Bende bir kaç resim eklicem kzımın odasının ve cicilewrinin resimlerini sonrada yemeklere bakmam gerek görüşürüz...

Back