:) ben gitti gidiyordsa ilk önce bi şeker begendim hatta ürünün fotogrsfı pembeydi.
hemen al kısmına tıkladım kart no felan girip siparişi verdim.
daha sonra bana özel sayfası var oraya girdiğimde siparişlerim görünüyo siparişimin kenarında satıcıya mesaj gönder diye bir kısım var oradan ne şekilde istedigimi yazdım mesela isim kartını boş bıraktırdım isimi degiştiririz bide ne zaman dogacagı belli degil onun için.
zaten sen ne renk yada nasıl istedigini yazmazsan o sana mesaj göndeiyo nasıl istiyorsunuz diye.
mesajı gönderdikten sonra cevap geldi istediginiz şekilde hazırlanacaktır diye.
3 gün sonra elimdeydi tamda istedigim gibi
tabi satıcıya göre degişiyo .
3 gün sonra kargo geldiginde acıp kontrol ediyorsun istedigin gibi degilse iade ediyorsun.
istedigin gibiyse gittigidiyortdan bana özel sayfandaki siparişine onay vermen gerekiyo vermezsen zaten satıcıya para aktarılmıyo iptal edilliyo satış.
ne uzun oldu yaa
istersen link veebilirim benim şekerlerimi aldıgım sayfayı
Fatmacım geçmiş olsun canım ya.
Burcucum ben oglumda almıştım o pusetten. Bizdeki de sarısı. 4. aya kadar yatmıştı onda. Şimdide kızımız için yatak odasında hazır bekliyor. Siz de güle güle kullanın...
Bebişlerini gören arkadaşlar maşallah hepsine
Kızlarrrrr heyecandan yerimde duramıyorum ben ya :)
Kapının önünde her şey hazır bekliyor.
Dogumdan çıkınca eşim veya ben ayılınca mutlaka sizi haberdar ederiz inşallah.
Dua edin bize.
Burcucum ben oglumda almıştım o pusetten. Bizdeki de sarısı. 4. aya kadar yatmıştı onda. Şimdide kızımız için yatak odasında hazır bekliyor. Siz de güle güle kullanın...
Dua edin bize.
melocum; miss_teacher kızlar bebişlerinizi görmüşsünüz gözünüz aydın
mavi3; cnm senin haftana baktımda 37yi bitiriyorsun ağrı olması çok normal cnm için rahat olsun bebeğin büyüdü baskı yapıyor, benim 36 yeni bitti acayip ağrım olmaya başladı, yürüyünce rahatlıyorum biraz ama yolda yürürken karnım sertleşince adım atmam bile zor oluyor, inş şu haftalar hızlıca geçerde hayırlısı ile kurtuluruz , en zor dönemin içindeyiz...
sagol canım normal demek ya napalım katlancaz az daha
Dua edin bize.
ayy evridiki cok az kaldı inşallah iyi geçer canım Allah saglıcakla yavrunu kucagına almayı nasip etsin
çok saol canım...bu arada sanada çok geçmişş olsun...aman canım kendinede meleklerinede dikkat etgözün aydın canım bebişi görmüşsün
bu arada geçmiş olsun umarım kötü birşey değildir
ben spinal oldum gayet iyiydi herşey ama belli olmuyor tabi kişisine göre değişiyor
nurcum eşinede geçmiş olsun
kızlar sonunda aldım ya bebek şekerini kararsızlık beni öldürüyordu
napalım ilk beğendiğimi aldım bende
TAHTA MOTİF BEBEK ŞEKERİ PEMBE&MAVİ MIKNATISLI GittiGidiyor.com'da #32195489
işte bu
gelince asıllarınıda eklerim
bu arada sandalyeden düştüm demin küttt diye Allahtan yan düştüm ama bebeğime bişey olmamıştır inşallh ağladım ya üzüntüden kızımda gelmiş kardeşim öldümü anne demezmi?
birşey olmamıştır inşallah canım merak etme,esirgenen göze çöp batarmış biz dikkat ettikçe birşeyler oluyor mutlaka Allaha emanet yavrularımız..
QUOTE=deniz1984;17220433]selam kızlarrrrrrrrrr
geçmişi okumadımmm varmı doğurannnnnn
bugun bebemi gördümm..çok kilo almışşş..3 haftada 900 gr almış keretaa..2600 olmuşş ..boyu 44-45 cm..çok tatlıydı ama yaaaa..dr.renkli usg si bozulmuşş..diğer cihazlarda doluydu beklemedik eşim işe gidecek diyee..dr çok fazla ödemn var dedi.tansiyonum normal ..ama doktor hamilelik zehirlenmesinden süphe ediyo genede..işimi garantiye almamız lazım dedi. idrarda protein ve bi kaç tane daha ayrıntılı test istedi..sonuca göre ya devam edersin hamileliğe yada akciğer geliştirici iğnesini yaparsezeryana alırım dedi..ama içimden bi ses bunun sırf ödem olduğunu söylüyo...
24 saatlik idrarı biriktirip hastaneye götürecemmmmm..ivrenççççç
bide epudural normali sordum..çok tavsiye etmiyorum dedi..çok hassas bir işlem dedi..spinal gibi değil dedi. bide ani tansiyon dşüklüğü yaşayabilirsin ve bebeğe de kan gitmeyebilir dedi..bence risk alma dedi..
ay canım ben bile heyecanladım şimdi inş hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz senin ve asya naz kızımızınnnnFatmacım geçmiş olsun canım ya.
Dua edin bize.
bilgisayar sandalyesi olurya döner tekerlekli onun bir tanesi kırılmış
bende ağırlığımı ona verip oturunca bacaklar havaya
nasıl bağırdım ama
saniyede eşim yanıma geldi kızımda tabi
şimdi gülme tuttu bak yuvarlak bir top gibiyim aynı ya
Allahtan bebiş hareket etti çok korktum ama kızım bendende çok korktu yavrum nasılda seviyor kardeşini
ay hadi kızlar ben yattımmm artık son 2 günümü dinç geçireyim okulda bari
iyi geceler
kayra79, feeble teşekkürler kızlar.
Darısı sizlere inşallah :)
Bu gece nasıl uyuyacaksam ben
selam kızlarrrrrrrrrr
geçmişi okumadımmm varmı doğurannnnnn
bugun bebemi gördümm..çok kilo almışşş..3 haftada 900 gr almış keretaa..2600 olmuşş ..boyu 44-45 cm..çok tatlıydı ama yaaaa..dr.renkli usg si bozulmuşş..diğer cihazlarda doluydu beklemedik eşim işe gidecek diyee..dr çok fazla ödemn var dedi.tansiyonum normal ..ama doktor hamilelik zehirlenmesinden süphe ediyo genede..işimi garantiye almamız lazım dedi. idrarda protein ve bi kaç tane daha ayrıntılı test istedi..sonuca göre ya devam edersin hamileliğe yada akciğer geliştirici iğnesini yaparsezeryana alırım dedi..ama içimden bi ses bunun sırf ödem olduğunu söylüyo...
24 saatlik idrarı biriktirip hastaneye götürecemmmmm..ivrenççççç
bide epudural normali sordum..çok tavsiye etmiyorum dedi..çok hassas bir işlem dedi..spinal gibi değil dedi. bide ani tansiyon dşüklüğü yaşayabilirsin ve bebeğe de kan gitmeyebilir dedi..bence risk alma dedi..
Merhaba herkese.Geçmişe şöyle bir göz attım. Geçmiş olsun diyen herkese tekrar tekrar teşekkürler.
Burcu, adını koymuşsunuz nihayet :) Mert oglun hayırlı olsun.
Gece güzel bir uyku çektim ama kızım sabaha kadar hiç durmadı. Yukarılara tırmanıp duruyor.
Sabah da erkenden yine doktordaydık. Tekrar nsteye girdim. Yine sancı görünmüyor.
Eve geldik. Ortalıgı süpürdüm sildim. Nedense çok enerjiğim :) Heyecandan olsa gerek :)
Yarın büyük gün. Ailemizin 4. üyesi prensesimiz Asya Dila'mıza kavuşmamıza saatler kaldı :)
Şafak dogan güneş :)
AAAA...erkanın ultrasonumu bozuktu ben de yarın gidicem çok yığılma var mıydı yine?
bakalım ben de sezeryan hakkında konuşucam
amanAllahkorusun ya çok dikkat etmemiz lazım artık dengemiz de kayıyo canım geçmiş olsun hareketleri falan nırmalse endişe etme
gözde seninki ince uzun maşallah benimki de 50 cm ama dobişkom benim:)
Dua edin bize.
yok sedacım bende 1 kere gördüm renklide ondada hanımefendi kafayı plesantaya dayamıştı yarım yamalak gördükselam kızlar
misafirlerimiz geldi.yazık kızları bi hasta bi hasta yinede söz verdik diye gelmişler.nasıl ama kıyamam insanın içi gidiyooo.burnu tıkalı gözler kıpkırmızı.çok durmadılar.zaten kadıncağız çok huzursuz oldu sanada bulaşır falan diye oturamadı bile.inşallah bulaşmaz ama valla ona varana kadar hasta vardı etrafımda artık Allah a emanet
öffff hepiniz ne güzel her gittiğinizde renkli usg ile görüyosunuz bebikleriinizi.bende salak salak bakıyom normal ultrasonda.pöfff çok özendim şimdi.
yok sedacım bende 1 kere gördüm renklide ondada hanımefendi kafayı plesantaya dayamıştı yarım yamalak gördük
aslında çok merak ediyorum ama bide doğumda süpriz olsun merak edeyim kime benziyo nasıl diye heyecanlanayım istiyorum.ne bilim böyle kızlar anlatıncada hevese geliyorum
güzelim umarım zehirlenme değildir .hem zehirlenme de tansiyon aşırı derecede fırlıyor hem de bebeğin gelişimi yavaşlıyor ve suyu azalıyor senin sadece ödem belirtin var ben de o testlerden yaptırdım ama çıkmadı inşallah sende de çıkmaz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?