2011 Şubat Anneleri

merhaba ben şubat annesiyim. bende senin gibi düşündüm o çıtçıtlı bodyleri marks&spencerdan aldım :)
mothercare lerden daha güzel yeri ve şuan %60 indirimle 7 tanesi 24 tl idi.
ama çılgınlar gibi tükeniyordu.
birde bodylere bebişleri kaşındırmasın die etikette koymuyorlar
açıkçası mothercare kıyasla daha güzeldi.
kabanlarda da %60 indirim vardı.

Benim sancılarım ilaçla kontrol ediliyor, bir iki sancı 30'u geçmiyor. Gerçi dünden beri ilacı bıraktım. ama sanki 50 senin haftan için yüksek gibi

bence bunu doktora söyle kontrolü yapılmalı.için rahat eder

hemen bakayım, ms'nin kapısında %50'ye varan yazıyordu, bende çok ayakta kalamıyorum geçtim gittim, pişman oldum şimdi

ben üniyide burda okumuştum artık iyice alıştım konyaya :)) hiç sevmesemde
benim ailem istanbulda yaşıyo canım kardeşim tahtakaleden gidip malzemelerini almıştı gönderdi kendim yaptım kapı süsüde kardeşim hemşire benim flroncenightgale hastanesinde orda veriyolrmış yeni doğum yapanların odalrına süs ama kurdelası hastanenin adı yazıyodu ben sadece kurdelayı değiştirdim:))
hatta neler aldık bölümüne koymuştum geçen gün dur şekerimizide koyayım

Benim sancılarım ilaçla kontrol ediliyor, bir iki sancı 30'u geçmiyor. Gerçi dünden beri ilacı bıraktım. ama sanki 50 senin haftan için yüksek gibi

ben de şüphelendim de cnm ondan soruorum,dr.da normal ddi,bilemedim napsamm...
silinmem de çk çıktı benm, iki üç hafta daha sabretmesi lazm bebişin..
ama dr.da dediim gbi kaydadeğer bişi yok ddi,yanlz bu hafta biraz istirahat et çok geziosun ddi

Selam kızlar evridiki şimdi bana msj attı.

Asya dila kızımız dünyaya gelmiş çok şükür ikisininde sağlık durumu gayet iyiymiş.
Saat : 12.07'de 3000kg 47cm olarak dünyaya gelmiş minik prensesimiz.

bu arada kızlar huggies in organik pamuktan alan var mı? yaa ben prima premiumcare almayı planlıyodum ama markette yoktu yenidoğanı ben de huggies aldım ama sert gibi geldi biraz bana hepsi mi ööle ki :44:

bende kadınlar kulubünde okum huggies cok sertmiş primanında yenisi iyi degilmiş o yüzden eski prima aldım ben ufacık bişeyyy

Asya dila kızımız dünyaya gelmiş çok şükür ikisininde sağlık durumu gayet iyiymiş.

ayyy maşallah küçüük hanıma

evridikinin fıtık ameliyatı da iyi geçmiştir umarım

ayy maşallah ne güzel,darısı başımıza artk

evirdiki aa gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün kızlar son 15 günüm kaldııı

selam kızlar ben geldim

ayyy bi uyumuşum bi uyumuşummm sormayınn saat 1 buçuğa kadar uyumuşum maşallah.ara ara uyandım 8de 10 da 12de falan ama hiç kalkasım gelmedi.bide güzel uyumuşumki hiç biyerim ağrımadan sızlamadan.şimdide kahvaltı ettimmm.size geldim koşa koşa

dila hanımımız gelmiş dünyaya.ahhh gözümüz aydın hayırlı ömürleri olsun darısı başımıza inşallahh.

doktora giden gidecek arkadaşlar vardı hadi hayırlı haberlerle inşallahh

çağlayancım gelmiş.kız daha bu sabah aklımdaydın arayacaktım bak sen gelmişsin oh ne güzell.

evirdiki aa gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün kızlar son 15 günüm kaldııı

yaa benim drum 39+5 e sezeryan tarihi verdi yaaa çok garip diilmi sizcede ya o sırada suyum falan gelirse normal vaktin dolmasına 2 gün kala alla alla

ayy kurtulmuş demek ne güzel ya güle güle büyütsün minik kızını

az kalmış cnm,allah sağ salim kavuştrsn bebişine

hoş geldn cnm,ii yapmışın,sefan olsunn

kızlarrrrr evridiki doğurmuş herşey yolundaymış mesaj atmış ben okuldayken haber vereyim dedim.Mesajı aynen şöyle:

"canım doğumdan çıktım.kızımda bende gayet iyiyiz.Asya dila 3000 kg 47 cm.saat 12.07 de doğdu.çok tatlı .şuan uyuyor.Evridiki"

Allah Asya bebeğe uzun ömürler versin....Evrikidi arkadaşımızada geçmiş olsun.

Hoşbulduk canım.Artık sahalara geri döndüm.
Uyku konusunda bende senin gibiyim canım sürekli uyku halinde geziyorum.

yaa benim drum 39+5 e sezeryan tarihi verdi yaaa çok garip diilmi sizcede ya o sırada suyum falan gelirse normal vaktin dolmasına 2 gün kala alla alla

walla bnce de garip,o vakte kdr bekleteni duymamştm.
ama snçta dr.un seni en başndn beri bilio,o en uygununu düşünmüştr bnce,hç bulandrma kafanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…