2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hiç kafana takma bizde bugüne kadar aşı yaptırdığımızı bile anlamazdık bu sefer 18 ay aşısında çocuğum sersem gibi oldu, ağrı sızı, hafif ateş ve dediğin gibi kolunda kızarıklık ve şiş. Doktorla görüştüm pamuğa kolonya koyun koluna yaklaşık 10 dk bastırın dedi. Bebeler hareketli olduğundan iğne yapılırken ilacından deri altına kaçıyormuş bu kızarıklık da ondan oluyormuş. Telaşlanma.

merhabalar herkese.bu sayfadaki paylaşımları okumaktan bende çok zevk alıyorum.bayramdan sonra bizde 18. ay aşısına gideceğiz.aşı sonrası yaşadıklarınızı okuyunca korktum.bizim de 11 dişimiz var.2 azı 1 köpek ve 8 süt dişi çıktı.üst azılarda çıkacak galiba.damağı morarmış kuzumun.

Hayır korkma ama tabi hazırlıklı olmakta fayda var. Ayrıca 24 saat banyo yaptırmamakta gerekiyor. Biz önce bir ölçü calpol, 6 saat sonra yarım ölçü ibufen verdik ve 2 gün günde 2 kere ibufenle geçirdik. Bu tip bir destek almakta fayda var. Tavsiye ederim. Evlatçıkları sarsıyor ne yazık ki. Şimdiden sana da geçmiş olsun.

bu dayanışma olduğu için çok seviyorum burayı.tavsiyelerin çok faydalı oldu benim için.önceden tedbirimizi alıp fazla sarsılmadan atlatırız umarım bu aşıyı da.

cnm çok teşekkür ederim içimi rahatlattın kuzum uyuyo şimdi sürekli gidip koluna bakıyorum sizinde büyükmüydü kızarıklık yani geniş bi alana yayıldı ondan telaşlandım hmm bu kolonya olayını bende uygulayayım kalksın
sormayın kızlar ya bi saniye durmuyo tek dinlendiği an uyku sürekli gezmek istiyo kapının önünde ayakkabılarıda elinde :)bide bazen benimkileride çıkarıyo ay gülermsin ağlarmısın :)çok cicişler ya Rabbim sağlık versin hepsine

aycine
korkma ama gitmeden ilaç içir bence ben içirmedim ve çok pişman oldum dolven falan varsa ver kuzuya hadi sağlıkla atlatın

Son düzenleme:

hiiiii ben banyo yaptırdım ama ya çok ateşlenince kuzumu ılık suya koydum acaba odanmı şişti kızardı ağlıcam şimdi

hiiiii ben banyo yaptırdım ama ya çok ateşlenince kuzumu ılık suya koydum acaba odanmı şişti kızardı ağlıcam şimdi

Banyodan olmamıştır sanırım ama 24 saat yaptırılmamasını öneriyorlar. Kızarıklık benim avuç içim gibi yaygın (hele onun kolunun minnaklığını düşününce) ve kırmızı ve çoook sıcaktı şimdi biraz daha iyi pzt yaptırdık bizde ama henüz geçti diyemem hala daha az yaygın ama kırmızı ve biraz şiş ve yanıyor resmen. Kolonya faydalı olacaktır eminim.

öenrilerin için çokkk saol arkdaşım ya iiki burda tanıştık kaynaştık psylsştık her günümüzü bebişlerimizle ilk buluştuğumuz andan beri:) seviyorum hepinizi öptük paşamla

herkeze slm lar kızlar bizde 18. aylık aşımızı cumartesi günü yaptırdık o günden beri ateş huysuzluk vardı birde döküntü olunca bugun tekrar doktorumuza gittik malesef el ayak ağız sendromu olmuş yavrum birkaç gündür hiç bir şey yemiyordu doktor ağızının içindeki afları gösterince çok kötü oldum bende durmadan zorluyodum yesin diye neyse şunu söylüyeyim bu aralar salgın varmış biraz daha dikkat diyorum bebişlere aman onlarda bu hastalığa kapılmasın

not : bu arada sizlerle birşey daha paylaşmak istiyorum benim kızımda doğumdan beri kilo problemi var belki hatırlarsınız doktorumuz bu ay biraz olsun yüregime su serpti diyebilirim aynen şunları söyledi ''ben melisi doğumdan beri takip ettiğim için rahatlıkla ve kesin olarak %90 ihtimalle söyleye bilirim ki büyüdüğ zaman boyu 1.50 ile 1.60 arası olucak kilosuda 45 civarı dedi'' inanın çok rahatladım çünkü benim boyum 1.56 kilom ise 45 ve 32 yaşındayım zaten kızımın boyu 1.90 olsun demedim bana benziyecek bıçırık biz hep çok korktuk ama inanın bu boy ve kilo benim beklentirerimin üstünde olduğu için çok sevindik eşimle berabar sizlere göre düşük belki ama sağlık kilodan daha önemli bence

cnm çok geçmiş olsun sizede atlatır inş biranönce
el ağız sendromu nasıl oluyomuş acaba yani neden bulaşıyo tatlım bizimde kızarıklığımız çok işrte inş geçer ya ateş iki gün sürdü ve 40 ı bile gördük çok korktum Rabbime emanetler hepsi sağlıkla büyüsünler

Son düzenleme:

Saol canım bızde 3 hafta kadar once 3 gun boyunca ates oldu doktoru aradım takıp edelım edelıp dokunuler olabılır buda el ayak agız sendromu dur bu aralar salgın var ılacı yada aşı sı yok dedı o zaman bır ıkı kızarık oldu geçtı bu pazartesıden berı gecelerı uyumuyodu atesı vardı 38 den cok ater yapmıyor sankı sınek ısırıgı gıbı kızarıklar oldu daha sonra bu kızarıklar buyudu su çiçegıne benzedı doktora gıttık agızındada varsa el ayak agız sendromu dedı agızının ıcınde aflar olmus yavrum hıç bırşey yıyemıyor ıste boyle bırde kızlar bazı doktorlar antıbıyotık verıyomus hıc bır faydası yok eczanecımız bıle bu doktor ısını bılıyor dedı 1 aydır bu hastalık yayıldı cok hasta antıbıyotıkşiz tedavi oldumuş bıze kaşıntı ıcın jel ve ates dusurucu verdı o kadar

gunaydın hanımlar
dorukta bır 15 gun once gecırdı bu el ayak agız sendromundan once 2-3 gun dırenc gosteren ates oluyor sonrada dokuntuler doruk zaten ısthasızdı bırde agzında cıkan aftlardan oturu cok zor zamanlar yasadık bu donemde en ıyı yardımcımız karadut surubu oldu agız yaralarımızın cabuk ıyılesmesını ve acının azalmasını sagladı aklınızda bulunsun olurda basınıza gelırse aktarlarda mınık sıselerde satılıyor ayrıca bu hastalık korkulacak bırsey degıl artık cocuklar kızamık su cıcegı gıbı hastalıklardan asılar sayesınde %90-95 arası korundugu ıcın bu gıbı vıruslerın sekıl degıstırmıs hallerı ıle karsılasıyorlar tabı uzun vaadede zararları var mı bılmıyoruz cunku drlarda bu konuda son derece tecrubesız bızım drumuzun soyledıgıne gore bızım gıbı hastalar geldıkce bu hastalıklar konusunda tecrube edınıyorlarmıs.

18 ay asısına gelınce bızım asımız bacaktan yapıldı ates yapmadı bıze bence bacaktan yapılan asılar daha az hassasıyet gosterıyor benım gozlemledıgım o suana kadar
sımdıden herkese ıyı bayramlar dılıyorum tatlı bebıslerı opuyorum bayramlıklar alındı mı forumda yenı bır konu baslatsakta bebekelrımızın bayramlıklarını paylassak enazından nerden nekadara aldık nasıl kombın yaptık boylece fıkır olurdu olmaz mı ?
ılk ben baslayayım ;
burberry polo yaka yesil tshirt
marks&spancer beyaz sort
kıfıdıs sandalet

cnm sizede geçmiş olsun Allah tüm bebişlerimie sağlık versin

ikinci ramazan bayramımız ama artık yürüyüp büyüdükleri için bayramlıklar bayram daha bi güzel olcak inş:) bnm olduğum şehirde çalternatif sıfır diğyebilirim bi lcw bi wenice var onlarda da erkek kıyafeti bulmak imkansız netten alışveriş yapıcaktım çok güzel bişi bulamadım sizin aldıklarınız nerden alıyosunuz banada fikir verirmisiniz

geçmiş olsun cnm ben de kolu kızardı yazınca bi daha okudum acaba yanlış mı okudum diye:44:

bise de bacaktan yaptılar

ben ıstanbulda yasadıgım ıcın hersey ulasmak kolay zara ındırımınde zara kıdsten aldım baya bırsey bırde yılda ıkı defa olan burberry outlet ındırımı oluyor eylul ve nısan ayında ordan baya sey alıyorum bıyere gıderken gıyılecek ıyı seylerını aslında cok masraf yapıyormus ggıbı gorunuyor ama ındırımlerı takıp edersenız hem kalıtelı hemde uygun fıyata gıydırme sansınız oluyor ornegın ben zaradan 3 tane polo yaka tshırt aldım bu yaz ıkıde sort butun yaz bıryerlere gıderken onları gıydı tshırtlerın tanesı 12tlydı mesela lcw fıyatı sayılır ama kesımlerı daha ıyı oluyor lcwdende gunluk ev gıyımı fılan alıyoruz bırde h&m var kı gunluk gıyım ıcın orasıda cok uygun oluyor

kiloyu sorun etme derim ben

bizim de yeme problemimiz var ne maymunluk yaparak yediriyorum

kilonuz kaç:26:

kiloyu sorun etme derim ben

bizim de yeme problemimiz var ne maymunluk yaparak yediriyorum

kilonuz kaç:26:

tüm bebişlere geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşsinler inş.
biz bayramlıklarımızı aldık.burada kanz ve lcw var.ama kanz ve lcw da istediğimiz gibi bulamadık. başka bir bebek mağazasında pembe bir elbise aldık.altına da beyaz ayakkabılarımız var.bu 3.bayramımız ama bu bayram daha farklı büyüyüp yürüdükleri için galiba. bir de bizim bıcırık ellerimizi öpüyor ama alnına koymayı bilemiyor henüz.elimizi öptükçe çok mutlu oluyor.

geçmiş olsun kızlaarr biz daha aşımı olmadık 27 ağustos yazmışlar aşı kartına sanki sizlere baktığımda tarihi geç gibi acaba sıkıntı olurmu ayrıca bunları yazdığınız iyi oldu gitmeden ateş düşürücü içereyim bende kuzuma en azından faydası olur

valla ben artık bayramlık almıyorum ananesi amcası babanesi derken bana fırsat kalmıyor zaten annem mutlaka alır kızıma bayramlık dünde amcası almış çok güzel bi elbise getirdi ee daha ne olsun bide ben de öğrettim el öpmeyi ama ya başına koyuyuor yada sadece elimi öpüyor ikisini bi araya getiremiyor cadı kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…