Kendime nazar değdirdim sanırım.Sabahtan beri bulantıdan yatıyorum
Yan komşu yine sarımsaklı yemek yaptı evi kokuttu çok kötüyüm şimdi kalktım biraz
ben biraz şanslı birazda şanssızım yüzde yüz demediği için doktorun yanılma payı var yoksa hiç tereddütüm olmazdı ona göre başlardım hala endişem var doğrumu diye
ama ben kıyafet konusunda dayanamıcağımıza eminim geçen 1 tulum gördüm aklım onda kaldı ama korkuyorum değişir diye daha sonra yine muhakkak önümüzde kaç ay var canımız hep almak isticek inşallah abartmayız..zemuszemus
Bencede tecrübeyle sabit kesinlikle 3 aya kadar çok fazla giyecek almayın birden büyüyorlar sonra yazık bunlara verdiğim onca paralara dersiniz.ben dedim çünkü:)
kızlar çok üzgünüm:çok üzgünüm: dün kontrole gitmiştik bebeğim gellişmediğinden doğum günümde aldılar onu listeden çıkartabilirsiniz beni size hayırlı hamilelikler
Evet ben 10'lu alıcam hastane çıkışı acaba diyorum 2 takım mı alsam bazen lazım oluyormuş bazen gerek olmuyormuş ama garantiye alıyım kendimi diyorum
kızlar bebekleri bir süre yastıkta yatırmayacaksınız ani bebek ölümü sendromu denen birşey var. ben oğlumu 4 aydan sonra ufak ufak yastığa alıştırdım
bende varıımm şubat annesi olacam inşallahh..
yelek daha çok giydirilir bence kış bebeklerine
kızlar bebekleri bir süre yastıkta yatırmayacaksınız ani bebek ölümü sendromu denen birşey var. ben oğlumu 4 aydan sonra ufak ufak yastığa alıştırdım
Bunlar benim beğendiğim ve gözüme kolay gözükenlerden bir kaçı kızlar en sondaki battaniyenin bebişimin cinsiyetine göre renklerini ayarlarım diyorum.
İlk battaniyenin düz örgü kısımlarınada kalp resmi yada bulut resmi işlerim diye düşünüyorum siz nedersiniz :kedi:
ayy canım ya beyazleblebi ye birazcık bulantını bastırsın,senin bu komşunda hep sarımsaklı yemek yapıyor azıcık söylede normal yemek yapsın :))
Arkadaşlar, Burcu isminde bir arkadaş vardı. Ondan haber var mı hiç?Hatırlıyor musunuz?
Burcu yazlığa gitmişti canım,giremeye bilirim diyede söylemişti bize muhtemelen daha dönmediler yazlıktan.
Sagol canım.
Valla biz bekledik 8 ay. :)
39+2' de dogum yaptım. Ben anlatmayayım. Doktorum sinirlerimi çok bozmuştu. Yine aklıma gelmesin şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?