kızlar nasılsınız geçmişe bakamıyorum çok sayfa dolmuş yine boş zamanım olursa okuyacagım inş. benim kız beni emmiyor artık yaa beş dakika emiyor sonra iki saat emmiyor ugraşıyor bu sefer basıyor çığlıgı sütte var geliyor ama istemiyor hasta falanmı acaba yaa emzirmeye ugraştıkça çırpınıyor emmiyor k.v o seni bırakıcak ondan emmiyor diyor bende inatla emzirmeye çalışıyorum ne yapmam lazım emmesi için yaa
arama butonuna şubat anneleri diye yaz hemen çıkıyo cnm
günaydınn yaaa ben grip oldum dünden beri ölüyom resmen mahvoldum emire bulaştırıcam diye koruyorum ilaç kullanmayada korkuyorum ssadece ıhlamur içiyorum varmı bildiğiniz yöntem gece eşim baktı emire ben 9dan uyumuşum sabah 6ya kadar ama bugün daha kötüyüm inş bulaşmaz emire gece maşallah 11:30dan 6ya kadar yattı gece uykusunu çok seviyor bu sıpainş hep öyle olurr
günaydın herkeze
kızlar cnm çok sıkkın dün avcılara gittik ev bakmaya ama evler almış başını gitmiş..beğendiğim ev 125 bin lira filan emlekçıya kalsa krediyi filan halletti alın anahtarı oturun diyecek ama ben 4 ay ücretsiz izindeyim eşim benim kadarda almıyo malesef kredi önaylanırsa eski kredimizde var onu kapatmakta lazım ödemeleri nasıl yapıcaz Allah ım yardım et bizegerçi eşimin abisi destek olacakmışta nereye kadar ben güvenemem onlara bi kere güvendik zaten herşey boşa gitti boşuna hayal kurmuşuz 2 ay gitmedim evlerine acilen bu küflü evdende çıkmamız lazım yatak odası kokuyo diye salondayız bi misafir gelse heryer dandini. kaynana olayında da dün onlarada uğradık suratına bakasım yok kadının yaa tövbe tövbe yavrumu öptü diye akşam eve geldik otuzkez sildim suratını.aşı olmasaydı direk yıkayacaktımda mecburen sildim.o bana lohusalığımda laf sokma cüretinde bulundu ya yok biz gidelim de o benm oğlumu buyutsünmüş çocuk bana benziyo diye babamın evindenmi getirmişim ..ama tek tek yutuyo suratına bakmıyorum ya dibimde dolanıyo hatta afedersiniz çocuk pırt gaz çıkartıyo direk dedeside öyle yada emerken çukur oluyo bıdığı amcasıda öyle,çocuğun saçının telini bana benzetemeyen kadın dün bu kime benziyo diye soranlara direk annesi demeye başlamış ama daha bitti ben hiç sevmediğim birine yapmacık olamıyorum vede aşırı belli ediyorum huyum bu iyimidir kötümüdür bilmiyorum
inşallah oğlumun uğurlu ayakları ev konusundada bize yardımcı olur
gunaydn kızlar konuya bodoslama daldm.k.bakmayn bugun gune kaka trgfge mrh dedk.kuzum dundn berı fuul memedydi gazı yuzundn kakada yapamamstı pek butn gece agladı hep.agladkca hrsını memedn aldı.sbh oldu yavrum ıkına ıkına kakasnı yaptı.nese altını actm bende yavrumun.bı baktm yıne sırtina kadar gecmıs.bu hafta full her kaka yaptgnda kuzum hep sırtna gectı kakası.nesekı ydk getrmsm anneme gelrken.gecen haftalardada beline gecyodu.prima kullanyorum.annem dun deneme amaclı molfıx alms biraz sert geldı bkalm nlck.nese sabah hemen banyo yaptrdk.kardsmle taktm molfıx beklcem o nasıl olck.ıns pısık yapmaz.Kızlar sorum şu sızde yasıyonzmu bole bı sorun bezdn?hangı bezı kullanyosunuz.
canım 2 saatte bir 90 lık çok hele şimdi 120 lik demişsin.120 liği 4 saatte bir ver mamanın arkasında günde vermen gereken biberon sayısıda yazıyor.oda 4 saate bire denk geliyor.
Ya bir de bir şey soracagım. Asya'nın ara ara koltuk altı ve boynunun altı pişiyor.
Geçiyor ama tekrarlıyor sürekli. sık sık da yıkıyoruz ama neden oluyor acaba?
sindirim sistemleri gelişmeye başlıyor 3. ayda bizim paşanın ağzının suyu akıyor 5-6 gündür doktorumuza sorduk sindirim sistemi gelişmeye başlamış gözün aydın dedigazları azalacak hatta bıçak gibi bir anda kesilip bitebilir dedi. az kalmış 1- 1,5 ay en fazla oleyyy
merhaba
aşılarımızı olduk Calpol verdim aşıdan sonra,ilacın etkisin olsa gerek uyuyoro kadar ağladıki bebeğim yanakları ıslandı gözyaşları ile......60.günümüzde 4,5 kg ya ancak ulaşmışız,ayda 700-750 gr arası alıyor,doktoru normal desede bana zyıf geliyor kızım,annesi gibi minyon olacak sanırım........sütüm pek yaramıyor galiba,ayda 1 kg alması lazım diyor ablam
canım bende ıkı yada ıkı bucuk saatte bır 120 ml verıyorum ıkı gun once doktora gıttık arttır bıraz dedı oyuzden 120 ml verıyorum....bırde suan hala bebelac mı kullanıyorsun?bızımkı suan bu arada yazayım 5200 gr...
selam kızlar nasılsınız?kızlarrrr aksamda sormustum ama cevap alamadım.....bebeıslerının sacları dökülen var mı?
kızlar mamanın arkasında 2 Aylık bebeğe 120ml günde 7-8 biberon yazıyor 4 saatte verince 6 kez vermiş oluyoruz ama bazende 3,5 saatteyiyor 7 sefer oluyor 2 saat de çok sık bence 4 saat olunca uyju düzenimizde iyi oldu bizim akşam 11 gibi yediriyorum gece 3 te kalkıyor tekrar en azından 3 saat felan deliksiz uyuyor öbür türlü ikide bir uyanıyor tekrar uyuyuncaya kadar mama saati geliyor yine bnm kızım uykuya zor dalıyor belkide ondan ama 2 saate 120 fazla bence çocukları şişirmeyin mama çok kilo yapıyo ilerleyen aylarda
kızlar nasılsınız geçmişe bakamıyorum çok sayfa dolmuş yine boş zamanım olursa okuyacagım inş. benim kız beni emmiyor artık yaa beş dakika emiyor sonra iki saat emmiyor ugraşıyor bu sefer basıyor çığlıgı sütte var geliyor ama istemiyor hasta falanmı acaba yaa emzirmeye ugraştıkça çırpınıyor emmiyor k.v o seni bırakıcak ondan emmiyor diyor bende inatla emzirmeye çalışıyorum ne yapmam lazım emmesi için yaa
canım bu aralar hepimizin bebekleri aynıı durumdaa emmeyee hayır kampanyası başlatmışlarr...zamanla düzelirler inşşş...
melocum telefonuma vodofone opera miniyi yükledim ancak öyle girebiliyorum kadınlar klübüne.
canım arkadaşlık isteği gönderdim ne zamandır bekliyo öyle
geçmiş olsun canım bende grip olmuştum ıhlamur iyi gelmişti
bebekler kısmetiyle doğar derlermiş inş.istediğin evi alırsınız canım.
canım molfix kullanıyorum pişik yapmadı oğlumda.kaka yaptığındada günde 1 defa yapıyo oda altı açık olduğunda
bende 2 saatte 90 ml veriyodum doymuyomuş meğer 120 ml veriyorum 3-3,5 saat uyuyor 2 gündür
canım havasız ve ıslak kaldığında olabilir oğlumunda oluyo kızarıyo.
ayy oğlumdada var baloncuk çıkarıyo tükürüyo gazıda azaldı
canım her bebek bir değilki dr.un normal diyorsa kafana takma sütün yaramasa kilo almazdı.bak ne güzel emziriyosunben doğduğu günden beri mama veriyorum göğsümün ucu çıkmıyo bi türlü silikon uçta kayıyo sürekli kafana takma sütünde etkilenmesin
2 gündür 120 mllik veriyorum 3-3,5 saat uyuyo canım.bebelac kullanıyorum normalinden.3250 doğmuştu 2 aylık şuan geçen hafta 5600 grmış.bebelaca yeni başladım.
önlerden dökülüyo saçları bebeğimin yenileride çıkıyo
2 saatte 90 mllik verdiğimde yetmiyomuş demekki şimdi 120 mllik veriyorum 3-3,5 saat rahat uyuyo.canım saatlede olmuyoki ne zaman uyanır ağlarsa o zaman veriyorum eğer 1-2 saat uyur uyanırsa 60 lık falan veriyorum.fazlasınıda kusuyo zaten..her bebeğin bünyeside bi olmuyoki canım.kilo yapar diye endişeleniyorum.dr a sorduğumda kaç saatte bir vermeliyim diye sorduğumda bebek her istediğinde vereceksin yapacak bişey yok demişti..
kızlar bebek arabası alan var mı? nasıl bisi alcam karar veremedim..yardımcı olursanız sevinirim..:26:
sunny baby vip bebek arabaları adhttp://www.sunnybaby.com.tr/Adonis.htmlonis var bende de çok memnunum
ben 3 tekerlekli olanlardan alıcam jogger tarzı yani.
bende daha karar veremedim nasıl bişey alsam acaba kesinlikle tam yatar hafif ve çift yönlü olmasını istiyorum bir sürü marka çeşit var kararsız kaldım..
cnm faceden mi ekledin göremiyorum isteğini
slm kızlarrr
bugün hem doktorumuza gittik hem de sğlıkocağına.kilosu boyu çok güzel kızımın maşallahkalça usg si de normal çıktı.aşılarımızı da olduk.ayyy kıyamam yaaa ağladı yavrum eee kolaymı 3 aşı birden... rota virüsü aşısını 3.ay dolunca yapıcaz dedi doktorumuz.3,5,7. aylarda dedi.burda yaptıranlar oldu onlar 2.ayda mı yaptırdı?? ya biz hala kararsızız bu aşı konusunda :44: siz yaptıracakmısınız???
bulgur cok süt getirio ama gaz yapıo gercekten....bu arada çekilmiş çörekotu ve balı karıstırıp 1 tatlı kasığı yiyin günde 3 kez...süt arttırıcı etkisi varmış aile hekimi dedi ve yaptım.gercekten doğru...
selam kızlar nasılsınız?kızlarrrr aksamda sormustum ama cevap alamadım.....bebeıslerının sacları dökülen var mı?
canım bu cok güzelmiş ama 2 aylık bebek oturabilir mı?yada yatabiliyor mu bu?
slm kızlarrr
bugün hem doktorumuza gittik hem de sğlıkocağına.kilosu boyu çok güzel kızımın maşallahkalça usg si de normal çıktı.aşılarımızı da olduk.ayyy kıyamam yaaa ağladı yavrum eee kolaymı 3 aşı birden... rota virüsü aşısını 3.ay dolunca yapıcaz dedi doktorumuz.3,5,7. aylarda dedi.burda yaptıranlar oldu onlar 2.ayda mı yaptırdı?? ya biz hala kararsızız bu aşı konusunda :44: siz yaptıracakmısınız???
face e şubat anneleri yazdım istek gönderdim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?