2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu aralar hepimizin bebekleri aynıı durumdaa emmeyee hayır kampanyası başlatmışlarr...zamanla düzelirler inşşş...

melocum telefonuma vodofone opera miniyi yükledim ancak öyle girebiliyorum kadınlar klübüne.

arama butonuna şubat anneleri diye yaz hemen çıkıyo cnm

canım arkadaşlık isteği gönderdim ne zamandır bekliyo öyle

geçmiş olsun canım bende grip olmuştum ıhlamur iyi gelmişti

bebekler kısmetiyle doğar derlermiş inş.istediğin evi alırsınız canım.

canım molfix kullanıyorum pişik yapmadı oğlumda.kaka yaptığındada günde 1 defa yapıyo oda altı açık olduğunda

canım 2 saatte bir 90 lık çok hele şimdi 120 lik demişsin.120 liği 4 saatte bir ver mamanın arkasında günde vermen gereken biberon sayısıda yazıyor.oda 4 saate bire denk geliyor.

bende 2 saatte 90 ml veriyodum doymuyomuş meğer 120 ml veriyorum 3-3,5 saat uyuyor 2 gündür

Ya bir de bir şey soracagım. Asya'nın ara ara koltuk altı ve boynunun altı pişiyor.

Geçiyor ama tekrarlıyor sürekli. sık sık da yıkıyoruz ama neden oluyor acaba?

canım havasız ve ıslak kaldığında olabilir oğlumunda oluyo kızarıyo.

ayy oğlumdada var baloncuk çıkarıyo tükürüyo gazıda azaldı

canım her bebek bir değilki dr.un normal diyorsa kafana takma sütün yaramasa kilo almazdı.bak ne güzel emziriyosun ben doğduğu günden beri mama veriyorum göğsümün ucu çıkmıyo bi türlü silikon uçta kayıyo sürekli kafana takma sütünde etkilenmesin

2 gündür 120 mllik veriyorum 3-3,5 saat uyuyo canım.bebelac kullanıyorum normalinden.3250 doğmuştu 2 aylık şuan geçen hafta 5600 grmış.bebelaca yeni başladım.

selam kızlar nasılsınız?kızlarrrr aksamda sormustum ama cevap alamadım.....bebeıslerının sacları dökülen var mı?

önlerden dökülüyo saçları bebeğimin yenileride çıkıyo

2 saatte 90 mllik verdiğimde yetmiyomuş demekki şimdi 120 mllik veriyorum 3-3,5 saat rahat uyuyo.canım saatlede olmuyoki ne zaman uyanır ağlarsa o zaman veriyorum eğer 1-2 saat uyur uyanırsa 60 lık falan veriyorum.fazlasınıda kusuyo zaten..her bebeğin bünyeside bi olmuyoki canım.kilo yapar diye endişeleniyorum.dr a sorduğumda kaç saatte bir vermeliyim diye sorduğumda bebek her istediğinde vereceksin yapacak bişey yok demişti..

canım gazı olabilir veya idrar yolu enfeksiyonu olabilir dr götur gec kalmadan..kaynana bakma luzumsuz yorum yapmıs

canım bu aralar hepimizin bebekleri aynıı durumdaa emmeyee hayır kampanyası başlatmışlarr...zamanla düzelirler inşşş...

yine emzirmeyi denedim bir iki çekti sonra elini koydu gögsüme uyudu öyle bende belki uykuda çeker diye bekliyorum böyle neden böyle oldu bu bebişler yaa k.v sinir etmeye basladı zaten iyice bırakıcak diyip duruyor bende sütüm oldugu için emsin istiyorum ne yapıcamı sasırdım valla gazıda yok çünkü çıkarıyor çk güzel ama uyumak istiyor sürekli o yüzden hasta olmasından şüpelenmeye başladım artık.

Son düzenleme:

cnm faceden mi ekledin göremiyorum isteğini

kızlar bebek arabası alan var mı? nasıl bisi alcam karar veremedim..yardımcı olursanız sevinirim..:26:

bende daha karar veremedim nasıl bişey alsam acaba kesinlikle tam yatar hafif ve çift yönlü olmasını istiyorum bir sürü marka çeşit var kararsız kaldım..

Hanife; cnm duş yaparken dikkatimi çektide göğsümdeki yara kapanmış o kadar acı çekmeme rağmen orda bi yara olduğunu bile unutmuşum emerkende bişiy hissetmeyince:)
senin nasıl oldu cnm iyimisin

slm kızlarrr

bugün hem doktorumuza gittik hem de sğlıkocağına.kilosu boyu çok güzel kızımın maşallah kalça usg si de normal çıktı.aşılarımızı da olduk.ayyy kıyamam yaaa ağladı yavrum eee kolaymı 3 aşı birden... rota virüsü aşısını 3.ay dolunca yapıcaz dedi doktorumuz.3,5,7. aylarda dedi.burda yaptıranlar oldu onlar 2.ayda mı yaptırdı?? ya biz hala kararsızız bu aşı konusunda :44: siz yaptıracakmısınız???

valla ben asılarını yaptırdım sadece o rota kaldı ..işte kararsızm dr ların kimisi yaptır kimi yaptırma diyor..suan da salgın varmıs bu virus diyorlar..valla bilemedim..yılan hikayesine döndü bizim evde bu konu kafayı yedim

melocum köstübükpasta süper oldu,çokkk teşekkürler canım tarif için artık sık sık yapıcam eşimde bayıldıı

Bulgur Süt Yapıyor Gazda Yapabilir Bazı Bünyelerde Gaz Yaptığını Düşündüğünüz Şeyleri Kimyonla Yiyin Kızlar Sorun Kalmıyor..

Bal Bana Yaramadı Faranjit Olduğumda Ballı Su İçtim Zenfelli Bal Yedim Oğlum Gece Gündüz Acı Çekti Gazdan Kesince Düzeldi Söyliyim Dedim..

selam kızlar nasılsınız?kızlarrrr aksamda sormustum ama cevap alamadım.....bebeıslerının sacları dökülen var mı?

Bizimkinin simsiyah çok saçı vardı ama dökülüyor normalmiş yerine yenileri ve sağlamları gelicekmiş buna anne saçı deniyormuş kendi saçı bu döküldükten sonra gelcekmiş canım..

canım bu cok güzelmiş ama 2 aylık bebek oturabilir mı?yada yatabiliyor mu bu?

geç cvp veriyorum bizimki hiç uyumadığından evet canım evet dümdüz yatıyo hatta taşıma çantası oluyo ya hani şu beşli setin içinde bululnan onun içinde yatarken koyuyorum rahat rahat sığıyo yani

canım bizim özeldeki doktor 2ay dolunca am 3 ay dolmadan yapmak lazım 2 ay dolunca hemen getir rota virsü aşısı için sizinki nie 3 ay dolunca dedi acaba :S

aynı zamanda çift yönlü arabamız pek güzel uyuyo arabasının içinde rahat alışverişlere çıkınca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…