• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın herkese.
bişey soracaktım. yeni kalktım kalktığımda göbeğimin en aşağısının şiş olduğunu gördüm. elimle orada ayrı bir şişlik olduğunu hissettim sonra aynaya baktım. resmen orada ufak bir top var. yani normal hamile göbeğimden farklı orada birde top gibi bişey var. bu ne şimdi.

başıdır canım sert mi :1:

günaydın kızlar.bebek için şampuan aldınızmı nerden ne marka aldınız.sebemed göz yakıyormuş.dalinmi alsamki diyorum.pişik kremini de şimdiden alan varmı.pudra falan

canım ben chicconun bakım çantasını almıştım içinde hepsi var (krem,yağ,pudra,şampuan..) lazım olursa bida alırım şampuan olarak ayrıyeten dalin aldım kocaman ama sonra ii deil dediler boya varmış içinde :44:

sevimli ii günlerde kullanın canım cicileri benim annemde bizden çok alışveriş yaptı valla hergün arıyo kızıma şunu aldım bunu aldım diye uzakta olunca göremedim tabii ben hazırlamış 2 bavul oluyo die :9: ayy ilk torunu olsa alıycam bu 4. olcak ama biricik kızının olması ayrı tabii :16:

bende artık kapı süsümü yapıım dedim 2 ay önce almıştım malzemeleri yaparken tabancanın mumu bitti yaa :84: eşimden isteyim de akşama alıversin sabırsızlandım bitirince koyarım fotosunu :6:

günaydın kızlar.bebek için şampuan aldınızmı nerden ne marka aldınız.sebemed göz yakıyormuş.dalinmi alsamki diyorum.pişik kremini de şimdiden alan varmı.pudra falan

Mustelanın çok iyi olduğunu söylüyorlar. Biraz pahalı ama zaten minnacık kullanıyorsun, uzunca bir süre gidiyormuş. Ben daha almadım, yengem dermatolog, başka şehirde, beni bekle dedi.

faygencim geçmiş olsun bu arada senin sezeryan günü 23 şubat di mi? sanırım aynı gün sezreyan olucaz benim de 22 yada 23 şubat olacakmış şimdiden heyecan bastı korkuyorum zaten :18:

walla ne bileyim doktorumu çok sevip güvendiğimdenmidir bilmem hiç korku yok bende....bide doğum günüm o gün...giyinip süslenip makyajımı yapıp gitmeyi düşünüyorum..:nazar: son zaman korku basarsa bilmemde şimdilik iyiyim... hatta dalga geçiyom..gitmişken erkancığıma fermuar taktırcam ben, bidahaki bebeğimde yorlmasın diye.. dalga geçiyom milletle..:52: korkma canım ne güzel bebeklerimizle kavuşcaz öyle düşün..kötü şeyler düşünme...ben sanki hastaneye süslü püslü gitcem, birden zayıflıycam ve leylekler meleğimi kucağıma vercek gibi düşünüyorum...olumlu düşünelim öyle olsun dimi ama:49:

bişi sorcam melocum..bebeğe uyku seti aldınmı...cibinlik ve uyku seti ihtiyacım var..şöle güzel bişiler...e bebekte funnababynin luna chick uyku setini beğendimde 239tl..daha uygun bişiler biliyosan yazsana canım
canım ben tacın denizlideki satış mağazasından 40 tlyealmıştım çok uyguna gelmişti.cibinlik de park yatağın kendisinde vardı.
burda alpaya bebe var güvenal çantanın karşı tarafında orası çok uygun satıyor bi sor istersen,özdilekde de vardır
sen yinede 2de git bence...öyle arasalarda 1 saat rötarlı alıyo erkancım...doğumu vardır kesin garibimin:69:
kızlardan birini ayarladım sıra bana gelince arıcak sağolsun evim yakın hemen gidiveririm artık
hem de kaç tane acil sezeryan gelmiş yazık kıyamam ya bu adam vergi rekortmeni ama sonuna kadar hak ediyor

merhaba kızlar ...
ben de şubat annelerinden biriyim nasipse ...
Günler daha yaklaştıkça bende de bir korku belirmeye başladı ....
Bebeğime ait kendime ait ...Offf bu endişeleri aklımdan atmaya çalıştıkça daha fazla beynime yerleşiyor sanırım:(

walla ne bileyim doktorumu çok sevip güvendiğimdenmidir bilmem hiç korku yok bende....bide doğum günüm o gün...giyinip süslenip makyajımı yapıp gitmeyi düşünüyorum..:nazar: son zaman korku basarsa bilmemde şimdilik iyiyim... hatta dalga geçiyom..gitmişken erkancığıma fermuar taktırcam ben, bidahaki bebeğimde yorlmasın diye.. dalga geçiyom milletle..:52: korkma canım ne güzel bebeklerimizle kavuşcaz öyle düşün..kötü şeyler düşünme...ben sanki hastaneye süslü püslü gitcem, birden zayıflıycam ve leylekler meleğimi kucağıma vercek gibi düşünüyorum...olumlu düşünelim öyle olsun dimi ama:49:

ya o rahatlığı erkan veriyor kesinlikle ya.... bende aynıyım canım.ona çok güveniyorum
ya doğumdan sonra doktora bişey yaptırılıyor mu hiç duydun mu<*

günaydın arkadaşlar herkeseee :)
izmitte deprem olduğunu az önce geçmişi okurken öğrendim
yani artık güncel haberleri burdan alıyoruz
hemen annemleri aradım y.kaptanda bahçeli evlerde otuuyorlar hiç hissetmemişler Allah beterinden korusun ben 17 ağustosu derince çenesuyunda yaşamıştım felaketti:(

merhaba kızlar ...
Bebeğime ait kendime ait ...Offf bu endişeleri aklımdan atmaya çalıştıkça daha fazla beynime yerleşiyor sanırım:(

bende de heyecan giderek artıyor sanırım biraz da korku var. ama ilk hamile kaldığımı öğrendiim günleri hatırlayıp rahatlıyorum hiç mi hiç korkmuyordum diyorum. ayrıca içimde her şeyin çok güzel geçeceğine dair de bir kuvvetli his de var. yani karışıkkk :)
hepimize hayırlı doğumlar olsun innşallahhh

beni cesaretlendiriyosun fermuar olayını ben de düşüncem bi doktora sormam lazım oluyo mu diye :1:
süslenip doğuma gitme konusunda doğru diyosun ya aslında.mutluyum bebeğimi kucağıma alcam diye ama az da olsa heyecan oluyo ben de doktoruma güveniyorum onu görünce bi rahatlama oluyo yüzüm gülüyo.:66:
sen doğumu nerde yapıcaksın? ankaradayın di mi?

merhaba kızlar ...

hoşgeldin canım :71: hepimiz aynıyız merak etme fazla düşünmemeye çalış herşey ii olacak die pozitif düşünmeye bak canım :34:

Umarımmm herkes tüm endişelerinden sıyrılıp doğuma girer ve sağ salim bebeğini kucağına alırrrr ...
Sanırım beni endişelendiren sezeryan :(

bişi sorcam melocum..bebeğe uyku seti aldınmı...cibinlik ve uyku seti ihtiyacım var..şöle güzel bişiler...e bebekte funnababynin luna chick uyku setini beğendimde 239tl..daha uygun bişiler biliyosan yazsana canım

Ürün Detayı
ben de bu ürünü aldım. yalnız izmirde hiçbir yerde olmadığı için netten aldım. pazar gecesi sipariş verdim salı elimdeydi. ancak nette yorgan diyordu, böyle hem yorgana hem yatak örtüsüne benzeyen bişey çıktı. zaten kutuda yatak örtüsü diyor. ben zaten yorgan kullanmayacaktım iyi oldu.
Nevresim, Nevresim Takmlar ,Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Sarev nevresim takmlar, ta yatak rtleri, Pike Takmlar, havlu, bornoz,
bir de bu üstteki ürün bu sitede indirimde. seninki kız mıydı hep kız şeyleri tavsiye ettim galiba

Umarımmm herkes tüm endişelerinden sıyrılıp doğuma girer ve sağ salim bebeğini kucağına alırrrr ...
Sanırım beni endişelendiren sezeryan :(

canım insanlar ne ameliyatlar oluyor nasıl komplikasyonlar yaşanıyor. sezeryan ameliyatlar içinde en kolayıymış. teknoloji çok ilerledi rahat ol bence. ayrıca doktora da ayynen ne hissettiğini açıkça söyle bence. ben bu sefer gidişimde tüm hislerimi anlatıcam rahatlatsın beni :)

bende de heyecan giderek artıyor sanırım biraz da korku var. ama ilk hamile kaldığımı öğrendiim günleri hatırlayıp rahatlıyorum hiç mi hiç korkmuyordum diyorum. ayrıca içimde her şeyin çok güzel geçeceğine dair de bir kuvvetli his de var. yani karışıkkk :)
hepimize hayırlı doğumlar olsun innşallahhh

al benden de o kadar içimde herşey çok kolay ve yolunda gitcekmiş gibi bi his var kötü düşünmüyom ve korkmuyorum o ağrı ve sancıyla ıkınırım diyorum inş tabii :49: hani dişçiden korkarsın ama dişin çok ağrıyıncada kurtulayım die cesaretlenirsin onun gibi düşünüyorum bakalım bi terslik olmaz inş Allah herkese kolay ve sorunsuz doğum nasip etsin inş

canım insanlar ne ameliyatlar oluyor nasıl komplikasyonlar yaşanıyor. sezeryan ameliyatlar içinde en kolayıymış. teknoloji çok ilerledi rahat ol bence. ayrıca doktora da ayynen ne hissettiğini açıkça söyle bence. ben bu sefer gidişimde tüm hislerimi anlatıcam rahatlatsın beni :)

Yaa doktorum bu konuda çok iyi ...saolsun tüm endişelerimi gidermek için gerek randevularımızda gerekse telefonda beni rahatlatmak için üstün çaba sarfediyor :))
Sanırım benimki yalnızlıktan...Yani annem falan yok yanımda bir iki arkadas cevrem dısında da kimse yok...Çogunlukla evde yalnızım yaniii,yaşadıgım şehre de yeniyim...O yüzden kendimi dinleemk için bol bol vaktim oluyor sanırım :))

al benden de o kadar içimde herşey çok kolay ve yolunda gitcekmiş gibi bi his var kötü düşünmüyom ve korkmuyorum o ağrı ve sancıyla ıkınırım diyorum inş tabii :49: hani dişçiden korkarsın ama dişin çok ağrıyıncada kurtulayım die cesaretlenirsin onun gibi düşünüyorum bakalım bi terslik olmaz inş Allah herkese kolay ve sorunsuz doğum nasip etsin inş

bu dişçi benzetmesi süpermiş vallaa :)

ayy dün sabah tost makinesinde parmağımı yaktım. uzun bir süre buz torbasında tuttum parmağımı eşim artık bırak mecbur aciicak ama sonra geçecek dedi. bırakır bırakmaz çok acıyınca yine torbaya yapışıyordum. sonra bi cesaret bıraktım ve 5-10 dk sabretmeye çalıştım ama yüzüm kötü görünüyormuş. eşim sen normal doğuramazsın deyip duruyor:) geçen sene düşük yaşamıştım o halimi de görmüştü. ben sezeryan olcak da hiç bişi duymiicam filan diye kendimi avutuyorum :P üstelik daha nasıl doğum olacağına dair kesin bişi yokkk :)

Yaa doktorum bu konuda çok iyi ...saolsun tüm endişelerimi gidermek için gerek randevularımızda gerekse telefonda beni rahatlatmak için üstün çaba sarfediyor :))
Sanırım benimki yalnızlıktan...Yani annem falan yok yanımda bir iki arkadas cevrem dısında da kimse yok...Çogunlukla evde yalnızım yaniii,yaşadıgım şehre de yeniyim...O yüzden kendimi dinleemk için bol bol vaktim oluyor sanırım :))

evet ben de son zamanlarda evdeyim ve endişelerimin arttığını fark ediyorum. bugün palladiuma gidicem kapanana kadar gezicem :) canım sen de ilgilenecek mutlaka bişiler bul. sürekli dinleme kendini.. biliyorum yani ben bu durumu basen kendi kendime ağladğım bile oluyoduu:)

evet ben de son zamanlarda evdeyim ve endişelerimin arttığını fark ediyorum. bugün palladiuma gidicem kapanana kadar gezicem :) canım sen de ilgilenecek mutlaka bişiler bul. sürekli dinleme kendini.. biliyorum yani ben bu durumu basen kendi kendime ağladğım bile oluyoduu:)

Gez valla ne güzel ...Dışarıya yalnız çıktıgımda bu sefer eşimin endişeleri artıyor az kaldı doğuma tek başına dışarı çıkma falan gibi ...Eee ben de ne yapayım o işten gelsin de beni götürsün diye bekliyorum bu sefer de benim akşama enerjim kalmıyor :)))

Back
X