ben ıstanbulda yasadıgım ıcın hersey ulasmak kolay zara ındırımınde zara kıdsten aldım baya bırsey bırde yılda ıkı defa olan burberry outlet ındırımı oluyor eylul ve nısan ayında ordan baya sey alıyorum bıyere gıderken gıyılecek ıyı seylerını aslında cok masraf yapıyormus ggıbı gorunuyor ama ındırımlerı takıp edersenız hem kalıtelı hemde uygun fıyata gıydırme sansınız oluyor ornegın ben zaradan 3 tane polo yaka tshırt aldım bu yaz ıkıde sort butun yaz bıryerlere gıderken onları gıydı tshırtlerın tanesı 12tlydı mesela lcw fıyatı sayılır ama kesımlerı daha ıyı oluyor lcwdende gunluk ev gıyımı fılan alıyoruz bırde h&m var kı gunluk gıyım ıcın orasıda cok uygun oluyor
gunaydın hanımlar
dorukta bır 15 gun once gecırdı bu el ayak agız sendromundan once 2-3 gun dırenc gosteren ates oluyor sonrada dokuntuler doruk zaten ısthasızdı bırde agzında cıkan aftlardan oturu cok zor zamanlar yasadık bu donemde en ıyı yardımcımız karadut surubu oldu agız yaralarımızın cabuk ıyılesmesını ve acının azalmasını sagladı aklınızda bulunsun olurda basınıza gelırse aktarlarda mınık sıselerde satılıyor ayrıca bu hastalık korkulacak bırsey degıl artık cocuklar kızamık su cıcegı gıbı hastalıklardan asılar sayesınde %90-95 arası korundugu ıcın bu gıbı vıruslerın sekıl degıstırmıs hallerı ıle karsılasıyorlar tabı uzun vaadede zararları var mı bılmıyoruz cunku drlarda bu konuda son derece tecrubesız bızım drumuzun soyledıgıne gore bızım gıbı hastalar geldıkce bu hastalıklar konusunda tecrube edınıyorlarmıs.
18 ay asısına gelınce bızım asımız bacaktan yapıldı ates yapmadı bıze bence bacaktan yapılan asılar daha az hassasıyet gosterıyor benım gozlemledıgım o suana kadar
sımdıden herkese ıyı bayramlar dılıyorum tatlı bebıslerı opuyorum bayramlıklar alındı mı forumda yenı bır konu baslatsakta bebekelrımızın bayramlıklarını paylassak enazından nerden nekadara aldık nasıl kombın yaptık boylece fıkır olurdu olmaz mı ?
ılk ben baslayayım ;
burberry polo yaka yesil tshirt
marks&spancer beyaz sort
kıfıdıs sandalet
kiloyu sorun etme derim ben
bizim de yeme problemimiz var ne maymunluk yaparak yediriyorum
kilonuz kaç:26:
kızları olan annelere birşey sormak istiyorum
kızlarınızın kulaklarını deldirdiniz mi?
biz hal deldirmedik geç mi kaldık acaba ,yoksa biraz daha beklemeli miyiz karar veremedim.
şimdi deldirirsek sürekli oynayıp kulağı mikrop kapıp yara olur mu acaba.
bayramlıklarımızı anlatmıştık ama bir de fotoğraflarını yükleyeyim istedim.
işte bunlarda bizim cicilerimiz.
herkese iyi bayramlar
Eki Görüntüle 491812 Eki Görüntüle 491813 Eki Görüntüle 491814
kızları olan annelere birşey sormak istiyorum
kızlarınızın kulaklarını deldirdiniz mi?
biz hal deldirmedik geç mi kaldık acaba ,yoksa biraz daha beklemeli miyiz karar veremedim.
şimdi deldirirsek sürekli oynayıp kulağı mikrop kapıp yara olur mu acaba.
ayyy maşallah çok güzel bunlar bizimde hazır bayramlığımız güle güle sağlıklı günlerde giysin kuzun
sanırım geç kaldık cnm ya kızı benim kızımla yaşıt olan arkadaş deldirmiş bende şu aralar deldirmeyi düşünüyorum bayramdan sonra inş.bakalım ne olcak:18:
nerelerdesiniz gerçekten kızlar gelinde biraz paylaşım yapalım tuvalet eğitimi yaklaşıyo nasıl olucak erken mi karar veremedim siz ne durumdasınız
bizde yazın tuvalet eğitimi girişiminde bulunduk ama klozete ve lazımlığa oturmak istemeyince ısrarcı olmayıp bir süre daha erteledik.
benim kızım gece degiştirip yatırdığımda eger yatmadan çok su içmediyse sabah uyunana kadar bişey yapmıyor çişin varmı dediğimde ciş ciş diyo bezini çekiştiriyo ben doktora sordugumda henüz erken şimdi başlarsanız ters tepki verebilir demişti ama istersen 1-2 sefer deneye bilirsin fazla ısrarcı olma diye uyardı ama henüz denemedim kararsız kaldım ama artık zamanı geldi sanırım çünkü altını bezletmiyo çok zor değiştiriyorum
Bende çiş diyebileceği zamanı bekliyorum... Ondan sonra doktorumuz sakın zorlamayın dedi. Ama lazımlık alıp gözünü alıştırabilirsiniz dedi. Bakalım (Ya ne olur paylaşımlara devam edelim, mesela Sürmeli nerelerde çok merak ediyorum, muhtemelen yeni bir gruba katılmıştır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?