Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sitede sorun vardı heralde ben giremedim bi süre
ben de kızımın bi kaç kıyafeti vardı yeni aldığım onları attım makineye 1-2 oyuncağını da attım temiz temiz oynasın prensesim
şimdide karnını doyuruyorum taklalar atıyo içerde yeri yok ama atmaya çalışıyo işte![]()
link isterizzzz![]()
Ürün Detayı
ben de bu ürünü aldım. yalnız izmirde hiçbir yerde olmadığı için netten aldım. pazar gecesi sipariş verdim salı elimdeydi. ancak nette yorgan diyordu, böyle hem yorgana hem yatak örtüsüne benzeyen bişey çıktı. zaten kutuda yatak örtüsü diyor. ben zaten yorgan kullanmayacaktım iyi oldu.
Nevresim, Nevresim Takmlar ,Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Sarev nevresim takmlar, ta yatak rtleri, Pike Takmlar, havlu, bornoz,
bir de bu üstteki ürün bu sitede indirimde. seninki kız mıydı hep kız şeyleri tavsiye ettim galiba
bu arada kızlar huggies in organik pamuktan alan var mı? yaa ben prima premiumcare almayı planlıyodum ama markette yoktu yenidoğanı ben de huggies aldım ama sert gibi geldi biraz bana hepsi mi ööle ki :44:
güya son zamanlarda hareketleri azalır diyolar ama benimkide valla takla parenda ne bulursa atıyo :))
faygen doğumda ne yaptırılır doktora çikolata falan mı sen ne düşünüyorsun dediğin gibi o kadar özverili ki bbişeyler yapmak istiyorum ama kural kaide nedir bilmiyorum
yine de tabii eskisi gibi deil performansı ama yeri olsa gösteri yapcak maşallhbenim karın biraz küçük de
aman yaa gelsin de oynayım kızımla doya doya özlüyorum onuuu
![]()
ben primanın normal yendi doğan aldım 2 paket premiumcare çok ince diye yorumlar okudum memnun kalmayanlar olmuş ve normalinden 2 kat pahalı
bu arada kızlar huggies in organik pamuktan alan var mı? yaa ben prima premiumcare almayı planlıyodum ama markette yoktu yenidoğanı ben de huggies aldım ama sert gibi geldi biraz bana hepsi mi ööle ki :44:
saol canım annem iyi çok şükür ama gelemiycek doğuma otobüsle zaten gelemz 6 ay da uçağa binmesi yasak arabada yok malesef babamda artık ben gitcem doğumdan sonra bu arada senin ailende mi istanbulda??
yok canım elazığdalar.ankaraya inip ablamda birkaç gün kalıp öyle gelecek annem
Hadi ya, ben aldım ama açıp bakmadım, inşallah sorun olmaz çünkü daha sonra bir pakette büyüğünü aldım
Hadi ya, ben aldım ama açıp bakmadım, inşallah sorun olmaz çünkü daha sonra bir pakette büyüğünü aldım
ayy benm oğlan da öyle cnm bişiler yemeyegöriyim hemen coşuo kopkopa başlıo içerde:)sitede sorun vardı heralde ben giremedim bi süre
ben de kızımın bi kaç kıyafeti vardı yeni aldığım onları attım makineye 1-2 oyuncağını da attım temiz temiz oynasın prensesim
şimdide karnını doyuruyorum taklalar atıyo içerde yeri yok ama atmaya çalışıyo işte![]()
hmm anladım uçak diyince bi tek istanbuldan varya konyaya uçak gerçi artık izmirde başladı.konyada pek konyalı yok sanırım dışardan epey göç aldı son zamanlarda