• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar bende yeni girdim konuya okumakla bitiremedim ,bende pompayala sut cekiyorum ve pompa alacaklara tavsiyem su ilk once philips el modeli,philips elektrik,medela elektrik ve sonunda evenflo evenflo ve diger pompalar arasinda daglar kadar fark var bende 60 zor cekiyordum simdi 120-150 arasi rahatlikla cekiyorum ve humana stil e gore milupa stil tee bana daha iyi geldi

gaz sorununa gelince biberonla besleyenler icin phlips avent tartisilmaz cok iyi

ya kızlar pek özürlü gördüm kendimi burda hangi pompanın iyi olduğunu söylüyo arkadaş evenflo mu ay çok cahilim yaww:37:

yaaaaaaaaa ben hiç yemedim ıslak hamburger.çok ezik gördüm kendimi :59: nası bişi o ???

kay kız kenara :37: bende o cahallardanım :27: bende hiç yemedimm valla bırak yemeyi görmedim bileee.benim gibi pis boğaz biri nasıl olurda bilmez bunu bak kendimi çok ayıpladım kendimi
canım seda sen değil bütün ailen senin gibi kıvrak zeki ve epirili bakarmısın teyzoşa bayıldım ya:46:
teşekkürler canım ahh bizde daha ne inciler varrrr bilsennn :52:

ya kızlar pek özürlü gördüm kendimi burda hangi pompanın iyi olduğunu söylüyo arkadaş evenflo mu ay çok cahilim yaww:37:

dün bi bebek dergisi aldım orda reklamı vardı kraft ın hem pilli hem elektrikli göğüs pompası 99 lira

nasıldır iyimidir bilmem ama alternatif olsun ilgilenenlere duyurulurr

kay kız kenara :37: bende o cahallardanım :27: bende hiç yemedimm valla bırak yemeyi görmedim bileee.benim gibi pis boğaz biri nasıl olurda bilmez bunu bak kendimi çok ayıpladım kendimi

:1: kız kesin burda yoktur ondan yoksa ben bilirdim deerrrmişim :37: hadi bura büyükşehir diil senin kaçışında yok metropolde yaşıyon anam :1:

:1: kız kesin burda yoktur ondan yoksa ben bilirdim deerrrmişim :37: hadi bura büyükşehir diil senin kaçışında yok metropolde yaşıyon anam :1:

şakası bi yana da biri anlatsaya yaa nası bişi o? cahal kalmayak :27:

Ankara dada 1 yerde var demiş ama bakkk benim suçum yokk.ya ben öyle minik basık hamburgerleri sevmiyom benim hamburgerim böleee kocaman bol malzemeli iri kalın olacak önce gözüm doyaa.bu kesin küçük bişidir ıslak dediğine göre çeker ıslanıncaa(ayyyy iğrenç bi espri yapmayayım diye kendimi çok tuttum ama bu kaçtı artıkk napiimm :37: )

Ankara dada 1 yerde var demiş ama bakkk benim suçum yokk.ya ben öyle minik basık hamburgerleri sevmiyom benim hamburgerim böleee kocaman bol malzemeli iri kalın olacak önce gözüm doyaa.bu kesin küçük bişidir ıslak dediğine göre çeker ıslanıncaa(ayyyy iğrenç bi espri yapmayayım diye kendimi çok tuttum ama bu kaçtı artıkk napiimm :37: )

:60::60::60: hoşsun valla seda iyi kıvırdın kız :8: bu arada esprine de güldüm şekerim :9:

ne kadar çok iş yapmış oluyor de mi_sanki sen hiç bilmiyosun koltukğun tadını:36::36:

akşam gelen arkadaşlar da aynı şeyi anlatıyor,çocuğa bak diyorum diyor,elinde kumanda göz televizyonda ''oğluuummm yapmaaa''diyor o kadar, diye
...anne babalık fedakarlık yaaa...
eşim bugün 7 tane özel dersi olmasına rağmen 6 da kalktı ben dinleneyim diye elvinin altını değiştirdi yüzünü sildi sonra emzireyim diye bana getirdi.ben emzirirken gitmiş kahvaltıyı hazırlayıp kahvaltısını etmiş ardından ben bakayım sen ye dedi.o bakarken ben kahvaltımı ettim ve öğrenci kapıyı çalan dek çocukla ilgilendi.

ne diyeyim Allah binlerce kere razı olsun hakkını ödeyemem

ah anam ah nerde keske benım adamda yapsa oyle ...aksamdan aksama oda yaparsa bıberonu verıyorum elıne mamasını yedırıyo o kadar ...ah ah..cok dertlıyım bugun cok ...dunun acısı sabah cıktı..bır guzel yedık bırbırımızı..i

elvinin sağ gözünde var
sebep gözden buruna bir kanal inermiş ve gözdeki sıvı doğrudan burana akarmış.ancak bu kanal tıkalı olunca o gözyaşı gözde birikip çapaklanmaya yol açıyor.ve bu kanal açılmazsa 1 yaşında amliyatla açılır dedi doktor.çözüm şu dedi.bir kere canı acıyacak diye düşünmeden(ameliyatla daha çok acıyacak)
gözle burunun bitiştiği yeri acıta acıta aşağıya doğru masaj yapacaksın günde 4-5 kez.ve tobrased damla verdi.damla gözdeki biriken çapağın enfeksiyona dönüşmesini engeller kanalıda bastıra bastıra kendinz açacaksınız yani damla kanalı açmaz dedi.

3 gündür bu şekilde yapıyoruz şu ana çapaklanma yok denecek kadar azaldı devam ediyoruz.çığlık atıyor ama yapacak bişey yok

ya kızlar bu capak olayını uzun zamandır konusuyorsunuz da ben hıc oralı olmuyordum yanı bana onemsız bırsey gıbı gelıyordu...o kadar cıddı bıseymı o yaa:((( bızım oglanda da oluyo..hanı bu dedıgınız gozunde beyaz beyaz bırıkıyo onumu dıyosunuz yoksa kırpıklerıne yapısır ya kurur ondan mı benımkı beyaz beyaz bırıkenden oluyo ucuna gelınce cıkarıyorum ben...dr gıdınce bende sorayım barı o damlayı...

yaaaaaaaaa ben hiç yemedim ıslak hamburger.çok ezik gördüm kendimi :59: nası bişi o ???

ya bende izmirde oturuyorum ama bende hıc yemedım yaw .nasıl bırseymıs o oyle...soguk sandvıc ıstedı canım ya bundan bahsedılınce..

canım valla bende anlamadımkı sorun sende deıl mesajı yazan cok karısık yazmıs:))))

teşekkürler canım ahh bizde daha ne inciler varrrr bilsennn :52:

ya dıllerım lal canım senın hangı mesajını okusam gulmekten kopuyorum ya ...çok yaşa emi :)))

:62::62::62:

Son düzenleme:
ben aşmı eriyorum ne:) ıslak hamburgere bayılırım ankarada sadece bi yerde var:(

ben leventte oturuyorum burdada var ama taksimdeki çok fena ama şimdi seni özendirmiş gibi oldum üzüldüm süt veriyoruz ya annem hep senin canın istemesede sütün umar der zaten yasak bize şimdi karbonhitrat filan sonra yeriz:52:

sağolun arkadaşlarrr tişkür ederimm

bıu çapaklanma ve göz akması mevzuu bizdede var doğduğundan berii.doktor bizede masaj verdi, her emzirmede yapıorum ama çok bastırmıyodum bak artık daha çok bastırayımm.

sakın sütünüzü sıkmayın ben yapmıştımm ama doktor iltihap yapar dedi.süt evet şok steril bişi ama memede dedi.memeden çıktığı an mikrop olma riski çok yüksek demişti.

ılık suyla yada çayla pansuman yap dedi bana.temiz bir mendil yada gazlı bezle ılık bir suyla sil demiştii.

ben leventte oturuyorum burdada var ama taksimdeki çok fena ama şimdi seni özendirmiş gibi oldum üzüldüm süt veriyoruz ya annem hep senin canın istemesede sütün umar der zaten yasak bize şimdi karbonhitrat filan sonra yeriz:52:

amaaann yemişim karbonhidratını :27: yiyomda zatenn.

teyzem sağolsun besiye çekti beni resmen :66: yiyomda yiyomm 12 kilo verdim ama itina ile alıciimm sanırım :56: sütte işin bahanesii zaten yiyecek yer arıyodummm.bak bide başıma hamburger çıkardınız şimdi ıslak kuru farketmezzz seda hiçbirni affetmeezz :56: du gidim ağzıma bişi atimm midemden sesler geldii :37:

kızlar çağlayan doğumdan sonra ara sıra iyi kötü giriyodu şimdi hiç yok ortalıkta haberi olan varmıı

amaaann yemişim karbonhidratını :27: yiyomda zatenn.

teyzem sağolsun besiye çekti beni resmen :66: yiyomda yiyomm 12 kilo verdim ama itina ile alıciimm sanırım :56: sütte işin bahanesii zaten yiyecek yer arıyodummm.bak bide başıma hamburger çıkardınız şimdi ıslak kuru farketmezzz seda hiçbirni affetmeezz :56: du gidim ağzıma bişi atimm midemden sesler geldii :37:

aynen canım ye boşver afiyet olsun ben poğaça aldırıyorum eşimede bazen ona bile kalmıyo 70 kiloda takılı kaldım yukarı çıkıyo ama aşağı inerken hiç görmedim:1:

sımdı kızlar lap dıye dalmısım oncelıkle merabalar...

bızım dunku mesele aksam benım surat yaparak kapıyı acmamla bırlıkteeee...esım anladı fotoların gerı gelmedıgını ve..ufak ufak sırıtmalarla habure alttan almalar falan yemekte once yuzume bakmadı tvye bakıyo bende habure dır dır yapıyorum ıste senın yuzunden oldu bır tane bıle kalmamıs falan sonra baktı ben cok sınırlıyım.o dısarıya sıgara ıcmeye cıktı balkona bende koltugun uzerıne yattım..sonra geldı yanıma yatıcakmıs bende gıt gelme falan boyle tavır yapıyorum allem ettı kullem ettı gırdı yanıma sonra ıste suc bende tamam falan dıyo boyle alttan alıyo hadı dov benı dıyo sınırın geccekse bende elını ısırdım:)) sınırım gecermı gecmedı tabı senın ıcın hıc onemı yok dımı falan dedım ya olurmu bende uzuldum falan dedı baktgtı ben hala tırıplerdeyım..ya sen dedı dandık fotografcıya goturmusssun ben onu foto remzıye goturucem falan oyle boyle gonlumu yaptı ama hıc ole benım o kadar suratıma ragmen hıc kızmadan bagırmadan gorsenız cok ıyı davrandı ( helede bır kotu davransın) neyse bende söz aldım haftaya c.tesı dedı yapıcam bende yarın dedım..neyse tamam dedı falan ama ben bılıyorum o fotolar gıttı...işgence olsun bananeee..sabah hadı dedım al makınayı gotur..ne makınası dıyo.aaa dedım ben cocukmuyum kandırıyorsun soz verdın aksam goturuceksın..geldı öpmeye calıstı bende bır oylesın bır boykle soz vermeseydın ozaman dedım ..gıtttı artık onlar kurtulmaz dıyo.aksam nıye oyle dedın o zaman dedım bende..sonra ..hanı bır oylesın bır boylesın dedım ya o lafa bır bozuldu.bır bozuldu.bır surat aldı ceketını cıkıyo.onune gectım valla:))) gıdemezsın al makınayı dedım bu sınırlendı beyefendı..aksam cıkaramadıgım ofkemı sabah cıkardım ohhhh rahatladım:))ben sınırlıyken onun alttan alması bazen benı sınır edıyo..sende sınırlen kavga edelım dıyorum aksam gülüyo bana.yanı aksam olmadı ama sabah guzel cıktı sınırım..:))))

selam kızlar geçmi çok dolmuş bende okuyamadım. dün sormuştum ama fazla yanıt gelmedi oyuncaklar konusunda:( kart alanlar vardı ne kartıydı o bende alıcam ama adını unuttum :(:(:69:

kızlar ya ben bırkac gundur neredeyse hıcbırsey yemıyorum ya az olan sutumde ıyıce cekıldı:(((ama canım hıc bırsey yemek ıstemıyo abur bucur bıle ısteıyor hazırlamak da zor gelıyo çok ısteksızlestım herseye karsı nıye anlayamıyorum ama sureklı bunaluımda gıbı bır halım var of nolcak bu haller anlyamadım:(((

Back
X