2011 Şubat Anneleri

mutfağa gidip gidip geliyom bişiler yiyesim var ama yaramaz bişiler yiyesim var

ama evdede öle bişi yok.neyse meyve yiyim barii napimmm

bu arada sabahları el parmaklarım çok şişiyo böle yorganı bile tutamıyorumm.sonra geçiyo

ama orta parmaklarım hala çok acıyo neden diye düşünüyodummmm sanırımmmbuldumm

laptopun mausu olarak kullandığım yer heni pcde onu orta parmakla kullanıyorum sanırım ondan o parmak acıyoooooooo eveeettt bulduuummm

ayyy korktm şimdi yaaa,üff
gözn aydn bu arada cnm,bebeğni görmüşsn,maşallah.
dr. biliodr bişi cnm,tedbirli olmak en iisi:)
inşallah bi sıkıntı yoktr..

ayy geçmiş olsn cnmmm..
kzına da içim gitti kıyamam nası korkmuş

dualarımız seninle cnm,allah yardımcnz olsun..
allah kolay doğumlar nasip etsn inşallah..

ayyy anlamıorum ben ya kimi dr çok büyük bi nimetmiş gbi konuşuo,kimisi hiiiççç yanaşmıo,kafam karışıo böle olunca da..
aman neyse allah hayrlısını versin diip kafamı pek karıştırmiim ben şimdi:)

ya niz renkliye gittimizde sıpa heppp yüzünü k.çma dönüo hayatta göstermio gül cemalini:)
siyah beyaza gidince şaklabanlıklar başlıo...
o yüzden siyah beyazı daha çok sever oldum

ayyy hiç sorma hesapta 3 kişi geliodu...oldu 10 kişi...
kimse halden anlamıo kimse...
kocama da oturup kalktıkça ters ters bakıorum böyle o mal da anlamıoooo,anlamadıından diil işine gelmiooo,hiiiç insaf acıma kalmamış insanlarda yaa,kocam da dahil..
yazdım hepsini bi kenara,elbet o bi gün hasta olucakk,görüşücez o zaman..

gelen misafirler de öyle,onları da görücemmm
bundan sonra ocağa çay bile koymam kimse için!

neyse ben gidim yarın kontrolüm var herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar:)

iyi geceler cnm,ben de kaçayım artık,belim başım koptu,3 gün dinlenmem lazım artık benm kendme gelmem için:S
kendnze ii bakın,herkese deliksiz rahat uykular..

Cnm Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyorum
,Cnm bebişini görmüşsün gözün aydın, inş. gebelik zehirlenmesi değildir
Cnm düşmüşsün geçmiş olsun, bende korktum okurken neyseki bebiş hareketliymiş,ikinciyi spinalmi genelmi düşünüyorsun

neyse denizcim bence de ödemdir çünkü hepimiz şişmeye başladık yaaa.
ama tedbirli olmak lazım

kızlar NESLİ81 merak etmiş sizi o da artık her an bekliyorum diyor hepinize çok selamı var
A.s. cnm, onunda güzel haberlerini bekliyoruz
Cnm dire dr un nosunu verip ayrıntılı anlatsın sana diyesimgeldi, boşveeeeer
Cicileri güle güle kullanın cnm, inş mertin güzel haberlerini alırız yakında
Cnm sen dr a gittinmi bugün su akıntı fln olayı için?

Cnm senin için yorucu bir gün olmuş ben cesaret edemezdim kalabalık misafire,

Son düzenleme:
burcuu cum gitmedim doktora

herhangi bir sorun yok akıntı su ağrı sızı bişi yok.önümüzdeki hafta başı kontrolüm var zaten kasılmalar oluyor biraz ama artık onlar normal gözüyle bakıyorum.oğlumunda hareketleri maşallah çok güzell düzenlii kıpır kıpır.o yüzden zamanında gitmeye karar verdim doktora.

yaa bizde de tam tersi oluyor hoplayıp zıplamaya başlayıncababasını çağırıyorum pat duruyor..adamcağızın hevesi kursağında kalıyor :))

Ay aynen, sinir oluyorum.. Hamileliğimin 36.haftasındayım, daha adam akıllı bir hareketine denk gelemedi adamcağız. Bu gidişlede gelemeyecek

Bazen öyle güzel dalgalanıyor, öyle güzel oynuyorki, babaya seslenince herşey bitiyor. Yalancı gibi oldum :)

iyi bakalm cnm bnde merak etmiştim

kızlar ben gidim yatiimm uykum yok tabiki ama sırtım falan ağrımaya başladıı.en azından dinlenmiş olurum.hepinizi öpüyorum kendinize ve bebiklerinize iyi bakın hayırlı gecler yarın görüşürüz inşallahh

doğunca da babayı görünce sakinleşseler bari :)))

iyi geceler cnm

Son düzenleme:
zaten uyuyamamıştımmm...yatakta dönüp duruyodumm..deprem oldu..hayatımda ilk kez deprem hissediyorummm..gürültü,patırtı..baya sallandımm..korktummm..eşimde yok yanımda....tek başımayımm..üfff...
netten baktım 4.3müş...4.3 buysa 7.4 kıyametmişşş(

geçmiş olsun bende gölcükteyim.çok korktum bende hıçkırarak ağladm.bir daha yaşatmasn allahım.

günaydın bayanlar
bende geldim eşimi uğurladım kahvaltı yapıyoruz kızımla kızımda coştu sabah sabah maşalllah
ne depremi yaa geçmiş olsun :18:

günaydın canım izindesin artık dimi oo eve net bağlatmışın hayırlı olsun

Günaydın canım evet artık izindeyim çok şükür babamız net'te aldı bize artık sizinleyiz.

Şimdi haberlerde duydum depremi bizim burdada hissedilmiş ama biz hiç duymadık.Geçmiş olsun hisseden arkadaşlar.

dün eşimin arkadaşı aradı 5 yıldır bize geleceklerdi bu ara gelmeye karar verdiler eşim de benim oturamadığımı söyleyip kibarce reddetti.düşüncesiz insan çok dediğin gibi sedoş
seda vitaminlerini düzenli içmedin ondan oluyordur aman boşver az kaldı zaten
neyse ben gidim yarın kontrolüm var herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar:)
haberlerini bekliyoruz canım

canım eve net bağlatmana ne kadar sevindim anlatamam..günaydın bu arada

geçmiş olsun bende gölcükteyim.çok korktum bende hıçkırarak ağladm.bir daha yaşatmasn allahım.

canlarım ya...ben o saatte uyanıktım yataktaydım ama duymadım.ben otogarın ordayım bir de bizim evler 3 katlı yayık temele sanırım ondan yoksa 2.9 dan yükseklerini duyardım.
deniz kayınvalidem aradı sabahın köründe herkes sokaklardaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…