gece 1 de yatıp, gece 4te depreme uyanıp sonrada sabah 07.45te iş için kalkmış bi gebeş olarak çok ama çok kıskandııım seniiiiiiselam kızlar ben geldim
ayyy bi uyumuşum bi uyumuşummm sormayınn saat 1 buçuğa kadar uyumuşum maşallah.ara ara uyandım 8de 10 da 12de falan ama hiç kalkasım gelmedi.bide güzel uyumuşumki hiç biyerim ağrımadan sızlamadan.şimdide kahvaltı ettimmm.size geldim koşa koşa
dila hanımımız gelmiş dünyaya.ahhh gözümüz aydın hayırlı ömürleri olsun darısı başımıza inşallahh.
doktora giden gidecek arkadaşlar vardı hadi hayırlı haberlerle inşallahh
çağlayancım gelmiş.kız daha bu sabah aklımdaydın arayacaktım bak sen gelmişsin oh ne güzell.
walla bnce de garip,o vakte kdr bekleteni duymamştm.
ama snçta dr.un seni en başndn beri bilio,o en uygununu düşünmüştr bnce,hç bulandrma kafanı
gece 1 de yatıp, gece 4te depreme uyanıp sonrada sabah 07.45te iş için kalkmış bi gebeş olarak çok ama çok kıskandııım seniiiiii
yaa benim drum 39+5 e sezeryan tarihi verdi yaaa çok garip diilmi sizcede ya o sırada suyum falan gelirse normal vaktin dolmasına 2 gün kala alla alla
evet bende ondan itiraz etmedim 1 hafta gerilik de var ya belki dedim gelişmini tamamlasın diye bekliyodur
[URL=http://img204.imageshack.us/i/img0033ko.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
kayracım buda şekerlerimiz
merhaba çok beğendim şekerinizi birşey soracaktım içine badem şekeri düşünüyodum ben ama sizinkini görünce merak ettim ne var içinde sizmi yaptınız
gece 1 de yatıp, gece 4te depreme uyanıp sonrada sabah 07.45te iş için kalkmış bi gebeş olarak çok ama çok kıskandııım seniiiiii
evet ben yaptım buzdolabı süsü olunca bozmasınlar diye düşündüm lavanta koydum içine
canım yaa ben orayı kaçırmışım heralde geçmiş olsun.Allahım bidaha kimseye yaşatmasın çok hissettinmi.
bende geceleri uyuyamıyorum ama gündüzleri hiç sıkıntı yokk öyle güzel uyuyorumki.bide sabah eşim aradı ablam aradı telefonun alarmı çaldı ohooooo hiç bölemediler uykumucins bi düzen sahibi oldum yanii
[URL=http://img204.imageshack.us/i/img0033ko.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
kayracım buda şekerlerimiz
Teşekkür ederim bende düşüneyim çok güzel duruyor bende magnet şeklinde yapmayı düşünüyorum
Benim doğum şeklimde salı günü belli oldu inş.Normal doğum yapıcam bilgisayarda 9 şubat gibi gözüküyor ama dr.eşime kafası bu hafta yerleşir doğum süreci artık başladı demiş.Kızçem şubat'ı beklemedende gelebilir :))
geçmiş olsun deprem nerede oldu?
Benim doğum şeklimde salı günü belli oldu inş.Normal doğum yapıcam bilgisayarda 9 şubat gibi gözüküyor ama dr.eşime kafası bu hafta yerleşir doğum süreci artık başladı demiş.Kızçem şubat'ı beklemedende gelebilir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?