bende öyle alıcam ama ne marka karar veremedim bide bulundugum yerde begendiğim yok,internetten alıcam..bazen netten bagendiğimi görüyorum berbat oluyor o yüzden kararsızım:26:
aynen nette gördüğünle gercegi cok farklı oluyor
canı isterse tebessüm ediyor ama sesli gülme yoksağol canım...
diğer yazışan hanımlar sizden de cevap bekliyorum, bebişleriniz oyuncaklara tepki vermeye başladımı? sesli gülmeye falan?
canı isterse tebessüm ediyor ama sesli gülme yok2 ay 1 haftalığız
kızlar bebek arabası alan var mı? nasıl bisi alcam karar veremedim..yardımcı olursanız sevinirim..:26:
bende yenı aldım chicco duo ct ben sımdılık 1-2kere kullandım memnunum ıstersen sende bı bak netten Chicco Duo CT 0.2 Bebek Arabaları / Pusetler En Ucuz fiyatları indirimli taksitli havale fiyatı ve ürün özellikleri akıllı fiyat'ta
valla ben asılarını yaptırdım sadece o rota kaldı ..işte kararsızm dr ların kimisi yaptır kimi yaptırma diyor..suan da salgın varmıs bu virus diyorlar..valla bilemedim..yılan hikayesine döndü bizim evde bu konu kafayı yedim
canım bizim özeldeki doktor 2ay dolunca am 3 ay dolmadan yapmak lazım 2 ay dolunca hemen getir rota virsü aşısı için sizinki nie 3 ay dolunca dedi acaba :S
ben de netten alıcam gittigidyor veya hepsiburada ikisindede var. kraft hoşuma gitti ama daha kararsızım eşimde çift yönlü olsun diyo beğenmezse burnumdan getirir walla.
aynı zamanda çift yönlü arabamız pek güzel uyuyo arabasının içinde rahat alışverişlere çıkınca :))
ii madem sekil olarak cok hosuma gitti icimi rahatlattın canım saol..
slm kızlarrr
bugün hem doktorumuza gittik hem de sğlıkocağına.kilosu boyu çok güzel kızımın maşallahkalça usg si de normal çıktı.aşılarımızı da olduk.ayyy kıyamam yaaa ağladı yavrum eee kolaymı 3 aşı birden... rota virüsü aşısını 3.ay dolunca yapıcaz dedi doktorumuz.3,5,7. aylarda dedi.burda yaptıranlar oldu onlar 2.ayda mı yaptırdı?? ya biz hala kararsızız bu aşı konusunda :44: siz yaptıracakmısınız???
ben de netten alıcam gittigidyor veya hepsiburada ikisindede var. kraft hoşuma gitti ama daha kararsızım eşimde çift yönlü olsun diyo beğenmezse burnumdan getirir walla.
günaydın şubat anneleri nasılsınız?
sizin bebişler gülmeye, oyuncaklara dönenceye falan tepki vermeye başladımı?
merabalar kızlar
çok ama çok üzgünüm bugün ...saçma birşey belki ama üzgünüm işte...hastanede goğumda çekildiğim bir tane bile fotom kalmadan hepsini yanlışlıkla makinadaan silmişlerdi..dün fotografçıya götürmüştüm.kurtarma programları oluyor ya...bugün gidip alıcaktım ama..makınada benle alakalı olmayan bütün fotolar kurtulmus ama bır tane bıle benım fotolardan yok hıcbırı...kendımı tesellı edıyorum sonucta bebegım benımle ve saglıklı ALLAH daha buyuk acılar yasatmasın dıyorum ama elımde deıl işyte bugünde buldum kendıme üzülecek bişey..ilk doğumumdu ve bır tanesı bıle kalmadı ...belki çok sacma gelebılır sıze ama ben boyle seylere onem veren bırısıyım ...kendımın cok fotosu yok bebeklıkle ılgılı oglumun her anı olsun ıstemısytım(( ne güzel seyşler cekmıstık ya off...boyle sacma sapan seylere uzule uzule azıcık olan sutumde ıyıce cekıldı ya...oda bı dert zaten soyle mı yapsam boyle mı yapsam dıye dıye sıkıla sıkıla günler geçıyo ve yanlızlıkda çok zor kızlar aksama kadar evde yanlız gunler gecmıyo amanın o kadar daraldım kı aglamaya sardırdım habure aglıyorum...bugün çoooook kötüyüm ya...o kadar büyük bır sıkıntıkı bogazımda dugum oldu sankı...ama sadece fotolar deıl baska bırsey var ama anlatamıyorum yanı tarıfı yok ...hanı ıcın daralıda nedenı olmaz ya olesı bırsey...
bezin küçük geliyor canım bir boy büyüğüne geçmen lazomgunaydn kızlar konuya bodoslama daldm.k.bakmayn bugun gune kaka trgfge mrh dedk.kuzum dundn berı fuul memedydi gazı yuzundn kakada yapamamstı pek butn gece agladı hep.agladkca hrsını memedn aldı.sbh oldu yavrum ıkına ıkına kakasnı yaptı.nese altını actm bende yavrumun.bı baktm yıne sırtina kadar gecmıs.bu hafta full her kaka yaptgnda kuzum hep sırtna gectı kakası.nesekı ydk getrmsm anneme gelrken.gecen haftalardada beline gecyodu.prima kullanyorum.annem dun deneme amaclı molfıx alms biraz sert geldı bkalm nlck.nese sabah hemen banyo yaptrdk.kardsmle taktm molfıx beklcem o nasıl olck.ıns pısık yapmaz.Kızlar sorum şu sızde yasıyonzmu bole bı sorun bezdn?hangı bezı kullanyosunuz.
canım benim kızım önce yatağındaki asılı biriki oyuncağı farketti kırmızı ve pembe renkliler zaten öne kırmızıyı görürlermiş ama sonra onlarla kavga etmeye başladı hareket etmiyorlar diye ..babası sallamıştı bir iki kez ağladı babası gelip sallayınca mutlu oldu...şimdi dönencesi var.takip ediyor mutlu oluyor heyecanlanıyor müziği de var onunla uyuya kalıyor gecede duvarda kelebek ve balık fügürleri beliriyor onlara onlara bakıp bakıp uyuyor.iki üç gündür böyle çok mutluyum bende :))günaydın şubat anneleri nasılsınız?
sizin bebişler gülmeye, oyuncaklara dönenceye falan tepki vermeye başladımı?
evet ya bütün doktorlar öyle diyor anlamadım gitti :))bulgur gaz yapar...!!! olabilir tabi ama bişi daha duydum ben sözde annenin sütünden bebeğe geçmezmişş pazar günü agu bugu da gaz sorunu işlenmişti orada duydum... ne kadarı doğru bilemem...
kızlar bebek arabası alan var mı? nasıl bisi alcam karar veremedim..yardımcı olursanız sevinirim..:26:
merabalar kızlar
çok ama çok üzgünüm bugün ...saçma birşey belki ama üzgünüm işte...hastanede goğumda çekildiğim bir tane bile fotom kalmadan hepsini yanlışlıkla makinadaan silmişlerdi..dün fotografçıya götürmüştüm.kurtarma programları oluyor ya...bugün gidip alıcaktım ama..makınada benle alakalı olmayan bütün fotolar kurtulmus ama bır tane bıle benım fotolardan yok hıcbırı...kendımı tesellı edıyorum sonucta bebegım benımle ve saglıklı ALLAH daha buyuk acılar yasatmasın dıyorum ama elımde deıl işyte bugünde buldum kendıme üzülecek bişey..ilk doğumumdu ve bır tanesı bıle kalmadı ...belki çok sacma gelebılır sıze ama ben boyle seylere onem veren bırısıyım ...kendımın cok fotosu yok bebeklıkle ılgılı oglumun her anı olsun ıstemısytım(( ne güzel seyşler cekmıstık ya off...boyle sacma sapan seylere uzule uzule azıcık olan sutumde ıyıce cekıldı ya...oda bı dert zaten soyle mı yapsam boyle mı yapsam dıye dıye sıkıla sıkıla günler geçıyo ve yanlızlıkda çok zor kızlar aksama kadar evde yanlız gunler gecmıyo amanın o kadar daraldım kı aglamaya sardırdım habure aglıyorum...bugün çoooook kötüyüm ya...o kadar büyük bır sıkıntıkı bogazımda dugum oldu sankı...ama sadece fotolar deıl baska bırsey var ama anlatamıyorum yanı tarıfı yok ...hanı ıcın daralıda nedenı olmaz ya olesı bırsey...
biz yaptırdık rota aşısını geçen hafta yaptı doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?