günaydın hepinize kızlar,biraz geçmişe baktm şöyle,gözmden kaçan varsa affola...
ben hala dinlenebilmiş diilim kocam gitti,hala küsüm,kahvaltı fln da hazırlamadım. akşam da yemek yapmıyım diodum ama kardeşim gelicek o yüzdn yapcm. eşşek kafa özr bile dilemio,ama görür o ben bilirim burnundan getrmeyi,çok kızgınım çoookkk
zaten uyuyamamıştımmm...yatakta dönüp duruyodumm..deprem oldu..hayatımda ilk kez deprem hissediyorummm..gürültü,patırtı..baya sallandımm..korktummm..eşimde yok yanımda....tek başımayımm..üfff...
netten baktım 4.3müş...4.3 buysa 7.4 kıyametmişşş

(
geçmiş olsn cnm ben de 7.4 te gölckteydim,ölüodm korkudan
geçmiş olsun bende gölcükteyim.çok korktum bende hıçkırarak ağladm.bir daha yaşatmasn allahım.
geçmiş olsn cnm,allah göstermesin bida
Günaydin kizlar, kahvaltiyi hazirlamadan az takiliym dedim, bugün midem bulaniyo bide kendimi aptal gibi hissediyorum gece saat basi kalktim ondan herhalde, ya dogurayim artik ben bu sipayi yaaa gerildim iyice hergün yürümekten daraldim ama yok gelmiyo ne acilmaz rahim agziymis, bide iyiki erken dogum riski vardi yoksa 2 yasinda fln dogururm herhalde kizimi
bulantı bende de oluo cnm ya,bıktırıyo bazen:S
benm dr.da çok açılmış artk gezp durma doğurcan vs dio ama tık yok
günaydın kızlar.bebek için şampuan aldınızmı nerden ne marka aldınız.sebemed göz yakıyormuş.dalinmi alsamki diyorum.pişik kremini de şimdiden alan varmı.pudra falan
ben mustela aldm cnm,çok övdüler,eczacı flnn da...
deneyip görücz bakalım..
bende değirmenderedeyim...kocam yanımdan kalkıp başka odaya gitmiş...bi kalktım ufonun telleri şangır şangır...herifte yanımda yok...bismillahla kalktım..herkes camlarda balkonlarda...biri inse direk herifi uyandırıp incektim...baktım herkes telle konuşuyo birbirine bakıyo..su içip dua edip yattım...yapcak bişi yok..anca kendimizi bazanın kenarına atabiliriz..bu hantallıkla aşağı bile fırlayamayız diye düşündüm...korktum ama kocamı bile kaldırmadım..baya cesurmuşum meğeer
geçmiş olsn cnm ya allah tekrarlatmasın..
özledim bu arada ben oraları ya ufff
merhaba kızlar ...
ben de şubat annelerinden biriyim nasipse ...
Günler daha yaklaştıkça bende de bir korku belirmeye başladı ....
Bebeğime ait kendime ait ...Offf bu endişeleri aklımdan atmaya çalıştıkça daha fazla beynime yerleşiyor sanırım
hoşgeldn cnm,allah sağ salim bebeğine kavuştrsn