2011 Şubat Anneleri

kızlar bebek şekerleri hakkında konusmussunuz,bende emınonunde magazası bulunan Pelin Bebekten sipariş verdım aynı zamanda ınternet sıtesıde mevcut ama ellerınde ınternet sıtesınde koydukları fotolardan daha fazla çeşitleri var.sultan hnm msn aracılıgyla ılgılendı saolsun sıparıs bugun verdım.cok guzel kutulu bıblolar sectım hemde fıyatları pıyasadan yarı yarıya fark edıor toptan alınca yanı 50adet veya 100 adet alcaksanız benden tavsıye.aa sıze bıkac foto koyayım sectıklerımınn belkı merak etmısınızdırr...ınternet sıtesı yazdıgım gıbı pelinbebek.

sanırım öyle canım...ama doktorum beni çok rahatlatıyor ya ona çok güveniyorum...o yüzden mutlu oluyorum....hayırlısı inş....her hafta gidicez artık biz...sizde öle mi?
nur sen de doktora gitmişsin..ilaçları kesmiş iyi olmuş sevindim...
şimdi okudum canım
evet canım artık sancıları önleyen bi ilacım yok....bir gece ansızın kapımızı çalabilir prensesimiz...
kızlar aranızda magnesium kullanmaya deam eden varmı?
canım ben günde 2 şase kullanıyordum sancılarımı engeleyip erken doğumun önüne geçsin diye...artık bugün bıraktık....
ayy boşver canım...çok fazla bi yoruma gerek yok kayınvalide işte....bende odaya girmesini engelledim bugün doktorda çünkü karışcağını biliyordum artık takmamayı öğrendim sanırım

kısıra bende bayılırım canım....eşim rahatsızz yoksa biz gelirdik çayaay seda teyzesii bugün kızımı bi görseydin başparmağını almışş ağzına resmen emiyodudoktorumuz babamızı çağırdı gösterdi yazık biz anlayana kadar anlatıyo bak şurası ağzı parmağını almış emiyo falan diyo....çok tatlıydı...ay sende bi git gör metehan gelcekk nerdeyse senin içinde kalcak bi göremedim diye...

50 tanesi kaça geldi yani?

nur nasıl engelledin kıs odaya girmesini

doktorun odasına yanlış anlaşılamasın evde odaya sokmadım değilmuayenede rahat olamıyom falan didim eşime o da doktor çağırınca anne sen nurun çantasıyla pançosunu tutuver didisonrada girmedi....ikinci kez nst sonucunu göstermeye girerken bende gelcem ultrasonda görcem didi bende ultrasona girmicez bi daha dedimmm

yok anladım zaten doktorda olduğunu ama süper bu kocişler yaa....
vallahi haklarını ödeyemeyiz

selam kızlarrrrrrrrrr
geçmişi okumadımmm varmı doğurannnnnn

bugun bebemi gördümm..çok kilo almışşş..3 haftada 900 gr almış keretaa..2600 olmuşş ..boyu 44-45 cm..çok tatlıydı ama yaaaa..dr.renkli usg si bozulmuşş..diğer cihazlarda doluydu beklemedik eşim işe gidecek diyee..dr çok fazla ödemn var dedi.tansiyonum normal ..ama doktor hamilelik zehirlenmesinden süphe ediyo genede..işimi garantiye almamız lazım dedi. idrarda protein ve bi kaç tane daha ayrıntılı test istedi..sonuca göre ya devam edersin hamileliğe yada akciğer geliştirici iğnesini yaparsezeryana alırım dedi..ama içimden bi ses bunun sırf ödem olduğunu söylüyo...
24 saatlik idrarı biriktirip hastaneye götürecemmmmm..ivrenççççç
bide epudural normali sordum..çok tavsiye etmiyorum dedi..çok hassas bir işlem dedi..spinal gibi değil dedi. bide ani tansiyon dşüklüğü yaşayabilirsin ve bebeğe de kan gitmeyebilir dedi..bence risk alma dedi..

gözün aydın canım bebişi görmüşsün
bu arada geçmiş olsun umarım kötü birşey değildir
ben spinal oldum gayet iyiydi herşey ama belli olmuyor tabi kişisine göre değişiyor

nurcum eşinede geçmiş olsun

kızlar sonunda aldım ya bebek şekerini kararsızlık beni öldürüyordu
napalım ilk beğendiğimi aldım bende
TAHTA MOTİF BEBEK ŞEKERİ PEMBE&MAVİ MIKNATISLI GittiGidiyor.com'da #32195489
işte bu
gelince asıllarınıda eklerim

bu arada sandalyeden düştüm demin küttt diye Allahtan yan düştüm ama bebeğime bişey olmamıştır inşallh ağladım ya üzüntüden kızımda gelmiş kardeşim öldümü anne demezmi?

senin bebişede maşallah canım.. şubat bebikleri tombiş olcak sanırım tontiş tontişşş
epidurale neden öle dedi ki bende epidurale güveniodum bak şimdi al sana bi soru işareti daha ooff oofff

ayy geçmiş olsun fatmacım naptın öle bişey olmamıştır aklına kötü şey getirme bi dinle bakalım bebişini keyfi yerinde mi.. ablasıda korktu demek ki yavrumm..

canım ben nerdeyse en başından beri haftada yada 10 gün de bir gidiyorum genelde kanamalarla gidiyodum ya ama şimdide haftada bir çağırıyo kanama olmamasına rağmen
bu arada kızımın boyu 50 cm aşmış kızlar yani dr bişşi demedi ama fl 7,16cm yazıyodu uzun bi kız olcak sanırım

AAAA...erkanın ultrasonumu bozuktu ben de yarın gidicem çok yığılma var mıydı yine?
bakalım ben de sezeryan hakkında konuşucam
amanAllahkorusun ya çok dikkat etmemiz lazım artık dengemiz de kayıyo canım geçmiş olsun hareketleri falan nırmalse endişe etme

gözde seninki ince uzun maşallah benimki de 50 cm ama dobişkom benim:)

birşey olmamıştır inşallah canım merak etme,esirgenen göze çöp batarmış biz dikkat ettikçe birşeyler oluyor mutlaka Allaha emanet yavrularımız..

QUOTE=deniz1984;17220433]selam kızlarrrrrrrrrr
geçmişi okumadımmm varmı doğurannnnnn

bugun bebemi gördümm..çok kilo almışşş..3 haftada 900 gr almış keretaa..2600 olmuşş ..boyu 44-45 cm..çok tatlıydı ama yaaaa..dr.renkli usg si bozulmuşş..diğer cihazlarda doluydu beklemedik eşim işe gidecek diyee..dr çok fazla ödemn var dedi.tansiyonum normal ..ama doktor hamilelik zehirlenmesinden süphe ediyo genede..işimi garantiye almamız lazım dedi. idrarda protein ve bi kaç tane daha ayrıntılı test istedi..sonuca göre ya devam edersin hamileliğe yada akciğer geliştirici iğnesini yaparsezeryana alırım dedi..ama içimden bi ses bunun sırf ödem olduğunu söylüyo...
24 saatlik idrarı biriktirip hastaneye götürecemmmmm..ivrenççççç
bide epudural normali sordum..çok tavsiye etmiyorum dedi..çok hassas bir işlem dedi..spinal gibi değil dedi. bide ani tansiyon dşüklüğü yaşayabilirsin ve bebeğe de kan gitmeyebilir dedi..bence risk alma dedi..[/QUOTE]

geçmiş olsun canım zehirlenme değildir inşallah.. bazı hamilelerde çok ödem oluyo, görümcem ellerini kapatamıyordu yazık, ama zehirlenme falan değildi sadece fazla ödem vardı seninkide öyledir inşallahh..

ayyy nazar değmesin kocişlerinize. benimkine ben öyle birşey bile diyemem, desemde hiçbirşey diyemez anneciğine koca kafa. zaten pek dertliyim bu konularda pek özendim..

benimki de öyleydi...eğitim şart

yok canım bu eğitimle falan halledilcek bir konu değil içinde olacak adamın içinde biz 8 yıl görüşüp evlendik bide görücü usülü olsa demekki tümden yandıydım.. annesi babası kırılmasın, bacısı kardeşi kırılmasın, kuzenleri,amcaları kırılmasın ama hatun istiyorsa sinirden çatlasın, üzüntüden gebersin sallaaaa.. hamilelikte değişir dedim ama nerdee gram değişmedi inşallahh bebiş gelince değişir şimdiki ümidim onda..

CANIM ÇOOOKK GEÇMİŞ OLSUNN..NE YAPTIN DA DÜŞTÜN YAAA..BİŞEYCİK OLMAMIŞTIR KUZUYA..

BEN DE EPİDURALE GÜVENİYODUM AMA ÖYLE DEDİ.EPUDURALDE ZARA İĞNE YAPILYOMUŞ..HASSAS BİR İŞLEMMİŞ..AMA DR ONDAN ZİYADE ANİ TANSİYON DÜŞÖESİ DURUMUNDA BEBEĞE KAN GİTMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ..RİSKE GİRME DEDİ.ANLAMADIM BENDE:))

YOK ERKANIN Kİ ÇALIŞIYODU..BEN FUNDAYA GİDİYORUM YA..ONUN RENKLİ PROBU BOZULMUŞŞ..YOĞUNLUK YİNE FAZLAYDI NE YAZIKKİİ..BEN BİDE AKŞAM GİTTİM. 5.30 CİVARI..AMA HALA KALABALIĞI ERİTEMEMİŞLERDİİİ

geçmiş olsun canım zehirlenme değildir inşallah.. bazı hamilelerde çok ödem oluyo, görümcem ellerini kapatamıyordu yazık, ama zehirlenme falan değildi sadece fazla ödem vardı seninkide öyledir inşallahh..

ayyy nazar değmesin kocişlerinize. benimkine ben öyle birşey bile diyemem, desemde hiçbirşey diyemez anneciğine koca kafa. zaten pek dertliyim bu konularda pek özendim..[/QUOTE]

BEN DE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM YAAA..POZİTİF YAKLAŞIYORUMM...SADECE ÖDEM DİR DİYE DÜŞÜNÜYORUMMM..O YÜZDEN ÇOK DA TAKMADIM YANEEE...BİDE SEVİNDİM BEN BEEE..ÖDEM FAZLA KİLOLARIMIN ACIKLAMASI OLABİLİR:)))HEHEHEHEHEHE..DOĞUMDA 6-7 KİLO BEBEK PLASENTA GİTSE..ÖDEMİN TUTUUĞU SU DA 1-2 KİLO FİLAN OLSAAA...YAPTIĞIM HESAPLARA BAK

neyse denizcim bence de ödemdir çünkü hepimiz şişmeye başladık yaaa.
ama tedbirli olmak lazım

kızlar NESLİ81 merak etmiş sizi o da artık her an bekliyorum diyor hepinize çok selamı var

bilgisayar sandalyesi olurya döner tekerlekli onun bir tanesi kırılmış
bende ağırlığımı ona verip oturunca bacaklar havaya
nasıl bağırdım ama
saniyede eşim yanıma geldi kızımda tabi
şimdi gülme tuttu bak yuvarlak bir top gibiyim aynı ya
Allahtan bebiş hareket etti çok korktum ama kızım bendende çok korktu yavrum nasılda seviyor kardeşini

ay hadi kızlar ben yattımmm artık son 2 günümü dinç geçireyim okulda bari
iyi geceler

Fatmacım geçmiş olsun canım ya.

Burcucum ben oglumda almıştım o pusetten. Bizdeki de sarısı. 4. aya kadar yatmıştı onda. Şimdide kızımız için yatak odasında hazır bekliyor. Siz de güle güle kullanın...

Bebişlerini gören arkadaşlar maşallah hepsine

Kızlarrrrr heyecandan yerimde duramıyorum ben ya :)

Kapının önünde her şey hazır bekliyor.

Dogumdan çıkınca eşim veya ben ayılınca mutlaka sizi haberdar ederiz inşallah.
Dua edin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…