2011 Şubat Anneleri

sağol canım zahmet edip yazmışsın

allah yardımcın olsun.iyi haberlerini bekliyoruz

şimdiden hoş geldin diyelim bebişine hayırlısıyla kolayca kurtulursunuz ikinizde inşallahh bizde iyi haberlerini alırız...

çok saol canım...bu arada sanada çok geçmişş olsun...aman canım kendinede meleklerinede dikkat et

geçmiş olsun canım zehirlenme değildir inşallah.. bazı hamilelerde çok ödem oluyo, görümcem ellerini kapatamıyordu yazık, ama zehirlenme falan değildi sadece fazla ödem vardı seninkide öyledir inşallahh..

ayyy nazar değmesin kocişlerinize. benimkine ben öyle birşey bile diyemem, desemde hiçbirşey diyemez anneciğine koca kafa. zaten pek dertliyim bu konularda pek özendim..[/QUOTE]
bende koccamannn bi maşallah diyorum canım kocama
ay canım ben bile heyecanladım şimdi inş hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz senin ve asya naz kızımızınnnn

Epidural anestezi (prenses doum) - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
kızlar epudralde tansiyon düşmesi müdahele edilebilir bir durummuş.bence doktorlar için doğumu uzattığı ve sabır gerektirdiği için istenmeyen bir durum .ama bizim açımızdan avantajlı.bebeğin kanına narkoz karışma oranı genel sezeryanda daha fazla .sezeryan zamanı uzarsa bebeğin kanına narkoz karışabiliyor ama epudralde bu oran daha az.benim arkadaşım 35 haftalık hamile anestezi uzmanı kendisinin ve beraber çalıştığı anestezi doktorunun fikri epudralin riskinin diğer anestezi yöntemleri kadar olduğu....kendisi de bu yöntemle normal doğum yapmayı planlıyor.farklı doktorların fiikrini alın bence ogün hafu arkadaşımızın eşi de aynı şeyi söylemişti yanlış hatırlamıyorsam doğumu uzatıyor diye gereksiz buluyor doktorlar....

geçmiş olsun güzelim .. ben kendimden korkuyordum normal de düz yolda düşerim ama hamillelikte bir vukuatım olmadı .ama dengemiz değişiyor.bir çok hamilenin başına böyle şeyler geliyor sanırım .kazasız belasız bitirseydik şu günleri (

güzelim umarım zehirlenme değildir .hem zehirlenme de tansiyon aşırı derecede fırlıyor hem de bebeğin gelişimi yavaşlıyor ve suyu azalıyor senin sadece ödem belirtin var ben de o testlerden yaptırdım ama çıkmadı inşallah sende de çıkmaz :)))

sağlıkla ve mutlulukla kucağına al inşallah arkadaşım...darısı başımıza..

evet melocum sanırım ööle olcak bana dr bişi demedi boyu hakkında ama ben 7 ile çarpıp ulaştım bu sonuca valla dr olduk biz burda :))
seninkinin fl kaç?

ayy canım ne güzel allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bilzeri mutlaka hbrdar et sen bizim ilk planlı doğuranımız olcan

fatmacım geçmiş olsun canım aman dikkat yaa

evridiki hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inş sağlıkla gelsin bakalım kızımız

herkese ii geceler kızlar uykum gelmişken yatiim

selam kızlar

misafirlerimiz geldi.yazık kızları bi hasta bi hasta yinede söz verdik diye gelmişler.nasıl ama kıyamam insanın içi gidiyooo.burnu tıkalı gözler kıpkırmızı.çok durmadılar.zaten kadıncağız çok huzursuz oldu sanada bulaşır falan diye oturamadı bile.inşallah bulaşmaz ama valla ona varana kadar hasta vardı etrafımda artık Allah a emanet

öffff hepiniz ne güzel her gittiğinizde renkli usg ile görüyosunuz bebikleriinizi.bende salak salak bakıyom normal ultrasonda.pöfff çok özendim şimdi.

yok sedacım bende 1 kere gördüm renklide ondada hanımefendi kafayı plesantaya dayamıştı yarım yamalak gördük

yok sedacım bende 1 kere gördüm renklide ondada hanımefendi kafayı plesantaya dayamıştı yarım yamalak gördük

aslında çok merak ediyorum ama bide doğumda süpriz olsun merak edeyim kime benziyo nasıl diye heyecanlanayım istiyorum.ne bilim böyle kızlar anlatıncada hevese geliyorum

aslında çok merak ediyorum ama bide doğumda süpriz olsun merak edeyim kime benziyo nasıl diye heyecanlanayım istiyorum.ne bilim böyle kızlar anlatıncada hevese geliyorum

ya aslında çok güzel gerçekten ama ne biliyim belki bizimki yandan gösterdiği için tamda bişi seçilmiyo ama dudakları çok net kocaman :))

kızlar unnoda da arzumun ürünleri indirime girmiş.oda nem ve sıcaklık ölçer 10 lira mesela biberon sterilazatörleri biberon ısıtıcıları hava nemlendiricileri felan var
aaakargoda ücretsizmişşş

ben de sadece ödem olduğunu düşünüyorumm..böyle şeylerde 6. Hiisim kuvvetlidi,r benim.. Yine de şu idrar birikitrme meselesi bana iğrenç geldi....ıyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…