Eki Görüntüle 50480 bu örnek ama renkler farklı
ay ne beceriklisiniz kızlar ben hayatta böyle modeller falan yapamam.düz örgü ve tığ işi sadece:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı hamilelerde baş ağrısı olur diye duymuştum kızlar bebişler için nelere katlanıyor anneler yaa
daha bunlar neki doğdugunda anlayacaksınız esas annelerimizin neler çektiğini bunlar daha denizde kum tanesi
ateşlenecek sabahlara kadar uyumadan başında duracaksınız üstüne bide çalışıyorsanız işe gideceksiniz
yada gece yarım saatte bir uyanacak emmek için sonra oyun oynamak isteyecek 3 saat boyunca kucak isteyecek yatırdınmı basacak yaygarayı
ama siz bunları seve seve yapacaksınız
annelik böyle birşey işte
canm sen okulunu okurken biz evde bunları öğrendik ama kimin elindeki daha değerli senin bir mesleğin var benim bol bol çeyizim
bende bütün istediğim modeli yapabilirim ama içimden hiç yapmak gelmiyo ablam yeni doğum yaptı ona bir sürü şey ördüm ama kendime nedense yapamıyorum belkide doktor hep düşük tehlikesinden bahsettiği için korkuyorum hazırlık yapmaya
günaydın kızlar
ya bu sıcaklar beni çoookk etkiliyorrrr...hiç işe gelmek istemiyorummm...
selam kızlar kaç gündür giremiyorum netimizde sorun var
dün rahatsızlandım işede gelemedim
sıcaklar beni çok etkiledi.hem afedersiniz ishal hemde kusunca halsiz düştüm.dün dinlendim Allaha şükür bugün daha iyiyim
dün sağlık ocağına gittim.orda kaydınızı alıyorlar her ay düzenli ücretsiz kontrollerinizi yapıyorlar kan tahlilillerinizi aşılarınızı ücretsiz yapıyorlar
bu sabah gidip kan vermem lazımdı durumun enfeksiyondanmı yoksa sıcaklardanmı olduğunu anlamak için.ama bugün kendimi iyi hissettiğim için işe geldim izin sıkıntısı olmasın diye eğer bugünde geçmeseydi kendi doktorumu arayacaktım 2 tahlil istediler biri zaten sağlık ocağında olmuyormuş hastanede yaptırırsın demişti bende olmuşken ikisinide hastanede yaptırırım dedim
sağlık ocağında hamilelerle çok daha fazla ilgileniyorlar.aile hekiminiz kimse internetten bakıp direk ona gidiyorsunuz hiç bir kayıt yaptırmanıza gerek yok.doktor size kart açıyor oradan gebeliğinizi takip ediyor.elinizdeki test sonuçları ultrason resimlerini falanda götürün giderken onlarıda soruyorlar
kızlar benim rahatsızlık hala geçmedi patates yedim su içtim ama 4 gün oldu.midemide bulandırıyor bugün doktoru arayacağım böyle sorun yaşayan varmı
Günaydın hepinize kızlar dün konrolümüz vardı eşimle gittik bebişimizi gördük.Tam 5.81 cm çıktı bebişimiz.Neredeyse 6 cm olmuş.Günüde 3 gün önden gidiyor.11+6 olması gerekirken 12+2 çıktı:) Çok sevindim büyümüş diye.Gözlerimi monitöre diktim bian olsun ayırmadım.Kollarını bacaklarını gözlerini gösterdi doktor.Ende kalınlığını ölçtü normal dedi.İkii testi yaptırmak istermisin dedi bende evet deyince onuda yaptık.10 gün sonra alacağım artık.Eşimde gördü bu kez onunda ağzı kulaklarındaydı.Bebiş uyuyodu uyandırdık biraz hareket etti:) Çok harika bi duyguydu ya.
kızlar negüzel battaniyeler örnekler,çok beceriklisiniz,bende üniversitede okurken ablamın bebeği için tek şişle battaniye örmüştüm oda çok güzel oldu hatta ablam şimdi bana verdi sen bebişine kullan diye,tekşişle hiç bozulmuyor,haberiniz olsun,resmini de eklerim,ama ben böyle şeyler yapamam sanırım çünkü akşamları enerjim tükeniyor,direkt yatıyorum,ama dün bebişime bir zıbın takımı ve bir tulum aldım çoook güzel dayanamadım ilk defa aldım çok güzeller inanırmısınız hem akşam hemde işe gelmeden açtım sevdim onun eşyalarınıopuyorumnanaktan
kızlar birde şe y sorucam benim haftaya ikili testim var,ikili testte ense kalınlığı için muayene vajinal mi oluyor,normal mi,yaptıran arkadaşlar cevaplarsa seviinirim,hepinizin günü güzel geçsinolumunekankayizsmile
kızlar 10 haftalık bebik hareket edermi sanki dün hapşırınca karnımda bi hareket hisseettim bide dün gece acıkmıştım biraz ekmek yedim yutunca karnımda bi kıpırtı hissettim
acaba banamı öyle geldiki dedim :)
Günaydın canım,vajinal olarak bakmıyorlar endişe etme normal muayene ediyor dr.seni o sırada bebişinin ense kalınlığını ölçüyor,yani karından oluyor herşey birde kan veriyorsun o kadar.
teşekkür ediyorum canım cevabın için, çok heyecanlıyım inşallah güzel çıkar sonuçlarımız, ya bide ben buaralar çok şey almak istiyorum bebeğime, kendimi zor tutuyorum inanın :kedi: