bizimki vermedi ya ne gıcık...hemşire arkadaşlarım söylemese haberim yok..madem böyle bişey var niye demiyorlarki
buarada kızlar dün benim adam gelmiş sanki burayı okumuş açılış bi yaptık sonra tık yok demezmi :))
2.si acımadı:)) :26:
buarada kızlar dün benim adam gelmiş sanki burayı okumuş açılış bi yaptık sonra tık yok demezmi :))
2.si acımadı:)) :26:
teşekkürler cnm ,bi planım yok ama eşimin varmı bilmiyorum şansa hava çok güzel.az gezdirse bana yeter.hediye olayı yalan oldu zaten hem ala ala alınacak bişiy kalmadı hemde olsa bile fuzuli olur bu sıkıntının içinde.sizin ilk olduğu için daha farklı olur bence şimdiden düşünmeye başla istersen.ben çok severim normalde süpriz yapmayı benimde hediyem bu yıl şehzade oğlum olur babasına
eşim arayarak yıldonumumuzu kutladıtaksime gidelim dedik ama bugün h.sonu inşallah kalabalık değildir yada yine birşeyi protesto etmek için grup yoktur gerçi en temizi avm ama taksimin ıslak hamburgerini herkeze tavsiye ederim
7 gibi elvinde başlıyor ama onların dediği geceye kadar devam ederse ..saat 12 -1 baktın uyutmayacak o zaman yani
ayy kızlar şurda çok değil 1 ay sonra 2012 şubat anneleri gelirrr
vaayy bee bizde tecrübeli anne olduk şimdi dimiii.duygulandım bak şimcikkk
günaydın kızlar
yaaa dimi valla.onlar da birkaç ay sonra bize sorarlar kaç tane çıtçıtlı body alalım,penye batteniye çok kullanılıyo mu vs vs
nasılsa heyecanlı ve tez canlıydıuk dimi şimdi hayal gibi geliyo.hep derlerde çabuk geçer bu anlarınızı iyi değerlendirin gibi şaka gibi geliyoduu.valla uyuyamadığım geceleri sabahlara kadar sizle lak lak yaptığım aylak gecelerimi özlemiyo değilim haniii
ayyy konyada hiç yok hamilyeken canım çekmişti doğumdan sonra bi arkadaşım gelmişti o getirdi saolsun
az önce metehan feryat figan ağladı uyuyodu bi fırladımmmm ayy yıkadıktan sonra başına örttüğüm bere kaymış gözünü kapatmışş eşşek uykusunda bile farkediyoo aldım hemen kucağıma emzirdim sakinleştii tabi karnıda acıkmışş
benim oğlan acıkınca bi farklı ağlıyoo.çok acıklı çok şiddetli sabırsız ve içli ağlıyo acıkınca hiç beklemeye tahammülü yok memeyi çıkarana kadar yıkıyo ortalığı
teyzemin bu duruma yorumu ise şöyle :
-- uuuu bu neyy böyleee...mondofon inek olsa dayanmazzz kapıya bi inek bağlayak biz barii.çeşmemi bu oglimm ne o öyle cırt pırt cok cok.az beklede ananda bişi yesinn süt nasıl öliirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?