- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
ayyy kızlar bu emzik ne büyük bi kurtarıcıymış
sabah demiştim annem gitti ve bugun ilk yalnız günümdü veeee akşama misafir var ama sabah 5ten 1.30 a kadar ağladı kucaktan inmedi ve ben kahvaltı bile yapamadım neyse uyudu biraz 2de uyandı yine meme istiyo veriyorum emmeden ağzında tutuyo çekince ağlıo saat 3 oldu ev dandini ben stres oldum ağlıyorum onunla beraber neyse aklıma emzik geldi 1-2 kez vermiştim hep itmişti bu sefer ısrarla ağzında tuttum veee aldı şimdi uyuyo ağzından düşünce mızırdanıyoo oooohhhh beeee
ama yinede vicdan azabı duyuyorum kızımı kandırıyoo gibiyim ama aç diil biliyorum :26:
ooosüper gitmiş elifcim yaaa emziriyorsun sanırım
sabah demiştim annem gitti ve bugun ilk yalnız günümdü veeee akşama misafir var ama sabah 5ten 1.30 a kadar ağladı kucaktan inmedi ve ben kahvaltı bile yapamadım neyse uyudu biraz 2de uyandı yine meme istiyo veriyorum emmeden ağzında tutuyo çekince ağlıo saat 3 oldu ev dandini ben stres oldum ağlıyorum onunla beraber neyse aklıma emzik geldi 1-2 kez vermiştim hep itmişti bu sefer ısrarla ağzında tuttum veee aldı şimdi uyuyo ağzından düşünce mızırdanıyoo oooohhhh beeee
ama yinede vicdan azabı duyuyorum kızımı kandırıyoo gibiyim ama aç diil biliyorum :26:
emziriyorum ve geceleeride cok terledim ben sizde oldumu bilmem geceleri 4 5 sefer üstümü değiştirdim ilk bir hafta ondan sanırım
emzik agızdan düşmese çook iyi olacakta her düştüğünde bi çığlık atıyo bende yemek yerken veriyorum 20 kez kalkıyorum maasadan
korse çok sıkı daha bende giymedim doktorum bel korsesi giy dedi ondan aldırdım lohusalar için satılanından bide hani satenden olanlar var normal günlerde giyilenlerden hangisini giysem acaba
emziriyorum ve geceleeride cok terledim ben sizde oldumu bilmem geceleri 4 5 sefer üstümü değiştirdim ilk bir hafta ondan sanırım
emzik agızdan düşmese çook iyi olacakta her düştüğünde bi çığlık atıyo bende yemek yerken veriyorum 20 kez kalkıyorum maasadan
çok zor oluyor yalnızlık canım sen yine bana göre şanslı sayılırsın benim eşim gece nöbet tuttuğu için haftada 2 gece tamamen yalnızzız kızımla sabaha kadar....senınle aynıyız bende yalnızım bı uykum var sorma ama yatamıyorum çok ağladım yalnızım dıye ama napalım alışmak zorundayız eşimi beklıyorum şimdi daha var gelmesıne ama bu stres benı etkılıycek sütümü etkıleyecek dıye korkuyorum allahım korusun bizi....
Allah hepimizin yardımcısı olsun....ama artık anne olduk daha dayanıklı olmamız lazım meleklerimiz için...nurcum demek yalnızlık başladı bende yana yana annem gidince nasıl bakıcamı düünüyorum..
bakmaya uykusuz kalmaya yüksünmüyorum ama böle sebepsiz ağlarda anlayamazsam derdini die korkuyorum.. halbu ki hamileyken kendime çok güveniodum ama neden bilmiorum bi kaç gündür içimde yalnızken ne yaparım tedirginliği var.. Allah onunda bi kolaylığını verir inşallah hepimize..
çağlayancım geçmiş olsun canım..
kocaman bi maşallah da sevil ve elvinimize çok tatlısınız yaaaaaaaaaaaa
kıyamamm yaa hepimiz aynı durumdayız....annemle aynı şehirde manisada olabilmeyi çok isterdimKızlar bende yalnızım ya annem gitti kaldım bi başıma offfffffffffffff offfff
gayett romantikk bi geceydi canım....ev kalabalıkken bizde odamızdan hiç çıkmıyorduk ama yalnız kalınca tv ses oluyo diye gidiyoruz oturma odasına aslında ben hiç istemiyorum tv pc ve telefonla aynı ortamda bulunmasını ama...günaydın kızlar oğluş uyurken bi kahvaltı yapiimm dedimm.bi yandanda size bakıyorum
ya bizim oğlan bi çiş yapıo maşallahh üstü başı hepsi ıslanıyo.bezle beraber günde defalarca üst baş değişşiyoruz.daha göbeğimiz düşmedi bezi biraz aşağıdan bağlıyoruz.erkek çocuğu olduğu içinmi böyle oluyo anlamıyorum.sırtı falan ıslanıyo.
birde uyurken üstüne ne örtüyorsunuz
ben bi ince battaniyeye sarıyorum kundak gibi bol ama kolları dışarda duruyo..sonra üstüne pazen battaniye örtüyorum.doktor oda ısısı 20 dereceden fazlaysa şapka takmaya gerek yok demişti.bide erkek çocukları çok sıcağa gelmezmiş bende şapka takmıyorum.gerçi benim oda 24 derece falan.
oğlum uyandı emzirdim bu arada gaz sıkıntımız oldu bu sefer kızarıp bozardı yavrum.memede uyudu gaz çıkarırken uyandı koydum yatağına çipil çipil bakıyouyusunda bende uyucam biraz
valla 2-3 kere yapıo galiba.2de olabilir gerçi çiş yaptığı zaman bezde biraz oluyo bazen ama ben onu saymıyorum.bikere gecede 3 kere yapmıştı bikeresinde 1 kere yaptı falan
hastanede çiş sıkıntımız olduğunda doktor takip etmişti ordada öyleydi sonrada takip ettik bişi demedi ozaman
evet emzirmek çok güzelmiş.hele ordaki bakışma bayılıyorum.böyle içime sokasım geliyo öyle masumlarkii
canım nöbetin iyi geçmişştir umarım.anakız başbaşa romantik bi akşam geçirmişsinizdir inşallahhbende dün ilk defa oturma odasına aldım oğlumu eşim tv karşısında oturuyodu oğluyla aşk yaşamak istedi koyduk göğsüne oynadılar biraz.tvden öyle çok sakınmıyorum pek karşısına getirmedim bugüne kadar ama artık ev boşaldıkça burda emzirebilirim sıkıldım yatak odasından patlıcam artıkk
canım Allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda eşin hatalarını anlarrr ve bu sıkınıtılı zamanları atlatırsınız...bi bebeğe annesinden iyi hiç kimse bakamaz evet öğreneceğimiz çok şey var ama bu bebeğimize iyi bakamayacağımız anlamına gelmez....sen meleğini düşünn canını sıkma....günaydın kızlar tabi bizim için artık günün 24 saati aydın ya neyse :))))
acayip moralim bozuk dün akşamı eşimle tartışarak geçirdik çok kırdı bu sefer bebek olduğundan beri diktatör gibi şunu yap bunu yap öyle olmas böyle olur gibi sıkıntılarımız hiç bitmedi benim ameliyat yerim iyileşti ne işse o bi türlü iğleşemedi hep hasta 24 saaat çocuğa ben bakıyorum akşam bi saat pış pışlarsa ne ala dünde yine şöyle otur böyle dur derken patladım oda bütün biriktirdiklerini bana patladı ve ne yazıkki oğlumun yanında sesini yükseltti yok bi çocuğa bakamıyoruz sen çocuğa bakmaktan acizsin gibi birsürü saçma sapan söz ki herkes görüyor ne kadar özenli baktığımı geceleri gider yatak odasında yatar ben acil bişey olupta çağırmassam sabaha kadar yanımza uğramaz nasıl bukadar değişti anlamadım çocuk kakasını yapmadığı için dün gece feryat figan ağlayıp durdu ben bakamıyorumuşum çocuğa fitil yapacakmış neden ağlıyormuş sanki kendi hiç ağlamadan büyümüş okadar büyüttü ki olayı aileleri çağırcam bitsin alıp oğlumu gidicem dedi en ufak şeyde aileleri karıştırmayı çok sever ben mi kadınım o mu belli değil dünden beri ağlamaktan bi hal oldum gece resmen oğlumu izinle verdi kucağıma yada başa çıkamadığında böyle yapınca bende fenalaştım sinirlenince nefesim kesiliyor epey bi süre nefes sıkıntısı çektim bi su istedim birsürü laf sayarak getirdi verdi eşimi ilk kez böyle gördüm 6 yıldır ne oldu anlamadım aradan 1 saat sonra sanki bunları yapan o değilmiş gibi geldi yanıma ben iyice fenalaştım sabah arıyor hiç bişey yok gibi konuşuyor ama çok kırıldım çokkk bu sefer diğerleri gibi değil beni çocuğumla tehtit etti sanki tamam çocuk doğdu işim bitti seninle der gibi sanırım bu kırıklar ççok kolay düzelmeyeecek bundan sonra sadece oğlum için saygı duyucam ona bugüne kadar yaptığı şeylerde hep sustum ama boşanmayı düşündüğüm zamanlarda oldu şimdi oğlum var heşeyi 2 kee düşünmek zorundayım ama ona karşı bütün sevgim dün gece bitti saygımda oğlumun hatrına var
canım benim çok geçmiş olsun sürekli tetikte olmak lazım...bende uyurken kusarsa diye çok korkuyorum....o kadar korktum kiii...
kızım uyudu uyrken mutlaka şapka giydir başı üşümesin demişlerdi
şapka burnunu kapattım bi baktım yavrum bembeyaz olmuş hemen aldım derin bir nefes aldı ALlahım korudu görmeseydim ...
offf şükürler olsun ağlıyorum şu an
melocummm canım geçmiş olsunn.aman dikkat.bu bebekler en olmadık şeyleri yapıolar
ben evde başını örtmüyorum doktor gerek yok oda ısısı 20 dereceyi geçiyosa bişi olmaz dedi
eee bu bebek ankara soğuğunda büyüyecek alışsın dimiçok sarmalamıyorum ben
paradise ben masaj falan yapmıyorum.bi sıkıntı yok doktor 3 günde bir kontrol ediyo zaten hiç öle bişi demedi annemde demedi
kızlaaarrrr doktordan geldiiikkk
oğluşum kilo almışşş oleeyy.1700 gr almış doğum kilosuna 300 gr kaldı. doktor gayet iyi dedi.
kaka olayını sordum.öyle bi standart yok dedi.kimi bebek hergün yapar kimii gün aşırı yapar kimi günde bikaç kere yapar.belli olmaz o dedi.
siz günde 3 yapmazsa doymaz falan dediniz korkuttunuz benii.doymasa kilo almaz dimi.benimki okadar kaka yapmıyo ama iyi durumda
göbeğini sordum bişi sürmeye gerek yok zaten az kalmış düşer yakında dedi
gözünü sordum dün yapıştı dedim.bebeklerde olur dedi.yaptığınız gibi temizleyin dedi.ama gözünde biriken su rengi sarımtrak olursa getirirsiniz dedi.
oğluşum araba turundan bayılıyo.öyle güzell bakınıyo arabada sonra uyuyakalıyoo.hala uyuyo şimdii.birazdan uyanırr
slm kızlar nasılsınız?
dün geceyi sağ salim atlattık çok şükür....saat 10 gibi uyudu selma betül...sonra 12yi biraz geçerek uyandı altını aldım,emzirdim,gazı tuzu derken uyumamız 2 yi buldu...sonra 4ü geçer uyandı yine aynı rutinler...sabahda 9a geliyodu kalktı....çok şükür korktuğum kadar zor olmadı ama önce baya zorlandım ben uyumakta.....
ya ben kızımı çok kıskanıyorum...kimse kucağına alsın sevsin istemiyorum eşim ve benden başka...napıcam böyle..şimdi neysede 40mız çıkınca memleketlere gitmeyi düşünüyoruzz orda insanlara ne dicemmm nasıl almayın dicemm öfff
slm kızlar nasılsınız?
dün geceyi sağ salim atlattık çok şükür....saat 10 gibi uyudu selma betül...sonra 12yi biraz geçerek uyandı altını aldım,emzirdim,gazı tuzu derken uyumamız 2 yi buldu...sonra 4ü geçer uyandı yine aynı rutinler...sabahda 9a geliyodu kalktı....çok şükür korktuğum kadar zor olmadı ama önce baya zorlandım ben uyumakta.....
ya ben kızımı çok kıskanıyorum...kimse kucağına alsın sevsin istemiyorum eşim ve benden başka...napıcam böyle..şimdi neysede 40mız çıkınca memleketlere gitmeyi düşünüyoruzz orda insanlara ne dicemmm nasıl almayın dicemm öfff
ben de aynı şeyleri yaşıyorum ve hissediyorum demek ki normalim
Yaparsın canım benim niye yapamıycan annelik iç güdüsü herşeyin üstesinden geliyor.Beni aklına getir 10.günden beri yanlızım biliyorsun e hiç kimse de yok sen yine annene telefon aç gel desen yarım sate yanında. Şimdiden böyle düşünme.nurcum demek yalnızlık başladı bende yana yana annem gidince nasıl bakıcamı düünüyorum..
bakmaya uykusuz kalmaya yüksünmüyorum ama böle sebepsiz ağlarda anlayamazsam derdini die korkuyorum.. halbu ki hamileyken kendime çok güveniodum ama neden bilmiorum bi kaç gündür içimde yalnızken ne yaparım tedirginliği var.. Allah onunda bi kolaylığını verir inşallah hepimize..
çağlayancım geçmiş olsun canım..
kocaman bi maşallah da sevil ve elvinimize çok tatlısınız yaaaaaaaaaaaa
canım yoğun bakımda kesmişlerdi elvinin tırnaklarını ama yeniden uzamaya başlamış keserim herhaldekızlarr bebeğinizin tırnaklarını kestinizmi ben bana dokunmasını istiyorum ama çiziyo heryerimi :44:
bende normalim demekki aynı şeyler bendede var
gözünaydın geçmiş olsun canım25 şubat saat 13.08de yiğit'im dünyaya gözlerini açtı spinal anestezi oldum3830 kilosu ve boyuda 49 cm yakışıklı oğlumun.eve yeni geldim görüşmek üzere ...
iyi akşamlar kızlar
yeni topik açılmış çok iyi oldu hepsini okudum şimdi.Oğluşum çok kusuyor hemen hemen her emmeden sonra panikmoluyorum valla kilo almayacak diye. Çabuk çabuk emiyor mide doluncada hemen kusuyor . Kaka olayıda ayrı bir dert geçen 5 günde yaptı. 40 çıkınca çok şey değişecek göreceksiniz kızlar. Ben tecrübeli anneyim güya ama oğlan çok farklı huyu suyu ayrı nede olsa Kızımda bu kadar sıkıntı çekmedim Oğlan çocukları zor derlerdi inanmazdım doğru galiba. Daha gazlı oluyorlarmış.Haftaya pazartesi 2 ayımız doluyor. Zaman çabuk geçiyor
gözünüz aydın allah bağışlasın...25 şubat saat 13.08de yiğit'im dünyaya gözlerini açtı spinal anestezi oldum3830 kilosu ve boyuda 49 cm yakışıklı oğlumun.eve yeni geldim görüşmek üzere ...
bendede çok terleme oluyo emzırırken özellıkle ateş basıyo hava almasam boğulacak gıbıyım...emziriyorum ve geceleeride cok terledim ben sizde oldumu bilmem geceleri 4 5 sefer üstümü değiştirdim ilk bir hafta ondan sanırım
bende eşim gelene kadar bekledım ama eşimin vardıyaları değişiyo dvmlı haftaya hergece sabaha kadar olmıycak şimdiden onun stresı altındayım o yanımda yokken çok güçsüz hıssedıyorum korkuyorum nedense ya...alışamadım gıttı şu nöbetlereslm kızlar nasılsınız?
çok gecmiş olsun allah korumuş bende bı arkamı döndum ne göreyım kızım tutmuş kafasından kaldırıyo bebek tepınıyo çok korktum...ıkıncı çocuk olunca çok zor hangıssne yetişeyım bılmıyorum...o kadar korktum kiii...
kızım uyudu uyrken mutlaka şapka giydir başı üşümesin demişlerdi
şapka burnunu kapattım bi baktım yavrum bembeyaz olmuş hemen aldım derin bir nefes aldı ALlahım korudu görmeseydim ...
offf şükürler olsun ağlıyorum şu an
yerim ben o fıstığı cnm kusurabakma dün gece acil çıktım malum prensler biraz huysuz :) gaz sıkıntımız çok cnm yaa aslında Allaha şükür aşırı değil ama huysuzlanıyo kıvranıyo arada yavrum Allah hepsine sağlık versin grşz inş çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?