2011 Şubat Anneleri

gece 1 de yatıp, gece 4te depreme uyanıp sonrada sabah 07.45te iş için kalkmış bi gebeş olarak çok ama çok kıskandııım seniiiiii

walla bnce de garip,o vakte kdr bekleteni duymamştm.
ama snçta dr.un seni en başndn beri bilio,o en uygununu düşünmüştr bnce,hç bulandrma kafanı

evet bende ondan itiraz etmedim 1 hafta gerilik de var ya belki dedim gelişmini tamamlasın diye bekliyodur

gece 1 de yatıp, gece 4te depreme uyanıp sonrada sabah 07.45te iş için kalkmış bi gebeş olarak çok ama çok kıskandııım seniiiiii

canım yaa ben orayı kaçırmışım heralde geçmiş olsun.Allahım bidaha kimseye yaşatmasın çok hissettinmi.

bende geceleri uyuyamıyorum ama gündüzleri hiç sıkıntı yokk öyle güzel uyuyorumki.bide sabah eşim aradı ablam aradı telefonun alarmı çaldı ohooooo hiç bölemediler uykumu cins bi düzen sahibi oldum yanii

merhaba çok beğendim şekerinizi birşey soracaktım içine badem şekeri düşünüyodum ben ama sizinkini görünce merak ettim ne var içinde sizmi yaptınız

evet ben yaptım buzdolabı süsü olunca bozmasınlar diye düşündüm lavanta koydum içine

eh hissettik tabi.direk buraymış merkez..inş bidaha olmaz diye dua edelim..napalım başka..
uyku olayınıda işte bebekler bozacakya düzenimizi ona hazırlanıyosundur.bende uyumıyayım diye durma kkyı takip ediyom..bi dünya işimvar aslında ..2dakka reçete baksam uykum geliyo..bide salak gibi yoğurt yedim öğlen...birazdan masada sızabilirim..

çağlayancım bu arada hoşgeldin canım eve internet bağlatıtın sanırım iyi olmuş
uyuyamadığın 9 ayın tadını çıkar canım son zamnalrımız

Benim doğum şeklimde salı günü belli oldu inş.Normal doğum yapıcam bilgisayarda 9 şubat gibi gözüküyor ama dr.eşime kafası bu hafta yerleşir doğum süreci artık başladı demiş.Kızçem şubat'ı beklemedende gelebilir :))

aa hayırlı olsun canım çatı muayenesimi oldun
valla benim kız sona kaldı :)))
benimde kanla yerleşmişti ya çıkmış kızçem çapraz yaıyo şuanda zilli kız

ben kaçar kızlarrrr

malum 2de kalkarsan gün böyle hemencecik bitiverir.gidim çamaşırlıktaki çamaşırları topliimm 2 gün oldu daha yimek yapıcam pöfff

görüşürüz kızlarrr ben yokken çok kaynatmayın yetişemiyorum sonraaa

çağlayan yok tun ne zamandır iyi olmuş net bağlatmanız...
Ayrıca normal dogum yapacakmıssın inşallah çatı muayenesi oldun mu sen bende normal istiyorum ama muayene olmadım daha ondan sordum kesinleştiremedik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…