- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
ayyy o ne biçim dr ya sinir oldumne kadar rahat 40 kadar beklemek neymiş bütün sezeryanlarlarda 37-38 de bütün drlar alıyorlar sen 40 ı beklersen zaten canım normal doğurursun bence çok iyi araştırıp başka bir drunda fikrini al canım bu drla doğuma çok tedirgin girersin senin için rahat olmadıktan sonra çok zor
canım gözün aydın hadi artık hayırlısıyla doğur bu hafta bu arada mert ameliyat olucaktı canım ne oldu şimdi nasıl?
Öyle evet ne biçim dr bu dedim bende içimden sürekli, bana istersen önümüzdeki hafta ( 38 bitip 39dan gün alınca) alırım bebeği ama ailesinin isteği ile vaktinden önce sezaryenle alındı dr ve hastane sorumluluk almaz diye kağıt imzalatırım sana, senin bebeğin doğunca nefes alamazsa ben sorumluluk almam dedi, e dedim oğlum 38de alındı sağlıklı, bundada başta 38 bitip 39dan gün alınca alırız dendi, ben ciğer gelişimini 37. haftanın bitimi ile tamamlanıyor diye biliyordum tabi siz dr sunuz daha iyi bilirsiniz dedim, iyi nefes almış dedi, kafam allah bullak oldu, ya ben herşeyi yanlış biliyorum ya bu dr saçmalıyor