2011 Şubat Anneleri

ben 26. haftamda eşimle roma, floransaya gittim 5 gün gezdim. hatta iki şehir arasında 4 saat yol aynı günde gittim geldim toplam 8 saat. her gün sabah 7den akşamın 12lerine kadar dışarılardaydık çok gezdim çokk yoruldum. şimdi de bence hiç bişi olmaz hem göbeğim aşağıya inmedi daha 35. haftamdayım diyorum ama herkes beni de korkutuyor. son ayındasın yalnız çıkmaaaaa. geçen gün izmite gitcektim hareme gitmek için taksi çağıracaktım o anda kasığıma kramp girdi bekledim bu arada k.validem telde konuşurken bunu söyledim söylemez olaydım:) hemen bize geldi görümcemin eşi de geldi neden sen hareme gidiyorsun ben götürürüm neden aramadın nasıl çıkarsın yollara filan dediler. eşim de o gün izmirdeydi sonunda evde oturdum kaldım hala da gidemedim izmite

evet sen de endişe olmasa bile etrafındakiler bu konuda çok başarılı oluyorlar :))
Ben de 35.haftama girmek üzereyim bugüne kadar benim de hareketlerimde bi kısıtlama olmadı hatta çevremdekiler sen hamile değilsin bizi kandırıyorsun dediler...O yüzden uyarılar sıklaştı bana karşı sanırım...Neyse ya az kaldı umarım zaman çabuk geçer ve hayırlısıyla geçer hepimiz için

bak benim kocam çok asabi olur bazen..hele beklemeye falan hiç gelemez öyle..ama adama o bile kıyamıyo..her gittiğimizde en az 1 saat bekliyoz..ama o kadar mutlu ayrılıyozki herşeyi unutuyoz..çoğu zaman yazık yoğunluktan yemek bile yememiş oluyo..herkesinde gönlünü alıp yolluyo..tavrı süper.acayip güven veriyo bana.bide çok yakın bi arkadaşımı mayısta sezeryan yaptı oda çok memenun..ondan çok güveniyom..allah utandırmaz inş..işini gücü rast getirsin allah adamın...

kızlar evridiki doğum yapacaktı bugün değilmi ibebeişini sağlıkla almıştır kucağına şuan belki bebişi kollarındalar ne mutlu heyecan verici darısı hepimizin başına inş minişlerimizle zamanuında sağlıkla kavuşuruz

faygen doğumda ne yaptırılır doktora çikolata falan mı sen ne düşünüyorsun dediğin gibi o kadar özverili ki bbişeyler yapmak istiyorum ama kural kaide nedir bilmiyorum

ameliyat da olacaktı canım ayılmışsa ve iyise almıştır kucağına ama almamış da olabilir Allah yardımcısı olsun

Ne güzel gezebiliyorsunuz. Ben 10dk yürüsem sağ tarafıma ağrı giriyor. Böbreğini sıkıştırıyordur dedi doktor. Zaten gezmek, dolaşmak her şey hala yasak. Ama bugünden itibaren izne ayrıldım, artık gücüm biraz daha fazla olur inşallah.

günaydın hepinize kızlar,biraz geçmişe baktm şöyle,gözmden kaçan varsa affola...
ben hala dinlenebilmiş diilim kocam gitti,hala küsüm,kahvaltı fln da hazırlamadım. akşam da yemek yapmıyım diodum ama kardeşim gelicek o yüzdn yapcm. eşşek kafa özr bile dilemio,ama görür o ben bilirim burnundan getrmeyi,çok kızgınım çoookkk

geçmiş olsn cnm ben de 7.4 te gölckteydim,ölüodm korkudan

geçmiş olsun bende gölcükteyim.çok korktum bende hıçkırarak ağladm.bir daha yaşatmasn allahım.

geçmiş olsn cnm,allah göstermesin bida

bulantı bende de oluo cnm ya,bıktırıyo bazen:S
benm dr.da çok açılmış artk gezp durma doğurcan vs dio ama tık yok

günaydın kızlar.bebek için şampuan aldınızmı nerden ne marka aldınız.sebemed göz yakıyormuş.dalinmi alsamki diyorum.pişik kremini de şimdiden alan varmı.pudra falan

ben mustela aldm cnm,çok övdüler,eczacı flnn da...
deneyip görücz bakalım..

geçmiş olsn cnm ya allah tekrarlatmasın..
özledim bu arada ben oraları ya ufff

hoşgeldn cnm,allah sağ salim bebeğine kavuştrsn

canım maşallah de :) her an her şey olabiliyorrr.. ama şimdiye dek ben ilk aylardaki bulantılarımdan sona çok bişi yaşamadım çok şükürrrr.. bir de bugüne kadar çok yoruluyorsan ağrıların oluyordur artık inşallah dinlenir ve sadece zevkin için gezersin belki böbrek de izin verir o zaman :))

ben kaçim görümcem temziliğe gelicekmiş yatağımı filan toparlıyım bari bulaşıklarıda makinaya atim görüşürüz oğluşumla öpüyoruz kocaman hepiniziiiiiiii

günaydın kızlar
evridikiden haber alan varmı aldımı kucağına kızçesini acaba hayırlı haberlerle dönsün inş

Kızlar mothercare indirimine uğradınız mı? Ben yaz için ve gelecek yılın çıtçıtlı badilerini ve tulumlarını aldım. Herkes mothercare çıtçıtlı çok iyi diyor. 7'li pakette çıtçıtlılar 50 TL'den 35'e düşmüş, penye ayaklı tulumlar 39 TL. İndirim %50'ye varan diyor ama geneli %30. Daha sonra gezemem belki ve kalmayabilir dedim.
Bu arada ben indirimler varken gelecek yıla montunu alayım diyorum. El kadar montlar sezonda 80-90 TL. Şimdi düşmüş ama bulamadım, tavsiyeniz var mı?

Maşallah, maşallah :)
Herkes son gününe kadar sağlıklı olur inşallah!!!

canım ööle uzak yerlere gitme ama yinede çık gez sonraları çıkamayabilirsin bende bu haftaya kadar hergün çıktım gezdim amaa şimdi yok kız aşağı indi rahat yüremiyorum fazla yürüünce sancı giriyo yinede çıkıyorum dışarı ama fazla uzaga gitmiyorum eşime haber veriyorum falan o da arıyıp duruyo iisin dimi falan die
valla kızlar benim de burda kimsem yok bi kayınvalidemle kayınpeder var onlarda 45 dak mesafede ve yaşlılar bişi olursa haber ver diolar ama onlar gelinceye kadar ben atlar taksiye giderim druma yani bende yalnızım ama takmıyorum sizde dert etmeyin bence

kızlar bugün yine burası çok sessiz hayırdır

genelde geçmişi okuyor galiba herkes.sen nasılsın gözdecim ben biraz evi toparladım.kahvaltı yeni yaptım geç uyandım diye.yerleri viledayla sildim.yoruldum oturdum şimdi.buarada annen nasıl oldu.benim annem de haftaya gelecek inşallah.bugün de uçakla getirmesi zor diye bebişimin eşyalarını gönderiyor otobüsle.sen de annene en yakın zamanda kavuşursun inşallah.

saol canım annem iyi çok şükür ama gelemiycek doğuma otobüsle zaten gelemz 6 ay da uçağa binmesi yasak arabada yok malesef babamda artık ben gitcem doğumdan sonra bu arada senin ailende mi istanbulda??

yok kocaelideyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…