• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Sedacım bu arzum nem ve sıcaklık ölçer çok güzelmiş.Ama ben siteye bugün bir türlü giremedim.açılmadı daha doğrusu site kampanya ne zaman bitiyor olmadı eşime aldırıcam iş yerinden netimde sorun var benim her siteye giremiyorum

26 ocak son tarihi.kargo ücretide yok özellikle o hoşuma gitti.ben zaten arzum alacaktım fiyatları uygun 17-20 arası ama burda 1o lira görünce atladım

evet evet bende iki düğün yaptım :37: gerçi bi gün arayla biri bartında biri ankarada ben nikahı esas alıyorum imza tarihini yani

bizim arada 5 gün var
nikah ve 1 düğün istanbulda oldu 22 haziran 27 haziranda da erzincanda ikinci düğüğn bende istanbuldakini baz alıyorum hem nikah o zaman hemde o daha güzeldi nede olsa kendi akrabalarım vardı sadece:))

teşekkürler canlarım:16:

ben direk balık yiyorum canım.haftada 2 kere...zorla somon yediriyo hatta kocam..ama küçük balıkları eziyetsiz yiyom.
bu arada erkancım sanada 14 şubat demiş...hayırlı olsun inşallah...bizim evlilik yıldönümüz...güzel bi gün..sağlıkla kucağına al inşallah melocum.darısı cümlemizin başına...:46:

evet canım konyadayım ben bende üniyi burda okudum 2006 da mezun oldum sonra dönmüştüm evime ama evlenince 2008 de geri geldim
ne güzel sen severmişsin ben pek sevmiyorum üstelik o 2 yıllık gidişi saymazsak 2002 den beri burda olmama rağmen yeni yeni alışmaya başladım desem yeridir

benim arkadaş ortamım çok güzeldi gözdecim ilk bir sene alışması zor oldu ama sonrası tam keyifti. arkadaştan yana şansım iyiydi o yüzden çok sevdim orayı hatta evlendikten sonra arkadaşlarımı ziyaret için tekrar geldik eşimle oraya yazında konyalı bir arkadaşımın düğünü var onun için geleceğim tekrar. seninlede görüşürüz belki..

bende bi çatı muayenesi yapsın diye sbırsızlanıyorum inadına

hani bi baksında dananın kuruğu kopsun normal yaparımmı yapamammıı nasıl olur nasıl gider bi şi sölesin istiyorum doktorda hiiiçç oralı değil maşallahh

Bende senin gibiydim canım çatıyı bekliyordum birazda tırsıyordum nasıl olacak nasıl yapacak diye ama hiçte beklediğim gibi olmadı çok daha başka türlü anlatmışlardı bana.
37.haftaya geldiğinde mutlaka söyler merak etme bu hafta yapıcaz diye.

kızlarrr ben bugün oğluşumu gördümm :66::1: kontrolümüz haftayaydı dayanamadım bugün gittim :30: 2.400gr olmuş yavrum, çok iri bir bebek değil dedi doktor, herşeyi normal çok şükür ama yine yüzünü göstermedi kuzum elliyle kapattı utangaç mı olacak ne :26: doğum pozisyonu almış kafası aşağıdaydı. normal doğum olması için hiçbir problem yok dedi, bebekte çok iri değil kolay olur doğum dedi. ben yinede bir problem olursa epidural sezaryen yapıyormusunuz dedim epidural değil ama spinal var dedi iyi onada razıyız dedim bende :1: 15 gün sonra gel çatı muayenesi yapacağım dedi :18: bide nst ye bağladı sancı falan çıkmadı herşeyimiz iyi yani çokk şükürrr darısı görüş gününü bekleyen diğer anniş ve bebişlere inşallahhh...:49::emir_bebek:

Maşallah canım ya oğluşa kocaman olmuş.Aman bu dr.lar hiç beğenmiyorlar kilolarını zaten benim eşimede dün gittiğimizde 3-3.5kg arası doğar merak etmeyin daha haftamız var son haftalarda güzel kg alıyorlar demiş.Bana minyon olacak diyor eşimede böyle söylüyor onunla daha çok ilgileniyor zaten kıskanıyorum arada :))
Normal doğum gibisi yok eğer müsaitse vucudun ve bebeğin sağlığı normal ol canım.Sonra daha çok çekicez çünkü sezeryan olduğumuzda

bizim arada 5 gün var
nikah ve 1 düğün istanbulda oldu 22 haziran 27 haziranda da erzincanda ikinci düğüğn bende istanbuldakini baz alıyorum hem nikah o zaman hemde o daha güzeldi nede olsa kendi akrabalarım vardı sadece:))

yorgunluk ve stres oluyor ama doya doya giyiyosun gelinli,ği
ben düğünden 1 hafta önce fotoğraf çekimi,nikah ve düğün olmak üzere 3 kere gelinlik giydim 3 farklı makyaj ve saç yaptırdım hiç bişide hevesim kalmadı.doya doya aldım hevesimi yani :34:

benim bir sorum olacak arkadaşlar aynı şeyi yaşayanlar var mı acaba benim bacak aram bazen çok ağrıyo hani dar ve sık birşey giyip uzun süre oturursunda bacak arası sıkışır ya bende öyle bir ağrı oluyo kimi bebek aşağıda ondandır dyo aynı şeyi yaşayan var mı?

26 ocak son tarihi.kargo ücretide yok özellikle o hoşuma gitti.ben zaten arzum alacaktım fiyatları uygun 17-20 arası ama burda 1o lira görünce atladım

Hmmm daha 6 gün var yani.Evet internette ben bu ürüne daha önce bakmıştım fiyatı söylediğin aralıkta genelde.Buradaki kampanyalardan faydalanmak lazım.Hemde kargoda bedavaymış.

arkadaşlar doğum iznine ayrılanlar nezaman ayrıldınız kaçıncı haftanızda

Ben 37.haftamda ayrıldım doğum iznime.Dünde çalışamaz raporumu alıp iş yerime verdim.

ayyyy..evet ben şimdi fatomla aynı gün doğurcam sanırımmmm

evet canım o kadar iyi olduki doktorum ssağolsun 37 haftalık diye yazdı izinlerimde yanmamış oldu

yok kısss.hem yemek saati hem de herkesuzanıyor artık

izin işini anlamadım canım...şimdimi sana 37 haftalık yazdı..32. haftada çalışabilir raporu almamışmıydınki...ordan çıkmazmı..nasıl oluyo anlamadım...ben 23 şubatta doğurcağıma göre ne zaman almalıyım...anlatsana sana zahmet:61:

ben direk balık yiyorum canım.haftada 2 kere...zorla somon yediriyo hatta kocam..ama küçük balıkları eziyetsiz yiyom.
bu arada erkancım sanada 14 şubat demiş...hayırlı olsun inşallah...bizim evlilik yıldönümüz...güzel bi gün..sağlıkla kucağına al inşallah melocum.darısı cümlemizin başına...:46:

ben hamileliğimin başından beri her hafta en az 2 kere yedim balık.somonundan tutta hamsisine kadar.bu ay bıraktım çünkü öğğ geldi resmen.ama hap falan kullanmıyorum doktorum gerek görmedi.bu ay daha çok ceviz fındık fıstık ordan takviye ediyorum

benımde oğluşum 2 kılo çıktı 35 haftadayız..kızımda 2.800 doğmuştu doktor senın bebiş bu kılolarda doğar dedi ....nsteye gırmedım daha çatı muayanesi nezaman yapılmalı hanımlar...

benim bir sorum olacak arkadaşlar aynı şeyi yaşayanlar var mı acaba benim bacak aram bazen çok ağrıyo hani dar ve sık birşey giyip uzun süre oturursunda bacak arası sıkışır ya bende öyle bir ağrı oluyo kimi bebek aşağıda ondandır dyo aynı şeyi yaşayan var mı?

Kaçıncı haftadasın bilmiyorum canım ama ben bu aralar çok sık yaşıyorum onu.Eşim dr.sormuş oda normal demiş bundan sonra kafası tam kanala girdiğinde ağrıları dahada çok olacak demiş.
Bebişin kafası aşağıdaysa yoklama yapıyor öyle

canım kurtulduğuna sevindim ben de bugün okula gitmedim gelecek hafta nasıl bitecek bilmiyorum.peki canım sen 32.haftanda nasıl çalışabilir raporu aldın o raporla bu çelişmeyecek mi ??beniim yarıyıl tatiline geliyor bakalım aktarabilecekmiyim umutluyum ama :))

bende o çelişkiyi anlamıyom...anlayan bide bana anlatsın hayrına:17:

Kaçıncı haftadasın bilmiyorum canım ama ben bu aralar çok sık yaşıyorum onu.Eşim dr.sormuş oda normal demiş bundan sonra kafası tam kanala girdiğinde ağrıları dahada çok olacak demiş.

bendede oluyodu bende sormuştum doktora banada normal demişti.

resmen bacak aramdaki kemikler acıyodu bide bazen vajinamda sızı falan hissediyorum.doktor artık bebek büyüdü baskı yapıyor kemiklerinde açılma oluyor hazırlanıyor diye ağrı olur dedi.

bide bazen oturunca resmen karnım ayaklarıma değiyo :37: artık kafasımıdır neresidir aşağıda ya değiyo yanii

Hmmm daha 6 gün var yani.Evet internette ben bu ürüne daha önce bakmıştım fiyatı söylediğin aralıkta genelde.Buradaki kampanyalardan faydalanmak lazım.Hemde kargoda bedavaymış.

Ben 37.haftamda ayrıldım doğum iznime.Dünde çalışamaz raporumu alıp iş yerime verdim.

ben 34. haftadayım ocağın ilk haftası 32. haftadayım 5 hafta çalışır raporu verildi ama ben gelecek hafta dra gidecem 36.hafta iznimi başlatayım diyorum artık sabahları işe gitmek eziyet oluyo fikir verir misiniz 36.hafta izine ayrılmak nasıl

ben bugün özel hastanede girdim nstye ve 20 dak kaldım.ayrı ücret ödemedim.haftaya da gireceğim yani bundan sonra her hafta...ücret yok yani sadece muayeneye dahil dedi ler

kaçıncı haftadan sonra giriyon nstye canım.beni hiç almadıda...nasıl oluyo bilmiyom..hani sancınmı vardıda aldı erkan,yoksa rutin 35ten sonramı alıyo:44:

çok teşekkür ederim canım sağol 34.haftadayım

baby_s mesaj kutun dolmuş mesajlar gitmiyo haberin olsun temizle

davetiye yolladım bu arada mailinze gelir göremezseniz birde gereksiz kısmına bakın orayada geliyor

kaçıncı haftadan sonra giriyon nstye canım.beni hiç almadıda...nasıl oluyo bilmiyom..hani sancınmı vardıda aldı erkan,yoksa rutin 35ten sonramı alıyo:44:

ben ilk nst'me 35+0 ken girdim canım geçen cuma yani,dr pek hoşuma gitmedi pzt bidaha gir dedi pzt yine girdim,çağırdı yarın yine giricem bakalım nolucak... sende girersin artık galiba bundan sonra.

Back
X