2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide benle hiç kavga etmezz.hep alttan alırr ayy insan bikerede sinirlemip kavga etmezmi yaaa.yokkk anamm.bende iyice sinir oluyorum busefer beni iplemiyosun muhattap kabul etmiyosun diyee iyice hırslanıyorummm

hoş bizede iyilik yaranmazz kavga etsek dahamı iyi değil tabi ama insan bazen böyleee biraz hırlaşmak istiyoo

bu arada mevzuyu bilmiyorum ama sanırım fotolarınız kaybolmuşşş geçmiş olsunn.o anlar geri gelmiyoo benimde pc bozulduğunda içindeki metenin fotoları gidecek diye kahrolmuştum pc gitsin çöpe atın ama içindeki fotoları kurtarın demiştim allahtan kurtardılar ama ben hala bastırmadım Allah korusun yine bişi olsa gideceklerr.en kısa zamanda bastırmam lazım

kızlar sunu da sorup mutfaga gıdıcem bırseyler yemem lazım ya..sut azıcıkda olsa gelsın yanı tamamen mamaya kaldı oglusum...benım oglum neredeyse mamayla buyuyor dıyebılırım ...cunku sutumu sagınca 2 gogsumden ancak 30 cc bazen oda cogunlukla 20 cc falan oluyo....sorucam şey şu gunde

sabah 8 de 5 ölçü
öglen 12 de 4 ölçü
'' 2,5-3 gıbı 4 ölçü
aksam üstü 6 gıbı 4 ölçü
aksam 9 gıbı 4 ölçü
yatarken 4 ölçü

yanı toplamda 25 ölçü mama yıyo günde ya ama baska da carem yok ama bıryere gıdınce de aaa cok verıyorsun dıyolar hatta gecen esımın dayısına gıttıkl orda yengesı 4 saat gıbı arayla verınce mamayı cok dedı ama benım oglum aglayınca emzırıyorum ardından mama verıyorum yetmıyo yanı onuda az da olsa mesın dıye yapıyorum doymaz yanı benden cıkan sutle...sızce cokmu ha bu arada mama saatlerını ben deıl oglum belırlıyo...o aglayınca verıyorum kafama gore deıl...sızce nasıl cokmu verıyorum ya...bu ay hep boyle yaptım ama yukardakı saatler 3 asagı 5 yukarı saatler genelde mama yıyınce yaklasık 3-4 saat arası tkr acıkıyo...

yok canım sınırlıyken ıplesın benı hatta baya kavga edelım yoksa sınırım gıtmıyo benım.boyle sacını basını yolasım gelıyor.konuda şu canım dogumda hastanede cekıldıgımız fotolar yanlıslıkla sılındı bende onları taktım 2 gundur napım ya bır care belkı kurtulur dıye fotocuya goturdumde benle alakalı olmayan butun fotolar gerı geldı onlar gelmedı yanı konu bu...
sende hemen bastırt canım yandımı ınsanın canı cok acıyo..ılk dogumum ve hıc bır tane foto kalmadı ne kadar kotu bırsey anlatamam((

yaaaaaaaaa ben hiç yemedim ıslak hamburger.çok ezik gördüm kendimi nası bişi o ???

canım bööle salça gibi bi sosla ıslatıyolar hamburgerleri minnak bişi valla normalde ben 2 taneyi güpletiyom :))

konyada nerde oturuyosun canım
realin karşında canım

kızlar çağlayan doğumdan sonra ara sıra iyi kötü giriyodu şimdi hiç yok ortalıkta haberi olan varmıı

ayy benimde aklıma geldi inş bi sıkıntısı yoktur

valla bende de bi iştah bi iştah sorma gitsin bi de görenler aa gitmemişya kilolar diyoya bi uyuz oluyom sanki 5 yıl olmuş doğum yapalı.bi de bu insanlar ben hamileyken aa vallaa çok yakıştı sana hamilelik.sadece göbeğin var başka bi yerin kilo almamış diyen insanlardı.ben de aha diyom alın size kilo,hani sırf göbekteydi bakın heryere gitmiş işte. heee göbekte yoğunluk var tabi orası ayrı

ben normalde burger hastasıyım ama bu ondan daha güzel fırsatın olursa dene nerde oturuyosun bilmiyorum ama en güzeli taksimde kılıçlarmı oyle bi yer adı

ben de çok severim burgeri yaa zaten bütün zararlı şeyler çok lezzetli ve ben hepsini çok seviyorum ama ben balıkesirdeyim.burda yoktur herhalde hiç duymadım neyse sen bnm yerime de ye ok :13: bu arada eşinle ailenle nice yıllara cnm

aynen canım ye boşver afiyet olsun ben poğaça aldırıyorum eşimede bazen ona bile kalmıyo 70 kiloda takılı kaldım yukarı çıkıyo ama aşağı inerken hiç görmedim

ben de 72 de takıldım.kızım bana 10 kilo hatıra bıraktı kira bedeli olarak

canım bööle salça gibi bi sosla ıslatıyolar hamburgerleri minnak bişi valla normalde ben 2 taneyi güpletiyom :))

hay Allah azı olsun gözdecim yiyemiyorum belki ama merakım gitti en azından artık biliyorum ne oldugunu

kızlar çağlayanı aradıımmm

hepinize çookk çookk selamı varrr

bi sorun yokmuş çok şükür ikiside çok iyiler.netinde bir problem varmışş.eşi ilgileniyormuş eğer düzelirse akşam gelecekk.hepinize selamı var

ayyyyy cepten gırıyorum artık operamınıyı yukleyınce super oldu bılgısayarı acmaya gerek kalmadı

Ay kızlar kafayı yiyecegim ya. pazartesi eşimin okulu geldi, çarşamba benimkiler gelecek.

Geçen hafta sonu full mutfaktan çıkmamıştım bu hafta sonu da öyle olacak.

Cevap verenlere teşekkür ediyorum. Pogaça, börek, kurabiyeyi yarın yapıp buzluga atacagım. Kek de atılır mı?

Melocum ben borcam da yapıcam malesef, 2 tane hem de. yoksa o kadar kişiye yetmez ki :) Ben içine halleyleri kırıp kremşanti ile karıştırp bir de fındık ekleyip yapıcam.üzerine de yine çikolata sos dökücem. Öyle de güzel oluyor çünkü.

canım cok ıstersen mozaık pastada yapanılırsın borcamda ben seklını beceremedım sen bılırsın halleyle de olur ama ben cıcıbebenıon damakta bıraktıgı tadı halleyden cok sevdım

evrıdıkı teflon tavada tava boregı yapabılırsın 2 tava yapsan olur kasarlı tercıhımdır hazır garnıturle salata yapabılırsın

yaaaaaaaaa ben hiç yemedim ıslak hamburger.çok ezik gördüm kendimi nası bişi o ???

canım biyerde okumuştumm..bebeğin kiloso başına 150 cc yemesi gerekiyomuşş..yani 3 kilo olan bir çoçuk 3*150=450 cc yemeliymişş..tabi bu ortalama bir değer..buna göre ölç istersenn..saatlerinide kendin ayarlarsın:)))

selam canlarrr
oğlum uyurken en hzılısından yazayıımm
bir konuda yardıma ihtiyacım varr
koltukları yıkatacamm acabaa aranızda yıkatıp memnun kalan var midurrrr???

Başka bildiğiniz pratik tarif varsa paylaşın lütfen.

çakma tramisu yapıorum ben böyle durumlarda

1 paket finger bisküvi(petibörün oval şeklinde olanı) nesscafeyle ıslıyorum bi sıra diziyorum üzerine sade pasta kreması sürüyorum bi kat daha aynı şekilde yapıorum en üstede pasta kreması ve üzerine kahve serpiştiriyorum çay süzgeciyle süper hafif leziz ve kolay bir tatlı oluyor

salatalardanda
kuskus makarna yı haşlıyorum yeşil mercimeğide haşlıyorum sonra bunları karıştırıp içine salatalık turşusu yeşillik ne varsa maydonoz dere otu yeşil soğan marul ince ince kıyıp ekliyorum zeytinyağı limon nar ekşisi tuz al sana değişik ve leziz bir salataa hemde öyle bereketli oluyorki yarım paketten temiz 20 kişilik bol bulamaç çıkar

benimde oglumun kafası yamuldu.şimdi yan yatış yastıgı sevi bebe aldım sola yatıyor.tavsiye ederim yastığı

evrıdıkı teflon tavada tava boregı yapabılırsın 2 tava yapsan olur kasarlı tercıhımdır hazır garnıturle salata yapabılırsın

O nasıl bir şey :)

rus salatası kısır yapıcam
canım cok ıstersen mozaık pastada yapanılırsın borcamda ben seklını beceremedım sen bılırsın halleyle de olur ama ben cıcıbebenıon damakta bıraktıgı tadı halleyden cok sevdım
Canım zaten köstebek gibi olmayacak napıyım yaş pasta gibi yapıcam :)

Aaa bak bu iyiymiş Seda :)

Makarna salatasını da normal karışık garnitürle yapıyordum bu da güzelmiş. Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…