• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadar çok iş yapmış oluyor de mi_sanki sen hiç bilmiyosun koltukğun tadını:36::36:

akşam gelen arkadaşlar da aynı şeyi anlatıyor,çocuğa bak diyorum diyor,elinde kumanda göz televizyonda ''oğluuummm yapmaaa''diyor o kadar, diye
...anne babalık fedakarlık yaaa...
eşim bugün 7 tane özel dersi olmasına rağmen 6 da kalktı ben dinleneyim diye elvinin altını değiştirdi yüzünü sildi sonra emzireyim diye bana getirdi.ben emzirirken gitmiş kahvaltıyı hazırlayıp kahvaltısını etmiş ardından ben bakayım sen ye dedi.o bakarken ben kahvaltımı ettim ve öğrenci kapıyı çalan dek çocukla ilgilendi.

ne diyeyim Allah binlerce kere razı olsun hakkını ödeyemem

valla çocuklar doğduktan sonra ne olduysa bu adamlara biz değil onlar lohusa benimkide bakıyor emire hakkını yemiyim ama bazen ay başısı geliyor ya ben hamileyken bile hertürlü anzını çektim kimseye muhtaç etmedim amelyat oldu ailesi başında otururken ben karnım burnumda koşturdum o halimle yine ailesi evimde oturken ben misafir ağırladım sezeryanlı halimle hiç dinlenmedim bide 3 aydır koltuk tepesindeyim birgün gık demedim dün de git odada yat dedim ben zaten uyanığım emir uyumadan uyumam bugün iyiyim dedim kendisi inat etti sonrada böyle diyor aman valla sıkıldım onun bu kasıntı halinden bigün kötü patlıayacam ama tutuyorum şuan kendimi

7 gibi elvinde başlıyor ama onların dediği geceye kadar devam ederse ..saat 12 -1 baktın uyutmayacak o zaman yani

hımm o zaman gerek yok çünkü 8-11 nöbeti tutuyorum ben :1:
bugünde evlilik yıldonumuz oğlum inşallah ağlamayarak güzel bi hediye veriri annesiyle babasına ehü ehü:1:

slm kızlar dün umay rekor kırdı gün içinde 10 ar dkka uyumalrıyla toplam 1 saat uyumuştur en fzla sabah 7den gece 10 a kdr cin gibiydi bugünde farklı diil kucakta uyuyo yatırıyorum uyanıyo ayy eşimde iş kuruyoruz demiştim ya haftasonlarıda evde yok allahım yalnlık ne zormuş yakın olsalar şööle 15 te bir bile gelseler ne iyi olurudu neyseki hazirandn sonra alanyada annemlerleyim
haa bu arada tatil bakıyoruz ayrıyeten eşimle bide kardeşimin biri bu sene mezun oluyo ona mezuniyet hediyesi kemer düşünüyorum egenin denizi bana çok soğuk geliyo alışınca akdenize umayada soğuk gelir gibi geldi ee zaten tüm yaz alanyada olcaz ama yinede otelde tatil başka demiiii:))
tabi inş o zamana umay hanımın huysuzluğu geçer

bugünde evlilik yıldonumuz oğlum inşallah ağlamayarak güzel bi hediye veriri annesiyle babasına ehü ehü:1:
evet canım obende de vardı 7-11 nöbeti açılktan ağladığını farkettik azaldı yani susturma amçlı değil bebek sabaha kadar hem kendini hem anneyi perişan etmesin diye..özellikle de gaz sancısından uyuyamıyorsa ağrısını kesermiş

Son düzenleme:
arkadaşlar benim oğlumun sağ gözü doğumdan beri çapaklanıyo ve sulanıyo sütümle günde 2-3 kez siliyorum ama tekrar oluşuyo ne yapmalıyım ? böyle bi sorun yaşayan var mı? çok moralim bozuk bu yüzden çok üzülüyorum...

ne kadar çok iş yapmış oluyor de mi_sanki sen hiç bilmiyosun koltukğun tadını:36::36:

akşam gelen arkadaşlar da aynı şeyi anlatıyor,çocuğa bak diyorum diyor,elinde kumanda göz televizyonda ''oğluuummm yapmaaa''diyor o kadar, diye
...anne babalık fedakarlık yaaa...
eşim bugün 7 tane özel dersi olmasına rağmen 6 da kalktı ben dinleneyim diye elvinin altını değiştirdi yüzünü sildi sonra emzireyim diye bana getirdi.ben emzirirken gitmiş kahvaltıyı hazırlayıp kahvaltısını etmiş ardından ben bakayım sen ye dedi.o bakarken ben kahvaltımı ettim ve öğrenci kapıyı çalan dek çocukla ilgilendi.

ne diyeyim Allah binlerce kere razı olsun hakkını ödeyemem

benim eşimden de Allah razı olsun bi ara oda depresyona girdi ama bi sarsmamla hemen çıktı:27: dün bi aramamla yarım saatlik yeri 10 dakikada geldi onu bırak akşam gelir karnımı doyurur emiri alır sen uyu der canım yaa valla o da böyle olmasa ben çok kötü olurdum

arkadaşlar benim oğlumun sağ gözü doğumdan beri çapaklanıyo ve sulanıyo sütümle günde 2-3 kez siliyorum ama tekrar oluşuyo ne yapmalıyım ? böyle bi sorun yaşayan var mı? çok moralim bozuk bu yüzden çok üzülüyorum...

cnm benim yeğenimde olmuştı tek tedavisi masaj diye biliyorum tam göz yaşının aktığı yerin altı burna yakın olan yere hafif bastırarak masaj yapmalısın eğer çok kötü olursa operasyonla açıyolar diye biliyorum ama bizde geçmişti seninde geçer inşallah

elvinin sağ gözünde var
sebep gözden buruna bir kanal inermiş ve gözdeki sıvı doğrudan burana akarmış.ancak bu kanal tıkalı olunca o gözyaşı gözde birikip çapaklanmaya yol açıyor.ve bu kanal açılmazsa 1 yaşında amliyatla açılır dedi doktor.çözüm şu dedi.bir kere canı acıyacak diye düşünmeden(ameliyatla daha çok acıyacak)
gözle burunun bitiştiği yeri acıta acıta aşağıya doğru masaj yapacaksın günde 4-5 kez.ve tobrased damla verdi.damla gözdeki biriken çapağın enfeksiyona dönüşmesini engeller kanalıda bastıra bastıra kendinz açacaksınız yani damla kanalı açmaz dedi.

3 gündür bu şekilde yapıyoruz şu ana çapaklanma yok denecek kadar azaldı devam ediyoruz.çığlık atıyor ama yapacak bişey yok

evet canım obende de vardı 7-11 nöbeti açılktan ağladığını farkettik azaldı yani susturma amçlı değil bebek sabaha kadar hem kendini hem anneyi perişan etmesin diye..özellikle de gaz sancısından uyuyamıyorsa ağrısını kesermiş

ben özellikle acaba açlıktanmıdır diye düşündüm hatta sütüm çok olmasına rağmen almadı belki mama içer dedim içmedi canı acıyo diye stres ypıyorum farkında olmadan o çocuğa geçiyor farkettimde ama stres yapılmayacak gibi değilki

ben özellikle acaba açlıktanmıdır diye düşündüm hatta sütüm çok olmasına rağmen almadı belki mama içer dedim içmedi canı acıyo diye stres ypıyorum farkında olmadan o çocuğa geçiyor farkettimde ama stres yapılmayacak gibi değilki
sütüm oluyor ama o anda memeyi ve biberonu almıyor ben de yalancı emzikle kandırıp 60lık mama veriyorum o zaman sakinliyor yani aç ama hırsından yemiyor

evlilik yıldönümüzünüz kutlu olsun canım verir merak etme paşa size güzl ağlamama hediyesi
yaa bide kızlar biz ne kadar stres olursak yani uyumadı ağladı ağlıycak diye çocuklar o kadar fena oluyo ben ne zaman dışarı çıktığımda aaa ağlarmı acaba desem strese girsem ayaklarımız popomuza vurarak eve dönüyoruz ama ağlamaz bişi olmaz ağlarsada geliriz evimize falan desem maşallahı oluyo kızımın dr da demişti zaten senin stresin geçer ona diye doğruymuş valla

sütüm oluyor ama o anda memeyi ve biberonu almıyor ben de yalancı emzikle kandırıp 60lık mama veriyorum o zaman sakinliyor yani aç ama hırsından yemiyor

çok doğru zaten aç uyudu onun için,, çok inatçı uyumamak için öyle bi direniyoki gözlerini elimle okşuyorum kapanıyo hemen tekrar açıyo ama hepsinide açamıyo gözleri yarı açık ağlarken

evlilik yıldönümüzünüz kutlu olsun canım verir merak etme paşa size güzl ağlamama hediyesi
yaa bide kızlar biz ne kadar stres olursak yani uyumadı ağladı ağlıycak diye çocuklar o kadar fena oluyo ben ne zaman dışarı çıktığımda aaa ağlarmı acaba desem strese girsem ayaklarımız popomuza vurarak eve dönüyoruz ama ağlamaz bişi olmaz ağlarsada geliriz evimize falan desem maşallahı oluyo kızımın dr da demişti zaten senin stresin geçer ona diye doğruymuş valla

teşekkür ederim cnm
bende kesinlikle strese girince azıyo gerçekten eşim bi geliyo sakin sakin uyutuyo ben ağzı açık bakıyorum

Selam Kızlar,

Dün Oğlum Kocamn Ben Bi de Oğlumun Teyzesi AVMye Gittik Oğlum Maşallah Çok Usluydu Etrafa Bakındı Uyudu Üzmedi Bizi..

Bugğn Misafir Gelecek Dün Gündüz Herşeyi Hazırlamıştım Ama Bugün Bi Toparlıyım Dedim Susmadı Oğlum Ağla Ağla Sinirlerim Bozuldu Aldım Kucağıma Bende Onunla Birlikte Ağladım Neyse Uyudu Kucağımda Biraz Toparladım Ortalığı.. Ama İyi Ağladım Yaaa İçim Şişmiş Boşaldı Rahatladım :}

Yaa Kızlar Börek Pasta Kurabiyeleri Buzluğa Nasıl Koyuyorsunuz? Börek Kurabiye Poğaça Sıcakken mi Yoksa Oda Isısına Geldikten Sonra mı? Buzdolabı Poşetiyle mi? Yoksa Folyoyla Falan mı Koyuyorsunuz?

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım bizimde ilk evlilik yıldönümümüze az kaldı ne yapcaksınız planınız var mı? ben değşik bişeyler yapalım istiyorum ama oğlumu bırakırmıyım anneme bilmiyorum, bizimle kalır heralde..

bizimde doktorumuz vermişti canım cok agladıgı zamanlarda cok gazı oldup cıkaramadıgında agrı vermesin cocuga yarım koy demişti şükür hiç gerek kalmadı öyle duruyor evde lazım olur diye.

bizimde doktorumuz vermişti canım cok agladıgı zamanlarda cok gazı oldup cıkaramadıgında agrı vermesin cocuga yarım koy demişti şükür hiç gerek kalmadı öyle duruyor evde lazım olur diye.
bizimki vermedi ya ne gıcık...hemşire arkadaşlarım söylemese haberim yok..madem böyle bişey var niye demiyorlarki

arkadaşlar benim oğlumun sağ gözü doğumdan beri çapaklanıyo ve sulanıyo sütümle günde 2-3

Üzülme canım benim 2 gözünde de vardı doktorumuz sütünle asla silme dedi iyi sudan cezvede kaynat ılıt sil iyi geliyo ben öyle yaptım suan cok aglarsa tekrar capaklanıyo daha sabah sildim.

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım bizimde ilk evlilik yıldönümümüze az kaldı ne yapcaksınız planınız var mı? ben değşik bişeyler yapalım istiyorum ama oğlumu bırakırmıyım anneme bilmiyorum, bizimle kalır heralde..

teşekkürler cnm ,bi planım yok ama eşimin varmı bilmiyorum şansa hava çok güzel.az gezdirse bana yeter.hediye olayı yalan oldu zaten hem ala ala alınacak bişiy kalmadı hemde olsa bile fuzuli olur bu sıkıntının içinde.sizin ilk olduğu için daha farklı olur bence şimdiden düşünmeye başla istersen.ben çok severim normalde süpriz yapmayı benimde hediyem bu yıl şehzade oğlum olur babasına:16:

cnm benim yeğenimde olmuştı tek tedavisi masaj diye biliyorum tam göz yaşının aktığı yerin altı burna yakın olan yere hafif bastırarak masaj yapmalısın eğer çok kötü olursa operasyonla açıyolar diye biliyorum ama bizde geçmişti seninde geçer inşallah

Dogru masajda yapılması lazımdı unutmusum

Back
X