Benim doğum şeklimde salı günü belli oldu inş.Normal doğum yapıcam bilgisayarda 9 şubat gibi gözüküyor ama dr.eşime kafası bu hafta yerleşir doğum süreci artık başladı demiş.Kızçem şubat'ı beklemedende gelebilir :))
fatmacım nasılsın nasıl gidiyor uzun süredir göremioz birbirimizi
kocaeli gölcük canım
çağlayancığım hoşgeldin
ne güzel normal doğum yapıyormuşsun
Allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla almayı nasip etsin
gözdecim şeker çok güzelmiş bende dün siparişimi verdim 4-5 güne gelir
canım napayım okuldan geldim yarın son günüm çooookkk mutluyum
sende iyisindir inşallah
artık son hazırlıkları yapıyorum bebek şekeri,süsler vs vs heyecan doruktaaaa
şimdi gidipte kızımı alayım bari servis getirecek
birazda ortalığı toparlayayım dandini olmuş yine ayıpladım kendimi yaniii:26:
Benim doğum şeklimde salı günü belli oldu inş.Normal doğum yapıcam bilgisayarda 9 şubat gibi gözüküyor ama dr.eşime kafası bu hafta yerleşir doğum süreci artık başladı demiş.Kızçem şubat'ı beklemedende gelebilir :))
ben kaçar kızlarrrr
malum 2de kalkarsan gün böyle hemencecik bitiverir.gidim çamaşırlıktaki çamaşırları topliimm 2 gün oldudaha yimek yapıcam pöfff
görüşürüz kızlarrr ben yokken çok kaynatmayın yetişemiyorum sonraaa
maşallah Asya Dila kızımıza allah sağlıklı hayırlı ömür versin
gözdecim sen takma kafana hiç drun işini biliyodur içini ferah tut
çağlayancım netleşti demek ki hadi hayırlısıyla kolay kolay doğurursun inş herkes gibi bende sorcam çatı muayenesi yaptı mı nasıldı benimki yarın belki yapar düşünmemeye çalışıyorum :18:
burcum yaa seninki kanala girmiş mi benimki 1 aydır başaşagı ama daha bulamadı çıkışı çok gezmekten içimdeve daha sancımda çıkmadı bakalım yarın nolcak nst de bu gidişle sen benden önce doğurcan gibi
eveet cnm ya baya bi silinmem varmış..
sancı da 50 leri fln buluodu,ama dr sbh aradı nst sonucun ii dedi.
allahım kocam almanyadayken doğurmiyim ya ltfeeen
ay kardeşcağızım da bilemez napcanı, delikanlı çocuk daha o kalıcaktı bende,yanıma da sokmazlar onu,pöfff oğlum 2 hafta dayan böceem ya
Allahım şunların tipine bakın yaaa.. bizimkilerde bunlardan birine benzeyecek işte  çirkin şeyler 
Yenidoğanların Dünyaya İlk Bakışları
Allahım şunların tipine bakın yaaa.. bizimkilerde bunlardan birine benzeyecek işte  çirkin şeyler 
Yenidoğanların Dünyaya İlk Bakışları
ayy şunlara bak :)) bizimki nasıl olcak bende çok merak ediyorum renkli usg den görüyorum babasına benzetiyorum ama bakalım umudum var hala :)))
kızlar şimdi oğlumu gördüm geldim 2800 olmuş sancım çıktı 15 dk içinde bi tane normal dedi dr bana iğne verdi ciğer geliştirici erken olbilir dedi 24 saat sonra 2 ci iğnemi vurucam hayırlıı bbakalım
bende bi kere girdik zaten ama dudaklarını falan bana benzettim ama en çok merak ettiğim gözleri ne renk olcak
eşimin istisnasız bütün sülalsei anne tarafı yeşil baba tarafı mavi
benimde babaannem yeşil anne dedem yeşil ihtimal artıyo o yüzden merak da artıyo benim ailmede olmasaydı kahverengi diycektim ama en çok merak ettiğim göz rengi gözrengini de sööleyen usg bulsalar yaaa
kızlar şimdi oğlumu gördüm geldim 2800 olmuş sancım çıktı 15 dk içinde bi tane normal dedi dr bana iğne verdi ciğer geliştirici erken olbilir dedi 24 saat sonra 2 ci iğnemi vurucam hayırlıı bbakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?