slm kızlar:)
neler kaynatmışsnz onları okuorum
inşallah herkes iidir.
selam kızlar.moralim bozuldu oglumun eşyalarını yerleştirdim acayip bir mobilya kokusu sinmiş silmiştim.tektar çıkarttım bakalım kokusu gidecekmi baştanmı yıkasa ki
bence önce bi havalandrmayı dene cnm,baştan yıka kurut ütüle uzun iş,şansını bi dene,çıkmazsa yıkarsın..
hepinize merhaba kızlar...pazartesi 7de doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum öyle çok heyecanlıyımki anlatamam ...
dualarımız seninle cnm,allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,darısı da başımıza olsun
ben oğlum hareket etmiyor diye doktora gittim bugün. normalde pazartesi günü gidecektim. sezeryan için gün verdi 22 şubatta alırız dedi oğlum nerdeyse benim doğduğum kiloya ulaşmış kocaman kocaman yanakları vardı bakmaya doyamadım 10 günde 450 gr almış 2800 olmuşuz

...
bu arada bi sorun çıkmadı çok şükür... doktorun yanında sürekli tekme attı utandırdı beni oğluşum.
maşallah cnm,allah nazardan saklasın,afacanlık yapmış paşa,hep böyle bunlar yahu:)
bu arada yarın doktor kontrolüm var 10 gün ne çabuk geçmiş,çatı muayenesi ve nst yapılacak,sanırım kontroller artık haftada 1 e düşer,çokta merak ediyorum doktorun diyeceklerini,inşallah güzel bir enerjiyle dönerim,forumda pek sakin bugün,herkese hayırlı akşamlar
ayy merak ettim şu çatı muayenesini cnm,anlat bize de emi

bugn ben de nst ye girdm,anlamıorm gerçi ama..
50lere varan sancılar gözüktü,ben bişi hissetmedm ama hiç,gerçi 50lerde bi sancı yüksekmi,normalmi nedir bilmiorum ben,kaç üzeri kayda değer sayılıyor kızlar biliyormsnz?
bende doktora gittim kızlar fıstıkım 34+4 de 2800
sezeryen olsun dedik ters duruyor ve iri olacak dedi doktorum şimdiden 50cm
tarihi de yarın kararlaştıracağız bakalım artık
maşallah cnm,gözn aydn,allah nazardan saklasın
kızlar aranızda magnesium kullanmaya deam eden varmı?
ben devam ediorm cnm,zaten ben magnezyumu kesince adım atamıorm o kadar kötü oluorm,belim ayrı başım ayrı gidio,ekstradan bi magnezyum ekskliğim olduu için...
doğum zamanı nasıl brakıcam,bırakınca nasıl dayancam hiç bilmiorm,şimdiden gözm korkuo,hoş dr.un bana bırak dedii fln da yok da...
bebişlerini gören arkadaşlar hepinizin gözüaydın maşallah hepsi de tombişi tombiş

sağlıkla gelsinler inş
artık tarihler belli oluyo galiba hadi hayırlı olsun belli olan arkadaşların sağlıkla hayırla alırlar inş kucaklarına yavrucuklarını
sezeryanın bu yönü güzel belli ne zaman olcağı herkes planını ona göre yapıyo ama doğum belli olmuo allah herkese hakkında hayırlı olanı versin yaa
bakalım biz daha konuşmadık herşey normali gösteriyo ama belki cuma çatıya bakar netleşir ozaman
hayırlısı olsn cnm,en sağlıklısı,en hayrlısı olur inşallah,hepimiz için..
bugün kayınvalidem sinir etti beni görümcem ebe,doktordan sonra onu arayıp bebeğin hem ters hem iri olduğunu söyledim sezeryan olacak galiba dedim
o anda kayınvalidem yokmuş
ay sonra bi hışımla beni aradı,neden öyle olduuuuuuuuu?nolcakkk şimdi belki düzelir?ayyy anlatamam nasıl gerdi beni.
aman millet çok düşüncesiz yaa,kendi hamileliklerini fln hiç hatrlamıolar heralde,felaket tellalı gbiler,benm kendi annem de öyle,delirtio beni,artk tahammül edemiorm onla knşmaya..
canımı sıkck bişi söyleyen olusa da direk paylayıveriorum,sen nasıl bi düşüncesizsi die,darılan darılsn,umrumda diil walla şu sıralar
Kizlar bugun carsiya gittim komsumla arabayla gittik ama yinede yoruldumm
Kendime iç çamasiri kilot, pijama takimi, 2 tane bluz, kizima bi tane ayakkabi, 4 tane cit citli kollu zibin aldimm
Pazartesi gunu mertimiz ameliyat olacak kizlar bi yandan uzuluyorum bi yandan seviniyorum.. hayirlisi insallah biran once iyilesir kuzum
güle güle kullan aldklarını cnm.
inşallah tez zamanda toplanır mert bebekk
selam kızlar ben geldimm
bugün gidip ağdamı yaptırdım.valla psikolojik olarak nasıl rahatladım anlatamam.insan kendini daha iyi hissediyor.şimdi hazırım doktora.
akşama arkadaşlar oturmaya gelecek diye kısır yapmıştım peeff onunda çocuğu hastaymış galiba gelemicez gibisinden bişi demişler okaa ayakta durdum yoruldum.hadi gelin bi çay demleyelim beraber içelim.
hemen yoruluyorum yaaa ayaklarım ağrıyıveriyor.bu arada pazar günü istanbuldaki ablamın kızı gelecekmişş 18 yaşında.çok sevindim yanıma arkadaş olur.çokda iyi anlaşırız çok severim arkadaş gibiyiz.ablam yardım etsin diye yolluyormuş ama ben bişi istemiyom arkadaş olsun yeter.
geçmişi tek tek okudum.alıntı yapmadıım ama bebiklerinizi görmüşsünüz.artık kontroller sıklaştıkça daha bi denk geliyor birbirimizinki
yaaa yanakları tombik parmağını emiyo şöle yapıo böle yapıo demişsiniz tüm bunları nasıl görüyonuz yaa.siyah beyaz ultrasondamı görüyıonuz bunları.bendemi bi tuhaflık var anlamadım.ben hiç bişi anlamıyorum.hele artık büyüdü yaa hiiçç seçemiyorum neresi neresi 
doğum tarihleri de alınmış.benimde buhaftadan sonra kontrolüm.bi aksilik çıkmazsa bu hafta diilde önümüzdeki hafta gidesim var.hem az daha büyüsün.belki doğumla ilgilide konuşuruz erken gitmiimm diyom.
ayyy cnm misafri deme ya misafir demeeee

delirdim bgn..
burda 35 haftalık hamile var evde 10 kişi misafir bi dünya ikram yapıorum,k.çlarını kaldırmadılar yerden kendimi paraladım,çok sinirlendim çoookkkk,hala çok sinirliyim kocama patladm çok fena,çnkü o da onlarla bir otrdu beyfendi k.çnı kaldrmadııı...
snra ben yürüyüşe çknca bana yoruluosn vs lagaluga yapıo,be mal adam yoruluosam senin misafirlern yüzünden yoruluom,yürümekten hava almaktan diill

misafirler gitti çok pis fırçaladım bide ağladım... şimdi küsüz..
çok kızgınım çok,düşüncesz insanlardn BIKTIM!!!
bida kimseye ne ikram ne bişi yapmıcam ama ders oldu bu bana,normalde olsa farketmezdm,koşuşturur dururdum ama bu hamilelik hastalık vs gbi durumlarda insan görüo kim ne malmış..