• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

mutfağa gidip gidip geliyom bişiler yiyesim var ama yaramaz bişiler yiyesim var:47:

ama evdede öle bişi yok.neyse meyve yiyim barii napimmm

bu arada sabahları el parmaklarım çok şişiyo böle yorganı bile tutamıyorumm.sonra geçiyo

ama orta parmaklarım hala çok acıyo neden diye düşünüyodummmm sanırımmmbuldumm

laptopun mausu olarak kullandığım yer heni pcde onu orta parmakla kullanıyorum sanırım ondan o parmak acıyoooooooo eveeettt bulduuummm :28:

selam kızlarrrrrrrrrr
geçmişi okumadımmm varmı doğurannnnnn

bugun bebemi gördümm..çok kilo almışşş..3 haftada 900 gr almış keretaa..2600 olmuşş ..boyu 44-45 cm..çok tatlıydı ama yaaaa..dr.renkli usg si bozulmuşş..diğer cihazlarda doluydu beklemedik eşim işe gidecek diyee..dr çok fazla ödemn var dedi.tansiyonum normal ..ama doktor hamilelik zehirlenmesinden süphe ediyo genede..işimi garantiye almamız lazım dedi. idrarda protein ve bi kaç tane daha ayrıntılı test istedi..sonuca göre ya devam edersin hamileliğe yada akciğer geliştirici iğnesini yaparsezeryana alırım dedi..ama içimden bi ses bunun sırf ödem olduğunu söylüyo...
24 saatlik idrarı biriktirip hastaneye götürecemmmmm..ivrenççççç
bide epudural normali sordum..çok tavsiye etmiyorum dedi..çok hassas bir işlem dedi..spinal gibi değil dedi. bide ani tansiyon dşüklüğü yaşayabilirsin ve bebeğe de kan gitmeyebilir dedi..bence risk alma dedi..
ayyy korktm şimdi yaaa,üff:(
gözn aydn bu arada cnm,bebeğni görmüşsn,maşallah.
dr. biliodr bişi cnm,tedbirli olmak en iisi:)
inşallah bi sıkıntı yoktr..

gözün aydın canım bebişi görmüşsün
bu arada geçmiş olsun umarım kötü birşey değildir
ben spinal oldum gayet iyiydi herşey ama belli olmuyor tabi kişisine göre değişiyor

nurcum eşinede geçmiş olsun

kızlar sonunda aldım ya bebek şekerini kararsızlık beni öldürüyordu
napalım ilk beğendiğimi aldım bende
TAHTA MOTİF BEBEK ŞEKERİ PEMBE&MAVİ MIKNATISLI GittiGidiyor.com'da #32195489
işte bu
gelince asıllarınıda eklerim

bu arada sandalyeden düştüm demin küttt diye Allahtan yan düştüm ama bebeğime bişey olmamıştır inşallh ağladım ya üzüntüden kızımda gelmiş kardeşim öldümü anne demezmi?:43::43:

ayy geçmiş olsn cnmmm..
kzına da içim gitti kıyamam nası korkmuş

Fatmacım geçmiş olsun canım ya.

Burcucum ben oglumda almıştım o pusetten. Bizdeki de sarısı. 4. aya kadar yatmıştı onda. Şimdide kızımız için yatak odasında hazır bekliyor. Siz de güle güle kullanın...

Bebişlerini gören arkadaşlar maşallah hepsine :nazar:

Kızlarrrrr heyecandan yerimde duramıyorum ben ya :)

Kapının önünde her şey hazır bekliyor.

Dogumdan çıkınca eşim veya ben ayılınca mutlaka sizi haberdar ederiz inşallah.
Dua edin bize.

dualarımız seninle cnm,allah yardımcnz olsun..
allah kolay doğumlar nasip etsn inşallah..

Epidural anestezi (prenses doum) - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
kızlar epudralde tansiyon düşmesi müdahele edilebilir bir durummuş.bence doktorlar için doğumu uzattığı ve sabır gerektirdiği için istenmeyen bir durum .ama bizim açımızdan avantajlı.bebeğin kanına narkoz karışma oranı genel sezeryanda daha fazla .sezeryan zamanı uzarsa bebeğin kanına narkoz karışabiliyor ama epudralde bu oran daha az.benim arkadaşım 35 haftalık hamile anestezi uzmanı kendisinin ve beraber çalıştığı anestezi doktorunun fikri epudralin riskinin diğer anestezi yöntemleri kadar olduğu....kendisi de bu yöntemle normal doğum yapmayı planlıyor.farklı doktorların fiikrini alın bence ogün hafu arkadaşımızın eşi de aynı şeyi söylemişti yanlış hatırlamıyorsam doğumu uzatıyor diye gereksiz buluyor doktorlar....

ayyy anlamıorum ben ya kimi dr çok büyük bi nimetmiş gbi konuşuo,kimisi hiiiççç yanaşmıo,kafam karışıo böle olunca da..
aman neyse allah hayrlısını versin diip kafamı pek karıştırmiim ben şimdi:)

selam kızlar

misafirlerimiz geldi.yazık kızları bi hasta bi hasta yinede söz verdik diye gelmişler.nasıl ama kıyamam insanın içi gidiyooo.burnu tıkalı gözler kıpkırmızı.çok durmadılar.zaten kadıncağız çok huzursuz oldu sanada bulaşır falan diye oturamadı bile.inşallah bulaşmaz ama valla ona varana kadar hasta vardı etrafımda artık Allah a emanet

öffff hepiniz ne güzel her gittiğinizde renkli usg ile görüyosunuz bebikleriinizi.bende salak salak bakıyom normal ultrasonda.pöfff çok özendim şimdi.
ya niz renkliye gittimizde sıpa heppp yüzünü k.çma dönüo hayatta göstermio gül cemalini:):1:
siyah beyaza gidince şaklabanlıklar başlıo...:27:
o yüzden siyah beyazı daha çok sever oldum:1:

nee 10 kişi misafirmiii

niye kabul ettinki.hadi onlar düşüncesizce davranmışlar gelmişler sende kabul etmeyeydinn

öfff ne sinir bi durum eşinde haketmiş fırçayıı.kalkmayaydın ben bugün biraz yoruldum çaylarıda sen getir diyeydin herkesin içinde nede olsa hamileyim dimi deseydinn

valla bana eşim çağıralımmı dedi dün arkadaşları 2 kişi.bi ses etmedim önce.sen bişi yapma ben çay servisi yaparım dedi.öyle kabul ettim.zaten gelenlerde bişi yaptırmıyolar kendileri getirip götürüyolar eşim desen çaylar getirler götürler ondan.

gelenlerede sinir oldumm.körmüsünüz hamile kadın bari yardım edinnn:36:

sakınn bundan sonra misafir falan kabul etme.ne yoruluyo insan ben 2 kişide bile yoruldum bişi yapmamama rağmen.

eşinide yolla bi kaç fırçada biz atalım az gelmiştir ona o:36:

ayyy hiç sorma hesapta 3 kişi geliodu...oldu 10 kişi...
kimse halden anlamıo kimse...
kocama da oturup kalktıkça ters ters bakıorum böyle o mal da anlamıoooo,anlamadıından diil işine gelmiooo,hiiiç insaf acıma kalmamış insanlarda yaa,kocam da dahil..
yazdım hepsini bi kenara,elbet o bi gün hasta olucakk,görüşücez o zaman..

gelen misafirler de öyle,onları da görücemmm:47:
bundan sonra ocağa çay bile koymam kimse için!

:36: neyse ben gidim yarın kontrolüm var herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar:)

iyi geceler cnm,ben de kaçayım artık,belim başım koptu,3 gün dinlenmem lazım artık benm kendme gelmem için:S
kendnze ii bakın,herkese deliksiz rahat uykular..

Fatmacım geçmiş olsun canım ya.

Burcucum ben oglumda almıştım o pusetten. Bizdeki de sarısı. 4. aya kadar yatmıştı onda. Şimdide kızımız için yatak odasında hazır bekliyor. Siz de güle güle kullanın...

Bebişlerini gören arkadaşlar maşallah hepsine :nazar:

Kızlarrrrr heyecandan yerimde duramıyorum ben ya :)

Kapının önünde her şey hazır bekliyor.

Dogumdan çıkınca eşim veya ben ayılınca mutlaka sizi haberdar ederiz inşallah.
Dua edin bize.
Cnm Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyorum
selam kızlarrrrrrrrrr
geçmişi okumadımmm varmı doğurannnnnn

bugun bebemi gördümm..çok kilo almışşş..3 haftada 900 gr almış keretaa..2600 olmuşş ..boyu 44-45 cm..çok tatlıydı ama yaaaa..dr.renkli usg si bozulmuşş..diğer cihazlarda doluydu beklemedik eşim işe gidecek diyee..dr çok fazla ödemn var dedi.tansiyonum normal ..ama doktor hamilelik zehirlenmesinden süphe ediyo genede..işimi garantiye almamız lazım dedi. idrarda protein ve bi kaç tane daha ayrıntılı test istedi..sonuca göre ya devam edersin hamileliğe yada akciğer geliştirici iğnesini yaparsezeryana alırım dedi..ama içimden bi ses bunun sırf ödem olduğunu söylüyo...
24 saatlik idrarı biriktirip hastaneye götürecemmmmm..ivrenççççç
bide epudural normali sordum..çok tavsiye etmiyorum dedi..çok hassas bir işlem dedi..spinal gibi değil dedi. bide ani tansiyon dşüklüğü yaşayabilirsin ve bebeğe de kan gitmeyebilir dedi..bence risk alma dedi..
,Cnm bebişini görmüşsün gözün aydın, inş. gebelik zehirlenmesi değildir
gözün aydın canım bebişi görmüşsün
bu arada geçmiş olsun umarım kötü birşey değildir
ben spinal oldum gayet iyiydi herşey ama belli olmuyor tabi kişisine göre değişiyor
nurcum eşinede geçmiş olsun

kızlar sonunda aldım ya bebek şekerini kararsızlık beni öldürüyordu
napalım ilk beğendiğimi aldım bende
TAHTA MOTİF BEBEK ŞEKERİ PEMBE&MAVİ MIKNATISLI GittiGidiyor.com'da #32195489
işte bu
gelince asıllarınıda eklerim

bu arada sandalyeden düştüm demin küttt diye Allahtan yan düştüm ama bebeğime bişey olmamıştır inşallh ağladım ya üzüntüden kızımda gelmiş kardeşim öldümü anne demezmi?:43::43:
Cnm düşmüşsün geçmiş olsun, bende korktum okurken neyseki bebiş hareketliymiş,ikinciyi spinalmi genelmi düşünüyorsun

neyse denizcim bence de ödemdir çünkü hepimiz şişmeye başladık yaaa.
ama tedbirli olmak lazım

kızlar NESLİ81 merak etmiş sizi o da artık her an bekliyorum diyor hepinize çok selamı var
A.s. cnm, onunda güzel haberlerini bekliyoruz
bugün kayınvalidem sinir etti beni görümcem ebe,doktordan sonra onu arayıp bebeğin hem ters hem iri olduğunu söyledim sezeryan olacak galiba dedim
o anda kayınvalidem yokmuş

ay sonra bi hışımla beni aradı,neden öyle olduuuuuuuuu?nolcakkk şimdi belki düzelir?ayyy anlatamam nasıl gerdi beni.
Cnm dire dr un nosunu verip ayrıntılı anlatsın sana diyesimgeldi, boşveeeeer
Kizlar bugun carsiya gittim komsumla arabayla gittik ama yinede yoruldumm
Kendime iç çamasiri kilot, pijama takimi, 2 tane bluz, kizima bi tane ayakkabi, 4 tane cit citli kollu zibin aldimm:66:

Pazartesi gunu mertimiz ameliyat olacak kizlar bi yandan uzuluyorum bi yandan seviniyorum.. hayirlisi insallah biran once iyilesir kuzum:59:
Cicileri güle güle kullanın cnm, inş mertin güzel haberlerini alırız yakında
selam kızlar ben geldimm

bugün gidip ağdamı yaptırdım.valla psikolojik olarak nasıl rahatladım anlatamam.insan kendini daha iyi hissediyor.şimdi hazırım doktora.

akşama arkadaşlar oturmaya gelecek diye kısır yapmıştım peeff onunda çocuğu hastaymış galiba gelemicez gibisinden bişi demişler okaa ayakta durdum yoruldum.hadi gelin bi çay demleyelim beraber içelim.

hemen yoruluyorum yaaa ayaklarım ağrıyıveriyor.bu arada pazar günü istanbuldaki ablamın kızı gelecekmişş 18 yaşında.çok sevindim yanıma arkadaş olur.çokda iyi anlaşırız çok severim arkadaş gibiyiz.ablam yardım etsin diye yolluyormuş ama ben bişi istemiyom arkadaş olsun yeter.

geçmişi tek tek okudum.alıntı yapmadıım ama bebiklerinizi görmüşsünüz.artık kontroller sıklaştıkça daha bi denk geliyor birbirimizinki

yaaa yanakları tombik parmağını emiyo şöle yapıo böle yapıo demişsiniz tüm bunları nasıl görüyonuz yaa.siyah beyaz ultrasondamı görüyıonuz bunları.bendemi bi tuhaflık var anlamadım.ben hiç bişi anlamıyorum.hele artık büyüdü yaa hiiçç seçemiyorum neresi neresi :59:

doğum tarihleri de alınmış.benimde buhaftadan sonra kontrolüm.bi aksilik çıkmazsa bu hafta diilde önümüzdeki hafta gidesim var.hem az daha büyüsün.belki doğumla ilgilide konuşuruz erken gitmiimm diyom.
Cnm sen dr a gittinmi bugün su akıntı fln olayı için?
slm kızlar:)
neler kaynatmışsnz onları okuorum
inşallah herkes iidir.

bence önce bi havalandrmayı dene cnm,baştan yıka kurut ütüle uzun iş,şansını bi dene,çıkmazsa yıkarsın..

dualarımız seninle cnm,allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,darısı da başımıza olsun;)

maşallah cnm,allah nazardan saklasın,afacanlık yapmış paşa,hep böyle bunlar yahu:)

ayy merak ettim şu çatı muayenesini cnm,anlat bize de emi:1:
bugn ben de nst ye girdm,anlamıorm gerçi ama..
50lere varan sancılar gözüktü,ben bişi hissetmedm ama hiç,gerçi 50lerde bi sancı yüksekmi,normalmi nedir bilmiorum ben,kaç üzeri kayda değer sayılıyor kızlar biliyormsnz?

maşallah cnm,gözn aydn,allah nazardan saklasın

ben devam ediorm cnm,zaten ben magnezyumu kesince adım atamıorm o kadar kötü oluorm,belim ayrı başım ayrı gidio,ekstradan bi magnezyum ekskliğim olduu için...
doğum zamanı nasıl brakıcam,bırakınca nasıl dayancam hiç bilmiorm,şimdiden gözm korkuo,hoş dr.un bana bırak dedii fln da yok da...

hayırlısı olsn cnm,en sağlıklısı,en hayrlısı olur inşallah,hepimiz için..

aman millet çok düşüncesiz yaa,kendi hamileliklerini fln hiç hatrlamıolar heralde,felaket tellalı gbiler,benm kendi annem de öyle,delirtio beni,artk tahammül edemiorm onla knşmaya..
canımı sıkck bişi söyleyen olusa da direk paylayıveriorum,sen nasıl bi düşüncesizsi die,darılan darılsn,umrumda diil walla şu sıralar:37:

güle güle kullan aldklarını cnm.
inşallah tez zamanda toplanır mert bebekk

ayyy cnm misafri deme ya misafir demeeee:27:
delirdim bgn..
burda 35 haftalık hamile var evde 10 kişi misafir bi dünya ikram yapıorum,k.çlarını kaldırmadılar yerden kendimi paraladım,çok sinirlendim çoookkkk,hala çok sinirliyim kocama patladm çok fena,çnkü o da onlarla bir otrdu beyfendi k.çnı kaldrmadııı...
snra ben yürüyüşe çknca bana yoruluosn vs lagaluga yapıo,be mal adam yoruluosam senin misafirlern yüzünden yoruluom,yürümekten hava almaktan diill:47:
misafirler gitti çok pis fırçaladım bide ağladım... şimdi küsüz..
çok kızgınım çok,düşüncesz insanlardn BIKTIM!!!
bida kimseye ne ikram ne bişi yapmıcam ama ders oldu bu bana,normalde olsa farketmezdm,koşuşturur dururdum ama bu hamilelik hastalık vs gbi durumlarda insan görüo kim ne malmış..

Cnm senin için yorucu bir gün olmuş ben cesaret edemezdim kalabalık misafire,

Son düzenleme:
burcuu cum gitmedim doktora

herhangi bir sorun yok akıntı su ağrı sızı bişi yok.önümüzdeki hafta başı kontrolüm var zaten kasılmalar oluyor biraz ama artık onlar normal gözüyle bakıyorum.oğlumunda hareketleri maşallah çok güzell düzenlii kıpır kıpır.o yüzden zamanında gitmeye karar verdim doktora.

yaa bizde de tam tersi oluyor hoplayıp zıplamaya başlayıncababasını çağırıyorum pat duruyor..adamcağızın hevesi kursağında kalıyor :))

Ay aynen, sinir oluyorum.. Hamileliğimin 36.haftasındayım, daha adam akıllı bir hareketine denk gelemedi adamcağız. Bu gidişlede gelemeyecek :(

Bazen öyle güzel dalgalanıyor, öyle güzel oynuyorki, babaya seslenince herşey bitiyor. Yalancı gibi oldum :)

burcuu cum gitmedim doktora

herhangi bir sorun yok akıntı su ağrı sızı bişi yok.önümüzdeki hafta başı kontrolüm var zaten kasılmalar oluyor biraz ama artık onlar normal gözüyle bakıyorum.oğlumunda hareketleri maşallah çok güzell düzenlii kıpır kıpır.o yüzden zamanında gitmeye karar verdim doktora.

iyi bakalm cnm bnde merak etmiştim

kızlar ben gidim yatiimm uykum yok tabiki ama sırtım falan ağrımaya başladıı.en azından dinlenmiş olurum.hepinizi öpüyorum kendinize ve bebiklerinize iyi bakın hayırlı gecler yarın görüşürüz inşallahh

Ay aynen, sinir oluyorum.. Hamileliğimin 36.haftasındayım, daha adam akıllı bir hareketine denk gelemedi adamcağız. Bu gidişlede gelemeyecek :(

Bazen öyle güzel dalgalanıyor, öyle güzel oynuyorki, babaya seslenince herşey bitiyor. Yalancı gibi oldum :)

doğunca da babayı görünce sakinleşseler bari :)))

kızlar ben gidim yatiimm uykum yok tabiki ama sırtım falan ağrımaya başladıı.en azından dinlenmiş olurum.hepinizi öpüyorum kendinize ve bebiklerinize iyi bakın hayırlı gecler yarın görüşürüz inşallahh

iyi geceler cnm

Son düzenleme:
zaten uyuyamamıştımmm...yatakta dönüp duruyodumm..deprem oldu..hayatımda ilk kez deprem hissediyorummm..gürültü,patırtı..baya sallandımm..korktummm..eşimde yok yanımda....tek başımayımm..üfff...
netten baktım 4.3müş...4.3 buysa 7.4 kıyametmişşş:((

zaten uyuyamamıştımmm...yatakta dönüp duruyodumm..deprem oldu..hayatımda ilk kez deprem hissediyorummm..gürültü,patırtı..baya sallandımm..korktummm..eşimde yok yanımda....tek başımayımm..üfff...

geçmiş olsun bende gölcükteyim.çok korktum bende hıçkırarak ağladm.bir daha yaşatmasn allahım.

günaydın bayanlar :3:
bende geldim eşimi uğurladım kahvaltı yapıyoruz kızımla :56: kızımda coştu sabah sabah maşalllah :nazar:
ne depremi yaa geçmiş olsun :18:

günaydın canım izindesin artık dimi oo eve net bağlatmışın hayırlı olsun :66:

Günaydın canım evet artık izindeyim çok şükür babamız net'te aldı bize artık sizinleyiz.

Şimdi haberlerde duydum depremi bizim burdada hissedilmiş ama biz hiç duymadık.Geçmiş olsun hisseden arkadaşlar.

nee 10 kişi misafirmiii

niye kabul ettinki.hadi onlar düşüncesizce davranmışlar gelmişler sende kabul etmeyeydinn

öfff ne sinir bi durum eşinde haketmiş fırçayıı.kalkmayaydın ben bugün biraz yoruldum çaylarıda sen getir diyeydin herkesin içinde nede olsa hamileyim dimi deseydinn

valla bana eşim çağıralımmı dedi dün arkadaşları 2 kişi.bi ses etmedim önce.sen bişi yapma ben çay servisi yaparım dedi.öyle kabul ettim.zaten gelenlerde bişi yaptırmıyolar kendileri getirip götürüyolar eşim desen çaylar getirler götürler ondan.

gelenlerede sinir oldumm.körmüsünüz hamile kadın bari yardım edinnn:36:

sakınn bundan sonra misafir falan kabul etme.ne yoruluyo insan ben 2 kişide bile yoruldum bişi yapmamama rağmen.

eşinide yolla bi kaç fırçada biz atalım az gelmiştir ona o:36:
dün eşimin arkadaşı aradı 5 yıldır bize geleceklerdi bu ara gelmeye karar verdiler eşim de benim oturamadığımı söyleyip kibarce reddetti.düşüncesiz insan çok dediğin gibi sedoş
mutfağa gidip gidip geliyom bişiler yiyesim var ama yaramaz bişiler yiyesim var:47:

ama evdede öle bişi yok.neyse meyve yiyim barii napimmm

bu arada sabahları el parmaklarım çok şişiyo böle yorganı bile tutamıyorumm.sonra geçiyo

ama orta parmaklarım hala çok acıyo neden diye düşünüyodummmm sanırımmmbuldumm

laptopun mausu olarak kullandığım yer heni pcde onu orta parmakla kullanıyorum sanırım ondan o parmak acıyoooooooo eveeettt bulduuummm :28:
seda vitaminlerini düzenli içmedin ondan oluyordur aman boşver az kaldı zaten
:36: neyse ben gidim yarın kontrolüm var herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar:)
haberlerini bekliyoruz canım

Günaydın canım evet artık izindeyim çok şükür babamız net'te aldı bize artık sizinleyiz.

Şimdi haberlerde duydum depremi bizim burdada hissedilmiş ama biz hiç duymadık.Geçmiş olsun hisseden arkadaşlar.

:16::16:canım eve net bağlatmana ne kadar sevindim anlatamam..günaydın bu arada

geçmiş olsun bende gölcükteyim.çok korktum bende hıçkırarak ağladm.bir daha yaşatmasn allahım.

canlarım ya...ben o saatte uyanıktım yataktaydım ama duymadım.ben otogarın ordayım bir de bizim evler 3 katlı yayık temele sanırım ondan yoksa 2.9 dan yükseklerini duyardım.
deniz kayınvalidem aradı sabahın köründe herkes sokaklardaymış

Back
X