günaydın herkese.
bişey soracaktım. yeni kalktım kalktığımda göbeğimin en aşağısının şiş olduğunu gördüm. elimle orada ayrı bir şişlik olduğunu hissettim sonra aynaya baktım. resmen orada ufak bir top var. yani normal hamile göbeğimden farklı orada birde top gibi bişey var. bu ne şimdi.
başıdır canım sert mi

günaydın kızlar.bebek için şampuan aldınızmı nerden ne marka aldınız.sebemed göz yakıyormuş.dalinmi alsamki diyorum.pişik kremini de şimdiden alan varmı.pudra falan
canım ben chicconun bakım çantasını almıştım içinde hepsi var (krem,yağ,pudra,şampuan..) lazım olursa bida alırım şampuan olarak ayrıyeten dalin aldım kocaman ama sonra ii deil dediler boya varmış içinde :44:
sevimli ii günlerde kullanın canım cicileri benim annemde bizden çok alışveriş yaptı valla hergün arıyo kızıma şunu aldım bunu aldım diye uzakta olunca göremedim tabii ben hazırlamış 2 bavul oluyo die

bende artık kapı süsümü yapıım dedim 2 ay önce almıştım malzemeleri yaparken tabancanın mumu bitti yaa :84: eşimden isteyim de akşama alıversin sabırsızlandım bitirince koyarım fotosunu