slm kızlar:)
neler kaynatmışsnz onları okuorum
inşallah herkes iidir.
bence önce bi havalandrmayı dene cnm,baştan yıka kurut ütüle uzun iş,şansını bi dene,çıkmazsa yıkarsın..
dualarımız seninle cnm,allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,darısı da başımıza olsun
maşallah cnm,allah nazardan saklasın,afacanlık yapmış paşa,hep böyle bunlar yahu:)
ayy merak ettim şu çatı muayenesini cnm,anlat bize de emi

bugn ben de nst ye girdm,anlamıorm gerçi ama..
50lere varan sancılar gözüktü,ben bişi hissetmedm ama hiç,gerçi 50lerde bi sancı yüksekmi,normalmi nedir bilmiorum ben,kaç üzeri kayda değer sayılıyor kızlar biliyormsnz?
maşallah cnm,gözn aydn,allah nazardan saklasın
ben devam ediorm cnm,zaten ben magnezyumu kesince adım atamıorm o kadar kötü oluorm,belim ayrı başım ayrı gidio,ekstradan bi magnezyum ekskliğim olduu için...
doğum zamanı nasıl brakıcam,bırakınca nasıl dayancam hiç bilmiorm,şimdiden gözm korkuo,hoş dr.un bana bırak dedii fln da yok da...
hayırlısı olsn cnm,en sağlıklısı,en hayrlısı olur inşallah,hepimiz için..
aman millet çok düşüncesiz yaa,kendi hamileliklerini fln hiç hatrlamıolar heralde,felaket tellalı gbiler,benm kendi annem de öyle,delirtio beni,artk tahammül edemiorm onla knşmaya..
canımı sıkck bişi söyleyen olusa da direk paylayıveriorum,sen nasıl bi düşüncesizsi die,darılan darılsn,umrumda diil walla şu sıralar
güle güle kullan aldklarını cnm.
inşallah tez zamanda toplanır mert bebekk
ayyy cnm misafri deme ya misafir demeeee

delirdim bgn..
burda 35 haftalık hamile var evde 10 kişi misafir bi dünya ikram yapıorum,k.çlarını kaldırmadılar yerden kendimi paraladım,çok sinirlendim çoookkkk,hala çok sinirliyim kocama patladm çok fena,çnkü o da onlarla bir otrdu beyfendi k.çnı kaldrmadııı...
snra ben yürüyüşe çknca bana yoruluosn vs lagaluga yapıo,be mal adam yoruluosam senin misafirlern yüzünden yoruluom,yürümekten hava almaktan diill

misafirler gitti çok pis fırçaladım bide ağladım... şimdi küsüz..
çok kızgınım çok,düşüncesz insanlardn BIKTIM!!!
bida kimseye ne ikram ne bişi yapmıcam ama ders oldu bu bana,normalde olsa farketmezdm,koşuşturur dururdum ama bu hamilelik hastalık vs gbi durumlarda insan görüo kim ne malmış..