kızlar mamanın arkasında 2 Aylık bebeğe 120ml günde 7-8 biberon yazıyor 4 saatte verince 6 kez vermiş oluyoruz ama bazende 3,5 saatteyiyor 7 sefer oluyor 2 saat de çok sık bence 4 saat olunca uyju düzenimizde iyi oldu bizim akşam 11 gibi yediriyorum gece 3 te kalkıyor tekrar en azından 3 saat felan deliksiz uyuyor öbür türlü ikide bir uyanıyor tekrar uyuyuncaya kadar mama saati geliyor yine bnm kızım uykuya zor dalıyor belkide ondan ama 2 saate 120 fazla bence çocukları şişirmeyin mama çok kilo yapıyo ilerleyen aylarda
Ay müdürümün günahını aldım ya :) Adam zaten 13 günü eklemiş :)
Bir de iznim bittiği gün rapor alacagım okula gelmeme gerek var mı dedim. Gerek var ama ben sizi gelmiş gibi gösteririm gelmeyin dedi :)
evet canım başladı....
sağol canım...
diğer yazışan hanımlar sizden de cevap bekliyorum, bebişleriniz oyuncaklara tepki vermeye başladımı? sesli gülmeye falan?
tıckerın varmıs gordum bebegın nekadarlık oldugunu.....eger basladıysa guzel bısey baslamadıysa bu dedıklerıne kısa zamanda yapar canımsağol canım...
diğer yazışan hanımlar sizden de cevap bekliyorum, bebişleriniz oyuncaklara tepki vermeye başladımı? sesli gülmeye falan?
sağol canım...
yazmıstım ama yıne cevap vereyım....dönence almıstık yatagına, actım muzıgını baktı baktı takıp ettı guldu.......renklere bakıyor tvye bakıyor seslere tepkı verıyor konusunca karsılık olarak hıhııııııı dıyor...hatta dun aynaya baktık beraber ben ona o bana baktı aynada ve ben guldukce oda guldu cok guzeldı koptum gulmekten:)
bu arada bebegım benım 2 bucuk aylık on gun sonra 3 aya gırecegız....senın bebegın nekadarlık tam olarak?
selam kızlar nasılsınız?kızlarrrr aksamda sormustum ama cevap alamadım.....bebeıslerının sacları dökülen var mı?
sağol canım...
tamam ozaman yapıyorsa acele etme zamanla neler yapacaklar bızler sasırıp kalacagız.....benım kızım 2bucuk aylık ve surda 3haftadır falan karsılık verıyor yenı daha yenı....ayy ben görmemişim canım sanırım kusura bakma...benim oğlum pazar iki aylık olacak..bana güzel güzel gülümsüyor, bugün bir oyuncağını takip etmeye başladı ama dönencesini açıyorum bir iki bakıyor sonra çeviriyor kafayı, hiç öyle sesli falan kendi gülmüyor..ben yüzüne bakıp konuşursam o da canı isterse...ben mi acele ediyorum, yoksa çoktan yapmasımı gerekirdi acaba:26:
kızlar peki ben 38+6 haftada doğum yaptım 1 hafta 1 günümü doğum sonrasına ekleyebilir miyim
deniz bizim bebişler aynı gün doğmuş bizimki de aynı konuşunca gülüyor ve azıcık ses çıkarıyor ve çok aşırı hareketli 1 dk oturtmuyo bizi...benim bebiişimin saçları henüz dökülmeye başlamadıı..
sese ışıklara tepki veryor..onunla konuşunca gülüyor..kakkaha atar gibi sarsılarak gülüyor ama ses yokk:)))
ayy ben görmemişim canım sanırım kusura bakma...benim oğlum pazar iki aylık olacak..bana güzel güzel gülümsüyor, bugün bir oyuncağını takip etmeye başladı ama dönencesini açıyorum bir iki bakıyor sonra çeviriyor kafayı, hiç öyle sesli falan kendi gülmüyor..ben yüzüne bakıp konuşursam o da canı isterse...ben mi acele ediyorum, yoksa çoktan yapmasımı gerekirdi acaba:26:
kızlar bebek arabası alan var mı? nasıl bisi alcam karar veremedim..yardımcı olursanız sevinirim..:26:
tamam ozaman yapıyorsa acele etme zamanla neler yapacaklar bızler sasırıp kalacagız.....benım kızım 2bucuk aylık ve surda 3haftadır falan karsılık verıyor yenı daha yenı....
evet çıngıraklara dikkat kesiliyor bazende gülüyor ama en çok ayna karşısında pencereden dışarı bakarken ve biz onunla konuşurken gülüyor...
benim bebiişimin saçları henüz dökülmeye başlamadıı..
sese ışıklara tepki veryor..onunla konuşunca gülüyor..kakkaha atar gibi sarsılarak gülüyor ama ses yokk:)))
deniz bizim bebişler aynı gün doğmuş bizimki de aynı konuşunca gülüyor ve azıcık ses çıkarıyor ve çok aşırı hareketli 1 dk oturtmuyo bizi...
evet canım tepki veriyor..monozebra oyun kartları var..onlardan da aldım cok dikkatını cekiyor tavsıye ederim..hepsi buradada var..
kızlar bebek arabası alan var mı? nasıl bisi alcam karar veremedim..yardımcı olursanız sevinirim..:26:
sağol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?