• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ayyy o ne biçim dr ya sinir oldum:47::47: ne kadar rahat 40 kadar beklemek neymiş bütün sezeryanlarlarda 37-38 de bütün drlar alıyorlar sen 40 ı beklersen zaten canım normal doğurursun bence çok iyi araştırıp başka bir drunda fikrini al canım bu drla doğuma çok tedirgin girersin senin için rahat olmadıktan sonra çok zor

canım gözün aydın hadi artık hayırlısıyla doğur bu hafta bu arada mert ameliyat olucaktı canım ne oldu şimdi nasıl?

Öyle evet ne biçim dr bu dedim bende içimden sürekli, bana istersen önümüzdeki hafta ( 38 bitip 39dan gün alınca) alırım bebeği ama ailesinin isteği ile vaktinden önce sezaryenle alındı dr ve hastane sorumluluk almaz diye kağıt imzalatırım sana, senin bebeğin doğunca nefes alamazsa ben sorumluluk almam dedi, e dedim oğlum 38de alındı sağlıklı, bundada başta 38 bitip 39dan gün alınca alırız dendi, ben ciğer gelişimini 37. haftanın bitimi ile tamamlanıyor diye biliyordum tabi siz dr sunuz daha iyi bilirsiniz dedim, iyi nefes almış dedi, kafam allah bullak oldu, ya ben herşeyi yanlış biliyorum ya bu dr saçmalıyor

Cnm kasılmam var sancım olabilir muhtemelen nst ye gireyimmi diyorum, sancın olsada elimden gelen bişey olmaz hemen sezaryene alamam bu yüzden gerek yok dedi ya.. şaşkınlıkla baktım kaldım dr a...
Bana 40. haftama sezaryen günü verdi deli, 38 bitince artı 2 yada 3 te alırız demişlerdi öncesinde,
Neyse o zamana kadar doğabilir oğlumda 38 bitince sancılanmıştım 40. haftaya kadar zaten kendiliğinden gelir dedim, o zaman sancılanınca gelirsin bekletip alırız sezaryene dedi, yani bana yeniden sabaha kadar sancını çekersin sabahta sezaryene alırız demeye getirdi, ben bunu yaşadım kızlar hem normal doğumun acısını hem sezaryenin ameliyat acısını çekiyorsun çok zor oluyor,
Bide eğer sancılanırsan en yakın hastaneye git önce yolda doğurma sakın dedi deli yaaa
E ben en yakındaki hastaneye gideceksem ne diye kaç randevudur buralara kadar gelmeye uğraşıyorum ki, 40. haftanın sonunu beklersem zaten sancılanıp gidicem o zamanda en yakına git demeye getiriyor, yetişebilirsen buraya gel dedi bide, lutfetti paşam...töbe töbe...
Ameliyat sırasında kustuğumdan bahsettim anestezisyeni aradı anlattı, anestezisyene bayanı sizinle görüşmesi için göndereyimmi dedi, anestezisyende gerek yok gönderme doğuma girmeden söylesin demiş, hiç bir önlem alınmayacak yani önceden,
Ben zaten korkuyorum bu anlattıklarınızdan sonra içim rahatladı diyemem dedim, senin içini rahatlatmak için yapabileceğim bişey yok dedi ukala

Burcucum bu doktoru arayıpta bulmadın inşallah, daha beteri var mıdır bilemiyorum Kısaca demişki mümkünse doğumunu git başka yerde yap, ben takvimime bakarım, ya 40. haftanı beklersin çünkü ben müsaitim ya da başının çaresine bak! Sana yaptıklarını herkese anlatki kimse senin gibi zor durumda kalmasın ona gidip

manikcimm bişi olmaz demi nescafedenn var ya hem gözümde hem burnumda tütüyo....hep elimde koca bi kupa nescafenin hayalini kuruyorum ama kızım aklıma gelince kendimi tutuyorum....senden cesaret elimm birazzz şöyle doya doya içim en azından bi kaç kupa....emzirirken hiç içirtmezlerr demi şimdi içelimm:68:
Tabi canım iç merak etme o kadardan bişey olmaz yabancılar gün içinde bizim türk milletinin çayı bardak bardak içtiği gibi içiyolar kahveyi o yüzden biçok yerde içyein filan diyo ama öyle ayda yılda bir hiçbişey olmaz.Ben içiyorum valla artık 2-3 günde bir.Sigaradan dahamı kötü sanki.Hamile olupta sigaradan vazgeçmeyini biliyorum ben.Hem kafein az miktarda olduğunda yararlı bile.Bende elimde koca kupa o kahve kokusu hayl edip duruyodum.Kız hem içmezsek çocuğumuzda nescafe logosu olurmuş vucudunda :1: o yüzden iç iç... Şaka bi yana gerçekten emzirirken dahada kısıtlanıcaz yeme içme konusunda.Aman hiç çekemicem öf...

Cnm kasılmam var sancım olabilir muhtemelen nst ye gireyimmi diyorum, sancın olsada elimden gelen bişey olmaz hemen sezaryene alamam bu yüzden gerek yok dedi ya.. şaşkınlıkla baktım kaldım dr a...
Bana 40. haftama sezaryen günü verdi deli, 38 bitince artı 2 yada 3 te alırız demişlerdi öncesinde,
Neyse o zamana kadar doğabilir oğlumda 38 bitince sancılanmıştım 40. haftaya kadar zaten kendiliğinden gelir dedim, o zaman sancılanınca gelirsin bekletip alırız sezaryene dedi, yani bana yeniden sabaha kadar sancını çekersin sabahta sezaryene alırız demeye getirdi, ben bunu yaşadım kızlar hem normal doğumun acısını hem sezaryenin ameliyat acısını çekiyorsun çok zor oluyor,
Bide eğer sancılanırsan en yakın hastaneye git önce yolda doğurma sakın dedi deli yaaa
E ben en yakındaki hastaneye gideceksem ne diye kaç randevudur buralara kadar gelmeye uğraşıyorum ki, 40. haftanın sonunu beklersem zaten sancılanıp gidicem o zamanda en yakına git demeye getiriyor, yetişebilirsen buraya gel dedi bide, lutfetti paşam...töbe töbe...
Ameliyat sırasında kustuğumdan bahsettim anestezisyeni aradı anlattı, anestezisyene bayanı sizinle görüşmesi için göndereyimmi dedi, anestezisyende gerek yok gönderme doğuma girmeden söylesin demiş, hiç bir önlem alınmayacak yani önceden,
Ben zaten korkuyorum bu anlattıklarınızdan sonra içim rahatladı diyemem dedim, senin içini rahatlatmak için yapabileceğim bişey yok dedi ukala
Haklısın o zman Burcucum ukalaya bak gerçektende yuh yani hani doğum başlayana bebek gelmeye kendisi karar verene kadar sezeryan yapmayan doktorlar var bunu anlarım bebeği düşünüyor derim ama yok işim yoksa alırım sezeryana filan lafları çok saçma olmuş.Of şu doktorların herşeyi biz biliriz havaları yokmu uyuz oluyorum sanki sen böceksin gibi davranıyolar insana sinir şeyler...

Merhaba kızlar
Ben ocak annelerinim ama büyük ihtimal şubat annesi olucam.Bir haftam kaldı ama bebek doğum kanalına girmemiş bile.Kasılma sancıda yok.Öyle beklemedeyiz .Sizleri takip ediyorum devamlı
merhaba canım bende sizin topiği takip ediyordum ara ara ne olur ne olmaz ocak annesi olurum diye:) Hoşgeldin burayada demek senin yaramaz beklemede zordur beklemek sanırsam bende 38 bitsin gelsin istiyorum bakalım nasip:)

Öyle evet ne biçim dr bu dedim bende içimden sürekli, bana istersen önümüzdeki hafta ( 38 bitip 39dan gün alınca) alırım bebeği ama ailesinin isteği ile vaktinden önce sezaryenle alındı dr ve hastane sorumluluk almaz diye kağıt imzalatırım sana, senin bebeğin doğunca nefes alamazsa ben sorumluluk almam dedi, e dedim oğlum 38de alındı sağlıklı, bundada başta 38 bitip 39dan gün alınca alırız dendi, ben ciğer gelişimini 37. haftanın bitimi ile tamamlanıyor diye biliyordum tabi siz dr sunuz daha iyi bilirsiniz dedim, iyi nefes almış dedi, kafam allah bullak oldu, ya ben herşeyi yanlış biliyorum ya bu dr saçmalıyor

Korkutmak gibi olmasın ama sen bugünlerde başka bir doktora daha gitsene, ciğer gelişimine bir baksınlar. Ciğer gelişiminden emin değil o yüzden mi geciktiriyor aceba?

Burcucum bu doktoru arayıpta bulmadın inşallah, daha beteri var mıdır bilemiyorum Kısaca demişki mümkünse doğumunu git başka yerde yap, ben takvimime bakarım, ya 40. haftanı beklersin çünkü ben müsaitim ya da başının çaresine bak! Sana yaptıklarını herkese anlatki kimse senin gibi zor durumda kalmasın ona gidip

Evet cnm benimde hiç içime sinmiyor orası şu saatten sonra... eşimde üzülme hemen dr bak kendine özelden diyor, ama işte yinede gördüğüm muameleden ve ilgisizlikten dolayı canım çok sıkkın, ben neler düşünüyordum dr neler söyledi ya şaka gibi
Tabi canım iç merak etme o kadardan bişey olmaz yabancılar gün içinde bizim türk milletinin çayı bardak bardak içtiği gibi içiyolar kahveyi o yüzden biçok yerde içyein filan diyo ama öyle ayda yılda bir hiçbişey olmaz.Ben içiyorum valla artık 2-3 günde bir.Sigaradan dahamı kötü sanki.Hamile olupta sigaradan vazgeçmeyini biliyorum ben.Hem kafein az miktarda olduğunda yararlı bile.Bende elimde koca kupa o kahve kokusu hayl edip duruyodum.Kız hem içmezsek çocuğumuzda nescafe logosu olurmuş vucudunda :1: o yüzden iç iç... Şaka bi yana gerçekten emzirirken dahada kısıtlanıcaz yeme içme konusunda.Aman hiç çekemicem öf...

Haklısın o zman Burcucum ukalaya bak gerçektende yuh yani hani doğum başlayana bebek gelmeye kendisi karar verene kadar sezeryan yapmayan doktorlar var bunu anlarım bebeği düşünüyor derim ama yok işim yoksa alırım sezeryana filan lafları çok saçma olmuş.Of şu doktorların herşeyi biz biliriz havaları yokmu uyuz oluyorum sanki sen böceksin gibi davranıyolar insana sinir şeyler...

merhaba canım bende sizin topiği takip ediyordum ara ara ne olur ne olmaz ocak annesi olurum diye:) Hoşgeldin burayada demek senin yaramaz beklemede zordur beklemek sanırsam bende 38 bitsin gelsin istiyorum bakalım nasip:)

Kesinlikle öyle cnm, ben sancım oluyor 37. haftamın içindeyim nst ile bakabilirmiyiz diyorum dr ben uygun ve gerekli görmüyorum diyor, daha nesini uygun gerekli görecek 37 bitecek yakında ya tahmin ettiğim gibi yalancı sancı değilse ve doğurursam?? umru olmayacak tabi...

burcucum diğer bütün drlar 38 de alıyor bebekleri peki bu bebekler nasıl nefes alıyorlarmış benimde iltihaptan dolayı 36 almayı düşünmüşlerdi drum 36. hafta olsun sonra korkma bebeğin küveze girmez rahat nefes alır dedi ya bizim diğer drlar hiç bişey bilmiyor yada bu dra da bir gariplik var onun keyfini bekliyceksin yani peki senin 40 ın dolana kadar allah korusun bebeğin normal falan gelirse istenmeyen bir durumla karşılaşırsan oda kağıt imzalayıp bütün sorumluluk benim diycekmiymiş acaba? sinir oldum druna :47::47:

hoşgeldin canım sen çatı muayenesi oldun mu? drun ne zamana kadar normal doğuma bekliycek ne zaman sezeryana alırım dedi
Dün oldum çatı muayenemi hala inmemiş kızım.Haftaya bir daha kontrole gidicem bu hafta gelmezse.O zaman sezeryana karar vericez
.Kızım küçük 3 kilo olmuş rahatlıkla geçermis çatımdan

sagol arkadasim.
nasil hevesli olmayim ya kizimi kucagima alacagim insaallah..:52:
korkunun ecele faydasi yok korkma sende Allah yardim eder.
inş canım hepimiz bi avazda doğururuz...:52:
canım sen nerelerdeydin bugüne kadar yaa...şimdi elimde büyük bi bardak ayran var bunu bitirince aylarca karşıdan baktığım nescafe kupalrımdan birini alıppp hemennn içiyorum kahvemi kocam gelmeden:66:yoksa o engel olmaya çalışır:60:benim gibi kahve bağımlısı olarak hamileliğin en zor yanlarından biri kahve içememek oldu inan:37:ama artıkın içicemmmm:32:

manikcimmm sana cevap yazmıştım ama senin yazının içine yazmışımmmm saflığa bak yaa:27:

Korkutmak gibi olmasın ama sen bugünlerde başka bir doktora daha gitsene, ciğer gelişimine bir baksınlar. Ciğer gelişiminden emin değil o yüzden mi geciktiriyor aceba?

Cnm bu ihtimali konuştuk az önce eşimle, eğer gelebilirse yarın geldiğinde özel hastaneye gidicez , ama durum bu olsa dahi bana bu kadar allem kallem edeceğine bebeğin ciğerlerinin gelişmesinden şüpheliyim demesi lazımdı, kendisi için çokta önemli olmayan bir konuyu neden bu kadar üstü kapalı anlatsınki bir problem varsa söylerdi diye düşünüyorum, of aklım karışık çooooooook
burcucum diğer bütün drlar 38 de alıyor bebekleri peki bu bebekler nasıl nefes alıyorlarmış benimde iltihaptan dolayı 36 almayı düşünmüşlerdi drum 36. hafta olsun sonra korkma bebeğin küveze girmez rahat nefes alır dedi ya bizim diğer drlar hiç bişey bilmiyor yada bu dra da bir gariplik var onun keyfini bekliyceksin yani peki senin 40 ın dolana kadar allah korusun bebeğin normal falan gelirse istenmeyen bir durumla karşılaşırsan oda kağıt imzalayıp bütün sorumluluk benim diycekmiymiş acaba? sinir oldum druna :47::47:

dimi ama, baksana 34-35 te bile doğan ocak bebeği var ,1-2 gün küvezde durup çıkıyorlar nefes alabiliyorlar...kaldı ki 39. haftadan gün almış olacak...

Dün oldum çatı muayenemi hala inmemiş kızım.Haftaya bir daha kontrole gidicem bu hafta gelmezse.O zaman sezeryana karar vericez
.Kızım küçük 3 kilo olmuş rahatlıkla geçermis çatımdan

inşallah haftaya kontrolüne kadar kızın iner ve doğumun başlar hayırlısıyla kızını kollarına alırsın canım

Cnm bu ihtimali konuştuk az önce eşimle, eğer gelebilirse yarın geldiğinde özel hastaneye gidicez , ama durum bu olsa dahi bana bu kadar allem kallem edeceğine bebeğin ciğerlerinin gelişmesinden şüpheliyim demesi lazımdı, kendisi için çokta önemli olmayan bir konuyu neden bu kadar üstü kapalı anlatsınki bir problem varsa söylerdi diye düşünüyorum, of aklım karışık çooooooook

dimi ama, baksana 34-35 te bile doğan ocak bebeği var ,1-2 gün küvezde durup çıkıyorlar nefes alabiliyorlar...kaldı ki 39. haftadan gün almış olacak...

burcucum tek o drun sözüyle kalma derim bencede en kısa zamanda özelde başka bir drada görün yılbaşıda drda yurdışındaydı bende acil olarak mecbur başka dr gittim adam bana kesen delinmiş suyun akıyo dedi çok korkuttu sonra kendi druma gittim yok kesen falan delinmemiş suda gelmiyor dedi sonra başka bir dr daha gittim oda kesen delinmemiş suyun gelmiyor deyince rahatladım ve sonradan druma güvendim arada böyle salak drlar çıkıyor ne yazıkki bizimde psikolojimiz bozuluyor başka bi drda güzel şeyler duyunca ve seninle güzel ilgilenince emin ol içinde rahatlayacaktır canım

burcucum tek o drun sözüyle kalma derim bencede en kısa zamanda özelde başka bir drada görün yılbaşıda drda yurdışındaydı bende acil olarak mecbur başka dr gittim adam bana kesen delinmiş suyun akıyo dedi çok korkuttu sonra kendi druma gittim yok kesen falan delinmemiş suda gelmiyor dedi sonra başka bir dr daha gittim oda kesen delinmemiş suyun gelmiyor deyince rahatladım ve sonradan druma güvendim arada böyle salak drlar çıkıyor ne yazıkki bizimde psikolojimiz bozuluyor başka bi drda güzel şeyler duyunca ve seninle güzel ilgilenince emin ol içinde rahatlayacaktır canım

inş. cnm, bi kaç dr a gitmekte fayda var gerçekten..

Kızlar ben çıkayım şimdi kağan uyandı acıkmıştır, bu arada siparişlerimiz geldi, anadizi çok güzel bişey kızlar tavsiye ederim, ilk bi kaç ay onda yatırıcam, kağana oda takımı alınca kağanın yatağını kardeşe vericez
Görüşürüz yeniden girmeye çalışıcam
:71:

ayyy canım yaa bende sizinle tanıştığıma çok ama çok memnun oldum ne güzeldi o gün dimi.
Doğurmadan nihayet bulaşabildik.Sanki birbirimizi uzun zamandır tanıyor gibiydik hiç yabancılık çekmedik buluşunca bu hafta gene tekrarlıyalım randevu günümüzde.Bugün hale'de izne ayrılıyordu daha rahat görüşürüz.
Evet canım çok güzel bir gündü.haftaya salı ayarlarsak randevuyu yine görüşebiliriz.
Slm kızlar bugün eve yupppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii yuppppppppppppppppppppiiiiiii diye diye geldim.Çünkü izne çıktım artık yatıcam evde ohhhh sefam olsun ay çok mutluyum:) Kendmi çok özgür ve mutlu hissediyorum.Hem maaş almak hemde ev hanımı olmak gibi bişey :52: Bugün son iş günüm olduğu içinde ayrı bi kokoş olarak gittim okula ondanda morallerim havalarda tabi.Hoğlaya zıplaya geldim eve....Sizler nasılsınız bakalım?
Ay resmimizi eklemiş Ela , Çağlayanda burda selam kızlar selam özgürüm bugünden itibaren yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
Hadi gözün aydın canım güzel geçir iz<in günlerini bol bol dinlen

evet daha önce görmüştük ama seslenememeiştik birbirimize bu sefer planlı buluştuk.Bu arada fotodaki meyve sularıda Elacığımın eşinin ikramıydı.Teşekkür etmeyi unuttum galiba.Burdan söyleyeyim bari.Kesenize bereket Ela...:16:

Rica ederiz halecim. Amin afiyet olsun. Ne demek canım.

Kızlar iyi akşamlar:71:
Canım sıkkın, sanırım doğum yapacağım hastaneyi değiştireceğiz, dr un bugünkü muayenedeki tavrından hiç memnun kalmadım,endişhelerimi dile getirdiğimdeki umursamaz tavrı çok canımı sıktı, eşim hiç üzülme şifada yaptırırız doğumu dedi ama zaten 37. haftamın içindeyim şu saatten sonra tek doğum için dr a gideriz artık bir muayenedede nerden tanıyabilirim ki dr u iyimidir kötümüdür diye, öööyle rast gele birine gidicem sanırım...:43:
[/QUOTE
Canım ya bak sen şu işe iyice etrafa sor araştır değiştir.Hiç korkma canım iyi diye gidersin kötü olur kötü diye gidersin iyi olurçHakkınızda hayırlısı olsun.

Selam kizlarrr
$üküürrrr kizim dogum kanalina girmi$..:nazar:
Karnimdan belliydi yaa gobegim iyice asagiya indi çünküü

Tansiyonumu ölçtü iyiydi.
12. kiloyuda almi$im:9:
Önce eliyle bastirdi girmi$ sanirim dedi emin olmak icinde ultrasona soktu.
Kalp atislarini dinletti.

Bir dahaki randevum önumuzdeki cuma günü
O zamana kadar belki gelir kizin dedi ebe.
Ayhh insaallahhh:52:

Kizlar ben bu hafta dogururum gibime geliyor.
Bugun bi kaç kez sancim oldu. Önce bacaklarima girdi sonra belime.
O arada kasilmamda vardi:44:
Fazla sürmüyor.
Ne zaman siklasirsa takipe alacagim:66:

Ay canım hadi bakalım hayırlısı olsun güzel kızın hayırlısı ile gelsin inşallah.

Vallahi kızlar arada ben de içiyorum dediğin gibi sigaradan iyidir evet ya logo olursa poposunda kızımızın:))))başka şeye gelince canın çektiğinin tadına bak derler nescafenin de arada tadına bakmak lazım.ben sigara içen bir anneydim ama hamile olduğumu öğrendiğim anda hemen bıraktım asla azıma sürmedim.Kahve daha masum bence..

Back
X