2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz??
cnm ben primanın 3 numarasına baladım 6 kiloya ulaştık çok şükür oda 4-9 arası yazıyodu bende onu aldım gayet ii

cnm taze pasta börek yapıp hemen sıcaken buzluğa koyunca çıkarıp fırında ısıttığında sanki yeni yapmışa getirmişsin gibi oluyo ben sürekli o şekilde yapıyorum annem börek açıp pişirmişti şimdi buzlukta misafir gelince hemen ısıtıcam el yapımı açma börek mis gibi kesinlikle önceden yap koy derim maaşllah epey kalabalık:)Allah koalylık versin tatlım

merhaba kizlar bende yeni girdim konuya okumakla bitiremedim ,bende pompayala sut cekiyorum ve pompa alacaklara tavsiyem su ilk once philips el modeli,philips elektrik,medela elektrik ve sonunda evenflo evenflo ve diger pompalar arasinda daglar kadar fark var bende 60 zor cekiyordum simdi 120-150 arasi rahatlikla cekiyorum ve humana stil e gore milupa stil tee bana daha iyi geldi

gaz sorununa gelince biberonla besleyenler icin phlips avent tartisilmaz cok iyi

günaydın kızlarrrr
bugün az yazışında sizin sohbbetinize yetişebileyim
hep geçmişi okumaktan helak oldum
hayır okumayayım diyorum ama bu sefer güzel bir bilgi kaçıracağım diye korkuyorum:26:

günaydın kızlar 1 hafta yokum k.v.lerde olcaz özlicem sizleri

:18fff saat 7:30 benim kolik kabus saatleri gelmek üzere hemen gardımı almam lazım radyo ..orhan buzuki müzikleri,,sallamak için puset,, saç kurutma makinası,, süpürge makinası

canım bizim geçti biliyomusun 3 gündür aglama yok ama kucakta yatırıyorum eskiden yatagına bırkırdım kendi uyurdu yine öyle aglıcak die cesaret edemiyoruz 1 hafta daha aglamazsa bırakcam yatagına seninki de geçer sabır

ayy bzimde öyle sanki toprakta çamurda oyunuyor çocuk

canım sen stres yaptıgından öyle eşin olunca daha az stres yapıyosundur kolik ailenin stresindende etkilenirmiş sakiin olcan nasılsa geçcek

canım yemekhane tutsaydın olur canı kurabiye denemedim ama pogaca ve börek buzluktan çıkınca ısıtıp taptaze oluyo kolay gelsiiiinnn

slm benim oğlumda aynen beni emmek istemiyor kavga dövüşle zorla emziriyorum banada annem seni bırakacak diyor ama zorlada olsa emzirecez

yaaa bende korkuyorum emzik alıyosa emzik emerken çek hemen memeyi ver canım öyle emio

3 e geçtik 5.5 kg yuz

inşallah geçer yaa. kendine iyi bk vukuatsız geçsin inşallah 1 haftan

:18fff saat 7:30 benim kolik kabus saatleri gelmek üzere hemen gardımı almam lazım radyo ..orhan buzuki müzikleri,,sallamak için puset,, saç kurutma makinası,, süpürge makinası
kendimi gördümm
borcamda yptm ama çok güzel olmadı salata kasesi falanda olur o şekilde ne varsa,buzluk konusunu bilmiyorum ama ben doğumda sini böreğe su böreği yaptırmıştım yoğun misafirlerde iyi olmuştu
2 numara canım prima normal
günaydın kızlarrrr
bugün az yazışında sizin sohbbetinize yetişebileyim
hep geçmişi okumaktan helak oldum
hayır okumayayım diyorum ama bu sefer güzel bir bilgi kaçıracağım diye korkuyorum:26:
günaydın fatoşşşş

günaydın ..

bir gün önce mışıl mşıl uyuyan kızım dün sabahtan akşam 10a kadar bağırdı huysuzdu anlamadım ne oldu.
patır patır gazı çıkıyor,ğlarken ayaklarını da çekmiyor ama çözemedik
evde dursam çıldıracaktım o halde eşim geldi götürdü güne gittim orda sağolsun öğretmen arkadaşlar aldı.azıcık oyalandı yabancıladığı için
akşamda bebek görmeye gelen 3 tane hemşire arkadaş bile sakinleştiremedi hayret ettiler.en sonunda battaniyeyle sallayalım dediler ve o şekilde uyudu.anlatamam.

bugün daha sakin umarım yine kötü olmaz,ben de yemeğimi yaptım eşimin akşama kadar özel dersi var

geçmiş olsun canımm
nazarı değdi annesinin oohh ohhh ne güzel uyuyor diye diye
bazen tutuyor işte dün gündüz süper uyuduk bizde gece 3.5 tan beri ayaktayım
bende geçmişi okuyordum bi türlü bitmedi çamaşırları asıp kahvaltı bulaşığını yıkamaya gidiyorum öğleden sonra kadın gelecek bende arkadaşa oturmaya gideceğim
öptüm şimdilik

cnm yaa valla nasıl bitecek bu günler

biz hala her akşam saat 7 gibi başlıyorduk akşamda 7yi vukaatsız geçirince dedimki tamam bitti... ama nerdeee bu kezde saat 10 da başladı 12 ye kadar kabus gibiydi ayy çok ağladı yaa hala devam yani kolik ağlamalar...

ayy canım en son noktaya ulaşıyor biteceği zaman bizde öyle oldu ..biraz daha sabır...

sizin bittimi ağlamalar?

günaydın bahtsız medevi geldi resmen bahtsız bedeviyim benim gribim yetmiyor gibi eşimde hastalandı gerçi bu sene hiç iyileşmedi oda ayrı bi dert durun oda yetmez dün emir doğduğundan beri ilk kez süt içim dedi koca bi bardak süt ısıtıp içtim oda emire alerji yaptı çocuğun yüzünde sürekli kaybolan ve yenileri çıkan kaparcılar çıktı doktora götürdüm alerji dedi ne yaptır diye kafayı yerken dün farklı olarak süt içtiğim geldi aklıma yavrumun suratında kocaman kabartılar olup geçiyor hemen sonra yine çıkıyor kafayı sıyırmka üzereyim hele eşim beni çıldırtıyor 2 gün bebeğe o bakıyor akşamları yani koltukta yatıyor bakmak dediğim akşam 11;:30 kadar çünkü o aatte yatıyor emir sabaha kadar sırf koltukta yattığı için sen iyileş ben bi hafta işten gelip yatıcam diyor çıldırıcam yani ben 3 aydır o oltuğun tepesinde pinekliyorum

öyle oldu fatmacım ne yapalım...
ohhh..mis gibi tertemiz eve geleceksin süpürge sesi olmadan..
cnm yaa valla nasıl bitecek bu günler
aslında bitmeyecek gazliba deryacım ggaz bitecek dişi falan derken ömür bitecek

ay benimkide yaa değişecekelr derken daha bir huysuzlanmaya başladı 2. ayı bitirdik artık haftanın 3günü sorunsuz gazsız geçiriyorsak 4 günü kabus gibi geçiyor günü gününe tutmaz oldu pooffsss ben ççok yoruldum artık:85:

öyle oldu fatmacım ne yapalım...
ohhh..mis gibi tertemiz eve geleceksin süpürge sesi olmadan..

aslında bitmeyecek gazliba deryacım ggaz bitecek dişi falan derken ömür bitecek

hiç sorma cnm gece nekadar aksiyse gündüz bi o kadar mutlu vicdan azabı çekicem neredeyse bakamıyorum diye.gece aç uyudu diye cnm sıkıldı ama sabah acısnı çıkardı tosun paşa cnm oğlum

canım nazar değdiriyorux çocuklara uyuyorlar diye sonra haftanın 5 günü ayaktayızbizimkide bugün pek huysuz anakucağında uyukluyor şimdi uyumak denirse tabi her an uyanabilir...benim evdede kadın var her taraf her yerde. bende annemi bekliyorum emirhanı bırakıp alışverişe çıkacağım bugün off çok sıkıldım 2aydır evdeyim gezeyim biraz

hiç sorma cnm gece nekadar aksiyse gündüz bi o kadar mutlu vicdan azabı çekicem neredeyse bakamıyorum diye.gece aç uyudu diye cnm sıkıldı ama sabah acısnı çıkardı tosun paşa cnm oğlum
dün akşam dedim ya 3 hemşire vardı diye.
onlar giderken dediki bu çocuk eğer hep böyle olursa sende süt falan kalmaz.böyle aşırı olduğu günün sonunda gecede uyusun diye ya paranox ya da spazmopanalgine fitil at sabaha kadar deliksiz uyur sen de dinlen sütün gider dediler

hepsinin 3-4 yaşlarında çocuğu var biz hep böyle yaptık dediler.bende aldırdım zaten bağırmaktan sesi başı kısılıyor yavrumun bundan sonra o tür zamanlarda bende öyle yapıc<m

o zaman bende öyle yapıyım ya 8 de başlıyo bizimki 7 gibi veririm eşimede söyliyim alsın

ne kadar çok iş yapmış oluyor de mi_sanki sen hiç bilmiyosun koltukğun tadını

akşam gelen arkadaşlar da aynı şeyi anlatıyor,çocuğa bak diyorum diyor,elinde kumanda göz televizyonda ''oğluuummm yapmaaa''diyor o kadar, diye
...anne babalık fedakarlık yaaa...
eşim bugün 7 tane özel dersi olmasına rağmen 6 da kalktı ben dinleneyim diye elvinin altını değiştirdi yüzünü sildi sonra emzireyim diye bana getirdi.ben emzirirken gitmiş kahvaltıyı hazırlayıp kahvaltısını etmiş ardından ben bakayım sen ye dedi.o bakarken ben kahvaltımı ettim ve öğrenci kapıyı çalan dek çocukla ilgilendi.

ne diyeyim Allah binlerce kere razı olsun hakkını ödeyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…