Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aventın bıberonunu aldım kolık ve gaz ıcın cok ıyıymıs arkadasım ıngılterede yasıyor orada dru tavsıye etmıs emzık olarakta nuby nuk ve aventınkını aldım artık hangısını emerse yanlız daha hıcbırını strılıze etmedım nasıl sterılıze edıcez kızlar sız yaptınız mı?
hadi seninde gözün aydın canım
bu arada şimdi aklıma geldide daha önce birbirnizi farketmişmiydiniz denk gelmişsinizidir belki kontrollerde aa senmiydin falan dedinizmi
hoşgeldin,hamileliğin hayırlı uğurlu olsun inşallah
ebrugül arkadaşımızada Allah kolay bir doğum nasib etsin.
selam kızlarrr..
çokk yazmışsınızz..çok okuyamadımm..pc başında durmak ta yoruyo bugunlerde beniii...oğluşumun anneannesi oğluma aldığı eşyaları gönderdi bugun...mini mini şeylerrr...bayıldımm..koca bir çanta eşya geldiii..serdimmmm odayaaa..toplayasımyokk..perdeler var ütülenecekk..yemek yapılacakk...evi topladım ama süpürmedimmm..amannnn koltuklarda pissss....üfff bualımlardayımmmm
b3enim 30.haftaya kadar hiç haberim bile olmadı ama 30.haftadan sonra zorlandımaynen ööle yemek yaparken ayakta kaldığım sürenin iki katı geçiyo kasılmam geçsin diye valla son zamanlar çok zormuş
hoş benim ilk zamanlarım dahada zordu benim için hamilelik zordu anlayacağınız :))
bazen büyükleri anlamak zor ya.neyse eşin yanında sen onu düşün canımgünaydın kızlar nasılsınız?
ben biraz önce kalktım....kaınvalidem 3 hafta 2 günden beri ilk defa eşim işteyken kahvaltısını yapmamış beni beklemiş galiba şok oldum...ama keşke kendi yapsaydı....öf ya anne dedim bişeyler yapalım kahvaltıya tamm dedi yaptım daha kahvaltının yarısında bend doydum bunları sen ya demez mi benimde en sinir olduğum şeydirr bunları bitir...ay istersem yerim istersem yememmmm niye diretiyorsun demi......
sonra annemi aradım o da ayrı sinir ettii....haftaya 15 tatil başlıyo ama öğrencilerine kurs yapcekmiş taa pazartesi işi bitcekmişşş çok sinir oldum....ya beni yalnız mı bırakcan diyorum yalnız değilsin diyo kayınvalidem varmışşş ayy çıldırdımm resmen....erken olursa gelceklermişde eğerr beklerse işlerini bitirip öyle gelceklermişşşşşşşşşşşşşşşşşşAllahım sabırr ver bana yaaa
![]()
ne yaptın canım bitirebildin mi?Günaydın gözdecim ve melocum doğru söylüyorsunuz kızlar annem ve ablam gelelim diyorlar ama ablamın iki çocuğu var gelse çocuklarla yaptıkça gene dağılacak annemi istiyorum aslında ama onada yüklenmek istemiyorum gel yapalım diye allah razı olsun hergün diyor geliyim diye bakalım bugün gelicekti yavaştan yaparız onunla.
Zaten artık doğurmak istiyorum ben ya.Beklemeye gücüm kalmadı.Ağrılarım gittikçe artıyor hergün
canım ne yaptın son durum ne<*günaydın hanımlar size bişey sorucamm benim geçen haftadan beri tansiyonum 14/8 yada 13/9 çıkıyor salı günü doktora söyledim ordada 13/9 çıktı oda bacaklarında şişlik olursa elinle bastırdığında içeride kalırsa gel dedi dün farkettimde bacağımın bazı yerinde bastırınca içine gömülüyor yarın eşiim bi operasyon geçirecek benim gittiğim hastanede yarını beklesemmi gitsemmi eğer gel derse sezeryan için çağıracak bebek geliştiği için ama eşimde yarın amelyat olucak napsam bilemedim
maşallah size yaaa...Kızlar biz geçen salı günü çağlayan ve hale ile buluştuk.Çağlayan ile görüşmemiz çok komik oldu.Dr u beklerken tlf umu çıkardım eşime şu bizim kızları bir arayayım bakalım çağlyanı filan uygunlarmı dedim baktım yanımdan biri ela diye seslendi çok komikti çağlayan da tam yanımda oturuyormuş hatta gülüştük iyiki kötü birşey söylemedim diye ya da arasaydım çağlayan konuşmamızı duymadan ben tam arayacaktım yanımda oturan bayan bana cvp verecekti bayağa bir gülüştük sonra haleyi de arayalım görüşelim dedik ben çağlayandan biraz daha erken çıktım dr dan haleyi aradım hastanenin kafeteryasında buluştuk sonra çağlayanı da aldık eşlerimiz de tanıştılar çok güzel geçti çok eğlenceli güzel sohbet ettik birbirimizi uzun zamandır tanıyormuşuz gibi sonun da doğurmadan buluştuk bir de resim çekildik ekliyorum şimdi.![]()
ben de bugün ayrıldım canım çok şükür artık eylüle kadar ev hanımıyızSlm kızlar bugün eve yupppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii yuppppppppppppppppppppiiiiiii diye diye geldim.Çünkü izne çıktım artık yatıcam evde ohhhh sefam olsun ay çok mutluyum:) Kendmi çok özgür ve mutlu hissediyorum.Hem maaş almak hemde ev hanımı olmak gibi bişeyBugün son iş günüm olduğu içinde ayrı bi kokoş olarak gittim okula ondanda morallerim havalarda tabi.Hoğlaya zıplaya geldim eve....Sizler nasılsınız bakalım?
Ay resmimizi eklemiş Ela , Çağlayanda burda selam kızlar selam özgürüm bugünden itibaren yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
bizde şimdi uyandıkbiz uyumayaa gidiyoruz kızlarr![]()
olsun canım sağlıklı olsun da kilo önemli değilslm kızlar geçmiş sonunda bitti okurken uykum geldi ama yazayım da ööle yatım dedim
kontrolden geldik biraz canım sıkkın :85: kilosuna 2500 dedi ama 2 hafta önce 2400düne yani hiç kilo almamış mı saçma dedim (hani biliyorum yani günde 20-30 gr alıyo ) alete ve ölcen kişiye göre değişiyo dedi dr
nstye girdim bişi çıkmadı yaw 2 tane çikolata yedim yok benim kız sevmiyo nstyi bağlamadan önce kıpır kpırdı baglanınca durdu 40 dak yattım banamısın demedi kalktım başladı oynamaya yaramaz benim kız yaa
![]()
neyse sonuçlarıma baktı drum çok ii dedi kilosuna bakmadı bile ben söyleyince kilodan bişi olmaz önemli olan ölçüleri dedi onlarda ii uyumlu dedi yalnız senin gibi çıtı pıtı olcak kızın dediçatıdan hiç bahsetmedi ben sordum artık yok ben yapmıyom sancılanıp gelince bakarız dedi sen hiç takma ben çok kolay doğurcağına inanıyorum dedi ööle işte çok şükür bebişim sağlıklı ama pek de keyfim yok yatıım biraz bari gelirim sonra
![]()
canım nasıl oldun bizi haberdar etslm kızlar,pek bakamadım geçmişe,kabus gbi bi gece geçirdm,çok ağrım kasılamam fln vardı,sabaha doğru magnezyum içtim bi tane daha snra uyumuşum.
öğln kalktm bnyo yaptm hastnye gttik,dr yokmş,muayenehanesine gttik bzde.
sıkışık olmadıım için bi saat snra su iç gel ddi,birazdn gdcz,şimdi eşmle okula geldm o bütünleme sınavları için soru hazrlıyo ben de nete bakiim ddm.
inşallah bişi çıkmaz,içimden bi his yatrck dio ama![]()
Kızlar bloguma bebısın dolabını ılk oyuncagını ve gobısımın resmını ekledım bakmak ısteyenler olursa
**yeşil erik**
tıkınızz..![]()
b3enim 30.haftaya kadar hiç haberim bile olmadı ama 30.haftadan sonra zorlandım
bazen büyükleri anlamak zor ya.neyse eşin yanında sen onu düşün canım
ne yaptın canım bitirebildin mi?
canım ne yaptın son durum ne<*
maşallah size yaaa...
ben de bugün ayrıldım canım çok şükür artık eylüle kadar ev hanımıyız
bizde şimdi uyandık
olsun canım sağlıklı olsun da kilo önemli değil
canım nasıl oldun bizi haberdar et
maşallah ya oyuncağınız da pek şirin