2011 Şubat Anneleri

selam kızlar ben geldiimm

ya akşam üstü bi markete gittim dönüşte sol tarafıma kaarın boşluğu varya gerçi artık orası boşluk diil bebik var bi sancı girdi nasıl zor yürüdüm minik minik adımlarla eyvah eyvah dışarıdamı çıkamıcaz artık yauuu

melocumm tarih alınmış hadi bakalım hayırlı olsun.ne güzell yaa bende bi gidim doktora bakim bana bişi dicekmi.demez ama yaaa ketum benim doktorum öle bişi demiyoo kolayla

bu arada az önce unnado dan arzum nem ve sıcaklık ölçer aldım bebikin odası için.hem 10 lira hemde kargo bedava:alacaktım zaten orda görünce atladım hemen.düşünen varsa tavsiye ederim.

sağolsun doktorum 37 haftalık diye rapor yazdı da kurtuldum yaaa

canım kurtulduğuna sevindim ben de bugün okula gitmedim gelecek hafta nasıl bitecek bilmiyorum.peki canım sen 32.haftanda nasıl çalışabilir raporu aldın o raporla bu çelişmeyecek mi ??beniim yarıyıl tatiline geliyor bakalım aktarabilecekmiyim umutluyum ama :))

iyi akşamlar kızlar

geçmişi okuyamadım inş. herkes iyidir,ben kontrole gittim,gitmesinede doktor hanım ne nst yi nede çatı muaynesini dile getirdi,hadi ölçelim dedi ultrason yaptı bebeğe,hızlı ve geçiştirerek..çatı muaynesi ve nst yi 1 hafta sonra yapalım hazırlıklı gel dedi,aslında bugün yapacağını söylemişti,ama yapmadı,valla aklıma 10 gün içinde gittiğim için muayne bedavaya geldi bundan dolayımı yapmadı fikri geldi,sanki haftaya bol keseden ödeme yaptırıp muayne edecek beni,nede olsa kendi merkezi aklıma herşey geliyo valla,neyse bebeği ölçtü maşallah büyümüş bu dedi,kilosu 3 kg,dedimki 10 gün önce 3.200 dediniz hatta 3.400 dü 200 gr yanılma payı koymuştunuz,şimdi nasıl 3 kg oluyor? şimdi çok dikkatli ölçtüm geçen iyi ölçememişim demezmi,halbuki geçen seferde tam 2 defa ölçmüştü emin olmak için,gebzedeki doktorda 3 kg demişti 5 gün önce,amaaan biraz kafa karışıklığıyla ayrıldım ordan,ultrason kağıdını bile almamışım,yada vermedi ne bilim.dönüşte kızıma çok hoş bi bez bebek aldım kocamannnn,hakmarda indirim vardı,3 tl ye koca bez bebekler vardı çok ciciydi,bide 1 çift patik ayakkabı aldım kalça sırt ve bel ağrısıyla döndüm.

bu arada kızım kanala girmemiş,10 gün önce başını biraz sokmuştu geri çıkarmış yaramaz keyif yapıyodu,suyuda çok bolmuş,zaten karnımda inmedi aşağı,halen yukarıda ve top gibi,geliba bu tam gününde gelecek acelesi yok gibi:)

valla günahlarını almayalım ama bilerek yapmamış olabilirler.dediğin gibi bu kontrole girdiği için para alınmıyorya uyanıklar.
işte doktorunda ruh haline göre değişiyor herşey.napıcan neticede onlarda insan neyseki bebikin iyi çok şükür.büyütmüşsünde bak.seni iyi görmüş demekki nstye sokmamış

kızının cicileride hayırlı olsunn.boyundan büyük bebeğiyle güzel günlerde oynasın inşallahh..

ona bakan olmayacak canım okulda.müdür yardımcım bayan ve onunla konuştuk.müdürüm de anlamıyor dünyadan haberi yok.birde doğuma gerçekten 3 hafta olduğu için sorun olmayacak.
diye umuyorum.zor ya gerçekten okula gitmek birde benim bebeğin kafası kaburgamın altında ben oturamıyoum zaten ya ayaktayım ya da yatıyorum

senin bekleyesin yok gibime geldi sanki hayırlısı valla biz ne desek boş bebikler bildiklerini okuyolar

bende şimdi eşimle konuştum ne zaman müsait olursun diye cumartesi gidelimmi didi.benimde canıma minnet.yarın bi randevu alayımda cumartesi gideyim doktora tam 2 hafta oluyo normal dimi.oda zaten 2 hafta sonra gelin demişti.bakalım benim doktorum bana neler demeden yollayacak alıştım gerçi ben ona yaa gül gibi geçinip gidiyoruz bay normalle

kesinlikle bu kadın 10 gün içinde gittiğim ve bedava olduğu için çatı ve nst yapmadı,zaten kendi merkezi,1 hafta sonra gel dedi,1 hafta sonra ücretli muayne olucam,artı nst ve çatı muaynesi içinde ayrı paramı alacak acaba? kayıt yaptırırken 50 tl veriyorum zaten,diğerlerinede ayrı ayrı paramı vericem ben yaa,bilgisi olan varmı

yok yok aslında bekleyesim varda,doktorun beni her seferinde şişirmesi,ayy bu çok iri olacak,kocaman bi bebek,4 kg doğarrr,gününü beklemezzzzz,bu ayı çıkartmazzz gelir diye fişeklemesinden dudak ısırmalarından dolayı şaşırıyorum,yoksa adetime göre 11 şubatta olacak doğum,doktorum şaşırtıyor beni her seferinde,bebek daha kanalda bile değil ay bitti nerdeyse,bence gününde gelir bu,hatta bi bakmışın 2,3 günde gününü aşar,inanmıyorum artık söylenenlere.Allah bilir en doğrusunu.

hayırlısı nasılsa öyle olsun canım...ohh iznede ayrılmışsınn bol boll dinlen kızınla...
çok saol canım inşş daha kötü olmadan toparlarım......

ben bugün özel hastanede girdim nstye ve 20 dak kaldım.ayrı ücret ödemedim.haftaya da gireceğim yani bundan sonra her hafta...ücret yok yani sadece muayeneye dahil dedi ler

alır büyük ihtimalle.senden almasa devletten alır yani.özeller bedavaya bişi yaparmı arkadaşım yaaa:51:

anladım canım normal doğum düşünmediğin için daha rahatsın ister istemez .ben şimdi alsam yani okul kapandığında 35. haftada oluyorum .37 deymiş gibi rrapor alsam bu sefer 40.hafta bittiğinde doğum yapmamış gözükecem..ama arada yarıyıl tatili yüzünden iki hafta aktaramama riskim de var ilçe kabul etmezse diye korkuyorum.....kafam karıştı yaniii ..ne zmandır bunu hesaplamaya çalıştım ama başaramadım bir türlü değilse 32.hafta raporumu da ona göre alacaktım .....uff neyse karıştı :)))

kızlar iiakşamlar herkese
mapuci bende seninle aynı dertteyim doktorum benimle ilgilenmiyo mu diye endişe ediyorum ben sormadan bişey söylemiyo 36+6 yım bugün daha ne nst gördüm ne de ne de çatı ölçümü endişeleniyorum biraz

ben bugün özel hastanede girdim nstye ve 20 dak kaldım.ayrı ücret ödemedim.haftaya da gireceğim yani bundan sonra her hafta...ücret yok yani sadece muayeneye dahil dedi ler

inş.. benim gittiğim yerde aynıdır,fazladan ödeme yapmak istemiyorum,valla kemeri sıkmak lazım şu sıralar çok harcama yaptık artık en ufak şeyi hesaplar oldum,bide bunun doğumu var

arkadaşlar nst için ayrı ücret falan almıyorlar...zaten artık belli bi dönemden sonra hamilelik kontrollerinde rutin oluyormuş...nasıl her gittiğimizde ultrasona,tansiyon,kiloya falan bakıyorlarsa artık bu rutinlere nst de ekleniyo...ben bu sefer kontrol olduğu için ücret ödemedim ve 2 defa nstye baladılar 15 20 dakka arayla...ayrıca çatı içinde ek bi ücret olacağını zannetmiyorum olursa çok saçma bişi olur bence.......

canım benim kızım şu an 34+5 DE 3100 ÇIKTI O ZAMAN benim ölmem lazım ben senden gerideyim dediğin gibi abartıyor sanırım

ooo almıyosa iyii.
yok sedacım sorum almıyoruz dediler bugünde sadece muayene verdim

yok sevilcim normal doğum düşünsem de doktor bebek miadında doğmadı diye bir yazı yazıp olayı koparıyormuş çünkü 42.haftada doğanlar vr dedi.
ama 14 şubatta bile doğsa tam 13 haftayı aktarıyorum .öncesinde doğarsa yanıyor ama

yok canım ya aslında çok aşırı ilgileniyo,çokta sıcak kanlı bi doktor,sadece bugün için canım sıkıldı,haftaya yapar benim doktor çatı muaynesini,senin haftanda okadar ilerde değil,endişelenme,bazı doktorlar 38. 39. haftadan önce yapmıyor,bir sor istersen doktoruna,hatta bu muayeneleri son dakikaya bırakan doktorlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…