• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

aaa bu arada kocaeli diyince depremi yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun

sitede sorun vardı heralde ben giremedim bi süre
ben de kızımın bi kaç kıyafeti vardı yeni aldığım onları attım makineye 1-2 oyuncağını da attım temiz temiz oynasın prensesim
şimdide karnını doyuruyorum taklalar atıyo içerde yeri yok ama atmaya çalışıyo işte :emir_bebek:

ben de kızımın bi kaç kıyafeti vardı yeni aldığım onları attım makineye 1-2 oyuncağını da attım temiz temiz oynasın prensesim
şimdide karnını doyuruyorum taklalar atıyo içerde yeri yok ama atmaya çalışıyo işte :emir_bebek:

güya son zamanlarda hareketleri azalır diyolar ama benimkide valla takla parenda ne bulursa atıyo :))

Ürün Detayı
ben de bu ürünü aldım. yalnız izmirde hiçbir yerde olmadığı için netten aldım. pazar gecesi sipariş verdim salı elimdeydi. ancak nette yorgan diyordu, böyle hem yorgana hem yatak örtüsüne benzeyen bişey çıktı. zaten kutuda yatak örtüsü diyor. ben zaten yorgan kullanmayacaktım iyi oldu.
Nevresim, Nevresim Takmlar ,Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Sarev nevresim takmlar, ta yatak rtleri, Pike Takmlar, havlu, bornoz,
bir de bu üstteki ürün bu sitede indirimde. seninki kız mıydı hep kız şeyleri tavsiye ettim galiba

ayy çok tatlıymış...tavşanlı tavşanlı...bayıldım walla.bizimkide kız bu arada..ben oyun parkı düşünüyodum önceden ondan bakamamıştım uyku setlerine.şimdi yatak alıyoruz...ama beğendim bakayım ben ona..teşekkürler.:71:

Son düzenleme:
bu arada kızlar huggies in organik pamuktan alan var mı? yaa ben prima premiumcare almayı planlıyodum ama markette yoktu yenidoğanı ben de huggies aldım ama sert gibi geldi biraz bana hepsi mi ööle ki :44:

bu arada kızlar huggies in organik pamuktan alan var mı? yaa ben prima premiumcare almayı planlıyodum ama markette yoktu yenidoğanı ben de huggies aldım ama sert gibi geldi biraz bana hepsi mi ööle ki :44:

ben primanın normal yendi doğan aldım 2 paket premiumcare çok ince diye yorumlar okudum memnun kalmayanlar olmuş ve normalinden 2 kat pahalı

güya son zamanlarda hareketleri azalır diyolar ama benimkide valla takla parenda ne bulursa atıyo :))

yine de tabii eskisi gibi deil performansı ama yeri olsa gösteri yapcak maşallh :66: benim karın biraz küçük de :9: aman yaa gelsin de oynayım kızımla doya doya özlüyorum onuuu :16:

faygen doğumda ne yaptırılır doktora çikolata falan mı sen ne düşünüyorsun dediğin gibi o kadar özverili ki bbişeyler yapmak istiyorum ama kural kaide nedir bilmiyorum

walla ne yalan söyleyeyim hiç aklıma gelmemişti...çikolata falanda olur veya sonra kontrole giderken gömlek falan alırım şöylr afillisinden erkancığıma...yazık aslında karısıda yok onun burda.malatyadaymış diye duydum..canım şöyle kek poğaca falan yapıp götürsek en azından karnı doyar garibimin..ama eşim hiç sevmez böyle şeyleri diye tutuyom kendimi.. çok şeker adam ya..:62:

yine de tabii eskisi gibi deil performansı ama yeri olsa gösteri yapcak maşallh :66: benim karın biraz küçük de :9: aman yaa gelsin de oynayım kızımla doya doya özlüyorum onuuu :16:

ayy valla riskli haftalar geçti ya bizim eşim de hergün artık doğsunda mıncıklayalım diyip duruyo ama şimdide kızım gelmek istemiyo sanırım :))

ben primanın normal yendi doğan aldım 2 paket premiumcare çok ince diye yorumlar okudum memnun kalmayanlar olmuş ve normalinden 2 kat pahalı

bu huggies de çok pahalı yaa o kadar pahalıysa iidir die aldım normal primanın yenidoğanı da yoktu ben de duydum çok ince ii deil falan die premiumcare bide molfix alayım diyorum o nası acaba pek fiyat farkı yok ama kalite farkı var mıdır ki?
ayyy açtım paketi minik minkti benim kızımın poposu bu kadar mı olcak die sevdim durdum akşam eşim de gülüyo bana :9:

Hadi ya, ben aldım ama açıp bakmadım, inşallah sorun olmaz çünkü daha sonra bir pakette büyüğünü aldım

saol canım annem iyi çok şükür ama gelemiycek doğuma otobüsle zaten gelemz 6 ay da uçağa binmesi yasak arabada yok malesef babamda artık ben gitcem doğumdan sonra bu arada senin ailende mi istanbulda??

yok canım elazığdalar.ankaraya inip ablamda birkaç gün kalıp öyle gelecek annem

yok canım elazığdalar.ankaraya inip ablamda birkaç gün kalıp öyle gelecek annem

hmm anladım uçak diyince bi tek istanbuldan varya konyaya uçak gerçi artık izmirde başladı.konyada pek konyalı yok sanırım dışardan epey göç aldı son zamanlarda

Hadi ya, ben aldım ama açıp bakmadım, inşallah sorun olmaz çünkü daha sonra bir pakette büyüğünü aldım

ben1 numara premiumcare aldım...hastane çantasını hazırlarken açtımda hakikaten çok ince geldi..hatta eşime dedim...zaten ince olduğu için pahalı değilmi diye benimle dalga geçti...ne bileyim sonrada 2 numara prima yenidoğan aldım..inşallah deniyecez görecez bakalım...:46:

bilmiyom ki canım belki de hepsi öyledir yada bana öyle geldi ben kendi pedlerimin yüzeyi nasıldı onu bile unuttum kullanmaya kullanmaya :9:

slm kızlar az döndüm dolandm evin içinde bi iş de yapamadım gerçi ama:s
geri geldm işte:)
ayy benm oğlan da öyle cnm bişiler yemeyegöriyim hemen coşuo kopkopa başlıo içerde:)
hareketleri artk çok sert hissedilio,ciyaklatıyo bile bazen beni sıpa:1:

cnm ben de gördm onu da merak ediodm nasıl acaba die. bende premium care aldm ama inşallah iyi olur,bez deiştrmek de pek istemiorm ama umarım kendmze uygn bezi buluruzzz:1:

kızlar bişi sorucm ya bu nst de çıkan sancılar kaçlara kdr normal,benm 50leri buldu dün sancılar ama normali ne bilmiorm,dr. ii dedi gerçii ama merak ediorm işte,ne zaman kayda değer sayılıo bu sancılar?

bi de dr.uma ben de güzel bi gömlek almayı düşünüyorum ama daha bakmaddım da...
farklı önerisi olan varsa alalım:1:

Aman boşverin biz alacağımızı aldık gerisini kocalar düşünsün. Zaten bebeklerin ciltleri alerjik olabiliyor, deneye deneye hangi ürünün kullanılacağını onlar seçebiliyor. Bazen en iyi, en pahalı marka bez dokunurken en basiti ciltlerine yugun oluyor. Bekleyip göreceğiz. Olmazsa kocalarımız gitsin alsınlar, valla bir işe yarasınlar her şeyi biz düşünüyoruz.

hmm anladım uçak diyince bi tek istanbuldan varya konyaya uçak gerçi artık izmirde başladı.konyada pek konyalı yok sanırım dışardan epey göç aldı son zamanlarda

valla tam bilmiyorum ben yeni sayılırım 1 yıl falan oldu eş durumundan geldim.alışmaya çalışıyorum işte.uçak durumu çok kötü.biz ankaraya mecburen gidiyoruz.ben sana bir de kapı süsü ile bebek şekeri aldın mı diye soracaktım.ben burda pek bulamadım.fazla arıyamıyorum da zaten

kızlar aklıma bişi geldi şimdi benim beynimde bi kist var büymüyo bana zararı yok onun için ama acaba normal doğum yapmak istesem ıkınmada falan zararı olurmuki bunun sonuçta ıkınırken bi basınç oluyo beyinde
sanırım ben sezeryan istedim ya dr dan onun vicdan azabu-ını çekiyorum kendime bahaneler buluyorum :))

Back
X