ne kadar çok iş yapmış oluyor de mi_sanki sen hiç bilmiyosun koltukğun tadını
akşam gelen arkadaşlar da aynı şeyi anlatıyor,çocuğa bak diyorum diyor,elinde kumanda göz televizyonda ''oğluuummm yapmaaa''diyor o kadar, diye
...anne babalık fedakarlık yaaa...
eşim bugün 7 tane özel dersi olmasına rağmen 6 da kalktı ben dinleneyim diye elvinin altını değiştirdi yüzünü sildi sonra emzireyim diye bana getirdi.ben emzirirken gitmiş kahvaltıyı hazırlayıp kahvaltısını etmiş ardından ben bakayım sen ye dedi.o bakarken ben kahvaltımı ettim ve öğrenci kapıyı çalan dek çocukla ilgilendi.
ne diyeyim Allah binlerce kere razı olsun hakkını ödeyemem
valla çocuklar doğduktan sonra ne olduysa bu adamlara biz değil onlar lohusa benimkide bakıyor emire hakkını yemiyim ama bazen ay başısı geliyor ya ben hamileyken bile hertürlü anzını çektim kimseye muhtaç etmedim amelyat oldu ailesi başında otururken ben karnım burnumda koşturdum o halimle yine ailesi evimde oturken ben misafir ağırladım sezeryanlı halimle hiç dinlenmedim bide 3 aydır koltuk tepesindeyim birgün gık demedim dün de git odada yat dedim ben zaten uyanığım emir uyumadan uyumam bugün iyiyim dedim kendisi inat etti sonrada böyle diyor aman valla sıkıldım onun bu kasıntı halinden bigün kötü patlıayacam ama tutuyorum şuan kendimi