2011 Şubat Anneleri

Çok sagolun kizlar Insallah mertimizde iyilesecek.
Evridiki canimm Allah yardimcin olsunnnnnn
Haber et bize valla meraktan catlariz

kızlar unnoda da arzumun ürünleri indirime girmiş.oda nem ve sıcaklık ölçer 10 lira mesela biberon sterilazatörleri biberon ısıtıcıları hava nemlendiricileri felan var
aaakargoda ücretsizmişşş

bi haber de benden....a 101 de yarından itibaren termometre 2.95...bi tane alıcam bakalım..kötüyse bile parası para değil:))) yarın izlenimleri yazarım

bu arada kızlar şu ödem konusuna katılıyorum geçen hafta 10 kilo almış gözüküyodum bu hafta 9 ona rağmen 85 oldum yahuuuu

kızlar iyi geceler ben kaçar pzr günü kardeşim gelince bu o da ona tahsis edilcek o zaman gece nöbetlerine kaldığım yerden devam edebilirim :)))
şimdilik iyi geceler

bi haber de benden....a 101 de yarından itibaren termometre 2.95...bi tane alıcam bakalım..kötüyse bile parası para değil:))) yarın izlenimleri yazarım

ondan bende var.babamında annem giderken bana bırakmıştı.güzel bişi bakma minik olduğuna sağlam.ama ben onu çocuğun kulağına sokarken çok gider birden kafasını çevirir batar falan diye braun un kulaktan ölçerini aldım.biz onuda kulaktan kullanıyoduk kaç senedirde kullanıyoz valla bişicik olmadı

ben onları kulaktan kullanılmıyo diye düşünüyodumm..ama ben korkarım yaaa..ya dediğin gibi fazla giderse...koynuna sokarımm bebemin....duruma göre kulaktan ölçenlerden de alabilirim..bakcez artıkkkk..bi gelsin bebişlerdeee

ya kızlar pazartesi bir arkadaşımız sezeryana girecektiii..kimdi...girdimi..noldu????bilen, gören var midurrrr???

tabi bebeklerde koltuk altından kullanılır.biz babamda ve kendimizde kullandığımız için kulaktan kullanmıştık.

bende normal dogum yapmayı dusunuorum doktorum haftaya catı muayenesı yapıcak,ama gecen hafta konustuk ben epıdurallı normal dogumu sordum oda bence hıc dusunme epıduralede guvenme gereksızce son anda sezeryana donusuo dedı dogum cunku nette de okuduysanız ıkınma olayımızı kısıtladıgı ıcın mudahalelı doguma,sezeryana donebılıomus.Bana kendıne guven normal epıduralsız dogur bence dedı.dogururum dıorsan dogurursun dedı.Ama tabı once çatına bakıcaz musaıtse normal dogur,sende sezeryan ısımızı gıttıkce zorlastırır dedı cunku ben ıkı kere acık kıst amelıyatı oldugum ıcın.ılk cocugum ama 3.amelıyatım olcak 2.cocuguda dusunursem 4.amelıyat

tabi bebeklerde koltuk altından kullanılır.biz babamda ve kendimizde kullandığımız için kulaktan kullanmıştık.

hımmm anladımm şeker:))))

doktorlar bu epudurale pek yanaşmıyolar..kafam iyicene karıştı..seninde doktorun pek düşünme demişş..benimki de yanaşmadı..amannn güvendiğim dağlara kar yagdıı..müdalesiz normal gözüküyoooooo:18::18::18:

Felaket tellalı gibi bir yazı,bir tane olumlu bişey yok,okurken sinirlendim valla. doğumamı gidicez ölümemi? doğumdan sonra iyileşme sürecinemi girecez? yoksa daha beter olmaya doğru tam gaz devammı edicez,bu ne saçmalık ya

okumadım valla hem gözüm kesmedi hemde aklım bulansın istemedimm

zaten kafam karma karışık.bi plan yapmıyorum Allah büyük kaderimde ne varsa o olur.normal normal derim sezeryan olur sezeryan derim arada doğururum falan belli olmaz.zaman ne gösterecek bilemem.kendimi korkutmakta istemiyorum hepsinin artıları da var eksileride.

seda ben hiç renkli ultrasona girmedim,siyah beyaz ultrasona bakınca herşeyini görüyorum bebeğin,yüzünü yanaklarını dudaklarını el ayak kol gayet net seçebiliyorum,ayırt edebiliyorum,diğer bölgeleri zaten doktor söylüyor şurası burası diye,belli bir zaman sonra sürekli muayeneye gide gele göz aşina oluyor bebeğin vücuduna,biraz daha dikkat et ekrana bakarken anlarsınya

bugün itibari ile 36.haftama girdim.hadi bakalım.

bu akşam oğluma eşim bi oynaştılar bi oynaştılar.sakindi mete.babası geldi karnıma dayadı kafasını seslendi metee metee oğlumm diye başladı konuşmaya Allah bizimki bi başladı tepikler eller kollar.sonra eşimde elini yakalıcam kolunu tutacam diye karnım böle yamulup yumuldu.oğluşum çok hareket etti galiba su yuttu bi hıçkırık tuttuu.pıt pıt pıt pıtt biraz onu izledik falan.sonra yoruldular baba oğul durdular
çok hoştu ama yaa.şimdiden onları izlemek büyük keyiff

slm kızlar:)
neler kaynatmışsnz onları okuorum
inşallah herkes iidir.
selam kızlar.moralim bozuldu oglumun eşyalarını yerleştirdim acayip bir mobilya kokusu sinmiş silmiştim.tektar çıkarttım bakalım kokusu gidecekmi baştanmı yıkasa ki
bence önce bi havalandrmayı dene cnm,baştan yıka kurut ütüle uzun iş,şansını bi dene,çıkmazsa yıkarsın..

hepinize merhaba kızlar...pazartesi 7de doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum öyle çok heyecanlıyımki anlatamam ...

dualarımız seninle cnm,allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,darısı da başımıza olsun

maşallah cnm,allah nazardan saklasın,afacanlık yapmış paşa,hep böyle bunlar yahu:)

ayy merak ettim şu çatı muayenesini cnm,anlat bize de emi
bugn ben de nst ye girdm,anlamıorm gerçi ama..
50lere varan sancılar gözüktü,ben bişi hissetmedm ama hiç,gerçi 50lerde bi sancı yüksekmi,normalmi nedir bilmiorum ben,kaç üzeri kayda değer sayılıyor kızlar biliyormsnz?

bende doktora gittim kızlar fıstıkım 34+4 de 2800

sezeryen olsun dedik ters duruyor ve iri olacak dedi doktorum şimdiden 50cm

tarihi de yarın kararlaştıracağız bakalım artık

maşallah cnm,gözn aydn,allah nazardan saklasın

kızlar aranızda magnesium kullanmaya deam eden varmı?

ben devam ediorm cnm,zaten ben magnezyumu kesince adım atamıorm o kadar kötü oluorm,belim ayrı başım ayrı gidio,ekstradan bi magnezyum ekskliğim olduu için...
doğum zamanı nasıl brakıcam,bırakınca nasıl dayancam hiç bilmiorm,şimdiden gözm korkuo,hoş dr.un bana bırak dedii fln da yok da...

hayırlısı olsn cnm,en sağlıklısı,en hayrlısı olur inşallah,hepimiz için..

aman millet çok düşüncesiz yaa,kendi hamileliklerini fln hiç hatrlamıolar heralde,felaket tellalı gbiler,benm kendi annem de öyle,delirtio beni,artk tahammül edemiorm onla knşmaya..
canımı sıkck bişi söyleyen olusa da direk paylayıveriorum,sen nasıl bi düşüncesizsi die,darılan darılsn,umrumda diil walla şu sıralar

güle güle kullan aldklarını cnm.
inşallah tez zamanda toplanır mert bebekk

ayyy cnm misafri deme ya misafir demeeee
delirdim bgn..
burda 35 haftalık hamile var evde 10 kişi misafir bi dünya ikram yapıorum,k.çlarını kaldırmadılar yerden kendimi paraladım,çok sinirlendim çoookkkk,hala çok sinirliyim kocama patladm çok fena,çnkü o da onlarla bir otrdu beyfendi k.çnı kaldrmadııı...
snra ben yürüyüşe çknca bana yoruluosn vs lagaluga yapıo,be mal adam yoruluosam senin misafirlern yüzünden yoruluom,yürümekten hava almaktan diill
misafirler gitti çok pis fırçaladım bide ağladım... şimdi küsüz..
çok kızgınım çok,düşüncesz insanlardn BIKTIM!!!
bida kimseye ne ikram ne bişi yapmıcam ama ders oldu bu bana,normalde olsa farketmezdm,koşuşturur dururdum ama bu hamilelik hastalık vs gbi durumlarda insan görüo kim ne malmış..

ya eşimde anladığını söylüyo acaba ben yandan bakıyorum ondanmı anlamıyorum napıyorum

amaann zaten doğurdum doğuracamm yine doktorun lafına geldimm.eskiden ultrasonmu varmışş

okuma zaten sinirlenirsin:) herşeyin hayırlısını Allah bilir,yazıda doğumundan sonra iyileşmenin lohusa döneminin hep olumsuz tarafları var,boşver gitsin

geçmiş olsun canım yaa..senin durumun baya bir zor .zaten sezeryanda üçten fazlası riskli konuma giriyor.evet canım ıkınma problemi yaşanıyormuş epudralde ama yine de iyice bir soruşturacam sanırım.ben hala doktorların işine gelmediğini düşünüyorum...doktorların çoğu itiraf ediyor bunu..ben bir epudralli normal doğum videosu izlemiştim sanırım ondan bu kadar pozitif bakıyorum bir de bahsettiğiim anestezi uzmanı arkadaşım sayesinde..yine de epudrale güvenerek normal doğum istememk lazım hayal kırıklığına uğramamak için.bir de ben sezeryandan daha çok korktuğum için genel anestezi birazcık uzun sürse doktor birazz ağırdan alsa bebeğe narkoz geçebiliyor.her açıdan riskler farklı farklık umarım hayırlını yaşarız

nee 10 kişi misafirmiii

niye kabul ettinki.hadi onlar düşüncesizce davranmışlar gelmişler sende kabul etmeyeydinn

öfff ne sinir bi durum eşinde haketmiş fırçayıı.kalkmayaydın ben bugün biraz yoruldum çaylarıda sen getir diyeydin herkesin içinde nede olsa hamileyim dimi deseydinn

valla bana eşim çağıralımmı dedi dün arkadaşları 2 kişi.bi ses etmedim önce.sen bişi yapma ben çay servisi yaparım dedi.öyle kabul ettim.zaten gelenlerde bişi yaptırmıyolar kendileri getirip götürüyolar eşim desen çaylar getirler götürler ondan.

gelenlerede sinir oldumm.körmüsünüz hamile kadın bari yardım edinnn

sakınn bundan sonra misafir falan kabul etme.ne yoruluyo insan ben 2 kişide bile yoruldum bişi yapmamama rağmen.

eşinide yolla bi kaç fırçada biz atalım az gelmiştir ona o

yaa bizde de tam tersi oluyor hoplayıp zıplamaya başlayıncababasını çağırıyorum pat duruyor..adamcağızın hevesi kursağında kalıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…