- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlar size bişey sorucamm benim geçen haftadan beri tansiyonum 14/8 yada 13/9 çıkıyor salı günü doktora söyledim ordada 13/9 çıktı oda bacaklarında şişlik olursa elinle bastırdığında içeride kalırsa gel dedi dün farkettimde bacağımın bazı yerinde bastırınca içine gömülüyor yarın eşiim bi operasyon geçirecek benim gittiğim hastanede yarını beklesemmi gitsemmi eğer gel derse sezeryan için çağıracak bebek geliştiği için ama eşimde yarın amelyat olucak napsam bilemedim
:) ahh ahhh bu kaynanalar yokmu herşeye karışıyorlar.
Araştırmakla çok iyi yapmışsın canım hiç olmazsa şimdi içinde daha rahattır.Doğumdan sonra rahatlıkla gidebileceğim diye.
İnş.canım hepimizinki sağlıkla gelsin zamanlarında.Kaynanan doğuma kadar daha seninle o zaman.
günaydın hanımlar size bişey sorucamm benim geçen haftadan beri tansiyonum 14/8 yada 13/9 çıkıyor salı günü doktora söyledim ordada 13/9 çıktı oda bacaklarında şişlik olursa elinle bastırdığında içeride kalırsa gel dedi dün farkettimde bacağımın bazı yerinde bastırınca içine gömülüyor yarın eşiim bi operasyon geçirecek benim gittiğim hastanede yarını beklesemmi gitsemmi eğer gel derse sezeryan için çağıracak bebek geliştiği için ama eşimde yarın amelyat olucak napsam bilemedim
ayy kızlar yaaa başım ağrıyo benim inceden incedenböyle bi ağırlık var üstümdee gece üstümü açtım durdum galiba.üşüdümmü naptımmm
canım bi kaç haftadır ara ara benimde çıkıyo tansiyonum ama drum herhangi bişi demedi ellerim falanda şişyo takip et dedi sadece
evet canım doğumdan sonrada ne zaman gider bilmiyorum.
kayınpederim okul müdür benim onların ööle öğretmenler gibi olmuyo izinleri izin almaları gerkiyo şubat tatilinde bile o doğumdan sonra gelcekmiş ama şubat tatilinin bitiminde gider bende eşime diyorum annede gitsin onunla yeter diye göndercem zaten dedi.kardeşim burda olcak zaten hem yalnız kalıp kızımla vakit geçirmek istiyorum.
ama onun planı sanırım benimle istanbula gelmek çıldırırım sanırım bugün tam 4 hafta oldu geleli bide annemin yanında onunla olmaya tahammülüm yok valla
ayy kızlar yaaa başım ağrıyo benim inceden incedenböyle bi ağırlık var üstümdee gece üstümü açtım durdum galiba.üşüdümmü naptımmm
canım bi kaç haftadır ara ara benimde çıkıyo tansiyonum ama drum herhangi bişi demedi ellerim falanda şişyo takip et dedi sadece
evet canım doğumdan sonrada ne zaman gider bilmiyorum.
kayınpederim okul müdür benim onların ööle öğretmenler gibi olmuyo izinleri izin almaları gerkiyo şubat tatilinde bile o doğumdan sonra gelcekmiş ama şubat tatilinin bitiminde gider bende eşime diyorum annede gitsin onunla yeter diye göndercem zaten dedi.kardeşim burda olcak zaten hem yalnız kalıp kızımla vakit geçirmek istiyorum.
ama onun planı sanırım benimle istanbula gelmek çıldırırım sanırım bugün tam 4 hafta oldu geleli bide annemin yanında onunla olmaya tahammülüm yok valla
Bu haftalarda ödem varmı yokmu diye benim dr.ve nstdeki ebelerde bana yapıyor canım senin anlattığın gibi ama çok şükür çıkmadı birşey.
Dr.gel dediyse git canım ama eşinde ameliyat olacakmış zor bir durum ama dr.telefonla arayıp önce bir bilgilendir istersen.Söyledikleriniz var ama eşimde ameliyat olacak nasıl yapalım diye.Onun söylediğine göre hareket etmen daha doğru olur sanki.Artık son zamanlarımız çünkü.
ayy bizim evmi sıcak benmi sıcağım anlamadım normalde yorganı tepeme kadar çeken ben şimdi örtünmeden yatıyorum
cAnım benimde ellerim azıcık şişiyor yüzüm daha şiş ama tansiyon sürekli böyle 1 haftadır doktorda gebelik zehirlenmesinden şüphelendi bacakların şişersde ihmal etme dedi ama benim şişlikler bacağımın sert kısımlarında var etli olan kısımlarda pek belli olmuyor
Geçmiş olsun canım kendini iyi hissettirecek birşeyler yapmayı dene istersen.O zaman başının ağrısını biraz olsun unutursun.Yada tatlı birşeyler ye vucudun canlansın birazcık :))
4 haftadan sonra birde ist.ailenin yanında ne yapıcak bu kadınya hiç mi özlemiyor kocasını evini.
Temelli size yerleşecek galiba canım bu bebiş doğduktan sonra.
Ya insan yanında birilerini ister ama süreklide dip dibe olmazki.
Eşin onu doğumdan sonra bir an önce göndersin sende rahat et yoksa bu stresle lohusalıktata ektilenebilirsin.
ayy bizim evmi sıcak benmi sıcağım anlamadım normalde yorganı tepeme kadar çeken ben şimdi örtünmeden yatıyorum
cAnım benimde ellerim azıcık şişiyor yüzüm daha şiş ama tansiyon sürekli böyle 1 haftadır doktorda gebelik zehirlenmesinden şüphelendi bacakların şişersde ihmal etme dedi ama benim şişlikler bacağımın sert kısımlarında var etli olan kısımlarda pek belli olmuyor
doktorumu aradımda istersen gel bi bakalım dedi yada zaten yarın gelişcekmişsin bi uğra bakarım dedi yarına kadar hem tansiyonu hemde şişlikleri kontrol et sabahta gel dedi
yaa evle alakası yok bence canım bizi ateş basıyo.sıcakta olsa soğukta olsa içten bi sıcaklık geliyo ama üşüyoruz aslında açıncada.eşim geçen sabah sen hiç üstünü açmazdın gece kaç kere örttüm hep üstünü açıyosun dedi.o bile hayret etmiş yani
tansiyon ve şişlik önemlii.dikkat etmek lazım.ihmal etme.telefonda sor en azından haberi olsun.benimde ellerim çok şişiyo sabahları tutamıyorum avucumu yumamıyorum bile.,
bide eşim(bu arada her konuda yorum yapıyoı baksana ikidir eeşim diye giriyom mevzuya) bilgisayarda çok yazıyosun laptop olduğundan masunu hep parmaklarınla kullanıyosun sabahlara kadar ondanda parmakların acır diyo ama.bilmiyorumki oda etkilermi
elma yedim şimdi bitane ama.valla bugün pek havamda diilim galibaaa.pöff bide hastalık çıkmasın başıma yaa
gözdecimm canımmm senin bu askerlik daha bitmez gibi baksanaaaa..![]()
Tünaydın kızlar herkes uyuyamaktan ve ağrılardan şikayetçi bende aynıyım hiç bitmiyor.
Bugünde temizlik yapıyorum kendim.Yavaş yavaş ama zor olacak galiba hemen belim ağrıyor.
Kimseden yardım almıyım dedim ama sanırım yardımsız olmayacak
Günaydın gözdecim ve melocum doğru söylüyorsunuz kızlar annem ve ablam gelelim diyorlar ama ablamın iki çocuğu var gelse çocuklarla yaptıkça gene dağılacak annemi istiyorum aslında ama onada yüklenmek istemiyorum gel yapalım diye allah razı olsun hergün diyor geliyim diye bakalım bugün gelicekti yavaştan yaparız onunla.
Zaten artık doğurmak istiyorum ben ya.Beklemeye gücüm kalmadı.Ağrılarım gittikçe artıyor hergün
Kızlar biz geçen salı günü çağlayan ve hale ile buluştuk.Çağlayan ile görüşmemiz çok komik oldu.Dr u beklerken tlf umu çıkardım eşime şu bizim kızları bir arayayım bakalım çağlyanı filan uygunlarmı dedim baktım yanımdan biri ela diye seslendi çok komikti çağlayan da tam yanımda oturuyormuş hatta gülüştük iyiki kötü birşey söylemedim diye ya da arasaydım çağlayan konuşmamızı duymadan ben tam arayacaktım yanımda oturan bayan bana cvp verecekti bayağa bir gülüştük sonra haleyi de arayalım görüşelim dedik ben çağlayandan biraz daha erken çıktım dr dan haleyi aradım hastanenin kafeteryasında buluştuk sonra çağlayanı da aldık eşlerimiz de tanıştılar çok güzel geçti çok eğlenceli güzel sohbet ettik birbirimizi uzun zamandır tanıyormuşuz gibi sonun da doğurmadan buluştuk bir de resim çekildik ekliyorum şimdi.![]()
Kızlar biz geçen salı günü çağlayan ve hale ile buluştuk.Çağlayan ile görüşmemiz çok komik oldu.Dr u beklerken tlf umu çıkardım eşime şu bizim kızları bir arayayım bakalım çağlyanı filan uygunlarmı dedim baktım yanımdan biri ela diye seslendi çok komikti çağlayan da tam yanımda oturuyormuş hatta gülüştük iyiki kötü birşey söylemedim diye ya da arasaydım çağlayan konuşmamızı duymadan ben tam arayacaktım yanımda oturan bayan bana cvp verecekti bayağa bir gülüştük sonra haleyi de arayalım görüşelim dedik ben çağlayandan biraz daha erken çıktım dr dan haleyi aradım hastanenin kafeteryasında buluştuk sonra çağlayanı da aldık eşlerimiz de tanıştılar çok güzel geçti çok eğlenceli güzel sohbet ettik birbirimizi uzun zamandır tanıyormuşuz gibi sonun da doğurmadan buluştuk bir de resim çekildik ekliyorum şimdi.![]()