ayyy konyada hiç yok hamilyeken canım çekmişti doğumdan sonra bi arkadaşım gelmişti o getirdi saolsun
merhaba kizlar bende yeni girdim konuya okumakla bitiremedim ,bende pompayala sut cekiyorum ve pompa alacaklara tavsiyem su ilk once philips el modeli,philips elektrik,medela elektrik ve sonunda evenflo evenflo ve diger pompalar arasinda daglar kadar fark var bende 60 zor cekiyordum simdi 120-150 arasi rahatlikla cekiyorum ve humana stil e gore milupa stil tee bana daha iyi geldi
gaz sorununa gelince biberonla besleyenler icin phlips avent tartisilmaz cok iyi
yaaaaaaaaa ben hiç yemedim ıslak hamburger.çok ezik gördüm kendiminası bişi o ???
teşekkürler canım ahh bizde daha ne inciler varrrr bilsennncanım seda sen değil bütün ailen senin gibi kıvrak zeki ve epirili bakarmısın teyzoşa bayıldım ya
ya kızlar pek özürlü gördüm kendimi burda hangi pompanın iyi olduğunu söylüyo arkadaş evenflo mu ay çok cahilim yaww
kay kız kenarabende o cahallardanım bende hiç yemedimm valla bırak yemeyi görmedim bileee.benim gibi pis boğaz biri nasıl olurda bilmez bunu bak kendimi çok ayıpladım kendimi
kız kesin burda yoktur ondan yoksa ben bilirdim deerrrmişim hadi bura büyükşehir diil senin kaçışında yok metropolde yaşıyon anam
kay kız kenarabende o cahallardanım bende hiç yemedimm valla bırak yemeyi görmedim bileee.benim gibi pis boğaz biri nasıl olurda bilmez bunu bak kendimi çok ayıpladım kendimi
kız kesin burda yoktur ondan yoksa ben bilirdim deerrrmişim hadi bura büyükşehir diil senin kaçışında yok metropolde yaşıyon anam
şakası bi yana da biri anlatsaya yaa nası bişi o? cahal kalmayak
Ankara dada 1 yerde var demiş ama bakkk benim suçum yokk.ya ben öyle minik basık hamburgerleri sevmiyom benim hamburgerim böleee kocaman bol malzemeli iri kalın olacak önce gözüm doyaa.bu kesin küçük bişidir ıslak dediğine göre çeker ıslanıncaa(ayyyy iğrenç bi espri yapmayayım diye kendimi çok tuttum ama bu kaçtı artıkk napiimm)
Ankara dada 1 yerde var demiş ama bakkk benim suçum yokk.ya ben öyle minik basık hamburgerleri sevmiyom benim hamburgerim böleee kocaman bol malzemeli iri kalın olacak önce gözüm doyaa.bu kesin küçük bişidir ıslak dediğine göre çeker ıslanıncaa(ayyyy iğrenç bi espri yapmayayım diye kendimi çok tuttum ama bu kaçtı artıkk napiimm)
hoşsun valla seda iyi kıvırdın kız bu arada esprine de güldüm şekerim
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allah sağlık mutluluk dolu nice yıllar nasip etsin
ne kadar çok iş yapmış oluyor de mi_sanki sen hiç bilmiyosun koltukğun tadını
akşam gelen arkadaşlar da aynı şeyi anlatıyor,çocuğa bak diyorum diyor,elinde kumanda göz televizyonda ''oğluuummm yapmaaa''diyor o kadar, diye
...anne babalık fedakarlık yaaa...
eşim bugün 7 tane özel dersi olmasına rağmen 6 da kalktı ben dinleneyim diye elvinin altını değiştirdi yüzünü sildi sonra emzireyim diye bana getirdi.ben emzirirken gitmiş kahvaltıyı hazırlayıp kahvaltısını etmiş ardından ben bakayım sen ye dedi.o bakarken ben kahvaltımı ettim ve öğrenci kapıyı çalan dek çocukla ilgilendi.
ne diyeyim Allah binlerce kere razı olsun hakkını ödeyemem
elvinin sağ gözünde var
sebep gözden buruna bir kanal inermiş ve gözdeki sıvı doğrudan burana akarmış.ancak bu kanal tıkalı olunca o gözyaşı gözde birikip çapaklanmaya yol açıyor.ve bu kanal açılmazsa 1 yaşında amliyatla açılır dedi doktor.çözüm şu dedi.bir kere canı acıyacak diye düşünmeden(ameliyatla daha çok acıyacak)
gözle burunun bitiştiği yeri acıta acıta aşağıya doğru masaj yapacaksın günde 4-5 kez.ve tobrased damla verdi.damla gözdeki biriken çapağın enfeksiyona dönüşmesini engeller kanalıda bastıra bastıra kendinz açacaksınız yani damla kanalı açmaz dedi.
3 gündür bu şekilde yapıyoruz şu ana çapaklanma yok denecek kadar azaldı devam ediyoruz.çığlık atıyor ama yapacak bişey yok
yaaaaaaaaa ben hiç yemedim ıslak hamburger.çok ezik gördüm kendiminası bişi o ???
canım valla bende anlamadımkı sorun sende deıl mesajı yazan cok karısık yazmıs:))))ya kızlar pek özürlü gördüm kendimi burda hangi pompanın iyi olduğunu söylüyo arkadaş evenflo mu ay çok cahilim yaww
teşekkürler canım ahh bizde daha ne inciler varrrr bilsennn
ben aşmı eriyorum ne:) ıslak hamburgere bayılırım ankarada sadece bi yerde var
ayyy konyada hiç yok hamilyeken canım çekmişti doğumdan sonra bi arkadaşım gelmişti o getirdi saolsun
ben leventte oturuyorum burdada var ama taksimdeki çok fena ama şimdi seni özendirmiş gibi oldum üzüldüm süt veriyoruz ya annem hep senin canın istemesede sütün umar der zaten yasak bize şimdi karbonhitrat filan sonra yeriz
amaaann yemişim karbonhidratınıyiyomda zatenn.
teyzem sağolsun besiye çekti beni resmenyiyomda yiyomm 12 kilo verdim ama itina ile alıciimm sanırım sütte işin bahanesii zaten yiyecek yer arıyodummm.bak bide başıma hamburger çıkardınız şimdi ıslak kuru farketmezzz seda hiçbirni affetmeezz du gidim ağzıma bişi atimm midemden sesler geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?