• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Son zamanlarda artık herkes birbirinden bağımsız takılıyor.Ayy ayyy bu bebişler neler yaptırıyor bize neler.

Çamaşırlarımı katladım ama yerleştirmem gerek eğil kalk eğil kalk canım çıkıyor yaa hiç sevmiyorum şu çamaşır işini birde ütüsü var tabii oda ayrı bir dert biri benim yerime yapsa bütün bunları ne çok sevinicem.

Kızlar biz geçen salı günü çağlayan ve hale ile buluştuk.Çağlayan ile görüşmemiz çok komik oldu.Dr u beklerken tlf umu çıkardım eşime şu bizim kızları bir arayayım bakalım çağlyanı filan uygunlarmı dedim baktım yanımdan biri ela diye seslendi çok komikti çağlayan da tam yanımda oturuyormuş hatta gülüştük iyiki kötü birşey söylemedim diye ya da arasaydım çağlayan konuşmamızı duymadan ben tam arayacaktım yanımda oturan bayan bana cvp verecekti bayağa bir gülüştük sonra haleyi de arayalım görüşelim dedik ben çağlayandan biraz daha erken çıktım dr dan haleyi aradım hastanenin kafeteryasında buluştuk sonra çağlayanı da aldık eşlerimiz de tanıştılar çok güzel geçti çok eğlenceli güzel sohbet ettik birbirimizi uzun zamandır tanıyormuşuz gibi sonun da doğurmadan buluştuk bir de resim çekildik ekliyorum şimdi.:nazar::nazar::nazar:

gerçekten çok hoş olmuşş....maşallah...3 tatlı anne adayı:16:inş yakın zamanda bebişlerinizle birliktede foto eklersiniz...

Son zamanlarda artık herkes birbirinden bağımsız takılıyor.Ayy ayyy bu bebişler neler yaptırıyor bize neler.

Çamaşırlarımı katladım ama yerleştirmem gerek eğil kalk eğil kalk canım çıkıyor yaa hiç sevmiyorum şu çamaşır işini birde ütüsü var tabii oda ayrı bir dert biri benim yerime yapsa bütün bunları ne çok sevinicem.

valla o biriisi banada gelse ne güzel olur

bende 3tür mutfağa gidiyom 1 tencere var yıkancak bide bikaç parça tabak çanak makinaya koncak onu bile gözüm kesmiyo u dönüşü dönüyom.yemeğe girişince yaparım hepsini diyee

geçende bebek arabasını sökmüştük ya yıkadık taktık kapının önünde açık duruyo 2 gündür:37: Allam yaaa hadi ben becerip kapatamadım eşime diyom önünden geçip gidiyo kapatmıyoo.görmek hoşunamı gidiyo nedir.bide bu sabah çıkarken biz bunu çok erken açtık diyo.heee günaydınnn diyom sana kapatta kaldırayım diye akşama Allah kerim diyo bide :37: napimmm dursunn öyle bence bi sakıncası yok.gelen gidende yok zaten

valla o biriisi banada gelse ne güzel olur

bende 3tür mutfağa gidiyom 1 tencere var yıkancak bide bikaç parça tabak çanak makinaya koncak onu bile gözüm kesmiyo u dönüşü dönüyom.yemeğe girişince yaparım hepsini diyee

geçende bebek arabasını sökmüştük ya yıkadık taktık kapının önünde açık duruyo 2 gündür:37: Allam yaaa hadi ben becerip kapatamadım eşime diyom önünden geçip gidiyo kapatmıyoo.görmek hoşunamı gidiyo nedir.bide bu sabah çıkarken biz bunu çok erken açtık diyo.heee günaydınnn diyom sana kapatta kaldırayım diye akşama Allah kerim diyo bide :37: napimmm dursunn öyle bence bi sakıncası yok.gelen gidende yok zaten

Mutfak hiç deme ya en zor kısmıda o zaten sabah ben eşimi geçirir geçirmez gittim herşeyi attım makinaya çalıştırdım ama eğilmek çok zor oluyor şimdi onun birde yerleştirmesi var ki o dahada zor zaten.

Senin yazdıklarını okuyunca eşim geldi aklıma:1::1:.Bizde şifonyer aldığımızda eşim onu salonda kurdu.Tam 15 gün salonda bekledi o şifonyer yatak odasına gitmek için her akşam tamam aşkım götürürüz acelesi yok nasılsa diyordu.Sonunda eve misafir geleceği akşam alıp götürdü artıkta bende yerleştirebildim.Çok rahatlar çok benim gücüm olsa kendim yapıcam herşeyi ama bir yerde tıkanıp kalıveriyorum artık..

kızlar ne guzel cıkmıssınız resımde oyle bızımde acıbademe gıden bır arkadas vardı burdan ama hıc karsılasmadık burdan seslenıyorum kendısıne 29 ocak ctesı 10:30da ordayım :37:

ayy seda merak ettim sen sööliyince şimdi baktım bende gerçekten yaa bu çocuk bi harika :nazar: ben o ağlamalrına falan bayılıyorum nasıl içten gerçekten ağlıyo sanırım velet

evet canım bende okudum ama duasının yapıldıgını bılmıyordum neyse Allah kabul etsın ozaman hepımızın yardımcısı olsun:31:

Kızlar ben molfixin bebek bezinden aldım,jumbo 80 adet 3-6 kg olanından,doğru almışmıyım hiç anlamam böyle şeylerden,gerçi açtım baktım büyük değil yeni doğan bebek için uygun gibi duruyor.

Bu arada resminiz çok hoş,inşallah buradan çok güzel arkadaşlıklar çıkmaya devam eder

merhaba şubat anneleri.artık sona yaklaştık.hayırlısıyla yakında bebişlerimizi kucağımıza alacağız.ama acele eden bebişlerimiz olmuş.onları tebrik ediyorum.sağlıcakla büyütsünler kuzucuklarını.inşallah darısı bizlere.biz oğluşumu 3-6 şubat arası bekliyoruz.bi aksilik olmazsa normal doğum istiyorum.şimdilik pek gelmeye niyeti yok gibi prensimin:9:sağlıcakla gelsinde bi 2 hafta daha bekleriz napalım :)benim iznimde bu pazartesi başladı artık evdeyim ara ara uğrarım inşallah.rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsinnn..

kızlar ben molfixin bebek bezinden aldım,jumbo 80 adet 3-6 kg olanından,doğru almışmıyım hiç anlamam böyle şeylerden,gerçi açtım baktım büyük değil yeni doğan bebek için uygun gibi duruyor.

Bu arada resminiz çok hoş,inşallah buradan çok güzel arkadaşlıklar çıkmaya devam eder

kıız hoşgeldin en son hatırladığım başka dra görünecektin naptın canım

Kızlar ben molfixin bebek bezinden aldım,jumbo 80 adet 3-6 kg olanından,doğru almışmıyım hiç anlamam böyle şeylerden,gerçi açtım baktım büyük değil yeni doğan bebek için uygun gibi duruyor.

doğru canımm.bende yeni doğan aldım ama 1 paket zaten 15 gün anca gidermiş.ondan sonra duruma göre bakarız.

geçen arkadaşla konuştum onunda kızı var.oda hem molfix hem prima kullanmış ikisini eşit düzeyde dedi.

bende premıumcare aldım 2-4kg 1 numara ıkıncısını 2 numara almayı dusunuyorum bunlar cok kucuk geldı gozume ama tuketırız sanırım cunku ılk dogduklarında cok fazla kırletıyorlar:73:

amiin inşallah
bi yandan gelsin bebişim diyorum bi yandanda daha vakti var diyorum

artık vakitleri doldu canım yaa bizimkilerin normalde sezeryan olacaklar 38-39 arası bi günde oluyo bak biz yarın tam 38 olcaz.
hoş bende sezeryan olcam ama benim dr istisna :)

kızlar benim komşumun 5 yaşında ikizleri var hoş tabi onlar biraz küçük de doğmuşlardır ikiz oldukları için ama o diyoduki yumruğumdan küçüktü popoları bezi elime sarıyodum tam geliyodu bizim kızların poposuna büyük geliyodu diyodu ayyy minişler bi çıksın poposundan ısırcam onu heycan yaptım :))

Back
X