sanırım öyle canım...ama doktorum beni çok rahatlatıyor ya ona çok güveniyorum...o yüzden mutlu oluyorum....hayırlısı inş....her hafta gidicez artık biz...sizde öle mi?aa peşpeşeymiş bu sefer randevumuz salı günü ne giyceğimi yazıyım ben sana en iyisi sende yaz ona göre görüşürüz:))
evet canım yaa benim kıza noldu anlmadım ben gelmek isterken siz istemediniz şimide ben gelmiyorum dedi sanırım :))
nurcum maşlalah kuzuna snein drla benim dr aynı düşünceye sahip anlaşılan 1 hafta geçince anlmalı bulmuyo ölçümleri sezeryan içinde taaa en son güne tarih verdi
ilk başta çok üzlüyodum burcucum ama şimdi ben bizim dru çözdüm sonuçta 3 kilo diyip 2,5 doğarsa hani 3 tü derim ama 2,5 diyip 3 doğarsa bişi demem sanırım ondan yapıyo olsun daha ii kötüye alıştırıyo :))
oo canım maşallah kuzuna
benimkide o kadar arada 3 hafta var
evet canım artık sancıları önleyen bi ilacım yok....bir gece ansızın kapımızı çalabilir prensesimiz...nur sen de doktora gitmişsin..ilaçları kesmiş iyi olmuş sevindim...
şimdi okudum canım
canım ben günde 2 şase kullanıyordum sancılarımı engeleyip erken doğumun önüne geçsin diye...artık bugün bıraktık....kızlar aranızda magnesium kullanmaya deam eden varmı?
ayy boşver canım...çok fazla bi yoruma gerek yok kayınvalide işte....bende odaya girmesini engelledim bugün doktorda çünkü karışcağını biliyordum artık takmamayı öğrendim sanırımbugün kayınvalidem sinir etti beni görümcem ebe,doktordan sonra onu arayıp bebeğin hem ters hem iri olduğunu söyledim sezeryan olacak galiba dedim
o anda kayınvalidem yokmuş
ay sonra bi hışımla beni aradı,neden öyle olduuuuuuuuu?nolcakkk şimdi belki düzelir?ayyy anlatamam nasıl gerdi beni.
selam kızlar ben geldimm
bugün gidip ağdamı yaptırdım.valla psikolojik olarak nasıl rahatladım anlatamam.insan kendini daha iyi hissediyor.şimdi hazırım doktora.
akşama arkadaşlar oturmaya gelecek diye kısır yapmıştım peeff onunda çocuğu hastaymış galiba gelemicez gibisinden bişi demişler okaa ayakta durdum yoruldum.hadi gelin bi çay demleyelim beraber içelim.
hemen yoruluyorum yaaa ayaklarım ağrıyıveriyor.bu arada pazar günü istanbuldaki ablamın kızı gelecekmişş 18 yaşında.çok sevindim yanıma arkadaş olur.çokda iyi anlaşırız çok severim arkadaş gibiyiz.ablam yardım etsin diye yolluyormuş ama ben bişi istemiyom arkadaş olsun yeter.
geçmişi tek tek okudum.alıntı yapmadıım ama bebiklerinizi görmüşsünüz.artık kontroller sıklaştıkça daha bi denk geliyor birbirimizinki
yaaa yanakları tombik parmağını emiyo şöle yapıo böle yapıo demişsiniz tüm bunları nasıl görüyonuz yaa.siyah beyaz ultrasondamı görüyıonuz bunları.bendemi bi tuhaflık var anlamadım.ben hiç bişi anlamıyorum.hele artık büyüdü yaa hiiçç seçemiyorum neresi neresi
doğum tarihleri de alınmış.benimde buhaftadan sonra kontrolüm.bi aksilik çıkmazsa bu hafta diilde önümüzdeki hafta gidesim var.hem az daha büyüsün.belki doğumla ilgilide konuşuruz erken gitmiimm diyom.
kızlar bebek şekerleri hakkında konusmussunuz,bende emınonunde magazası bulunan Pelin Bebekten sipariş verdım aynı zamanda ınternet sıtesıde mevcut ama ellerınde ınternet sıtesınde koydukları fotolardan daha fazla çeşitleri var.sultan hnm msn aracılıgyla ılgılendı saolsun sıparıs bugun verdım.cok guzel kutulu bıblolar sectım hemde fıyatları pıyasadan yarı yarıya fark edıor toptan alınca yanı 50adet veya 100 adet alcaksanız benden tavsıye.aa sıze bıkac foto koyayım sectıklerımınn belkı merak etmısınızdırr...ınternet sıtesı yazdıgım gıbı pelinbebek.Eki Görüntüle 129311 Eki Görüntüle 129312 Eki Görüntüle 129313
nur nasıl engelledin kıs odaya girmesini
doktorun odasına yanlış anlaşılamasın evde odaya sokmadım değilmuayenede rahat olamıyom falan didim eşime o da doktor çağırınca anne sen nurun çantasıyla pançosunu tutuver didi sonrada girmedi....ikinci kez nst sonucunu göstermeye girerken bende gelcem ultrasonda görcem didi bende ultrasona girmicez bi daha dedimmm
50 tanesi kaça geldi yani?
yok anladım zaten doktorda olduğunu ama süper bu kocişler yaa....
vallahi haklarını ödeyemeyiz
selam kızlarrrrrrrrrr
geçmişi okumadımmm varmı doğurannnnnn
bugun bebemi gördümm..çok kilo almışşş..3 haftada 900 gr almış keretaa..2600 olmuşş ..boyu 44-45 cm..çok tatlıydı ama yaaaa..dr.renkli usg si bozulmuşş..diğer cihazlarda doluydu beklemedik eşim işe gidecek diyee..dr çok fazla ödemn var dedi.tansiyonum normal ..ama doktor hamilelik zehirlenmesinden süphe ediyo genede..işimi garantiye almamız lazım dedi. idrarda protein ve bi kaç tane daha ayrıntılı test istedi..sonuca göre ya devam edersin hamileliğe yada akciğer geliştirici iğnesini yaparsezeryana alırım dedi..ama içimden bi ses bunun sırf ödem olduğunu söylüyo...
24 saatlik idrarı biriktirip hastaneye götürecemmmmm..ivrenççççç
bide epudural normali sordum..çok tavsiye etmiyorum dedi..çok hassas bir işlem dedi..spinal gibi değil dedi. bide ani tansiyon dşüklüğü yaşayabilirsin ve bebeğe de kan gitmeyebilir dedi..bence risk alma dedi..
selam kızlarrrrrrrrrr
bugun bebemi gördümm..çok kilo almışşş..3 haftada 900 gr almış keretaa..2600 olmuşş ..boyu 44-45 cm..çok tatlıydı ama yaaaa..dr.renkli usg si bozulmuşş..diğer cihazlarda doluydu beklemedik eşim işe gidecek diyee..dr çok fazla ödemn var dedi.tansiyonum normal ..ama doktor hamilelik zehirlenmesinden süphe ediyo genede..işimi garantiye almamız lazım dedi. idrarda protein ve bi kaç tane daha ayrıntılı test istedi..sonuca göre ya devam edersin hamileliğe yada akciğer geliştirici iğnesini yaparsezeryana alırım dedi..ama içimden bi ses bunun sırf ödem olduğunu söylüyo...
bide epudural normali sordum..çok tavsiye etmiyorum dedi..çok hassas bir işlem dedi..spinal gibi değil dedi. bide ani tansiyon dşüklüğü yaşayabilirsin ve bebeğe de kan gitmeyebilir dedi..bence risk alma dedi..
gözün aydın canım bebişi görmüşsün
bu arada geçmiş olsun umarım kötü birşey değildir
ben spinal oldum gayet iyiydi herşey ama belli olmuyor tabi kişisine göre değişiyor
nurcum eşinede geçmiş olsun
kızlar sonunda aldım ya bebek şekerini kararsızlık beni öldürüyordu
napalım ilk beğendiğimi aldım bende
TAHTA MOTİF BEBEK ŞEKERİ PEMBE&MAVİ MIKNATISLI GittiGidiyor.com'da #32195489
işte bu
gelince asıllarınıda eklerim
bu arada sandalyeden düştüm demin küttt diye Allahtan yan düştüm ama bebeğime bişey olmamıştır inşallh ağladım ya üzüntüden kızımda gelmiş kardeşim öldümü anne demezmi?
sanırım öyle canım...ama doktorum beni çok rahatlatıyor ya ona çok güveniyorum...o yüzden mutlu oluyorum....hayırlısı inş....her hafta gidicez artık biz...sizde öle mi?
evet canım artık sancıları önleyen bi ilacım yok....bir gece ansızın kapımızı çalabilir prensesimiz...
canım ben günde 2 şase kullanıyordum sancılarımı engeleyip erken doğumun önüne geçsin diye...artık bugün bıraktık....
ayy boşver canım...çok fazla bi yoruma gerek yok kayınvalide işte....bende odaya girmesini engelledim bugün doktorda çünkü karışcağını biliyordum artık takmamayı öğrendim sanırım
kısıra bende bayılırım canım....eşim rahatsızz yoksa biz gelirdik çayaay seda teyzesii bugün kızımı bi görseydin başparmağını almışş ağzına resmen emiyodu doktorumuz babamızı çağırdı gösterdi yazık biz anlayana kadar anlatıyo bak şurası ağzı parmağını almış emiyo falan diyo....çok tatlıydı...ay sende bi git gör metehan gelcekk nerdeyse senin içinde kalcak bi göremedim diye...
AAAA...erkanın ultrasonumu bozuktu ben de yarın gidicem çok yığılma var mıydı yine?selam kızlarrrrrrrrrr
amanAllahkorusun ya çok dikkat etmemiz lazım artık dengemiz de kayıyo canım geçmiş olsun hareketleri falan nırmalse endişe etmegözün aydın canım bebişi görmüşsün
ben spinal oldum gayet iyiydi herşey ama belli olmuyor tabi kişisine göre değişiyor
işte bu
bu arada sandalyeden düştüm demin küttt diye Allahtan yan düştüm ama bebeğime bişey olmamıştır inşallh ağladım ya üzüntüden kızımda gelmiş kardeşim öldümü anne demezmi?
canım ben nerdeyse en başından beri haftada yada 10 gün de bir gidiyorum genelde kanamalarla gidiyodum ya ama şimdide haftada bir çağırıyo kanama olmamasına rağmen
bu arada kızımın boyu 50 cm aşmış kızlar yani dr bişşi demedi ama fl 7,16cm yazıyodu uzun bi kız olcak sanırım
işte bu
doktorun odasına yanlış anlaşılamasın evde odaya sokmadım değilmuayenede rahat olamıyom falan didim eşime o da doktor çağırınca anne sen nurun çantasıyla pançosunu tutuver didi sonrada girmedi....ikinci kez nst sonucunu göstermeye girerken bende gelcem ultrasonda görcem didi bende ultrasona girmicez bi daha dedimmm
ayyynazar değmesin kocişlerinize. benimkine ben öyle birşey bile diyemem, desemde hiçbirşey diyemez anneciğine koca kafa. zaten pek dertliyim bu konularda pek özendim..
benimki de öyleydi...eğitim şart
işte bu
senin bebişede maşallah canım.. şubat bebikleri tombiş olcak sanırım tontiş tontişşş
epidurale neden öle dedi ki bende epidurale güveniodum bak şimdi al sana bi soru işareti daha ooff oofff
ayy geçmiş olsun fatmacım naptın öle bişey olmamıştır aklına kötü şey getirme bi dinle bakalım bebişini keyfi yerinde mi.. ablasıda korktu demek ki yavrumm..
AAAA...erkanın ultrasonumu bozuktu ben de yarın gidicem çok yığılma var mıydı yine?
bakalım ben de sezeryan hakkında konuşucam
amanAllahkorusun ya çok dikkat etmemiz lazım artık dengemiz de kayıyo canım geçmiş olsun hareketleri falan nırmalse endişe etme
gözde seninki ince uzun maşallah benimki de 50 cm ama dobişkom benim:)
birşey olmamıştır inşallah canım merak etme,esirgenen göze çöp batarmış biz dikkat ettikçe birşeyler oluyor mutlaka Allaha emanet yavrularımız..
QUOTE=deniz1984;17220433]selam kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?