2011 Şubat Anneleri

büyük ihtimal renkli olur canım :)) ama sana cok benzerse yapcak bişey yok az kaldı ögrencez bakalım

ayy heycanlandım şimdi gel teskere diyorumm burdan bütün vatani hamilelik görevini yapan annelere :))

ayy heycanlandım şimdi gel teskere diyorumm burdan bütün vatani hamilelik görevini yapan annelere :))

artık 38. haftadayız gelsinler diyorum birde düşünüyorum az daha dursun :)) merak heyecan sabırsızlık korku telaş hepsi birarada :))

ayy bu bebeklerin hepsi çirkin yaww benimki de mi bööle olcak

gözdecim bende renkli olsun istiyom ama doğduktan 1 ay sonra felan oturuyo rengi :97: beklicez artık

asya dila hoşgeldin melek...

kızlar ben de doğum işini netleştirdim çok mutluyum
eğer 14 şubata kadar dönerse normal olacak dönmezse 14 şubatta sezeryan
bugün itibariyle izne de ayrıldım artık en güzeli de bu

selam kızlar nasılsınız?
dün yarım gibi falan uyumuşum sabahta 9buçuğa kadarr uyudum ya çok şükür
kahvaltıdan sonra 12 gibi yine bi uyudukk kocacığımla ohhh saatt 2ye kadarkocacığım grip olmuştu sanırım banada geçti gözlerimin içi yanı acaip bi halsizlik,üşüme bakalım nolcek....sonumuz hayrolsun ne diyimm:2:
ASYA DİLA kızımız aramıza katılmış....çok şükür hem evridikinin hem kızının iyi olmasına çok sevindim....darısı bizlere inş...
Bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın....
Depremi hisseden arkadaşlarr çok geçmiş olsun....Rabbim daha beterlerinden korusun inş...

hadi bakalım hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun izinede ayrılmışşın gözünaydın

hayırlı olsun cnm inşallah dönerde sağlıkla kolaycacık normal doğum olur
senle sat aynı bnmde şuan oğlum normal doğum pozisyonunda kokrum olsada normali istiyorum inşlalh sağlıkla kolay bi doğum olur bi avazda kurtuluruz doktorum çatı muayenesini de yapsın uygunsa her şey bekelrim ama darsa demekki hemen hemen benmde sezeryan tarihim o vakitler olur ayy heyecanlandım ya çok az kaldıı

Son düzenleme:
oohhh melocum süper bi tarih hakkında hayırlısı inş canım
nurcum aman dikkat et şurda az bi vaktin kaldı hasta felan olma yinede geçmiş olsun canım
ben de bi pilav koyım ocağa aylardır yemiyoz kociş diette die canım çekti azcık yapım barii
hadi gelirim sonra akşam eşim arkadaşına gitcek kaynatırızz

hadi bakalım hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun izinede ayrılmışşın gözünaydın
evet canım en güzeli ozaten rahat rahat
amin canım inşallah öyle olur olmazsa yedekplanın olması da beniçok rahatlattı ideal tarih buymuş canım ben babasıyla aynı gün olsun diye 7 şubaat istemiştim ama erken dedi

amin canım hepimiz için.bende pilava bayılıyorum ya ...kolay gelsin afiyet olsun

melocum hayırlı olsun canım
en hayırlısı hangisiyse o şekil doğar inş kızçen tarih de ne güzel ööle hem fatmanın bebişiylede aynı gün bakalım kaç kişi denk gelcek bööle aynı gönlere

hayırlısı nasılsa öyle olsun canım...ohh iznede ayrılmışsınn bol boll dinlen kızınla...
çok saol canım inşş daha kötü olmadan toparlarım......

ayyy inanmıyorum sadece 3 kişiyiz
hatta şimdi bende gidiyorum noldu topiğimize nazarmı değdi

ayyyy..evet ben şimdi fatomla aynı gün doğurcam sanırımmmm
hayırlısı nasılsa öyle olsun canım...ohh iznede ayrılmışsınn bol boll dinlen kızınla...

çok saol canım inşş daha kötü olmadan toparlarım......
evet canım o kadar iyi olduki doktorum ssağolsun 37 haftalık diye yazdı izinlerimde yanmamış oldu
ayyy inanmıyorum sadece 3 kişiyiz
hatta şimdi bende gidiyorum noldu topiğimize nazarmı değdi

yok kısss.hem yemek saati hem de herkesuzanıyor artık

bende dün yoktum evde dinlendim bugünde öğleden sonra geldim bu hafta işlerimi halledersem haftaya bende gelmemeye başlarım yine faranjite yakalandım sesim çok kötü ilaçlarla ayaktayım

çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak bol bol dinlen

maşallah bebişe canım
erkenci galiba annesine hemen kavuşmakmı istiyo ne

ayyyyy inanmıyorum melocum sezeryan olursan ikimizin bebişide aynı gün doğacak

ama inşallah normal olur yinede
gözün aydın bye bye demişsin işe
ama ben yarında çalışıyorum

geçmiş olsun nurcum

ayyy bide birkaç kişi birden doğururmuşuz o gün

şimdi ben kızımla banyoya giriyorum sonra yine ugrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…