Kızlar mothercare indirimine uğradınız mı? Ben yaz için ve gelecek yılın çıtçıtlı badilerini ve tulumlarını aldım. Herkes mothercare çıtçıtlı çok iyi diyor. 7'li pakette çıtçıtlılar 50 TL'den 35'e düşmüş, penye ayaklı tulumlar 39 TL. İndirim %50'ye varan diyor ama geneli %30. Daha sonra gezemem belki ve kalmayabilir dedim.
Bu arada ben indirimler varken gelecek yıla montunu alayım diyorum. El kadar montlar sezonda 80-90 TL. Şimdi düşmüş ama bulamadım, tavsiyeniz var mı?
slm kızlar az döndüm dolandm evin içinde bi iş de yapamadım gerçi ama:s
geri geldm işte:)
ayy benm oğlan da öyle cnm bişiler yemeyegöriyim hemen coşuo kopkopa başlıo içerde:)
hareketleri artk çok sert hissedilio,ciyaklatıyo bile bazen beni sıpa
cnm ben de gördm onu da merak ediodm nasıl acaba die. bende premium care aldm ama inşallah iyi olur,bez deiştrmek de pek istemiorm ama umarım kendmze uygn bezi buluruzzz
kızlar bişi sorucm ya bu nst de çıkan sancılar kaçlara kdr normal,benm 50leri buldu dün sancılar ama normali ne bilmiorm,dr. ii dedi gerçii ama merak ediorm işte,ne zaman kayda değer sayılıo bu sancılar?
bi de dr.uma ben de güzel bi gömlek almayı düşünüyorum ama daha bakmaddım da...
farklı önerisi olan varsa alalım
kızlar aklıma bişi geldi şimdi benim beynimde bi kist var büymüyo bana zararı yok onun için ama acaba normal doğum yapmak istesem ıkınmada falan zararı olurmuki bunun sonuçta ıkınırken bi basınç oluyo beyinde
sanırım ben sezeryan istedim ya dr dan onun vicdan azabu-ını çekiyorum kendime bahaneler buluyorum :))
merhaba ben şubat annesiyim. bende senin gibi düşündüm o çıtçıtlı bodyleri marks&spencerdan aldım :)
mothercare lerden daha güzel yeri ve şuan %60 indirimle 7 tanesi 24 tl idi.
ama çılgınlar gibi tükeniyordu.
birde bodylere bebişleri kaşındırmasın die etikette koymuyorlar
açıkçası mothercare kıyasla daha güzeldi.
kabanlarda da %60 indirim vardı.
valla tam bilmiyorum ben yeni sayılırım 1 yıl falan oldu eş durumundan geldim.alışmaya çalışıyorum işte.uçak durumu çok kötü.biz ankaraya mecburen gidiyoruz.ben sana bir de kapı süsü ile bebek şekeri aldın mı diye soracaktım.ben burda pek bulamadım.fazla arıyamıyorum da zaten
Benim sancılarım ilaçla kontrol ediliyor, bir iki sancı 30'u geçmiyor. Gerçi dünden beri ilacı bıraktım. ama sanki 50 senin haftan için yüksek gibi
bu arada kızlar huggies in organik pamuktan alan var mı? yaa ben prima premiumcare almayı planlıyodum ama markette yoktu yenidoğanı ben de huggies aldım ama sert gibi geldi biraz bana hepsi mi ööle ki :44:
Selam kızlar evridiki şimdi bana msj attı.
Asya dila kızımız dünyaya gelmiş çok şükür ikisininde sağlık durumu gayet iyiymiş.
Saat : 12.07'de 3000kg 47cm olarak dünyaya gelmiş minik prensesimiz.
Asya dila kızımız dünyaya gelmiş çok şükür ikisininde sağlık durumu gayet iyiymiş.
evirdiki aa gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün kızlar son 15 günüm kaldııı
az kalmış cnm,allah sağ salim kavuştrsn bebişineevirdiki aa gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün kızlar son 15 günüm kaldııı
selam kızlar ben geldim
ayyy bi uyumuşum bi uyumuşummm sormayınn saat 1 buçuğa kadar uyumuşum maşallah.ara ara uyandım 8de 10 da 12de falan ama hiç kalkasım gelmedi.bide güzel uyumuşumki hiç biyerim ağrımadan sızlamadan.şimdide kahvaltı ettimmm.size geldim koşa koşa
dila hanımımız gelmiş dünyaya.ahhh gözümüz aydın hayırlı ömürleri olsun darısı başımıza inşallahh.
doktora giden gidecek arkadaşlar vardı hadi hayırlı haberlerle inşallahh
çağlayancım gelmiş.kız daha bu sabah aklımdaydın arayacaktım bak sen gelmişsin oh ne güzell.
selam kızlar ben geldim
ayyy bi uyumuşum bi uyumuşummm sormayınn saat 1 buçuğa kadar uyumuşum maşallah.ara ara uyandım 8de 10 da 12de falan ama hiç kalkasım gelmedi.bide güzel uyumuşumki hiç biyerim ağrımadan sızlamadan.şimdide kahvaltı ettimmm.size geldim koşa koşa
dila hanımımız gelmiş dünyaya.ahhh gözümüz aydın hayırlı ömürleri olsun darısı başımıza inşallahh.
doktora giden gidecek arkadaşlar vardı hadi hayırlı haberlerle inşallahh
çağlayancım gelmiş.kız daha bu sabah aklımdaydın arayacaktım bak sen gelmişsin oh ne güzell.
yaa benim drum 39+5 e sezeryan tarihi verdi yaaa çok garip diilmi sizcede ya o sırada suyum falan gelirse normal vaktin dolmasına 2 gün kala alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?