cnm burda en ilk olanlardan bi sen bi ben yazıyoruz eskiler hiççç yoklar halbuki ne günler paylaşmıştık dolup taşıyodu yetişemiyoduk yazılanlaraşimdi bikaç arkadaş anca yazıyoruz sürmeli 2013 mart anneleri grubunda tatlım bende ordan bakıyorum arada ona cinsiyetide merak ediyorum yeğenimizin:)sanırım oda çok giremiyo artık
Vaybe haklısın hakikaten ne günlerdi... Demek artık kimseye tat vermiyor. Bende yoğun bir ofiste çalışıyorum ama bir yarım saat toplam günde fazla fazla yetiyor. Neyse tabi sağlık olsun. Nurti'ye giriyormusun? Blog'un varmı?
Herkese selammmmmm,,,Doğduğundan beri kızım iştahsızz...Maşallah herşeyi yiyor ama çokkkkkkkkkkkk çokkk az yiyor(((((((((( Ne yapacağımı şaşırdım.Sizinkiler ne durumda??Geçen ay ölçtürdüm 82 cm 9600 gr çıktı:26:
nerelerdesiniz gerçekten kızlar gelinde biraz paylaşım yapalım tuvalet eğitimi yaklaşıyo nasıl olucak erken mi karar veremedim siz ne durumdasınız
mrb arkadaşlar nasılsınız ben yine kayıplardaydım yine prensesim çok hasta 10 gündür çekiyoruz yavrum çok kötü oldu ya ateşi düşmüyo bi türlü hem kriplik tonsilite hemde su çiçegine yakalandık sürekli antibiyotik alıp duruyoruz ne yapıcagımızı şaşırdık valla bademciklerini aldırmayı düşünüyoruz artık ama çok küçük diye dr önermiyo en az 3 yaşında olması lazım diyo inanın çok esirgiyorum dikkat ediyorum ama her ay böyleyiz çok üzülüyorum bende eşimde yavrum acı çekiyo bizim elimizden bişey gelmiyo ne olucak bu halimiz bilemiyorum sizin önerdiginiz bildiginiz bişeyler varmı arkadaşlar
Herkese selammmmmm,,,Doğduğundan beri kızım iştahsızz...Maşallah herşeyi yiyor ama çokkkkkkkkkkkk çokkk az yiyor(((((((((( Ne yapacağımı şaşırdım.Sizinkiler ne durumda??Geçen ay ölçtürdüm 82 cm 9600 gr çıktı:26:
selam herkese kızlar;
topik gerçekten çok sessiz kaldı.
Benim oğlumun en son bir buçuk yaş aşısında boy 80 kilo 9400 olarak ölçüldü. iştahsızlık bizde de mevcut, yemek saatlerimiz o kadar uzun sürüyor ki oyunla kandırmayla 1 saatte anca yiyoruz. iki saniyede yerinde durma yok.
çiş eğitimini ben 2 yaşından sonra vermeye başlıcam mayıs gibi havalar ısınınca şimdi kakasını yapınca söylüyo ama ben hiç üstüne düşmüyorum. bayram tatilinde memeden kesmeyi düşünüyorum siz ne yaptınız memeden kestiniz mi benim oğlum iyice memeye düştü. kesersem belki yemeğe daha çok düşer diyorum. zaten yeterince emdi diye düşünüyorum.
beniim kızmda hala emiyor..Artık bende kesmek istiyorum ama kıyamıyorum.meme emerken okadar mutlu ki...o mutluluğunu bozmak istemiyorum..Ama banada zor geliyor artık emzirmek..Keşke kendisi bıraksaaa.Bir mucize bekliyorummmmEn kötü ihtimal 2 yaşına kadar devam edecem.
cnm ikinci yok henüz işçimden geçndi öyle oyladım:) hadi bakalım seninde az kalmış öğrenmeye ahyırlısı olsun inşSelam kızlarr... bende diyorum kulaklarım neden çınlıyorr
Nasılsınız bakalım..
biz iyiyiz.. iştahımız yok geçen hastalandıgından beri iştah falan kalmadı.. daha yürümüyoruz..yürüyeceği günü iple çekiyorum ama ben çektikçe ip uzuyor sanki sürekli denemeler yapma halindeyim.. ayaga kalkıyor 2-3 adım atıyor pat yere dşüyor sonra... offf Allahım saglık versinde yürümüyecek diye çok korkuyorum.. kücücüğümde iyi teyzeleri.. 21 eylülde kontrolümüz var.. hem 4lü tarama hemde cinsiyetini öğreneceğiz.. eşimde bende merak ediyoruz.. hayırlısı baalım Rabbim ne verirse hayırlı olanı versin.. kız erkek farketmez ama bide oglum olsun isterim.. bakalım kısmet..
ayy zaman ne çabuk geçti kızlar yaa.. çocuklarımız 1.5 yaşındalar.. dila çok aksi oldu kızlar yaa.. herşeye aglıyor.. dediği dedik çaldığı düdük.. kiralık 2+1 bulursak ayrılıp kendi evime çıkacağım kızlar.. kendi evimde rahatça büyütmek istiyorum cocuklarmı..
nurberram ikincin mi geliyorr.. bizim topikteki ankette ismini gördümde :44:
kızlar çiş eğitimi için daha erken değil mi.. dilaya arada soruyorum çiş yaptınmı diyorum poposunu gösteriyor ama.. :44:
selam herkese kızlar;
topik gerçekten çok sessiz kaldı.
Benim oğlumun en son bir buçuk yaş aşısında boy 80 kilo 9400 olarak ölçüldü. iştahsızlık bizde de mevcut, yemek saatlerimiz o kadar uzun sürüyor ki oyunla kandırmayla 1 saatte anca yiyoruz. iki saniyede yerinde durma yok.
çiş eğitimini ben 2 yaşından sonra vermeye başlıcam mayıs gibi havalar ısınınca şimdi kakasını yapınca söylüyo ama ben hiç üstüne düşmüyorum. bayram tatilinde memeden kesmeyi düşünüyorum siz ne yaptınız memeden kestiniz mi benim oğlum iyice memeye düştü. kesersem belki yemeğe daha çok düşer diyorum. zaten yeterince emdi diye düşünüyorum.[/QU mrb canım benim kızda çok iştahsız ve hareketli aynı sorunları yaşıyoruz yani bende bian önce çiş egitimine geçmek istiyorum ama kızım tam konuşamadıgı için yapamıyorum söylüyemiyor sen bilirsin ama bence söylüyosa üzerine düş derim daha kolay olur senin içinde onun içinde benim kız emmeyi 10 aylıkken istegiyle bıraktı 1yaşına kadarda sagarak verdim sütümü ama 2yaşına kadar emmesini isterdim bi yandanda iyiki bırakmış diyorum yoksa ben kesemezdim dayanamazdım istedigi zaman verirdim seninki emmeye düşkünse bian önce kes derim emmeye güvenip yemiyodur benim yigenim öyle çünkü kız 20 aylık halen 8.500 geliyo hiç bişey yemiyo çünkü
cnm ikinci yok henüz işçimden geçndi öyle oyladım:) hadi bakalım seninde az kalmış öğrenmeye ahyırlısı olsun inş
selam mıllet uzun zamandır bakamıyordum yavas yavas herkes ıkıncı cocuk calısmlarına baslamıs anlasılan benden baska tek cocukla klamak ısteyen yok sanırım
ben cok zor bır hamılelık zor bır lohusalık gecırdıgım ıcın sanırım asla ıstemıyorumda dusenmuyorumda hee ılerde belkı bu kararımdan pısman olucam keske tek bırakmasaydım dıycem ama suan ıcın kendı ruh saglıgım acıısından bunu uygun goruyorum var m benım gıbı dusunen?
Var cnn Ben:))) Benim hamileliğim ve loğusalığım güzel geçti.Ama çalışan bir anne olarak çok yoruluyorum 19 aydır doğru düzgün bir uykum yok.Kendime hiç vakit ayıramıyorum desem yeridir.5 aylıkken bebeğim işe başlamak zorunda kaldım.Şuanda annem bakıyor ama oda çok yoruluyor.ee tabi belli bir yaştan sonra bakmak çok zor biz bile yoruluyorken ( 2. düşünmedim hiç ama annemde eğer yaparsan bakamam diyor haklı olarak.Bakıcı olayıda çok zor geliyor bana.Kısacası düşünmüyorum.İnşallah pişman olmayız :2:Tabiki bunun maddi zorlukları da var.Çocuk doğurmak kolay ama bakması okutması zor.Ben çok detaycı olduğum için ister istemez herşeyi düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?