• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

canlarım ya...ben o saatte uyanıktım yataktaydım ama duymadım.ben otogarın ordayım bir de bizim evler 3 katlı yayık temele sanırım ondan yoksa 2.9 dan yükseklerini duyardım.
deniz kayınvalidem aradı sabahın köründe herkes sokaklardaymış

geçmiş olsun bende gölcükteyim.çok korktum bende hıçkırarak ağladm.bir daha yaşatmasn allahım.

Günaydın canım evet artık izindeyim çok şükür babamız net'te aldı bize artık sizinleyiz.

Şimdi haberlerde duydum depremi bizim burdada hissedilmiş ama biz hiç duymadık.Geçmiş olsun hisseden arkadaşlar.

günaydınnn..uyuyamadım kalktım bende...ben derincedeyim..daha önce ufak tefek depremer hissetmiştim ama ne olduğunu anlayamamıştım bile..bunda baya korktmm..çatır çatır sesler geldi bde dışarda..sallantıyı net hissettim..eşim depremi yaşamış bir insan olarak 3 katlı apartmandan yüksek bi yerde oturmaz..bizim ev de yeni bina ve 3 katlı..ama korkuttu genede..insan bişey düşünemiyo..üstüme duvar yıkılsa göbeğime gelir ne yapsam diye düşündüm baya..gittim gardrobun dibine oturdum bende..eşimi aradım..onlarda hissetmişler..başiskelede görev yapıyo oda..panikleyenleri sakinleştirmeye çalışmışlar onlarda..normaldede ürkütücü bir olay ama hamileyken daha kötü..bebeği korumak için ne yapsam diye düşündümm...

Günaydin kizlar, kahvaltiyi hazirlamadan az takiliym dedim, bugün midem bulaniyo bide kendimi aptal gibi hissediyorum gece saat basi kalktim ondan herhalde, ya dogurayim artik ben bu sipayi yaaa gerildim iyice hergün yürümekten daraldim ama yok gelmiyo ne acilmaz rahim agziymis, bide iyiki erken dogum riski vardi yoksa 2 yasinda fln dogururm herhalde kizimi :1:

Günaydın Kızlar.. Acayip Yorgunluk Var Üzerimde.. Dün Biraz Fazla Gezdim Galiba.. Beyazıttan Eminönüne Havuzluhana Ordan Tekrar Yokuş Çıkarak Beyazıta Elimizde Koca Koca Poşetlerle Çıktık da Ondan Olabilir :}

Oğlum Çıkışı Karıştırıyor Galiba, Sağ Göğsümün Altından Çıkmaya Çalışıyor Ayaklarıyla Nasıl Öğretcem Ben Bu Çocuğa Çıkışın Orası Olmadığını :}

günaydın herkese. depremi yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun ben de bir kez 4 şiddetinde yaşamıştım eşim askerdeyken.insan yalnızken daha bi kötü oluyo kendimi çok kötü hissetmiştim.

günaydın herkese.
bişey soracaktım. yeni kalktım kalktığımda göbeğimin en aşağısının şiş olduğunu gördüm. elimle orada ayrı bir şişlik olduğunu hissettim sonra aynaya baktım. resmen orada ufak bir top var. yani normal hamile göbeğimden farklı orada birde top gibi bişey var. bu ne şimdi.

günaydın kızlar.bebek için şampuan aldınızmı nerden ne marka aldınız.sebemed göz yakıyormuş.dalinmi alsamki diyorum.pişik kremini de şimdiden alan varmı.pudra falan

:19:
günaydın kızlar.bebek için şampuan aldınızmı nerden ne marka aldınız.sebemed göz yakıyormuş.dalinmi alsamki diyorum.pişik kremini de şimdiden alan varmı.pudra falan

Günaydın Canım

Pişik Kremi, Sabunu, Bebek Yağı, Şampuanı Seba Med Aldım Forumda Çok Araştırdım Çok Sordum Herkes Sebamedi Önerdi Sadece..Yani Ortak Fikir Sebameddi Bende Onları Aldım..

günaydın herkese.
bişey soracaktım. yeni kalktım kalktığımda göbeğimin en aşağısının şiş olduğunu gördüm. elimle orada ayrı bir şişlik olduğunu hissettim sonra aynaya baktım. resmen orada ufak bir top var. yani normal hamile göbeğimden farklı orada birde top gibi bişey var. bu ne şimdi.

Hiç Öyle Bişey Yaşamadım Duymadım.. Doktorunu Arasan Canım..

Son düzenleme:
günaydın hanımlar nasılsınız dün anneme gittim işe gitmemişti kaın sapıtmış gibi alışveriş yapmış yine geçende birsürü eşya almıştı dünde eski aldıklarına uyumlu çoraplar ayakkabılar almış oğluşuma yorgan nevresim atlet filan almışşşş hepsi çok ciciydi buarada azıcık geçmişe baktım bebişleri görenler olmuş hepsineee kocamannn maşallahh :nazar::nazar:

fns canım geçmiş olsun allah korumuş dikkat et kendine eylül hanım nekadarda çok sevicekmiş kardeşini kıyamam ona abla kardeşe kocaman maşallah

sürmelimert bebek amelyat olucak galiba bugün çok geçmiş olsun çabucak iyileşip evine döner minik adam

geçmiş olsun bende gölcükteyim.çok korktum bende hıçkırarak ağladm.bir daha yaşatmasn allahım.

bende değirmenderedeyim...kocam yanımdan kalkıp başka odaya gitmiş...bi kalktım ufonun telleri şangır şangır...herifte yanımda yok...bismillahla kalktım..herkes camlarda balkonlarda...biri inse direk herifi uyandırıp incektim...baktım herkes telle konuşuyo birbirine bakıyo..su içip dua edip yattım...yapcak bişi yok..anca kendimizi bazanın kenarına atabiliriz..bu hantallıkla aşağı bile fırlayamayız diye düşündüm...korktum ama kocamı bile kaldırmadım..baya cesurmuşum meğeer:59:

doğumda ben evde yokken annem kardeşlerim babam falan kalacağı için gardrobun alttaki bir bölümüne battaniye nevresim yastık kılıflarını yerleştirdim üstlerdeydi onları alta koyup el altına aldım ben yokken aramasınlar diye iyi oldu.

günaydın herkese.

poposu canım...:9:

doğumda ben evde yokken annem kardeşlerim babam falan kalacağı için gardrobun alttaki bir bölümüne battaniye nevresim yastık kılıflarını yerleştirdim üstlerdeydi onları alta koyup el altına aldım ben yokken aramasınlar diye iyi oldu.

bişi sorcam melocum..bebeğe uyku seti aldınmı...cibinlik ve uyku seti ihtiyacım var..şöle güzel bişiler...e bebekte funnababynin luna chick uyku setini beğendimde 239tl..daha uygun bişiler biliyosan yazsana canım

bişi sorcam melocum..bebeğe uyku seti aldınmı...cibinlik ve uyku seti ihtiyacım var..şöle güzel bişiler...e bebekte funnababynin luna chick uyku setini beğendimde 239tl..daha uygun bişiler biliyosan yazsana canım

çilekten aldım ben uyku seti bu ay doğum günüm olduğu için %25 indirime de geldi ocak ayında doğum günü olan veya bekle şubat ayını şubatta doğum günü olan bi tanıdığın varsa nüfus cüzdanıyla gittiğinde çilçek uyku seti ve cibinliklerde de indirim oluyor..

ben 250 TLlik safari uyku setini aldım 185TLye ve çok güzel duruyor..

bende değirmenderedeyim...kocam yanımdan kalkıp başka odaya gitmiş...bi kalktım ufonun telleri şangır şangır...herifte yanımda yok...bismillahla kalktım..herkes camlarda balkonlarda...biri inse direk herifi uyandırıp incektim...baktım herkes telle konuşuyo birbirine bakıyo..su içip dua edip yattım...yapcak bişi yok..anca kendimizi bazanın kenarına atabiliriz..bu hantallıkla aşağı bile fırlayamayız diye düşündüm...korktum ama kocamı bile kaldırmadım..baya cesurmuşum meğeer:59:

faygencim geçmiş olsun bu arada senin sezeryan günü 23 şubat di mi? sanırım aynı gün sezreyan olucaz benim de 22 yada 23 şubat olacakmış şimdiden heyecan bastı korkuyorum zaten :18:

Back
X