2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım doyduğundan eminsen vicdan azabı çekmene gerek yok çünkü bir süre sonra göğüs ucu yumuşayarak parçalanıyor yine ona zarar o yüzden üzülme.ben veremedim ne yapsam da almadı

ooosüper gitmiş elifcim yaaa emziriyorsun sanırım

emziriyorum ve geceleeride cok terledim ben sizde oldumu bilmem geceleri 4 5 sefer üstümü değiştirdim ilk bir hafta ondan sanırım

emzik agızdan düşmese çook iyi olacakta her düştüğünde bi çığlık atıyo bende yemek yerken veriyorum 20 kez kalkıyorum maasadan

Dün gece 2 de uyandı elvn ve hiç uyumadı sabaha kadar kucaktan vırakınca ağladı hep oynadık ettik.
Allahtan eşimin de dersi yoktu.öğlen saat 12 ye kadar aynı emiyor altını değiştiriyoruz ağlıyor gazı da çıkıyordu ama

doktorumuz metsil damla yazmıştı ondan verdik.hemen rahatladı ve uyumaya başladı şimdi emince 1-2 damla ondan veriyorum rahat rahat yatıyor yavrum

ben çok terlemedim ama benim de 15 günde 11 kilo gtmiş..

emziği alsa benona da razıyım da almıyor

canım çok çukulata yemek istio kaç kilo verdim acaba korkudan tartılamıyorum abur cubur yemiyorum sırf yemeklerimi yiyorum

korse çok sıkı daha bende giymedim doktorum bel korsesi giy dedi ondan aldırdım lohusalar için satılanından bide hani satenden olanlar var normal günlerde giyilenlerden hangisini giysem acaba

bana sağlık ocağındaki hemşire dikişsiz korse giyebilirsin demiştii

canım benim aç olsa zaten kandıramazsın sen onu yalancı emzikle aç olsa atar ağzından bişi gelmeyince.bu bebikler uykuya geçerken emmek istiyolar.o esnada ben veriyorum ağzına tutamıyo düşürüyo tabi bi 5 dakka falan başında bekliyorum tutuyorum emziği o zaten o esnada uyuyooo emziği çıkarıyorum mışıl mışıllll

bende acayip terlediimm.su gibi oldum annem terleyerek atacaksın demişti.bugün hiç yatmadım yatsam su gibi terliyorum bende.

selam kızlaar....şubat diye diye şubatıda devirdik...doğurmayan kalmamıştır heralde.....yeni topiğimiz hayırlı olsun...ben daha kendime gelemedim...5 gün oldu daha...emzirmekten göğüslerim yara...novuxol pomat önerdi hemşire arkadaşım ona başladım...biraz hafifletti amakoparmış benim fındıklı lokumum göğüs ucumu...öle işte...günde 3-4 saat uykuyla yaşamaya alışmaya çalışıyom...tv ve pc denen şeyleri unuttum..öle işte...

çok zor oluyor yalnızlık canım sen yine bana göre şanslı sayılırsın benim eşim gece nöbet tuttuğu için haftada 2 gece tamamen yalnızzız kızımla sabaha kadar....
Allah hepimizin yardımcısı olsun....ama artık anne olduk daha dayanıklı olmamız lazım meleklerimiz için...
Kızlar bende yalnızım ya annem gitti kaldım bi başıma offfffffffffffff offfff
kıyamamm yaa hepimiz aynı durumdayız....annemle aynı şehirde manisada olabilmeyi çok isterdim
gayett romantikk bi geceydi canım....ev kalabalıkken bizde odamızdan hiç çıkmıyorduk ama yalnız kalınca tv ses oluyo diye gidiyoruz oturma odasına aslında ben hiç istemiyorum tv pc ve telefonla aynı ortamda bulunmasını ama...
canım Allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda eşin hatalarını anlarrr ve bu sıkınıtılı zamanları atlatırsınız...bi bebeğe annesinden iyi hiç kimse bakamaz evet öğreneceğimiz çok şey var ama bu bebeğimize iyi bakamayacağımız anlamına gelmez....sen meleğini düşünn canını sıkma....
canım benim çok geçmiş olsun sürekli tetikte olmak lazım...bende uyurken kusarsa diye çok korkuyorum....

maşallah oğluşuna ya....bizim kız 20.gününde 3.670 olmuştu....

slm kızlar nasılsınız?
dün geceyi sağ salim atlattık çok şükür....saat 10 gibi uyudu selma betül...sonra 12yi biraz geçerek uyandı altını aldım,emzirdim,gazı tuzu derken uyumamız 2 yi buldu...sonra 4ü geçer uyandı yine aynı rutinler...sabahda 9a geliyodu kalktı....çok şükür korktuğum kadar zor olmadı ama önce baya zorlandım ben uyumakta.....
ya ben kızımı çok kıskanıyorum...kimse kucağına alsın sevsin istemiyorum eşim ve benden başka...napıcam böyle..şimdi neysede 40mız çıkınca memleketlere gitmeyi düşünüyoruzz orda insanlara ne dicemmm nasıl almayın dicemm öfff

ben de aynı şeyleri yaşıyorum ve hissediyorum demek ki normalim

kızlarr bebeğinizin tırnaklarını kestinizmi ben bana dokunmasını istiyorum ama çiziyo heryerimi :44:

ben de aynı şeyleri yaşıyorum ve hissediyorum demek ki normalim

bende normalim demekki aynı şeyler bendede var

Yeni topik hayrlı olsun herkese:)
Kızlar ben de günde bir kere mama veriyorum... Önceden daha çok vermek zorunda kalıyordum.. Sütüm hemen gelmedi oğlum ilk gülerde zor emdi göğüsucum çok acıyordu falan derken bu günlere geldik çok şükür... önceleri kaşık biberon aldım sonra sadece silikon kaşık ile besledik ama doktorumuz hayatımızı kurtardı.. Çünkü kaşık ile beslerken oğlum çok hareketli olduğu için çok zorlanıyorduk... mamada soğuyordu ısıtırken Deniz iyice hırslanıyordu beklemekten :) Doktor teyzemiz Dr. Brown nun doğal akış biberonu ile verin memeden soğmaz dedi... Bir haftadır hem meme hemde biberon çok şükür hiç sorun yaşamıyorum... Biberona alışan bebişler olmuş okudum az önce bu biberona geciş yaparak memeyede tekrar alıştırabilirsiniz belki..
Göz çapağı bizde de oldu çok fazlaydı hemde içim parçalanıyordu öyle gördükçe damla kullandık bir hafta azaldı sulanmaya başladı şimdide masaj yapıyoruz...
Tırnakları benim oğlumun da çok uzun ben emzirirken hep eldivenini çıkarıyorum bana dokunsun die ama uyurken hemen takmak zorunda kalıyorum çünkü kendini çiziyor.. Kesmeye kıyamıyorum çok minik daha tırnakları o yüzden törpüleme çözümünü buldum... uyurken törpülüyorum hemencik kısalıyor zaten çok rahat oldu..
Mama kullanan anneler hangi marka mama kullanıyorsunuz ??

Yaparsın canım benim niye yapamıycan annelik iç güdüsü herşeyin üstesinden geliyor.Beni aklına getir 10.günden beri yanlızım biliyorsun e hiç kimse de yok sen yine annene telefon aç gel desen yarım sate yanında. Şimdiden böyle düşünme.
Cimcime nasıl sen nasılsın?

Son düzenleme:
25 şubat saat 13.08de yiğit'im dünyaya gözlerini açtı spinal anestezi oldum 3830 kilosu ve boyuda 49 cm yakışıklı oğlumun.eve yeni geldim görüşmek üzere ...

kızlarr bebeğinizin tırnaklarını kestinizmi ben bana dokunmasını istiyorum ama çiziyo heryerimi :44:
bende normalim demekki aynı şeyler bendede var
canım yoğun bakımda kesmişlerdi elvinin tırnaklarını ama yeniden uzamaya başlamış keserim herhalde
25 şubat saat 13.08de yiğit'im dünyaya gözlerini açtı spinal anestezi oldum 3830 kilosu ve boyuda 49 cm yakışıklı oğlumun.eve yeni geldim görüşmek üzere ...
gözünaydın geçmiş olsun canım

bende bu akşam eşime dedim oğlumun tırnaklarını uyurken kes diyee.

yok dedi daha çok küçükl tırnakmı var onda dedi.valla bi yerini kesersiniz bende sizi keserim dedi

öyle diyeceğini bildiğimden zaten ona kes demiştimmm çok uzun değil ama bikere göğsümü çizdiyanii.eldivenini hiç çıkarmıyorum öyle hareketliki gözlerini falan ovuşturmaya çalışıyo.bende törpü deneyeyim.ama babamız duymasın

bi banyo yapsak aslında göbeğimiz bi düşeydi

valla başım çatlıyoo.bi parol içtimm.akşam 1.5 saat uyudum metehan uyurken iyice şapşallaştımm

oğlum bu akşam uykuya geçemedi.kucağımda uyuyooo yatağa koyunca uyanıyoo.
acaba gazımı var dedik yoookk.omzumdada uyuyoo
eşim benim yastığıma yatırdı kucağında yüzüstü falan epey uyudu.baktık olacak gibi diil yastıkla koyduk beşiğe mışıl mışıl uyuoo sanırım orda benim kokum var ondan uyuyoo.ayy canım yaaaaa

iyi akşamlar kızlar
yeni topik açılmış çok iyi oldu hepsini okudum şimdi.Oğluşum çok kusuyor hemen hemen her emmeden sonra panikmoluyorum valla kilo almayacak diye. Çabuk çabuk emiyor mide doluncada hemen kusuyor . Kaka olayıda ayrı bir dert geçen 5 günde yaptı. 40 çıkınca çok şey değişecek göreceksiniz kızlar. Ben tecrübeli anneyim güya ama oğlan çok farklı huyu suyu ayrı nede olsa Kızımda bu kadar sıkıntı çekmedim Oğlan çocukları zor derlerdi inanmazdım doğru galiba. Daha gazlı oluyorlarmış.Haftaya pazartesi 2 ayımız doluyor. Zaman çabuk geçiyor

cnm gerçekten oğlan çocukları çok zor yaa yani ben kız bebekelri bilmiyorum henüz:) ama erkeklerin gaz olayı bide doyma olayları çok zromuş:) sürekli emmek istiyo yavrum bide öyle hızlı çekiyoki senin dediğin gibi bizde kusama değilde boğazına kaçıyo çok hızlı çekince korkuyorum bende ya Allaha emanetler

gözünüz aydın allah bağışlasın...
bendede çok terleme oluyo emzırırken özellıkle ateş basıyo hava almasam boğulacak gıbıyım...
bende eşim gelene kadar bekledım ama eşimin vardıyaları değişiyo dvmlı haftaya hergece sabaha kadar olmıycak şimdiden onun stresı altındayım o yanımda yokken çok güçsüz hıssedıyorum korkuyorum nedense ya...alışamadım gıttı şu nöbetlere
çok gecmiş olsun allah korumuş bende bı arkamı döndum ne göreyım kızım tutmuş kafasından kaldırıyo bebek tepınıyo çok korktum...ıkıncı çocuk olunca çok zor hangıssne yetişeyım bılmıyorum...

sorun değil cnm sen çıkınca bende cıktım zaten oğlanda uyandı bnde onla uğraaştım baya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…