cnm ben primanın 3 numarasına baladım 6 kiloya ulaştık çok şükür oda 4-9 arası yazıyodu bende onu aldım gayet iiiyi geceler kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz??
Kızlar acil yardım.
Çarşamba günü benim okul personeli gelecek. 50 kişi civarı:18:
Melocum köstebek pastayı komposto kasesi dışında başka bir şeyde yapabilir miyim? Mesela büyük borcamda?
Ya bir de bir şey sorucam. Kurabiye, pogaça, börek vs. hafta sonu yapıp buzluga atsam nasıl olur? Hiç denemedim :26: Yapan var mı aranızda?
:18fff saat 7:30 benim kolik kabus saatleri gelmek üzere hemen gardımı almam lazım radyo ..orhan buzuki müzikleri,,sallamak için puset,, saç kurutma makinası,, süpürge makinası
ama kızlar benim bırakalım elini emsinde ya sonra bırakmazsa .bir diğeri de tırnaklarının arası pis oluyor bende mi var bu durum banyoda geçiyor gibi ama tam geçmiyor..nasıl temizleyecem ..çok tırmalıyor sağı solu ...güya evde organik deterjan felan kullanıyorum zarar gelmesin bebeğime diye ama en zararlı yerini temizleyemiyorum ...
hiç bukadar ağlamamıştı yaa bu aşılarmı yaptı acaba valla bende ağladım dayanamadım bu ne yaa herkezin çocuğu düzelir benimki gittikçe kötüye gidiyo tek eşim evde olunca bu kadar olmadan uyuyo benmi bakamıyorum nedir çok gerildim nazr desem dedesi sürekli oluyo yakında er erse şaşırmam o kadar okuyo yani ..babasını aradım izin alıp gelsin diye çok moralim bozuldu
Kızlar acil yardım.
Melocum köstebek pastayı komposto kasesi dışında başka bir şeyde yapabilir miyim? Mesela büyük borcamda?
Ya bir de bir şey sorucam. Kurabiye, pogaça, börek vs. hafta sonu yapıp buzluga atsam nasıl olur? Hiç denemedim :26: Yapan var mı aranızda?
slm benim oğlumda aynen beni emmek istemiyor kavga dövüşle zorla emziriyorum banada annem seni bırakacak diyor ama zorlada olsa emzirecez
iyi geceler kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz??
günaydın kızlar 1 hafta yokum k.v.lerde olcaz özlicem sizleri
canım bizim geçti biliyomusun 3 gündür aglama yok ama kucakta yatırıyorum eskiden yatagına bırkırdım kendi uyurdu yine öyle aglıcak die cesaret edemiyoruz 1 hafta daha aglamazsa bırakcam yatagına seninki de geçer sabır
ayy bzimde öyle sanki toprakta çamurda oyunuyor çocuk
canım sen stres yaptıgından öyle eşin olunca daha az stres yapıyosundur kolik ailenin stresindende etkilenirmiş sakiin olcan nasılsa geçcek
canım yemekhane tutsaydın olur canı kurabiye denemedim ama pogaca ve börek buzluktan çıkınca ısıtıp taptaze oluyo kolay gelsiiiinnn
yaaa bende korkuyorum emzik alıyosa emzik emerken çek hemen memeyi ver canım öyle emio
3 e geçtik 5.5 kg yuz
kendimi gördümm:18fff saat 7:30 benim kolik kabus saatleri gelmek üzere hemen gardımı almam lazım radyo ..orhan buzuki müzikleri,,sallamak için puset,, saç kurutma makinası,, süpürge makinası
borcamda yptm ama çok güzel olmadı salata kasesi falanda olur o şekilde ne varsa,buzluk konusunu bilmiyorum ama ben doğumda sini böreğe su böreği yaptırmıştım yoğun misafirlerde iyi olmuştuKızlar acil yardım.
2 numara canım prima normaliyi geceler kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz??
günaydın fatoşşşşgünaydın kızlarrrr
bugün az yazışında sizin sohbbetinize yetişebileyim
hep geçmişi okumaktan helak oldum
hayır okumayayım diyorum ama bu sefer güzel bir bilgi kaçıracağım diye korkuyorum:26:
kızlar bi arkadaşımız çiçek pasta yapmıştı yazmıştı sık kullanılanlara eklemiştim ama silmişim bi yazarmısınız nasıldı tarifi
günaydın ..
bir gün önce mışıl mşıl uyuyan kızım dün sabahtan akşam 10a kadar bağırdı huysuzdu anlamadım ne oldu.
patır patır gazı çıkıyor,ğlarken ayaklarını da çekmiyor ama çözemedik
evde dursam çıldıracaktım o halde eşim geldi götürdü güne gittim orda sağolsun öğretmen arkadaşlar aldı.azıcık oyalandı yabancıladığı için
akşamda bebek görmeye gelen 3 tane hemşire arkadaş bile sakinleştiremedi hayret ettiler.en sonunda battaniyeyle sallayalım dediler ve o şekilde uyudu.anlatamam.
bugün daha sakin umarım yine kötü olmaz,ben de yemeğimi yaptım eşimin akşama kadar özel dersi var
günaydın ..
bir gün önce mışıl mşıl uyuyan kızım dün sabahtan akşam 10a kadar bağırdı huysuzdu anlamadım ne oldu.
evde dursam çıldıracaktım o halde eşim geldi götürdü güne gittim orda sağolsun öğretmen arkadaşlar aldı.azıcık oyalandı yabancıladığı için
akşamda bebek görmeye gelen 3 tane hemşire arkadaş bile sakinleştiremedi hayret ettiler.en sonunda battaniyeyle sallayalım dediler ve o şekilde uyudu.anlatamam.
bugün daha sakin umarım yine kötü olmaz,ben de yemeğimi yaptım eşimin akşama kadar özel dersi var
hiç bukadar ağlamamıştı yaa bu aşılarmı yaptı acaba valla bende ağladım dayanamadım bu ne yaa herkezin çocuğu düzelir benimki gittikçe kötüye gidiyo tek eşim evde olunca bu kadar olmadan uyuyo benmi bakamıyorum nedir çok gerildim nazr desem dedesi sürekli oluyo yakında er erse şaşırmam o kadar okuyo yani ..babasını aradım izin alıp gelsin diye çok moralim bozuldu
ayy canım en son noktaya ulaşıyor biteceği zaman bizde öyle oldu ..biraz daha sabır...
öyle oldu fatmacım ne yapalım...geçmiş olsun canımm
nazarı değdi annesinin oohh ohhh ne güzel uyuyor diye diye
bazen tutuyor işte dün gündüz süper uyuduk bizde gece 3.5 tan beri ayaktayım
bende geçmişi okuyordum bi türlü bitmedi çamaşırları asıp kahvaltı bulaşığını yıkamaya gidiyorum öğleden sonra kadın gelecek bende arkadaşa oturmaya gideceğim
öptüm şimdilik
aslında bitmeyecek gazliba deryacım ggaz bitecek dişi falan derken ömür bitecekcnm yaa valla nasıl bitecek bu günler
günaydın ..
öyle oldu fatmacım ne yapalım...
ohhh..mis gibi tertemiz eve geleceksin süpürge sesi olmadan..
aslında bitmeyecek gazliba deryacım ggaz bitecek dişi falan derken ömür bitecek
geçmiş olsun canımm
nazarı değdi annesinin oohh ohhh ne güzel uyuyor diye diye
bazen tutuyor işte dün gündüz süper uyuduk bizde gece 3.5 tan beri ayaktayım
bende geçmişi okuyordum bi türlü bitmedi çamaşırları asıp kahvaltı bulaşığını yıkamaya gidiyorum öğleden sonra kadın gelecek bende arkadaşa oturmaya gideceğim
öptüm şimdilik
ay benimkide yaa değişecekelr derken daha bir huysuzlanmaya başladı 2. ayı bitirdik artık haftanın 3günü sorunsuz gazsız geçiriyorsak 4 günü kabus gibi geçiyor günü gününe tutmaz oldupooffsss ben ççok yoruldum artık:85:
dün akşam dedim ya 3 hemşire vardı diye.hiç sorma cnm gece nekadar aksiyse gündüz bi o kadar mutlu vicdan azabı çekicem neredeyse bakamıyorum diye.gece aç uyudu diye cnm sıkıldı ama sabah acısnı çıkardı tosun paşa cnm oğlum
dün akşam dedim ya 3 hemşire vardı diye.
onlar giderken dediki bu çocuk eğer hep böyle olursa sende süt falan kalmaz.böyle aşırı olduğu günün sonunda gecede uyusun diye ya paranox ya da spazmopanalgine fitil at sabaha kadar deliksiz uyur sen de dinlen sütün gider dediler
hepsinin 3-4 yaşlarında çocuğu var biz hep böyle yaptık dediler.bende aldırdım zaten bağırmaktan sesi başı kısılıyor yavrumun bundan sonra o tür zamanlarda bende öyle yapıc<m
ne kadar çok iş yapmış oluyor de mi_sanki sen hiç bilmiyosun koltukğun tadınıgünaydın bahtsız medevi geldi resmen bahtsız bedeviyim benim gribim yetmiyor gibi eşimde hastalandı gerçi bu sene hiç iyileşmedi oda ayrı bi dert durun oda yetmez dün emir doğduğundan beri ilk kez süt içim dedi koca bi bardak süt ısıtıp içtim oda emire alerji yaptı çocuğun yüzünde sürekli kaybolan ve yenileri çıkan kaparcılar çıktı doktora götürdüm alerji dedi ne yaptır diye kafayı yerken dün farklı olarak süt içtiğim geldi aklıma yavrumun suratında kocaman kabartılar olup geçiyor hemen sonra yine çıkıyor kafayı sıyırmka üzereyim hele eşim beni çıldırtıyor 2 gün bebeğe o bakıyor akşamları yani koltukta yatıyor bakmak dediğim akşam 11;:30 kadar çünkü o aatte yatıyor emir sabaha kadar sırf koltukta yattığı için sen iyileş ben bi hafta işten gelip yatıcam diyor çıldırıcam yani ben 3 aydır o oltuğun tepesinde pinekliyorum
7 gibi elvinde başlıyor ama onların dediği geceye kadar devam ederse ..saat 12 -1 baktın uyutmayacak o zaman yanio zaman bende öyle yapıyım ya 8 de başlıyo bizimki 7 gibi veririm eşimede söyliyim alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?